PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.526.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
12 godina
neaktivan
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Jean-Luc Picard kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...
game789 kaže...

jel mi mozete objasniti ukratko u cemu je toliko zanimljiva i popularna igra? o cemu se radi tocno? hvala!

Pogledaj film The Hunger Games ! to je ukratko to i zbog toga filma su i nastale takve vrste igara.

Ispravak, nije hunger games nego Battle Royale

Ja sam gledo oba filma al jel mislis da bi neki average lik sa foruma prije pogledao japanski film iz 2000 ili moderniji movie iz 2012 koji ionako objasni o cem se igra radi?

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
12 godina
neaktivan
PlayerUnknown's Battlegrounds

hahaha, da istina, mislio sam da cu dobiti nekakav bolji odgovor od ovih gore, al ok

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
game789 kaže...

hahaha, da istina, mislio sam da cu dobiti nekakav bolji odgovor od ovih gore, al ok

Cek kaj nemas youtube pa sine 2017 je?

12 godina
neaktivan

BTW evo ga skuzio sam napokon kad je top 15 ostalo i krug se smanjuje JEDINO kaj pomaže je ležanje na podu hardcore do kraja tolko ekipe je nesvijesno da si pored njih da je strašno!  

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
game789 kaže...

Cek kaj nemas youtube pa sine 2017 je?

ne, daj link

13 godina
neaktivan
Dodaj na steamu pa cemo se dogovrit kad stignem.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
game789 kaže...

jel mi mozete objasniti ukratko u cemu je toliko zanimljiva i popularna igra? o cemu se radi tocno? hvala!

Sine pa daj upali youtube i pogledaj koji filmic ili koju recenziju. Nevjerovatno da netko u 2017 dođe na forum tražiti da mu ekipa opisuje o čemu se radi u igri... novi nivo ljenosti

live and let live
17 godina

PUBGOCDGroza

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Neki dobar discord gdje ima raje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo jedna pobjeda, sve "naši":

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS - Early Access Highlights Week 16-17

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Dudu kaže...

Bolje da svabe ratuju vs cjeli svjet nego da pjevaju.

Jucer sam imao situaciju za ovaj omg video. Lezim na rubu kruga u polju, 20-30 ljudi zivo, ide lik na motoru, vozi porema centru kruga i pregazi me, ono, nije me vidio, slucajno sam mu se nasao na putu, smijao sam se 10 minuta, i to nije pisalo da me je kill vec da sam umro od pada.

...
16 godina
neaktivan

dobar si.. ja bi polomio tipkovnicu

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evil Access kaže...

Bolje da svabe ratuju vs cjeli svjet nego da pjevaju.

Jucer sam imao situaciju za ovaj omg video. Lezim na rubu kruga u polju, 20-30 ljudi zivo, ide lik na motoru, vozi porema centru kruga i pregazi me, ono, nije me vidio, slucajno sam mu se nasao na putu, smijao sam se 10 minuta, i to nije pisalo da me je kill vec da sam umro od pada.

Desilo mi se jednom u duo da sam se vozio blizu Gatke po onim poljima i kak sam se vozio prođem kroz grm i downam lika. Onda se okrenem kako bi ga finiširali, jer nismo imali neki dobri loot. I u okretu mu pregazim kolegu koji je bio nedaleko od njega u drugom grumu. Umirao sam od smijeha, ali nije dugo trajalo pošto je neki lik sa M249 bio blizu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2017 13:35 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan

tak sam i ja nedavno, vozim daciu posred polja lovim krug i samo odjednom dobijem kill  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frenkyca kaže...

Ima itko?

17 godina
Frenkyca kaže...
Frenkyca kaže...

Ima itko?

evo dođi tu uvijek ima ekipe i igre:

https://discord.gg/npQ3fb

moj nick ti je tamo isti kao i tu pa me potraži i pitaj ako što trebaš...

8 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Nikako ne preproučujem PUBG Croatia.

Priča mi je prijatelj kako je vlasnik PUBG Croatia prjetio čovjeku sa malim djetetom jer mu je djete zaplakalo.Ovaj mu je dao zadnje upozorenje ako ti mali još jednom zaplače ide kick sa servera.

banovali su nekog čovjeka koji je na kratko razgovarao sa ženom za vrijeme bitke i taj isti ga banuje sa discorda.

ne smiješ napisati u general chat ¨tko je za squad ili duo¨? dolazi ti upozorenje da je to protiv pravila i da ćeš biti banovan.

Koliko loš glas kruži oko ovog PUBG croatia, ne preoporučujem!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2017 21:40 (beaststeeth).
12 godina
beaststeeth kaže...
walentkane kaže...

Priča mi je prijatelj kako je vlasnik PUBG Croatia prjetio čovjeku sa malim djetetom jer mu je djete zaplakalo.Ovaj mu je dao zadnje upozorenje ako ti mali još jednom zaplače ide kick sa servera.

banovali su nekog čovjeka koji je na kratko razgovarao sa ženom za vrijeme bitke i taj isti ga banuje sa discorda.

ne smiješ napisati u general chat ¨tko je za squad ili duo¨? dolazi ti upozorenje da je to protiv pravila i da ćeš biti banovan.

zanimljivo, i meni si to napisao u pp, ali nikad nisam cuo da ces dobit ban zato sto pricat sa zenom ili ako ti djete igra. Nitko se nije bunio kad je jedan clan discorda dao da mu dijete od 5god samo proba igru(igrali smo squad game, dijete je igralo sa nama mozda 10-15minuta), u pozadini dosta ljudi se cuje da stalno svatko prica sa zenom ili sa nekime i slashcare ili netko drugi se nije bunio. A ovo za general chat ''tko je za squad ili duo'', vecinom svi spamaju onaj @everyone a 98% ljudi su vec u gejmu i 98% ce morat alt-tabat da pogledaju poruku, ako netko hoce igrat samo pita u sobi za trazenje tima (ili moze uci direktno igracu u sobu i pitat ga zeli li igrat). Meni se sve cini da tvoj frend prica bedastoce. Ja recimo cesto igracima kazem da stave push to talk zbog toga jer ti netko moze uc u sobu i vikat ili nesto tipa takvo, recimo dosta novih igraca guraju mikrofon u nos tak da cujes svaki njegov udisaj i izdasaji naravno nabijaju po tipkovnici da mi usi ispadnu

Battleog - 191silvinjo
17 godina
beaststeeth kaže...
walentkane kaže...

HAHA, koji lik...igram već dva tjedna tamo tako da ne fantaziraj.

14 godina

prvi chicken diner u solo!!! yey. nisam vise njubara! 

a sta se pubg croatia sobe tice, igram tamo pola gejmova ili i vise, sve 5 samo reno 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nažalost link za invite je istekao, mislim da treba staviti kada se salje da je neograniceno vrijeme

16 godina

Znači popularni streamer DrDisrespect je dobio ban jer je teamkillao randoma na svoj streamu. Player Unknown mu na twitteru napisao bez obzira tko si, dobiti ćeš ban radi kršenja pravila igre.

Sad se danas/jučer našao neki pametni fan streamera pa napisao na twitteru Player Unknownu nek i njega bana ako ga može naći jer i onda teamkilla ljude. 15 minuta kasnije lik popio ban, haha

https://twitter.com/BattleRoyaleMod/status/887265797076271104

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 12:15 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Znači popularni streamer DrDisrespect je dobio ban jer je teamkillao randoma na svoj streamu. Player Unknown mu na twitteru napisao bez obzira tko si, dobiti ćeš ban radi kršenja pravila igre.

Sad se danas/jučer našao neki pametni fan streamera pa napisao na twitteru Player Unknownu nek i njega bana ako ga može naći jer i onda teamkilla ljude. 15 minuta kasnije lik popio ban, haha

https://twitter.com/BattleRoyaleMod/status/887265797076271104

Vrh mi je to.
Al navodno na par dana.

Nije bitno 'ko si i što si - ako kršiš pravila - razguli!

Batllelog: sudy_freak
17 godina
Frenkyca kaže...

Nažalost link za invite je istekao, mislim da treba staviti kada se salje da je neograniceno vrijeme

https://discord.gg/38bTPC2

17 godina

Kliknuo 5min nakon

17 godina
Frenkyca kaže...

Kliknuo 5min nakon

https://discord.gg/R2u8sh2

evo ga

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
Redovno teamkillam i nisam jedini jer redovno ljudima igra crasha pa ga ubijemo radi opreme koju ima kod sebe. Jucer je lik dozivio not responding i nitko nije imao muda pucat jer je neki tard na streamu popusil ban, ubil sam ga cim smo se sparkirali.

8 godina
neaktivan

Nakon 3 mjeseca igranja i snimanja, s par frendova sam izvukao najbolje trenutke u dva videa. Cijenio bi vasa misljenja / nekakvu konstruktivnu kritiku ako vam se da bacit oko :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice