Stalno mi se igra ruši nakon 15-ak min,stavio sam pes edit patch za bundesligu i premier ligu,zna netko kako popraviti ovo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako imam problem ustravi mozda i nije problem.
U pes 2012 nema master lige s obicnim klubovima, ima samo s onim castolo minanda i ti .
Mozda i ima al ja nisam uspio nac HELPPP!!!!
kad saberes onih 100 p odes:
extract content>mode expansion kits>otkljucas master liga 3
tad ce ti biti pravi igraci
uzivaj!!!
Jel mi moze ntkko dati patch novi za bundesligu??
Hvala, kopirao sam ali jezik mi je samo u igri!! KOmentar su mis amo na francuski i njemacki!!
Inace prijevod igrice je u svih 12 jezika, ali neznas zas mi nece komentar??
Decki...ocu ja moc igrat online..ako si skinem pes s neta..jeli moram imat org igricu? i kako to da ima u algoritmu kupit igricu a ona zapravo izlazi tek sredinom listopada??
moze objasnjenje
Decki...ocu ja moc igrat online..ako si skinem pes s neta..jeli moram imat org igricu? i kako to da ima u algoritmu kupit igricu a ona zapravo izlazi tek sredinom listopada??
moze objasnjenje
Da bi igrao online moras imat original key.Kupi u nekom shopu PES2012 i dobices key s tim i onda igraj ;)
Zašto kad počinjem master ligu te odaberem da igram u premier ligi(Engleska),oni mene u stave u Bundesligu?
Ja ne znam koji se k.... vi žalite s tim golmanima, meni igra sve normalno radi i evo nadograđujem patchevima sa www.pesedit.com
kome se ne sviđa, nemojte igrat...
Ja ne znam koji se k.... vi žalite s tim golmanima, meni igra sve normalno radi i evo nadograđujem patchevima sa www.pesedit.com
kome se ne sviđa, nemojte igrat...
pa golmani jesu uzas,kakve golove ja primam to nema nigdje,al nije igra losa ako kazemo/kazu da su golmani banana
Pozdrav svima mozel mi ko reci koji je naj noviji patch za pes 2012 i gdje da ga skinem???
Evo ti link skidaj patcheve, imas ih koliko god hoces!!!
http://pes2008editing.blogspot.com/?ref1
UZivaj
Kako to da ima u algoritmu kupit igricu a ona zapravo izlazi tek sredinom listopada??
moze objasnjenje
Moze, ovih dana si mogao dobiti bon s kojim bi kupio igricu kad izadje tj. 13.10.
Jel mi moze netko objasniti, zelim igrati master ligu, ali npr stavim neki klub, a igraci koje ne poznam ni jednog niti cuo ikada za njih!!
Sta napraviti da igram sa danasnjim igracima iz nekoga kluba???
I jel ikakko moguce da igrma master ligu sa dinamom da ih ubacim u neku ligu??
kad saberes onih 100 p odes:
extract content>mode expansion kits>otkljucas master liga 3
tad ce ti biti pravi igraci
uzivaj!!!
Jel mi moze netko objasniti, zelim igrati master ligu, ali npr stavim neki klub, a igraci koje ne poznam ni jednog niti cuo ikada za njih!!
Sta napraviti da igram sa danasnjim igracima iz nekoga kluba???
I jel ikakko moguce da igrma master ligu sa dinamom da ih ubacim u neku ligu??
prije nego sto pitas malo procitaj bar zadnju stranicu ako nista
moras kupit u pes shopu mogucnost da igras s real life igracima
isto tako, zasto nebi dinamo mogao ubaciti u neku ligu? jel to prvi put da igras pes?
koje tipke trebam stisnut da bi pozvao svog igraca da mi utrci u prostor??
NIje, nego pokusao sam staviti dinamo u neku ligu odnsono master liga i nece....neznam zas nece
Gdje se ide da se kupe igraci u pes shopu, objansi detaljnije.hvala
Meni sutra org key stže,jedva čekam počet ml onlne :9
Daj mi objansi detaljnije, a ko moze!!!!!!!!!!
MIslis u igri otkljucati master ligu danasnje igre ili bas treba po folderima kopati...ne kontam..
Daj neki link ako ima na youtube ili mi objasni prezicnije....hvala
extra content>mode expansion kits>otkljucas master liga 3
u igri kad u main menu
Hvala
Znaci, odi tamo gdje si instalirao patch (kitserver) u kitserveru imas file "manager" klikni na njega i otvoriceti se prozorcic i ides na attach zatim zatvoris taj prozor i to je to
Za one kojima se rusi igrica nakon par minuta
Jel itko uzeo org možda.Ako je neka mi se javi na pm sutra ć udobit cd key zpa da odigramo koju prije nego počnem mlo :)
evo ljudi da se i ja dovezem u ovu temu.
moje misljenje o pesu je to da su mogli i bolje
igraci se prirodnije krecu i dodavaju loptu ali kada
igram protiv kompjutera i kad on ima loptu on zna unaprijed sta cu ja napraviti al doslovno.stisnem gumb komp vec mjenja smjer i tek onda moj igrac napravi sto sam mu zadao
.a kad komp krene u dribling i to medu trojicu u 2 metra i prode ih ko da mojim nema na terenu
ma to nemoze najbolji malonogometas falcao napraviti.
strasno
evo ljudi da se i ja dovezem u ovu temu.
moje misljenje o pesu je to da su mogli i bolje
igraci se prirodnije krecu i dodavaju loptu ali kada
igram protiv kompjutera i kad on ima loptu on zna unaprijed sta cu ja napraviti al doslovno.stisnem gumb komp vec mjenja smjer i tek onda moj igrac napravi sto sam mu zadao
.a kad komp krene u dribling i to medu trojicu u 2 metra i prode ih ko da mojim nema na terenu
ma to nemoze najbolji malonogometas falcao napraviti.
strasno
FIFU i PES se ne isplati igram protiv kompa,uzmeš org i s drugim ljudima igraš,s kompom je dosadno i živcirajuče.Ja izgubim volju nakon 2,3 sata.Kad igram s drugima,to traje i traje :)
Nabijem fifu na *****, PES
Nabijem fifu na *****, PES
Pes je jedna prekrasna igra. Možda jedan dan postane i prekrasan nogomet.... do tada ovakve frustracije pojedinaca biti će normalna pojava. No unatoč svemu malo kulture ne bi škodilo...