PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.530.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
14 godina
neaktivan
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Tak je. To kaj imas mogucnos stavit x8 na saigu ne znaci da moras. Eventualno u slucaju koristenja slugova, a i to je upitno. Zamisli si to kao neki standard pa kacis kaj ti pase. A m16 sam po sebi, zbog dizajna puske odnosno cijevi i tog sveg oko nje nema mogucost stavljanja takvog raila na koji se kaci takav scope..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Šalim se malo :) Ma maknuli su mogućnost sa M16 jer je weapon bio prejak i bio je puska koja se mogla koristiti na sve udaljenosti. Uglavnom spawn rate za M16 je ogroman, a range/bullet velocity su divovski - tj. gun je bio predobar da bi imao sve to i jos bio stalno i svugdje dostupan. Da bi sprijecili ljude da koriste M16 umjesto Mini14 ili SKS-a kao sniper, umjesto da nerfaju spawn rate, odlucili su maknuti mogucnost da se koristi sa 8X i 15X scopeovima.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Maknuli su da, zbog balansa ali i zato kaj m16 nije snajper vec jurisna odnosno cqc puska. Efektivan range joj je 300m, a najefektivnija je do cca 200.. A i jedan od razloga izostanka spomenutog raila je i tezina same puske tj da bude cim laksa u poslu za koji je namjenjena..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

https://forums.playbattlegrounds.com/topic/177145-anti-cheat-update-060218/

Sutra u 3h ujutro dolazi anti-cheat. Cisto me zanima koliko ce dana trebati da ga bypass-aju jer sumnjam da je to neki vrhunski anticheat program. Misljenja sam da ce za par dana nazalost opet biti sve po starom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 15:42 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni npr igra nije na ssd- a ulazim prije mojih frendova koji je drže na ssdu.igra je jednostavno neoptimizirana i kraj priče.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

igra je jednostavno neoptimizirana i kraj priče.

Kaj da?Bitno da ste se svi digli na zadnje noge kad sam to tvrdio dok sam probavao igru.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
7 godina
neaktivan
Ekipa šta mislite koliko i koliko iskusnih programera treba da se "sklepa" nesto kao pubg?
Why?

0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Meni npr igra nije na ssd- a ulazim prije mojih frendova koji je drže na ssdu.igra je jednostavno neoptimizirana i kraj priče.

Ne lazi ovaj napaceni narod! Igra je cudo optimizirana i volio bih da su sve igre tak dobro napisane.

17 godina
THErealPiVeNzI kaže...
Ekipa šta mislite koliko i koliko iskusnih programera treba da se "sklepa" nesto kao pubg?

Da znas i sitnicu o programiranju nebu postavio ovakvo pitanje, jer cak i ako ciljas na to da je igra lose napravljena zbog problema kojih ima i dalje je igra koja vecinom vremena radi normalno.

Pogledaj neki video o programiranju i sve ce ti biti jasnije, recimo koliko treba vremena za napraviti sah u C++.

13 godina
THErealPiVeNzI kaže...

Počeli su s 35 ljudi.

Sad ih imaju preko 70.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
7 godina
neaktivan
Ja sam u ozbiljnijem programiranju vec 3 godine bavim se web programiranjem, opcenito mrezama i sigurnim kodom. Zanima me tranzicija na game development, C++ poznajem osnove dovoljno za taj sah no pitao sam se koliko treba za projekt puput jednog pubga jedan covjek nemoze sve sam napraviti prvo postoje dizajner programeri netcode programeri server consultanti... Tvoju poruku nisam shvatio kao uvredu :)
Why?
14 godina

Nije sve u programiranju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Vratio se Doc i trenutno ima 300 tisuća ljudi live, fascinantno ( bez obzira što mislite o njemu).

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

https://www.twitch.tv/drdisrespectlive

LETS GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!! 

Destoreyr of noobs killer of universe hahahaha
Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
THErealPiVeNzI kaže...

Počeli su s 35 ljudi.

Sad ih imaju preko 70.

Imaju 130 sad, mislim barem je rekao Brendon da na igri trenutno radi 130 ljudi.

14 godina
Destroyer Of Noobs kaže...

DR JE DOBIO PRVU PARTJU I TO KAKO!!! LJUDI MOJI JE LI TO MOGUCE!!! LUDNICAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! 

pazi da ne doživiš orgazam, ok?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

igra je jednostavno neoptimizirana i kraj priče.

Kaj da?Bitno da ste se svi digli na zadnje noge kad sam to tvrdio dok sam probavao igru.

Da.I pritom je strasno zarazno dobra,odlicna i zabavna.

barem meni i mojoj ekipi koji rokamo svakodnevno.

7 godina
neaktivan

Zaboravio sam kakvu produkciju ima Drdisrespect, lik u studiju ima Lambu i onda sjedne u njega dok vozi auto u igri, genijalno. Dr je najjaci. 

Destoreyr of noobs killer of universe hahahaha
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

Ja nezz sta ljudi vide u tim streamovima inace pa to hrpetina ljudi gleda... Eventualno pogledam neku recenziju prije kupnje neke igre a nema sanse da bi sjedio za kompom par sati i gledo nekog kak igra, pa puca mi kifla

Nego sad OT zasto su maknuli kisu i maglu i hoce li ju vratit uskoro?

Život je jedan al Omega je 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Asteroid1979 kaže...

Na YT ga gleda 45 ljudi a na Twitch ispod 98k tako da nemoguce da je 399.000.000 ljudi otislo od kada si objavio vest. 

Nije to informacija koju je tesko naci.

http://www.gamerevolution.com/news/366689-twitch-dr-disrespect-makes-comeback

https://twitter.com/Slasher/status/960607224509984769

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Koji debili, zamisli reshade smatraju varanjem, promjeni ti kontraste aa level itd, vode brigu oko nebitnih gluposti bitno da to mozes isto sad kroz nvidia experience kaj ce zabranit instaliranje drivera? Lollll

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

Koji debili, zamisli reshade smatraju varanjem, promjeni ti kontraste aa level itd, vode brigu oko nebitnih gluposti bitno da to mozes isto sad kroz nvidia experience kaj ce zabranit instaliranje drivera? Lollll

Za Reshade je poznato da se moglo napraviti outline od igrača puno kontrastniji, pa su igrači svijetlili kroz grmlje i što sve ne. Očito nisu mogli distancirati "proljepšavanje" slike i čiting kroz ReShade, pa su ga konmpletno zabranili.

Nvidia Digital Vibrance nema sve opcije kao ReShade.

16 godina
Stjepanj kaže...

Nisu zabranili reshade zbog toga, nego iz razloga što su ljudi koristili bug u reshade-u koji im je omogućavao da zumiraju sliku :) Eto, što će ti 15x scope kad s iron sights ili red dotom imas isti zoom samo malo pikseliziraniji zbog uvećanja slike :)

Tako da nisu to mogli samo isključiti jer nema veze s igrom nego samim reshadeom... pa su ga zabranili - što je logično.

Evo, ovako je to izgledalo:

17 godina
Imam reshade jer bez njega igra izgleda isprano i mrtvo. Znaci mogu ga maknuti da ne popusim banancinu.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Imam reshade jer bez njega igra izgleda isprano i mrtvo. Znaci mogu ga maknuti da ne popusim banancinu.

Ne da možeš, nego moraš :) ..Ma ja ga nisam koristio nigdje i nikad pa mi uopće ne smeta problematika

16 godina

Sve te reshadove, macro i takva sranja treba zabraniti i banirati one koji koriste u MP igrama. Da možda netko želi ljepšu igru, ali isto tako neki koriste kao što je Smith pokazao, da vide bolje od drugih i abuse-aju to.

Ako želiš ljepše boje i življu igru zašto ne poigraš bojama, osvjeljenjem i sl. To sam mrzio još kad su ljudi stavljali u BF3 kako bi maknuli plavi filte. Pa igraj igru kako je zamišljena i da bude fer. 

Isto i sa macro koji ima za logitch program, ubaciš skriptu i skoro pa nemaš recoil na puškama. 

Oni koji to brane i koriste jer je kao "legalno" takvi su na rubu da koriste cheat. Ne žele riskirati da ih se uhvati, a opet koriste sve što mogu da dobe prednost.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 9:44 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Nemres od govna napravit tortu i nikakvo poigravanje bojama ne pomaze. Reshade je lagano izostrio igru da nije zamusana i sugavo mutna te dodao zivot u tmurno mrtvilo sugavih tekstura koje koriste. Nisam ni znal kolko je igra u kurcu dok nisam slozio reshade, sad se moram vratit u stvarnost i jesti govna umjesto torte samo zato jer ovi cigani iz blueballs ne znaju napravit igru kak spada.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Nemres od govna napravit tortu i nikakvo poigravanje bojama ne pomaze. Reshade je lagano izostrio igru da nije zamusana i sugavo mutna te dodao zivot u tmurno mrtvilo sugavih tekstura koje koriste. Nisam ni znal kolko je igra u kurcu dok nisam slozio reshade, sad se moram vratit u stvarnost i jesti govna umjesto torte samo zato jer ovi cigani iz blueballs ne znaju napravit igru kak spada.

Pa možda je s razlogom nešto tako napravljeno? Redi nekog balansa između bliske borbe i na daljinu sa scopovima.

To isto kao u recimo War Thunder kad si ljudi micali grmove ili travu, kao bolje izgleda i radi igra. A tu su s razlogom, da pružaju neki cover. Ne da jedan igrač to vidi, a drugi ne. Pa i ovoj igri micali ljudi sjene jer kao bolje radi, eh da bolje radi ali i bolje vidiš ljude.

16 godina
NEW_MAN kaže...

Mutno bude samo sa antialiasing na "low" pogotovo na fullhd rezi. Sve druge varijante su poprilično oštre, počevši od medium na gore. Very low ne računamo jer je to "off". Meni čak ni po defaultu ne izgleda toliko loše igra, da budem iskren - valjda monitor radi svoje jer su mi boje super, eventualno nešto negdje bude ponekad isprano ali ne zamaram se s time previše. Ako želiš da ti igra bude full oštra, igraj na nativnoj rezi, 100% res scale i AA na very low - ali meni je to ubojstvo za oči, AA + PP na high su mi must have.

EDIT: Iako ja igram na 4K rezi pa je kod mene sve oštro ko britva na koje god postavke staviš. Kod žene na 1080p su AA+PP+Tex na High, ostalo na very low jer ne radi razliku nikakvu, res scale na 120 i jako lijepo izgleda, nije uopće mutno i boje su ok (IPS panel).

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 10:11 (mrsmith).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice