Portal 2

poruka: 490
|
čitano: 92.295
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
17 godina
Re: Portal 2
baffo kaže...

Pogledajte ovu "kontroverzu" 

Neka se kazne i rane! Debili i ništa više

Ja bi njih smjestio u ludnicu i uzeo im djete ako ih toliko emocionalno pogađa šta robotska nakupina piksela govori u humorističnoj igri!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 11:19 (doktor1).
14 godina
neaktivan
Portal 2

Haha, evo prije 2 sekunde sam bio na tom dijelu, taman dotle stigao.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Portal 2

ja cu ih tuzit zato kaj su mi spoilali taj dio 

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Portal 2

E šta je onim nekim pachom koji se najavio? Kada on izlazi?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Patch ili DLC?

Patchevi izlaze svako malo.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
16 godina
ZC_Someone kaže...

Patch ili DLC?

Patchevi izlaze svako malo.

Ah mislim na DLC onda. Ma netko je spominjao da će doći neke nove mape i tako, i još da će biti badava, pa me zanima šta je sa tim, kada dolazi?

Stoja
17 godina
neaktivan
Portal 2

DLC dolazi na ljeto :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Portal 2

Uf onda se treba strpiti...niš skidati još custom mapa i prolaziti{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
baffo kaže...

Kako mrzim što se uvijek moraju nać neki idioti koji moraju popljuvat nešto što je dobro samo zato što nemaju pametnijeg posla. I šta će sad ovaj kreten napravit tužit će valve zato jer je to jedna od najgorih stvari koju je on kao roditelj mogao čuti...

14 godina
protjeran
Stoja kaže...

steam igre obicno dobivaju patcheve na tjednoj bazi i skidaju se automatski svima. onako tjedno 2-3 patcha prosejcno. tf2 dobija i vise.

Bosna u srcu!
17 godina
neaktivan
Bosna je Sila kaže...
Stoja kaže...

steam igre obicno dobivaju patcheve na tjednoj bazi i skidaju se automatski svima. onako tjedno 2-3 patcha prosejcno. tf2 dobija i vise.

Pa napisao je da misli na DLC a ne patch.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
15 godina
Portal 2

upravo prešao... igra je savršena, dijalozi i humor nešto najbolje u gaming industriji, grafika sjajno optimizirana, zagonetke genijalne... niti jednog prigovora nemam.

valve, kapa do poda {#}

još da izdaju half life 3 i mogu sretan umrijet {#}

0_o
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portal 2

Takoder, upravo presao, definitivno top 5 igara koje sam odigrao!

Upravo odigrao prva 2 coursea COOPa s prijateljem koji igra na PS3 - ma razvaljuje!

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
baffo kaže...

ajme koja seljaćina , šta bi onda rekli za mafiu 2 , izvadiš pištolj na ulici , ubijes nekoga ,spremiš pištolj , dođe pandur i upuca crnca , i to je sad rasistićka igra ? ajme koga boli briga što je robot rekao u igri pobogu to je samo sastavni dio priće.

15 godina
neaktivan
Cooler Master kaže...
baffo kaže...

Kako mrzim što se uvijek moraju nać neki idioti koji moraju popljuvat nešto što je dobro samo zato što nemaju pametnijeg posla. I šta će sad ovaj kreten napravit tužit će valve zato jer je to jedna od najgorih stvari koju je on kao roditelj mogao čuti...

To samo pokazuje da u Americi ima hrpa debila koji će sve napraviti za 5 minuta slave, te da i tamo ima novinara koji će od svakog dreka napravit "kontroverzu".

Sad samo čekam da ono govno Jack Thomspon izmigolji iz rupe u kojoj se skriva i počne tražiti zabranu ove nevjerojatno kontroverzne, uvredljive i političke nekorektne igre. Već je optužio Half Life kao direktno odgovornog za jednu od onih školskih pucnjava, zašto bi poštedio Portal 2... {#}

15 godina
Portal 2

Upravo prelazim ovu genijalnu igru pa evo nekoliko screenshotova.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal 2

Ko zeli moze da preuzme Portal 2 OST besplatno :D

http://www.thinkwithportals.com/music.php

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ko zeli moze da preuzme Portal 2 OST besplatno :D

Baš me zanima koliko je ljudi preletilo preko ovog "OST"... {#}

16 godina
neaktivan
Cooler Master kaže...
baffo kaže...

Možda bi ljudi trebali ići na nekakva testiranja uračunljivosti prije nego posvoje dite... jadna mala, vjerovatno joj je bed pitati takve roditelje ali sigurno se zapitala zašto ona ima kose oći a oni nemaju?!

15 godina
protjeran
Portal 2

BUG no. 223, recenzija Portala 2 - 89% (recenzija na jednoj strani, dok se neke igre jos ni izasle hypaju na cetri strane).

Sjecam se ne tako davno kad je izasla recenzija TF2 u ovom isom casopisu. Volio bi da me netko podsjeti, mozda ima taj broj, kolka je ocjena bila ali mislim oko 88 eventualno 89%. TF2 upakiran u OrangeBox te je godine bio GOTY, i jos uvjek je medju 10 najboljih igara svih vremena na MetaCriticu. Te godine BUG je izabrao COD MW za igru godine, LOL koji masni promasaj. Gdje je taj naslov na ljestvici? Ma ne promasaj jednostavno uvreda za zdravi razum i logiku...

Isto ce biti sa Portalom 2, bit ce GOTY, siguran sam 100% iz jednostavnog razloga jer gameri znaju cijenit originalnost i igrivost, a nije im primarno da naslov pocinje sa magicnim kraticama COD ili BF. Ali ne i u ovoj sredini, na zalost. 

Eto otvorenim textom nabijem i COD i BF na.... Precjenjene igre.

Ova BUGova recenzija je cisto smece.

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Recenzija je smece, kao i vecina recenzija u zadnje vrijeme. Ne znam šta se dogodilo sa tom rubrikom ali više ni ne citam. 

16 godina
neaktivan
JebateNIck kaže...
Cooler Master kaže...
baffo kaže...

Možda bi ljudi trebali ići na nekakva testiranja uračunljivosti prije nego posvoje dite... jadna mala, vjerovatno joj je bed pitati takve roditelje ali sigurno se zapitala zašto ona ima kose oći a oni nemaju?!

Da, to sam i ja vidio u veduu, uopće nebi skužila da je posvojena na nije bilo Portala.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
Tallahasee kaže...

BUG no. 223, recenzija Portala 2 - 89% (recenzija na jednoj strani, dok se neke igre jos ni izasle hypaju na cetri strane).

Sjecam se ne tako davno kad je izasla recenzija TF2 u ovom isom casopisu. Volio bi da me netko podsjeti, mozda ima taj broj, kolka je ocjena bila ali mislim oko 88 eventualno 89%. TF2 upakiran u OrangeBox te je godine bio GOTY, i jos uvjek je medju 10 najboljih igara svih vremena na MetaCriticu. Te godine BUG je izabrao COD MW za igru godine, LOL koji masni promasaj. Gdje je taj naslov na ljestvici? Ma ne promasaj jednostavno uvreda za zdravi razum i logiku...

Isto ce biti sa Portalom 2, bit ce GOTY, siguran sam 100% iz jednostavnog razloga jer gameri znaju cijenit originalnost i igrivost, a nije im primarno da naslov pocinje sa magicnim kraticama COD ili BF. Ali ne i u ovoj sredini, na zalost. 

Eto otvorenim textom nabijem i COD i BF na.... Precjenjene igre.

Ova BUGova recenzija je cisto smece.

haha vidio sam al je jos nisam procitaao , šteta mi je čitat bug doma , onda necu imat sta radit u skoli >.< haha

17 godina
neaktivan
Portal 2

Jedna od najboljih verzija Want You Gone pjesme ako ne i najbolja :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 22:58 (dex3108).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Portal 2

Imam 1 pitanje koliko ima chaptera i levela sve ukupno ta igra? ja sam na chapter 5 level 2-3

edit

chapter 6 the fall

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 6:43 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portal 2

Milina. {#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Portal 2

Ima netko save od te igre a da je pred kraj Chaptera 6? ja bio na kraju Chaptera 6 i odjednom mi više neće učitati save,odem u save mapu save obrisan neznam kako.

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal 2

Nova tura soundtrack-a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal 2

Jedna zanimljivost:

Portal 2 Sold Better On PC Than On Console

In nearly every case when a game is released on console and PC,
the console versions sell a ton more copies. Like, it's not even close.
Unless we're talking about a Valve game.

While the developer, publisher and operator of Steam sadly never
releases internal sales figures for its online marketplace,
Valve boss Gabe Newell has told Gamasutra that while the Left 4 Dead series
has sold much better on console than on PC,
"Portal 2 did better on the PC than it did on the consoles".

We'll probably never know just how much better,
but the fact it did better at all is a feather in the PC market's cap.
And maybe a sign that, hey, when developers release games that work well and look great on PC,
instead of being shitty ports or being saddled with crippling DRM, people may actually buy them.

Izašao i novi update. Opis je:

Preparations for launch of Portal 2 updates this September

Znači uskoro će i DLC :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 17:31 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice