PES vs FIFA-molim biti tolerantan zaključana tema

poruka: 155
|
čitano: 19.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: PES vs FIFA-molim biti tolerantan
chuck norris kaže...

Ovih dana stalno igram demo novog PES-a, ne mogu se odvojit od njega nikako jer je zakon igra. Evo maloprije sam instalirao FIFU 09 pošto je nisam igra ima 3-4 godine. Odigrao sam 2-3 minute i bilo mi je dosta da shvatim da FIFA nije zadnjih nekoliko godina nimalo se promjenila. Grafika je ostala ista, novi PES ima bolju i čistiju grafiku, a da ne govorim o realnosti i kvaliteti simulacije nogometa koliko je PES tu bolji...

uglavnom jedina prednost FIFE su licence, a sve ostalo je na strani PES-a. Ne mogu vjerovat da još ima ljudi koji biraju FIFU pored PES-a...

Hehe vidi mog imenjaka,potpuno se slazem sa norrisom kako sto sam i naveo u jednom prijasnjem postu jedina dobra stvar u FIFi jer licence svih najjacih liga i lige Prvaka.
17 godina
protjeran
cak_Norris kaže...
chuck norris kaže...

Ovih dana stalno igram demo novog PES-a, ne mogu se odvojit od njega nikako jer je zakon igra. Evo maloprije sam instalirao FIFU 09 pošto je nisam igra ima 3-4 godine. Odigrao sam 2-3 minute i bilo mi je dosta da shvatim da FIFA nije zadnjih nekoliko godina nimalo se promjenila. Grafika je ostala ista, novi PES ima bolju i čistiju grafiku, a da ne govorim o realnosti i kvaliteti simulacije nogometa koliko je PES tu bolji...

uglavnom jedina prednost FIFE su licence, a sve ostalo je na strani PES-a. Ne mogu vjerovat da još ima ljudi koji biraju FIFU pored PES-a...

Hehe vidi mog imenjaka,potpuno se slazem sa norrisom kako sto sam i naveo u jednom prijasnjem postu jedina dobra stvar u FIFi jer licence svih najjacih liga i lige Prvaka.
 I u PES-u imaš ligu prvaka!
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
el_manana kaže...

Gledajte oko cega se vi svadjate - oko grafike, i kao, vi glumite da ste velike igracine. Znaci grafika vam je vazna... svasta...

Sto se tice igrivosti, Fifa je stvarno sranje. U Fifi nogomet ne postoji, nema teamworka, nicega... iskreno, bojim se da vecina ljudi koji igraju nogometne igre ili ne igraju nogomet u stvarnom zivotu ili ga igraju i ne znaju posteno ustopat loptu. Svatko tko tvrdi da je Fifa ima bolji gameplay doista ne zna sto je nogomet. Vjerujte mi.

@SOS: fizika u Fifi je bolja sa te strane da su interakcije igraca doradenije - ali Fifa je uvijek bila i ostala drvena igra. Sta ce sva ta silna fizika u igri kad se ne primjecuje? Recimo, ajd da je igra ziva ko u PES-u. U Fifi igraci stoje ko stapovi za paradjz - covjece ne bi ih pomaknuo isus. Prilazenje lopti jadno, ali prejadno - ostali igraci u igri su staticni dok igrate, cijeli team se marginizira i jos puno sranja. U PESu je sad sve pod kontrolom igraca (inace PES igram na najtezoj opciji biranja igraca) tako da je sloboda ogromna i ovisi na kako si PES podesite. Fifa toga nema, nadam se da imati.

Eto, SOS, ako te grafika zadovoljava, neka te volja... ali nemoj dirat PES ako se ne razumijes u nogomet ;)

Starije verzije Fife su bile mnogo zabavnije nego tadašnje od PES-a.

Evo argument za grafiku:

http://de.youtube.com/watch?v=Y28b2L1iqg0&feature=related                      (ovo kopirajte....)

http://de.youtube.com/watch?v=s7qkF_zCUdM

Ja ne vjerujem jednostavno... jel ti kontas uopce ovaj svoj post? I moj isto? Uopce nisam ni spomenuo usporedbu grafike u FIFA-i i PES-u. Vec sam reko da ti igras igre zbog grafike.
Osim toga, termin da je FIFA prije bila "zabavnija" igra... bas si me nasmijao... iskreno...Viče
i'm going back to 505...
17 godina
neaktivan
el_manana kaže...

Gledajte oko cega se vi svadjate - oko grafike, i kao, vi glumite da ste velike igracine. Znaci grafika vam je vazna... svasta...

Sto se tice igrivosti, Fifa je stvarno sranje. U Fifi nogomet ne postoji, nema teamworka, nicega... iskreno, bojim se da vecina ljudi koji igraju nogometne igre ili ne igraju nogomet u stvarnom zivotu ili ga igraju i ne znaju posteno ustopat loptu. Svatko tko tvrdi da je Fifa ima bolji gameplay doista ne zna sto je nogomet. Vjerujte mi.

@SOS: fizika u Fifi je bolja sa te strane da su interakcije igraca doradenije - ali Fifa je uvijek bila i ostala drvena igra. Sta ce sva ta silna fizika u igri kad se ne primjecuje? Recimo, ajd da je igra ziva ko u PES-u. U Fifi igraci stoje ko stapovi za paradjz - covjece ne bi ih pomaknuo isus. Prilazenje lopti jadno, ali prejadno - ostali igraci u igri su staticni dok igrate, cijeli team se marginizira i jos puno sranja. U PESu je sad sve pod kontrolom igraca (inace PES igram na najtezoj opciji biranja igraca) tako da je sloboda ogromna i ovisi na kako si PES podesite. Fifa toga nema, nadam se da imati.

Eto, SOS, ako te grafika zadovoljava, neka te volja... ali nemoj dirat PES ako se ne razumijes u nogomet ;)

E sry, ali pogledaj si post.

PS: slučajno sam krivi post citirao, te mislim na onaj sljedeći Izlanuo se. Evo da budem precizniji, post iznad ovoga.
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 19:03 (SOS).
17 godina
protjeran
SOS kaže...
el_manana kaže...

E sry, ali pogledaj si post.

PS: slučajno sam krivi post citirao, te mislim na onaj sljedeći Izlanuo se.
 Pa daj onda citiraj taj post na koji si mislio, a ne da mi sad trebamo tražiti!!!
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
SOS kaže...

Čitamo sam u novom Gameplayu da Je Fifa do sad bila više arkada nego simulacija te da s novim nastavkom (Fifa 2009) više bazira na realnost te je puno teža. Kažu da je bolja fizika (npr. kod kolizije), i da je bolja inteligencija protivnika. Kod PES-a je sve ostalo skoro isto, ali bolje. Također za Xbox 360 i PS3 je napravljen poseban engine (za Fifu), a za ostale konzole poboljšani stari. Preporučam da oni koji su do sad igrali PES, pokušaju probati Fifu, ali ako ne žele novi PES je svejedno odličan.

Igrao sam i PES i FIFU DEMO, i pes si može brisati guzicu sa fifom...
 Evo što si napisao i evo što sam ja napisao.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
Shady kaže...
SOS kaže...

Čitamo sam u novom Gameplayu da Je Fifa do sad bila više arkada nego simulacija te da s novim nastavkom (Fifa 2009) više bazira na realnost te je puno teža. Kažu da je bolja fizika (npr. kod kolizije), i da je bolja inteligencija protivnika. Kod PES-a je sve ostalo skoro isto, ali bolje. Također za Xbox 360 i PS3 je napravljen poseban engine (za Fifu), a za ostale konzole poboljšani stari. Preporučam da oni koji su do sad igrali PES, pokušaju probati Fifu, ali ako ne žele novi PES je svejedno odličan.

Igrao sam i PES i FIFU DEMO, i pes si može brisati guzicu sa fifom...
 Evo što si napisao i evo što sam ja napisao.
 Gledaj SOS po neznam koji pun nije stvar sta pise u gameplay-u nego jel si ti igro FIFA-u u ili PES
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
 Gledaj SOS po neznam koji pun nije stvar sta pise u gameplay-u nego jel si ti igro FIFA-u u ili PES
 Da.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
cak_Norris kaže...
 Da.
 Imaš na svom kompu?
Volim te SOS!!!
17 godina
neaktivan
PES vs FIFA-molim biti tolerantan

E ovo je prevršilo mjeru! Moderatori, Shady ima multiaccount. Jeste li primjetili da je do sad shady bio offline, i zatim odjedom, SOS 2?

PS: Postoji jedna stvar, koja je ako je account napravljen na istom računalu uvijek ista, i jedna koja se mjenja, a sad se ne mogu sjetiti! Molim pomoć!Šutim

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 19:33 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SOS kaže...

E ovo je prevršilo mjeru! Moderatori, Shady ima multiaccount. Jeste li primjetili da je do sad shady bio offline, i zatim odjedom, SOS 2?

KOJI K?!?!?!?! Ja sam online zajedno sa tvojim "ljubavnikom", tako da me ne optužuj bez razloga!!
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

O cemu ti sad SOS ???? A da nisi ti mozda SOS2,kako znas da je to on??? Prije bi reko da si ti nego Shady tako mi djelujes.
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

PS: Postoji jedna stvar, koja je ako je account napravljen na istom računalu uvijek ista, i jedna koja se mjenja, a sad se ne mogu sjetiti! Molim pomoćŠutim!

Ponavljam!!
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Taj account nije napravio ni SOS, ni Shady. Jeste li primjetili da su svi trenutno online? Na istom računalu je nemoguće biti online sa više accountova istovremeno, koliko ja znam.

BTW: Ona stvar koja je ista je proxy (nisam siguran), a onda stvar koja se mijenja je IP adresa (100% siguran).

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Taj account nije napravio ni SOS, ni Shady. Jeste li primjetili da su svi trenutno online? Na istom računalu je nemoguće biti online sa više accountova istovremeno, koliko ja znam.

BTW: Ona stvar koja je ista je proxy (nisam siguran), a onda stvar koja se mijenja je IP adresa (100% siguran).

A thanks. Moderi! Gdje ste? PS: Moguće je biti online s više accountova, na više browsera, Shady je dok je radio novi account (pretpostavljam), bio offline sa svojim. Moderi daj provjerite!
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 19:41 (SOS).
17 godina
protjeran
SOS kaže...
SOS kaže...

PS: Postoji jedna stvar, koja je ako je account napravljen na istom računalu uvijek ista, i jedna koja se mjenja, a sad se ne mogu sjetiti! Molim pomoćŠutim!

Ponavljam!!
 Nemaš argumenata pa si napravio novi account da si nabijaš postove?!
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
SOS kaže...
SOS kaže...

Ponavljam!!
 Nemaš argumenata pa si napravio novi account da si nabijaš postove?!
 Ako si to napravio onda stvarno svaka cast.Stvarno ovo je preslo svaku mjeru.SOS ovo je glupi naci da se osvecujes nekom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 19:47 (cak_Norris).
17 godina
protjeran
SOS kaže...
HappyD kaže...

A thanks. Moderi! Gdje ste? PS: Moguće je biti online s više accountova, na više browsera, Shady je dok je radio novi account (pretpostavljam), bio offline sa svojim. Moderi daj provjerite!
 Ako baš sve o mom životu moram pričat, išao sam s*at i ugasio sam internet!!! Evo, si zadovoljan, duplikatu!
17 godina
protjeran

Dobro, vratimo se temi... FIFA mi je na 98.8 % pa ćemo vidit kakva je cijela!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
 Ako si to napravio onda stvarno svaka cast.Stvarno ovo je preslo svaku mjeru.SOS ovo je glupi naci da se osvecujes nekom.
 Nisam napravio taj account! Kunem se! Znači, Proxy ostaje ista, ali IP adresa se mjenja, te prema tomu se može dokazati tko je taj account napravio.
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 19:51 (SOS).
16 godina
neaktivan

Ma šta je vama?! Ja sam to napisala i vi odmah poživčanite... dobar način da se pozdravi novu na forumu!

Volim te SOS!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SOS 2 kaže...

Ma šta je vama?! Ja sam to napisala i vi odmah poživčanite... dobar način da se pozdravi novu na forumu!

sry, loš pokušaj. Napisao si da si muški rod.
Prijevara!! Prijevara!!
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 19:56 (SOS).
17 godina
protjeran

Halo!!! Boli me znaš već šta za tebe (SOS 2), jel se mi možemo temi vratit?!?!?!?!?! Još jedan posto do kraja... gledao sam neke videe na youtubu i izgleda da se FIFA poboljšala, ali svejedno mislim da je PES bolji, barem meni je!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shady kaže...

Halo!!! Boli me znaš već šta za tebe (SOS 2), jel se mi možemo temi vratit?!?!?!?!?! Još jedan posto do kraja... gledao sam neke videe na youtubu i izgleda da se FIFA poboljšala, ali svejedno mislim da je PES bolji, barem meni je!

Napokon se donekle slažemo. Fifa se poboljšala, i meni je bolja, ali PES je još uvijek odličan nogomet. Koliko je trebalo vremena.Neodlučan
Ozbiljno...
17 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...

Napokon se donekle slažemo. Fifa se poboljšala, i meni je bolja, ali PES je još uvijek odličan nogomet. Koliko je trebalo vremena.Neodlučan
 Gore si rekao da si igrao! Jel imaš na svom kompu te igre?
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
Shady kaže...

Sta nije tako bolje kad se lijepo razgovara a ne svada.Svako ima svoje misljenje i uvijek je nekom nesto drugo bolje.I Shady jel si uspio skinut FIFA-u??
17 godina
protjeran
cak_Norris kaže...
SOS kaže...
Shady kaže...

Sta nije tako bolje kad se lijepo razgovara a ne svada.Svako ima svoje misljenje i uvijek je nekom nesto drugo bolje.I Shady jel si uspio skinut FIFA-u??
 NE! Stalo na 99.9% i ide download:0KBPS
                                    upload:0KBPS

17 godina
neaktivan
Shady kaže...
 Imam demo od Fife.

PS: Slučajno sam napisao u jednom od prijašnjih postova, modere, pa se ispravljam.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...
 Imam demo od Fife.

PS: Slučajno sam napisao u jednom od prijašnjih postova, modere, pa se ispravljam.
 WTF?! Kaj se ispravljaš?!
Znači ti si igrao samo FIFU?
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
SOS 2 kaže...

sry, loš pokušaj. Napisao si da si muški rod.
 Ponavljam!!!
Ozbiljno...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice