Prisjećanje na prošla vremena....

poruka: 119
|
čitano: 18.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Tema je "prisječanje na prošla vremena", a vi pišete o naslovima stara 1,2 ili 3 godine.

Inače  definitvno  sve  što  se  igralo  u  igraonicama  90tih.

DukeNukem 3D-->dan danas ima oriđiđi CD

Dune2000

SimCity

C&C, Red Alert-->to su bile seanse, stravično...koliko ne napisanih zadaća zbog te igre.

Prije  toga  nezaboravni  Prince  of  Persia  na  286tici,  IndyCar,  Lotus  na  Amigi,  Wings  of  fury  također  na  Amigi, GoldenAxe, TMNT na Gameboyu...

There's no place like 127.0.0.1

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prisjećanje na prošla vremena....
lajchi kaže...

Street Rod

http://www.abandonia.com/en/games/177

Meni najbolja igra ikad, a i  žalosno je što danas skoro pa nitko nije napravio nešto takvo...

Eh da, svi ovi novi NFS-ovi se mogu sakrit pred ovime ;) To su bili gusti...
17 godina

Prvi Prince Of Persia nesto nevjerojatno koliko sam sati to igrao, Aladin također, Winter Challenge bila su to vremena....

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad se samo sjetim tih vremena preplavi me takav osjecaj, nesto fantasticno

Evo list PC igara sto mi pade na pamet - random. oko 1992-1998. Naravno izostavljam
vec nabrojane da se ne ponavljam. Ostale su mi u najboljem sjecanju...

Birth Of The Federation
Deltaforce
Age Of Empires 2, exp The Conquerors
Dune 2
Freespace, I, II
Sanitarium
Settlers 2
War2btdp
Bioforge
Death Rally
mortal kombat I II III
Ecstatica
quarantine

neke sa sa c64...aaaa

bubble Bobble
Eagle's nest
midnight pinball
Defender_of_the_Crown
moram spomenuti boulder dash iako je vec spomenut...

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 1:07 (zmikic).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Gdje pocet,

Quaqe, UT, Diablo, GTA, CS...

PlayStation,

Driver, MGS, GT...

Mozda najomiljenija Couter Strike Source..

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je li neko od vas igrao gameboy? Ja sam igrao Castlevaniu i Starwars dok mu nisu tipke poispadale

Za PC evo samo nekih Doom, Uprising, Baldur's Gate, AVP2, Tomb raider 4, Starcraft, ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerovatno Super Mario... odrigrao mali milijun puta, i mogao bih jos.

Project IGI mi je nesto posebno bio, njega sam presao jedno 5-6 puta.

Drug Lord to svako malo igram, opustam se :D.

NFS 2 je nesto posebno, mogao bih ga danas instalirati.

Warcraft TFT: DDay: Judgement nebrojeno puta sam igrao, jednostavno uzivam kad sam igram i usetam u neprijateljski grad i srusim sve zgrade :evil:

W  

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja su to bila vremena , bar za mene....

jednostavno srce ti se napuni nekim čudnim osjećajem kad se prisjećaš tih "dobrih starih vremena".....

..."kao da će puknuti"....

meni je u glavi ostala jedna slika koju nikad neću zaboraviti....

imao sam oko 6 godina , ispred mene neki stari 15' CRT monitor(i dan danas radi , ali ne koristim ga) na kojem je bio Windows 95......

na tom kompu sam imao mali milijun igrica (Aladin , Prince of persia , Bomberman ,...) ali najveći dojam na mene je ostavio jedan i jedini DOOM.....

to je bila igra koju nije svatko mogao igrati , jednostavno.....da mi je još jednom proći kroz te dane....ali....

život ide dalje i svake sekunde otkriješ nove izazove svjesno ili nesvjesno .... oni su tu....

svatko ima svoje najdraže trenutke provedene uz neku igru....

npr. prijatelj mi ima malog brata (5-6 god.) koji je zaluđen Far Cry-om , jednostavno nemože a da ne odigra malo.....

i on će se kao i velika večina nas jednog dana s veseljem prisjećati tih nezaboravnih trenutaka....

u tom dobu djeca valjda dobro pamte , i potpuno se užive u igru koju igraju....

to su osjećaji koji će se teško ponoviti...jer što si sve zreliji neke nove ti stvari postaju "izazov"......

i eto, što da još kažem...

...................

P.S. preporučljivo čitati uz pjesmu Justify grupe The Rasmus...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SWOS

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Starcraft... bez konkurencije meni najbolja igra. Igram ju od kako je izašla, još i danas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Starcraft

Warcraft

Simcity

Broken Sword 1,2

fifa 98, mali tereni

iss 2001

gran turismo

crash bandicot

dino crisis

crash team racing

unreal tournament

diablo

bugs bunny lost in time

super mario

contra

i tako XD

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

doom

doom2

duke nukem 3d

simcity2000

warcraft 2

prince of persia

zool 2

...

Neodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Diablo II, Operation Flashpoint, Counter-strike,Alien versus Predator I & II, Need4Speed III, AoE II, Age of Mythology etc..

Flashpoint je premocan, sa prijateljima u lanu rokanje rusa :D

p.s.zaboravio sam James Bond-a na nintendu 64, pa legendarni Duke Nukem, Rogue Trip...ma joj, ne mogu da se sjetim svega..uglavnom, nikad vise nece izaci igra koju cu igrati sa istim zarom, kao sto sam igrao ove nabrojane!!

Mrzim Rimsko pravo!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 11:24 (Zlatan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ZX Spectrum-Jet set Willy i na PS1 Broken sword...to su bili daniMršti se.Sad ni Crysis na very high ne moze postici taj efekt uzivancije.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

C64-donky kong(mada smo mi to ko djeca zvali Ludi Majmun)

PC-Age of Empires 1 i Starcraf

Psone-Front Mission 3 i Suikoden 2

Audi,vide,tale si vis vivere in race
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dvije rijeci "Super Mario" najbolja stara igra!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ehh, prva koja mi pada na pamet je UT (99). Bio sam, čini mi se u 1. osnovne, još sam imao restrikcija za krv tako da su mi blood & gore uvijek bili na minimumu. Prvi dvoboj s Xanom Kriegorom na HyperBlastu, na kraju igre ostavio je moje arrow keyse kao i space izlizanima, a kuglični miš se isto napatio. Prije toga čini mi se da je bio CNC Tiberian Dawn, kao i Jazz Jackrabbit 2 koje su bile prve igre koje sam probao. Wolfenstein, onda Diablo, zatim Baldur's gate,Tiberian Sun,Red Faction 1 (legendarna), onda COD-ovi, a nešto kasnije Red Alert 2, pa i UT 03 koji nije bio kao prvi,...

Ima ih previše za nabrojati cijelu listu

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo sjecam se kao da je bilo jučer,Super Nintendo na njemu sam provodio dane jer nisam imao kompjutera.

Najvise sam igrao Super mario bros,ono kaj vožiš karting sa likovima iz super mario i gađaš se crvenim i zelenim kornjačama.

to sam igrao protiv brata danima.E da i donkey kong pa neki avioni su bili gdje su likovi s kojima si mogao letjeti bili zivotnje(zec žaba,jastreb,lisica)

al nemogu se sjetit imena.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina

ZX Spectrum-Manic Miner, cak sam ga igrao prosle godine opet preko emulatora Smijeh

17 godina
neaktivan

Iz novije povijesti Deus Ex (po meni najbolja igra ikada napravljena), Unreal Tournament 1, Dino Crisis, Halo, Need For Speed Porsche, Grim Fandango, Sanitarium.....itd. Mogao bih nabrajati do sutra. A od onih pravih starudija Super Mario, Contra serijal, Rick Dangerous s amige, Wolfenstein 3D, Indiana Jones avanture, Monkey Island, Day Of The Tentacle i još hrpa avantura i drugih igara.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fallout 2 i Diablo 2 LOD, zato jer ih možeš igrati doslovno beskonačno...

Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
16 godina
neaktivan

Crash Bandicoot svi serijali sa sony 1

Jackie Chan stunmaster sam igro cijeli dan

Gta 2

kad sam prvi put zaigro cod 1 kod bratica sto sam bio sretanSmijeh

iss 2(pro evolution soccer 2)

Spiderman 1 i 2 na sonyu

ako se budem sjetio jos dodat cu

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A kad se sjetim kupovine Sound Blastera 16. Kad sam ga uboo u svoj dx2, namjestio Doom2, pokrenuo, ucitao nivo i poceo pucati...kad ono nema zvuka...gledam ja  i skuzim da mi je ispao chinch. Stavim ga nazad i u tom trenutku u igri se ispred mene stvori ono crveno roktajuce cudoviste, jebote koji zvuk, pa ga opalim da dvocjevkom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

definitivno CoD 2, diablo 2, warcraft III, i prince of persia warrior within i ms-dos verzija

a ovj post iznad, hahah takvi trenutci su se meni desavali u doom 1 i silent hill, u silent hill (ja prikljucio 2 woofera, kupio dobru zvucnu i velike zvucnike) kad mi iskljuceni zvucnici, ja da ih upalim kad one dvoglave kristece bestioje, j**ote, infarkt sam zamalo dobio!!!!!!! nikad horore igrao sa wooferima nisam poslije toga!

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 22:57 (Bes7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, ali ja sam do tada furao PC speaker...tako da kad sam cuo taj zvuk, osjecao sam najaci u svemiru

16 godina

Doom, doom i samo doom!

http://www.nfl.com/
16 godina
neaktivan

Mafia, gta 2, gta 3, vice city i star lancer....i pokemoni hehehehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Ovako dragi gameri....

Zanima me koja vam je najbolja igra koju ste ikad igrali. Igra koja vas je naprosto oduševila. Igra koju ste mogli igrati danima, tjednima, mjesecima, godinama.

Igra zbog koje ste zapostavili sve u svom životu.

Kod mene je to bio: Njegovo Veličanstvo DIABLO 2. + ekspanzija Lord of Destruction.

Sve ovo gore što sam napisao mi se dogodilo kod Diabla 2. Toliko je dobra igra, da sam ju i sinoć ponovo instalirao i počeo igrati.

Jednostavno je neopisiv osjećaj koji imam kad ubijam sve one demone. Plus osjećaj kada uletim u gomilu demona i izvučem živu glavu, a ostalo mi još dvije kapi krvi. dovoljno za puzanje. Nema boljeg osjećaja.

Eto, koja je vaša igra koja vas je oborila s nogu i zašto?

Potpisujem.Diablo mi je na obaveznoj listi kad rušim sustav.Kad dosade sve ostale vraćam se njemu.
Imam jedan stick samo za DIABLO saveove.Igrao sam davno i na battle net-u.Naj jača igra u povjesti gaminga.
Kad sam gledao trailere za trojku zaslinio sam cijelu tipkovnicu.Kad izađe uzimam godišnji i nema me. 
16 godina
neaktivan

call of duty 4...

najupečatčjivi je onaj dio kad nuklearka pukne...

kabina helica je smrvljena, nema smisla traziti pilote... okrecem se oko sebe i otkrivam pilota kojeg sam izvukao iz blachawka netom prije... vrat savijen u neprirodnom položaju, njene oci su širom otvorene... staklene... nema smisla traziti puls  (...)  izlazim iz helikoptera... u daljini se zgrada ruši ko kula od karata... napravim još par koraka i onda... svijetlo! svijetlo je kraj....

war... war never changes....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice