vagrrog kaže mi user not found kad te tražim. možda neki glitch il ne znam. Al de ti me dodaj za frenda il nešto
vagrrog kaže mi user not found kad te tražim. možda neki glitch il ne znam. Al de ti me dodaj za frenda il nešto
sorry drug, vangrrog. nisam vidio da sam pogrešno napisao.
Fala
Fala
Ivke vas odbio? A ako si poslao zahtjev za outfit pa si odbijen, izgleda da je bugovano pa samo odbija. Cak nemogu ni da vidim kada se netko prijavi zato moram direktno nekoga da pozovem. Kako ti je ime u igri ja cu direktno da ti posaljem zahtjev, tako je najlakse.
Ok, kada budes online javi mi se pa te ubacim. I da instaliraj i program za komunikaciju.
Poslao sam ti PP.
Fala
Fala
;)
Pozdrav, ja i rođak smo počeli igrat nedavno opet, pa jel igra ko da mu se pridružimo?
Pozdrav, ja i rođak smo počeli igrat nedavno opet, pa jel igra ko da mu se pridružimo?
Ja imam svoj Outfit na Milleru kao NC, sve nasi decki sa Balkana.
Pa evo par uslova ako vam odgovara:
Da ste bar 18+ jer smo prilicno otvoreni, bar sam ja takav :P
Bilo bi dobro ako imate mic i instaliran GameVox radi lakse komunikacije, jer stvarno ne volim da tipkam u igri :D
Sto se tice outfita nismo kao organizirani i ne lozimo se puno na metagame jer nema nas dovoljno za toga, stoga se kod nas sve svodi na zafrkanciju i radi sto te volja i igraj kako god zelis samo da ti je zabavno.
To je otprilike to, ako vam pase mozete kod nas.
Ja necu bit online jos nekih par dana dok mi novi monitor ne stigne, a ako vas jos nesto interesuje samo pitajte.
Pozz ljudi.Jel imate vi problem da udjete u igru?Meni se nakon update-a javlja ova greska i nemogu uci.
07:37:40: Starting BattlEye Service...
07:37:41: Failed to initialize BattlEye Service: Windows Test-Signing Mode not supported.
Nije mi jasno kako lik može tako ownati. Njih na desetke okolo a lik ide okolo kao da nema nikog. Gotovo da nitko i ne zapuca prema njemu. WTF
Iz mog iskustva da se tako "smucam" okolo u sekundu bi popio metak od snajpera prije nego bi bi došao do neprijatelja a kamo li da bi šetao oko njih deset.
Igra li se još? Kakav je construction? Isplati li se to certati?
Amo ća triba nan igrača za squad formirat, ovi plavi su apsolutno svi redikuli i 90% njih ne razumi engleski, a kamoli da znaju koristit mikrofon.
Nas 3 ponovo pocelo igrat. Horrig4n ingame nick. Steam Fr4nk_Horrig4n pa me dodajj i nađemo se.
Imamo i TS
Koji server i side?
Miller, NC.
Miller, NC
Miller je mrtav, Cobalt tak tak,
Emerald je the shitz and gigglez, brazilci i ja ubijamo amere sa lošim pingom
a i svi su tamo