PES vs FIFA-molim biti tolerantan zaključana tema

poruka: 155
|
čitano: 19.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: PES vs FIFA-molim biti tolerantan
cak_Norris kaže...
SOS kaže...

http://de.youtube.com/watch?v=Y28b2L1iqg0&feature=related                      (ovo kopirajte....)

Hvala SOS stvarno neznam sta bi mi bez tebeSmijeh.Belji se
 Molim.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran
PES vs FIFA-molim biti tolerantan

evo razlike između fife09 i pes2009 Cristiano Ronaldo pa usporedite

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 13:23 (madafaker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
madafaker kaže...

Gdje ti je razlika? Tj. gdje ti je bilo što čime uspoređuješ?
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
madafaker kaže...

Ocemu pak sad ti?????? Kakva razlika,mogo si malo to i objasnit.
17 godina
neaktivan

Ovako, meni je PES konstantno bolji od Fife. Prije sam igrao Fifu, cim je dosao PES3, odmah sam se prebacio na njega. Fifa je uglavnom za djecu i one koji se tako osjecaju - - nema tu nogometnog stiha previse. Evo pogledajte u novoj Fifi loptu kolika je - usro sam se od smijeha kad sam vidio sto su napravili. Osim toga, u Fifi nema osjecaja tecnosti igre - kad se recimo izvodi korner igraci stoje ko 2 metra drva i nista se ne dogadja, lako se pogodi "sweet-spot" kako izvoditi slobodnjake i kornere. Grafika mi tu nije bitna previse - osim toga, novi PES ima super grafiku i bolje je optimiziran i od nove Fife i od prijasnjeg PES-a. EA moze pricati sto hoce, ali ova Fifa je nevjerojatno sranje, ali bas sranje. Ajd verzija za Xbox 360 i PS3 je jos nekako dobra, ali isto je jadno prilazenje lopti, spora igra, imam dojam kako igra oko mene ne tece, nema suigraca... nekako drukcije i doista jadno.

A novi PES ima dosta poboljsanja u igri i stvarno je odlican - najbolje mi je kad sam upravljas igracima, moras ih selektirati prije nego li prime loptu, sve je slobodnije - PES je ovim nastavkom dobio novu dimenziju: od PES-a 3 do PES-a 6 gotovo se nista nije mijenjalo, PES2008 je donio bolji gameplay, ali je sve ostalo opet kao zakljucano i podredjeno skriptama. Novi PES je uveo tu dodatnu dimenziju, koja daje slobodu. Fifa je u usporedbi sa PES-om za djecu i mamine maze.

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo vam slike Cristiana Ronalda u PES-U i zapravo pa si vi uspoređujte!

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Shady hvala ti puno sto si na zadnjoj slici oznacio Ronalda vec sam se uplasio da necu znat koji jeSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sve je to slično,ali imaju nešto sajedničkog smeče su ka i svi ostali sportovi

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 19:23 (Dinjo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cak_Norris kaže...

Shady hvala ti puno sto si na zadnjoj slici oznacio Ronalda vec sam se uplasio da necu znat koji jeSmijeh

Nema problema...
17 godina
protjeran

Evo sad mi se baš skida FIFA 09 s namjerom da usporedim Cristiana Ronalda u PES-u i u FIFI, i to samo zbog SOS-a!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cak_Norris kaže...
 Slazem se sa Shady,makar su skoro svi ovdje kolko vidim fanovi PES-a (naravno i ja) pa tesko da je nase misljenje objektivno jer cemo uvijek stat uz onu igru koje smo fanovi.
Sto se tice gameplaya, kolko sam samo zbog njih puta kupio igru jel su je ocijenili 20/20 a kad ono totalno s.....,tako da treba prvo probat oba dvije pa iznosit argumente a ne na osnovu necijeg misljenja.
 Evo jedno logično pitanje... da je FIFA bolja zar onda ne bi bilo više obožavatelja FIFE nego PES-a? I na temi PES 09 (PC) vidi se da iznose svoja prava mišljenja i da je više za PES! To što je njemu (SOS-u) bolja FIFA od PES-a, a nije ni igrao niti jednu niti drugu je čista glupost!! Ne može se po videima reć koja ti je igra bolja, ako je nisi igrao... On govori da je FIFA bolja!!!! Može reć da je FIFA NJEMU BOLJA, a ne da je sveukupno FIFA bolja! Kad bi se gledalo na forumu tko sve voli PES, a tko FIFU... PES pobjeđuje!!!
17 godina
neaktivan

O ukusima se ne raspravlja.Namigiva            ...neko jednostavno voli igrat manje kvalitetne igreBelji se....ma šalim se.      Pa nismo svi isti...        Meni je bolji PES....no sve je to subjektivno.

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Core2Duo2 kaže...

O ukusima se ne raspravlja.Namigiva            ...neko jednostavno voli igrat manje kvalitetne igreBelji se....ma šalim se.      Pa nismo svi isti...        Meni je bolji PES....no sve je to subjektivno.

Pa da, ali on napiše da je FIFA bolja, a ne da je njemu bolja FIFA!!! To je isto kao da napiše da su muškarci bolji od žena, a ne da on više voli muškarce! :D
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
Core2Duo2 kaže...

Pa da, ali on napiše da je FIFA bolja, a ne da je njemu bolja FIFA!!! To je isto kao da napiše da su muškarci bolji od žena, a ne da on više voli muškarce! :D
 Hahaha Shady stobom se neisplati svadatBelji se.Core2Duo2 potpuno se slazem, nemozemo nekom trpati rijeci u usta ako mu nepase nemozes to promjenit.Makar kolko vidim ovdje je SOS vise radi provokacije nego da bi se raspravljo jer je u jednom od svojih ranijih postova reko da je njemu PES bolja, tako da se odluci sta ti je bolje.
17 godina
neaktivan
Shady kaže...

Evo vam slike Cristiana Ronalda u PES-U i zapravo pa si vi uspoređujte!

Pa da, to su slike. Ali prema video-ima koje sam stavio (linkovi...), ja zaključujem da Fifa ima bolju grafiku. Slike mogu biti montirane. Ono gdje si to slikao može biti iz "filmića" unutar igre (za faulove ili nešto drugo. ) te je to lako napravljeno da izgleda dobro, jer je totalno skriptirano te nije unutar igre (zapravo).
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

Zapravo je u nogometnim simulacijama najvažnija fizika, te s fizikom koju ima PES, to (ta igra) nije prava simulacija nogometa. Fifa se (prošli nastavci) prodala u više primjeraka nego PES.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SOS kaže...
 Pa da, to su slike. Ali prema video-ima koje sam stavio (linkovi...), ja zaključujem da Fifa ima bolju grafiku. Slike mogu biti montirane. Ono gdje si to slikao može biti iz "filmića" unutar igre (za faulove ili nešto drugo. ) te je to lako napravljeno da izgleda dobro, jer je totalno skriptirano te nije unutar igre (zapravo).
 A neki videi mogu biti u nižoj kvaliteti i rezoluciji od nekih drugih.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
protjeran
SOS kaže...

Zapravo je u nogometnim simulacijama najvažnija fizika, te s fizikom koju ima PES, to (ta igra) nije prava simulacija nogometa. Fifa se (prošli nastavci) prodala u više primjeraka nego PES.

U vezi onih videa... Jeste li primjetili da je za PES dao video baš prave igre , a za FIFU kao neki trailer?! Po čemu zaključuješ da je u PES-u lošija fizika lopte?! U PES-u se zatrese mreža kad bude gol, u FIFI ne! U PES-u odskakuje lopta, u FIFI odmah stane!
17 godina
protjeran
SOS kaže...

Nema veze u koliko se primjeraka prodalo... svaki put za svaku fifu najavlju neko ultra poboljšanje, a od toga ništa! Tako su i za Spore najavili neku revoluciju od igre, ali na ovom forumu samo ti hvališ tu igru (i axlus)... Izgleda da ti imaš neko super oko za igrice, jer mi ne primjećujemo neke super stvari!
17 godina
protjeran
Shady kaže...
SOS kaže...

Nema veze u koliko se primjeraka prodalo... svaki put za svaku fifu najavlju neko ultra poboljšanje, a od toga ništa! Tako su i za Spore najavili neku revoluciju od igre, ali na ovom forumu samo ti hvališ tu igru (i axlus)... Izgleda da ti imaš neko super oko za igrice, jer mi ne primjećujemo neke super stvari!
 Da, istina, kao da stalno ide u sukobe i stalno tjera svoje, a kada ga netko "sredi" argumentom, recimo ti, Shady, onda se odmah povuce i, kada smisli jos jedan slab kontraargument, onda se vrati pod izlikom da je "morao jesti pitu od jabuke". Pa ga netko ubrzo opet sreze i onda sve ispocetka! WTF?
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
SOS kaže...

U vezi onih videa... Jeste li primjetili da je za PES dao video baš prave igre , a za FIFU kao neki trailer?! Po čemu zaključuješ da je u PES-u lošija fizika lopte?! U PES-u se zatrese mreža kad bude gol, u FIFI ne! U PES-u odskakuje lopta, u FIFI odmah stane!
 Isuse! Oba videa su in game! I u Fifi se čak realnije zatrese mreža nego u PES-u. Što je tebi? I u PES-u i u Fifi lopta se normalno ponaša, u obije igre ili odskakuje ili stane zavisno o situaciji.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
 Da, istina, kao da stalno ide u sukobe i stalno tjera svoje, a kada ga netko "sredi" argumentom, recimo ti, Shady, onda se odmah povuce i, kada smisli jos jedan slab kontraargument, onda se vrati pod izlikom da je "morao jesti pitu od jabuke". Pa ga netko ubrzo opet sreze i onda sve ispocetka! WTF?
 Ne žeilm spamati više, ali izgleda da ste se vas dvojica urotili protiv mene (zašto, nemam pojma). A je si li igrao Fifu pa dokazao da si u pravu, jer nisi. Ova nova Fifa se dosta poboljšala i postala iz više arkade u simulaciju. Spore jest revolucija. Čak su to napisali u Bug-u: " Spore je više kreativni eksperiment nego igra", zbog čega bi uopće Spore bio promašaj kad je pušten u prodaju ako nije (molim te napiši to rađe temu s Spore-om, da više ne pokvari ova tema).
Ozbiljno...
17 godina
odjavljen
Shady kaže...
SOS kaže...

Što ja? Ja sam samo rekao da mi se sviđa igra. Da ne kvarim temu. Meni se više sviđa Fifa, evo, bez razloga. Oduvijek mi se više sviđala.
Goodbye
17 godina
neaktivan

Gledajte oko cega se vi svadjate - oko grafike, i kao, vi glumite da ste velike igracine. Znaci grafika vam je vazna... svasta...

Sto se tice igrivosti, Fifa je stvarno sranje. U Fifi nogomet ne postoji, nema teamworka, nicega... iskreno, bojim se da vecina ljudi koji igraju nogometne igre ili ne igraju nogomet u stvarnom zivotu ili ga igraju i ne znaju posteno ustopat loptu. Svatko tko tvrdi da je Fifa ima bolji gameplay doista ne zna sto je nogomet. Vjerujte mi.

@SOS: fizika u Fifi je bolja sa te strane da su interakcije igraca doradenije - ali Fifa je uvijek bila i ostala drvena igra. Sta ce sva ta silna fizika u igri kad se ne primjecuje? Recimo, ajd da je igra ziva ko u PES-u. U Fifi igraci stoje ko stapovi za paradjz - covjece ne bi ih pomaknuo isus. Prilazenje lopti jadno, ali prejadno - ostali igraci u igri su staticni dok igrate, cijeli team se marginizira i jos puno sranja. U PESu je sad sve pod kontrolom igraca (inace PES igram na najtezoj opciji biranja igraca) tako da je sloboda ogromna i ovisi na kako si PES podesite. Fifa toga nema, nadam se da imati.

Eto, SOS, ako te grafika zadovoljava, neka te volja... ali nemoj dirat PES ako se ne razumijes u nogomet ;)

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SOS kaže...
 Ne žeilm spamati više, ali izgleda da ste se vas dvojica urotili protiv mene (zašto, nemam pojma). A je si li igrao Fifu pa dokazao da si u pravu, jer nisi. Ova nova Fifa se dosta poboljšala i postala iz više arkade u simulaciju. Spore jest revolucija. Čak su to napisali u Bug-u: " Spore je više kreativni eksperiment nego igra", zbog čega bi uopće Spore bio promašaj kad je pušten u prodaju ako nije (molim te napiši to rađe temu s Spore-om, da više ne pokvari ova tema).
 U vezi "urote", ne budi paranoičan. Ja kažem svoje mišljenje, a ono se poklapa sa Shadyevim.
 U vezi videa, nisam igrao FIFU, no ovo nema veze sa FIFOM, može biti vezano i za bilo koji drugi video. Jedan može biti u visokoj rezoluciji uploadan, pa lijepo izgleda, drugi može biti uploadan u niskoj rezoluciji pa da dosta loše i kockasto izgleda.
 U vezi Sporea, kakve veze ima kreativni eksperiment sa evolucijom i kako ti iz te rečenice, molim te lijepo, zaključuješ da je Spore revolucija? A ja nisam niti rekao da je Spore promašaj, nego samo da mi se ne sviđa kao igra i da postane monotona i dosadi.

U ovu temu više neću pisati, barem ne odgovore na tvoje postove jer ovo je offtopic i vjerojatno ćemo uskoro pobrati par kartona, pa hajdemo nešto zaključiti:
SOS-u je Spore super igra.
Meni Spore nije tako dobra igra i nisam toliko impresioniran tom igrom.
SOS-u se više sviđa FIFA od PES-a
Shadyu se više sviđa PES od FIFE. (Shadya sam uključio u ovu "analizu" jer se svi trojica dosta prepiremo)
(Tako se to meni čini, ako nije tako, onda me ispravite.)
Svatko ima svoje mišljenje i ničije se mišljenje neće promijeniti tako da mu netko drugi govori kako je mišljenje tog drugog ispravnije. Zato je možda najbolje da samo pustimo sve to jer, kao što sam rekao, daljnjom prepirkom i nadmetanjem ćemo svi samo pobrati nešto kartona i to je to.

EDIT: U naslovu teme piše "Molim biti tolerantan". Mi to, izgleda, nismo, svi zajedno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 14:03 (HappyD).
17 godina
neaktivan
el_manana kaže...

Gledajte oko cega se vi svadjate - oko grafike, i kao, vi glumite da ste velike igracine. Znaci grafika vam je vazna... svasta...

Sto se tice igrivosti, Fifa je stvarno sranje. U Fifi nogomet ne postoji, nema teamworka, nicega... iskreno, bojim se da vecina ljudi koji igraju nogometne igre ili ne igraju nogomet u stvarnom zivotu ili ga igraju i ne znaju posteno ustopat loptu. Svatko tko tvrdi da je Fifa ima bolji gameplay doista ne zna sto je nogomet. Vjerujte mi.

@SOS: fizika u Fifi je bolja sa te strane da su interakcije igraca doradenije - ali Fifa je uvijek bila i ostala drvena igra. Sta ce sva ta silna fizika u igri kad se ne primjecuje? Recimo, ajd da je igra ziva ko u PES-u. U Fifi igraci stoje ko stapovi za paradjz - covjece ne bi ih pomaknuo isus. Prilazenje lopti jadno, ali prejadno - ostali igraci u igri su staticni dok igrate, cijeli team se marginizira i jos puno sranja. U PESu je sad sve pod kontrolom igraca (inace PES igram na najtezoj opciji biranja igraca) tako da je sloboda ogromna i ovisi na kako si PES podesite. Fifa toga nema, nadam se da imati.

Eto, SOS, ako te grafika zadovoljava, neka te volja... ali nemoj dirat PES ako se ne razumijes u nogomet ;)

Starije verzije Fife su bile mnogo zabavnije nego tadašnje od PES-a.

Evo argument za grafiku:

http://de.youtube.com/watch?v=Y28b2L1iqg0&feature=related                      (ovo kopirajte....)

http://de.youtube.com/watch?v=s7qkF_zCUdM

Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
SOS kaže...
 U vezi "urote", ne budi paranoičan. Ja kažem svoje mišljenje, a ono se poklapa sa Shadyevim.
 U vezi videa, nisam igrao FIFU, no ovo nema veze sa FIFOM, može biti vezano i za bilo koji drugi video. Jedan može biti u visokoj rezoluciji uploadan, pa lijepo izgleda, drugi može biti uploadan u niskoj rezoluciji pa da dosta loše i kockasto izgleda.
 U vezi Sporea, kakve veze ima kreativni eksperiment sa evolucijom i kako ti iz te rečenice, molim te lijepo, zaključuješ da je Spore revolucija? A ja nisam niti rekao da je Spore promašaj, nego samo da mi se ne sviđa kao igra i da postane monotona i dosadi.

U ovu temu više neću pisati, barem ne odgovore na tvoje postove jer ovo je offtopic i vjerojatno ćemo uskoro pobrati par kartona, pa hajdemo nešto zaključiti:
SOS-u je Spore super igra.
Meni Spore nije tako dobra igra i nisam toliko impresioniran tom igrom.
SOS-u se više sviđa FIFA od PES-a
Shadyu se više sviđa PES od FIFE. (Shadya sam uključio u ovu "analizu" jer se svi trojica dosta prepiremo)
(Tako se to meni čini, ako nije tako, onda me ispravite.)
Svatko ima svoje mišljenje i ničije se mišljenje neće promijeniti tako da mu netko drugi govori kako je mišljenje tog drugog ispravnije. Zato je možda najbolje da samo pustimo sve to jer, kao što sam rekao, daljnjom prepirkom i nadmetanjem ćemo svi samo pobrati nešto kartona i to je to.

EDIT: U naslovu teme piše "Molim biti tolerantan". Mi to, izgleda, nismo, svi zajedno.
 "FIFOM" je netočno napisano, treba se napisati Fifa-om, ili FIFA-om. Video-i koje sam stavio (linkovi...) su u donekle normalnoj rezoluciji te se sve jasno vidi... Argument u vezi Spore može (uskoro) pogledati na "Spore Bug recenzija...." temi. "Svatko ima svoje mišljenje...." kako si napisao. A zatim mi je Shady napisao (nakon što sam rekao svoje mišljenje u jednom od prijašnjih postova), da PES *ere po Fifi. Neću više raspravljati.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Ono mi je bio jedan od prvih postiva na ovoj temi, ja sam iznosio argumente, ti kažeš FIFA je bolja, a ne možeš reć da je bolja nego da je FIFA TEBI BOLJA!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovih dana stalno igram demo novog PES-a, ne mogu se odvojit od njega nikako jer je zakon igra. Evo maloprije sam instalirao FIFU 09 pošto je nisam igra ima 3-4 godine. Odigrao sam 2-3 minute i bilo mi je dosta da shvatim da FIFA nije zadnjih nekoliko godina nimalo se promjenila. Grafika je ostala ista, novi PES ima bolju i čistiju grafiku, a da ne govorim o realnosti i kvaliteti simulacije nogometa koliko je PES tu bolji...

uglavnom jedina prednost FIFE su licence, a sve ostalo je na strani PES-a. Ne mogu vjerovat da još ima ljudi koji biraju FIFU pored PES-a...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
chuck norris kaže...

Ovih dana stalno igram demo novog PES-a, ne mogu se odvojit od njega nikako jer je zakon igra. Evo maloprije sam instalirao FIFU 09 pošto je nisam igra ima 3-4 godine. Odigrao sam 2-3 minute i bilo mi je dosta da shvatim da FIFA nije zadnjih nekoliko godina nimalo se promjenila. Grafika je ostala ista, novi PES ima bolju i čistiju grafiku, a da ne govorim o realnosti i kvaliteti simulacije nogometa koliko je PES tu bolji...

uglavnom jedina prednost FIFE su licence, a sve ostalo je na strani PES-a. Ne mogu vjerovat da još ima ljudi koji biraju FIFU pored PES-a...

IN YOUR FACE SOS!!!! Vidim da još ima normalnih ljudi na svijetu!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice