www.invisiblelabs.net
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radi li to?
Cek malo jel to uopce radi, ko ga je napravio i kolko ljudi igra?
Downloadam ga cijeli dan i tek je 30%
našao si tutorial emulator za pokretanje iwnetove emulacije??
Pa sigurno ima većih servera koji su već to napravili s puno više igraća i 24/7 online
vidio sam neka 2 tipa da su se spojila i probao sam nac igru i vidio vas je server ali sam morao ic sorry
Jel radi server? Izbacuje mi "Could not connect to the configured server".
Jel treba AlterIWNet kako bi ovo instaliro? Ili samo instaliram igru,i uradim ono što piše na PrivateIWNet Website-u ? Pitam zato što Alter Revolution (Drugi emulator) zahtijeva AlterIWNet ..
Kako misliš za misije ? Singleplayer ? ako misliš na singleplayer onda to neću ni pravit kopiju jer ga ionako ne igram .. (Download je spor u pm. :-P )
Skinio sam,instaliro,ali ima jedan problem .. nemogu promjenit nick,uvijek piše : Type your nickname in here ,tak nešto .. i koliko je ljudi uopće čulo za ovaj privateiwnet,jer nema nikog ondje bkte >.<
Skinio sam,instaliro,ali ima jedan problem .. nemogu promjenit nick,uvijek piše : Type your nickname in here ,tak nešto .. i koliko je ljudi uopće čulo za ovaj privateiwnet,jer nema nikog ondje bkte >.<
Mislim, sav naziv teme te navodi na što se odnosi ovaj IWNet.
Dakle to je za privatne matcheve, ne public. Da ti okupiš ekipu (vikendom npr.) i da derete.
Nema više linka od update-a :-S .. Prošli put kad sam bio na toj str. pisalo je neš u vezi update-a ,ali više nema
Gdje mogu skinuti taj mw 2 za PrivateIWNet?
jeste levati :D
imate tu preimenovani alterIWnet sta se mucite s tim sra . . . imate cak i black ops i sve od altera, tu su tranicu napravili ljudi iz poljske, bili su bio alterIWnet tima.
http://alterrev.net/
ljudi, posto je AlterIWnet ugasen koji je bolji FourDeltaOne ili AlterRevolution??
Molim Pomoc
Zahvaljujem
Za For trebas orignal a za alter ne.
propao je projekt
EDIT: nije, http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/iwnet-emulator-projekt/178433.aspx