- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da se i ja malo pohvalim kad se svi kurčite.
Ti jedino di možeš vidjet piletinu je u konzumu
znači večeras igra ne radi...random freezee u lobbyu...freezee na logu od igre ...itd
znači večeras igra ne radi...random freezee u lobbyu...freezee na logu od igre ...itd
Možda zato jer imaju maintenance?

Odigrali 2 third-person igre sinoć... čisto da se podsjetimo kako to izgleda.... 2 chickena i 17 killova
I to smo bili 3man samo... frend, ja i žena malo sam ih carryao
EDIT: Scar-L je nenormalan weapon, od sada my favorite... bolesno bolesno bolesno kad je zmoddan do jaja. Medium range nema nista recoila doslovno, u sekund svi padaju kad zasprejas...
Odigrali 2 third-person igre sinoć... čisto da se podsjetimo kako to izgleda.... 2 chickena i 17 killova
I to smo bili 3man samo... frend, ja i žena malo sam ih carryao
EDIT: Scar-L je nenormalan weapon, od sada my favorite... bolesno bolesno bolesno kad je zmoddan do jaja. Medium range nema nista recoila doslovno, u sekund svi padaju kad zasprejas...
isti je i m416, kad je moddan prejeben...takoder vss sa extended magom, bolest, ubija u roku 4 5 shota, koja ispucas unutar 1 sekunde a fino imas i scope i silencer..
isti je i m416, kad je moddan prejeben...takoder vss sa extended magom, bolest, ubija u roku 4 5 shota, koja ispucas unutar 1 sekunde a fino imas i scope i silencer..
Meni M416 ne lezi, uvijek me nesto sjebe s recoilom bez obzira na modove... dam ga ekipi a ja poberem SCAR. Neznam, nekako mi je puno draži jednostavno i responzivniji. VSS nisam puno koristio osim par puta kad je tek dosao (jos je bio crate drop samo).. onda je bio ultra overpoweran, sad mi je onako - meh
Znači koji bullshit.
Top 5 u solo.
Skontam ja lik i on mene. Ja imam kar on m24. Ja njega headshotam (vidim krv plavu) i on mene. Ja umrem, on ne primi niti dmg (znači gledam death cam, i krv mu frca iz glave od HS, a nije primio ni dmg). Garant pošto je njegov hitac došo do moje glave prije nego moj do njegove.
Jmb ti logiku.
Ne radi ti link (barem meni)..
"Ovaj videozapis nije dostupan."
Frag je op.. splash je ogroman :) Ja sam jučer team od 3 koji je lezao u travi wipao s jednom
Frag je op.. splash je ogroman :) Ja sam jučer team od 3 koji je lezao u travi wipao s jednom
Sad je bas onako kako treba da bude, anti camp tool, jer "ocisti" sobu. Prije nego su buff frag, bio je smjesan, stanes na jedan kraj sobe, gledas u frag, kad explodira popas first aid i gotovo, smjesno. Dosta igraca ne korsti frag i smoke jer su "naucili" da su beskorisni alati, ali od kada su ih sredili ti alati su i vise nego korisni.
Sta je ovaj 3rd person free kokos
Prva igra u TPP solo i opet chicken... valjda sve retardi ostali kad je sva pro ekipa otisla na FPP 3 chickena u 2 dana
Evo evil kad si toliko inzistirao imas i moj nick u sceeenshotu valjda po 5. put u temi :) samo te nije bilo volja trazit ocito. I btw statistike su mi sranje.

mora da si puno za misem kad si tako dobarlp
Ihhhh, nego šta - ubio se od skilla
Samo navečer kad mali zaspi :D Onda peglamo 2-3h prije spavanja... ma to je sve do 4K reze
Ihhhh, nego šta - ubio se od skilla
Samo navečer kad mali zaspi :D Onda peglamo 2-3h prije spavanja... ma to je sve do 4K reze
jbga nisi se trebao izdati neki su taman poceli misliti da je do skilla da ogromna prednost u fps-ima, stvarno se na kilometre vidi kad netko samo mrdne prstom!lp
jbga nisi se trebao izdati neki su taman poceli misliti da je do skilla da ogromna prednost u fps-ima, stvarno se na kilometre vidi kad netko samo mrdne prstom!lp
Jučer sam ubio lika koji je lezao u travi ispred mene 100njak metara za pobjedu... pita me frend da kako je moguće da sam ga vidio, a doslovno se na 4K vidi vlas kose kad se pomakne. Jbg, tough luck
Zadnji krug, tri tima, napetost se moze rezati nozem. Koja lakoca pobjedjivanja...
5 ljudi, 3 tima, od toga vas trojica. Da ste izgubili bilo bi za plakat
Još si onaj amater oda poziciju sa smokom...
Jučer sam ubio lika koji je lezao u travi ispred mene 100njak metara za pobjedu... pita me frend da kako je moguće da sam ga vidio, a doslovno se na 4K vidi vlas kose kad se pomakne. Jbg, tough luck
Kako deathader radi na 4k? Zadovoljan?

Zadnji krug, tri tima, napetost se moze rezati nozem. Koja lakoca pobjedjivanja...
5 ljudi, 3 tima, od toga vas trojica. Da ste izgubili bilo bi za plakat
Još si onaj amater oda poziciju sa smokom...
Video je neka vrsta parodije, nismo mogli izgubiti, vidjeli smo ih obojicu davno, ali smo cekali da vidimo kako ce se poubijati, imali smo krug, a oni na drugoj strani, tako da smo mogli sta smo htijeli. Nije se on smoke, vec je onaj drugi bacio smoke na njega, valjda je htio natjerati nas da skontamo di je ovaj sto je bacio smoke na njega, ali se nismo navukli.
Kako deathader radi na 4k? Zadovoljan?
Puno mi je bolji Logitech G203, njega koristim trenutno. Deathadder je uzeo pauzu :D
"Ako se pak šali na svoj račun, onda je vrlo glasan"
Predpostavljam tvoj link je radi ovoga?
Hahahaha...levatino.