PES-ov novi engine za next-gen

poruka: 2
|
čitano: 993
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PES-ov novi engine za next-gen konzole

Iako se još uvijek ne priča puno o tome, niti ne spekulira, jedno je sigurno...PES vec sad radi na novom engineu, odnosno FOX engine dorađuju za potrebe PES-a. Po njihovim riječima a i po izgledu FOX enginea u nekim drugim igrama koje su u razvoju, trebao bi biti znatno superjorniji u odnosu na dosadašnji engine koji je stvarno star. Engine bi prelazio granice i trenutnog FIFINOG enginea, po pitanju animacija, fizike, cpu izvedbi i ostalog. Grafika naravno bi bila na još jednom visokom lvl-u. Odnosno FOX engine bi priblizio grafiku Far Cryu 3 i još nekim igrama. Naravno to bi se odrazilo na PES u smislu ultra detaljne trave, i sveukupne grafike na utakmici ( izgled stadiona, publika itd itd )

FOX engine, nije potvrđen niti če biti korišten na ovoj generaciji konzola( znaci cekat ce se PS4, XBOX720) koji bi po nekim procjenama trebali procvast iduce godine, najkasnije 2014te.

Ja kao trenutni igrač FIFE ( od 2009 sam presao na FIFU ) sam sretan radi ovoga, jer mozda bas ovo povrati PES na stare slave, osim ako EA ne dođe isto sa nečim novime( sta vjerovatno oce ).

Prvenstveno, ovo znaci zaoštravanje konkurencije, sta u kratkim recenicama bi trebalo znacit i bolje igre za nas igrace. Dobra konkurencija tjerat ce i EA i KONAMI da svoje igre rade što je bolje moguce...a od toga bi mi igraci/kupci trebali profitirat.

Iako vec par godina igram FIFU, i jednostavno nemogu se vratit na PES, niti nezelim, bar ne ovakav PES, i dalje se nadam da cu jednog dana moci zaigrat dostojan PES opet i vratit se na svoje:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PES-ov novi engine za next-gen konzole

Jednom riječju ti si zapravo voliš PES a igrašFIFU ,  i navijaš da PES bude bolji FIFE i zato te cijenijm za razliku od ovih šta cijeli život igraju PES i sad i sada godinu dvi igraju FIFU i i vrijeđaju PES od gdje god stignu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!{#}

brajko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice