PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 820.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: PES 2012
strbi kaže...
Tommy_123 kaže...

Evo par skrisna iz full verzije :D
Imam i eng komentatore nove,danas su izašli i eng pack menu. :D
Sve savršeno radi :D
EDIT:Slike su u hd-u,igram na max postavkama al neznam ovaj uploader ih totalka shebe -.-"

jel ti imas problem kao ja u master ligi kada biras klub??

Nemam,igram s bordoom i sve super radi :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
strbi kaže...
Tommy_123 kaže...

Evo par skrisna iz full verzije :D
Imam i eng komentatore nove,danas su izašli i eng pack menu. :D
Sve savršeno radi :D
EDIT:Slike su u hd-u,igram na max postavkama al neznam ovaj uploader ih totalka shebe -.-"

jel ti imas problem kao ja u master ligi kada biras klub??

Nemam,igram s bordoom i sve super radi :)

kako sam ljubomoran,stari moj,hocu ja master ligu:))))

Jos ne znam s kim bi igro,mislio sa valenciom,jer ova tekma sad protiv chealsea me full nabrijala na njih.Fakat igraju ljep nogomet ili bi mozda s nekim full slabim klubom pa se polagano razvijat

14 godina
neaktivan
PES 2012

ja cu sa dinamom, samo kada ponovo instaliram neku drugu khhmm verziju, izgleda da ova moja ima neki bug s master ligom pa su svi igraci nepoznati

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

ja cu sa dinamom, samo kada ponovo instaliram neku drugu khhmm verziju, izgleda da ova moja ima neki bug s master ligom pa su svi igraci nepoznati

mislim da to nije bug,inace imas tak nepoznate igrace,ak se ne varam to su kao castolo,ludi minanda,ximezel i ivarov.

14 godina
neaktivan
PES 2012

kako?? pa sta nije da kada igram master ligu da dobim igrace koji su zapravo u klubu...sammir i ekipa, nema bas nikoga od pravih igraca i tako kad izaberem bilo koji klub i svi su igraci isti bilo koji klub da uzmem...kako da okinem SS pa da ti pokazem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

kako?? pa sta nije da kada igram master ligu da dobim igrace koji su zapravo u klubu...sammir i ekipa, nema bas nikoga od pravih igraca i tako kad izaberem bilo koji klub i svi su igraci isti bilo koji klub da uzmem...kako da okinem SS pa da ti pokazem?

ma znam sto hoces reci,trebo bi imat mogucnost da mozes birat kao original squad ili default.Tako da na default opciji nemas orginal postavu momcadi.

14 godina
neaktivan
PES 2012

di je inace ta opcija?? pa to u 11 nije bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

di je inace ta opcija?? pa to u 11 nije bilo

ne znam di je sad,nemam igru,uglavnom na 11 je to bilo,mogo si birat jel hoces igrat recimo s orginalnom postavom ili hoces te konamijeve igrace koji su oni izmislili.

14 godina
neaktivan
PES 2012

aha...ajde neka mi neko onda kaze ko zna...jer tamo kada odem u master ligu i nariktavam tamo opcije nema za igrace..ali ovi ostali klubovi imaju prave igrace

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 17:47 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Tommy šta prešo ti na Pes?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Tommy šta prešo ti na Pes?

Jesam al ima još fife u meni.Uzeo sam si ju za ps3 al ću otkazat i uzet pes.

@Strbi Imaš opciju započet s deufet igračima ili pravim postavama u klubu.Pita te na početku master lige :) I čale ti je rekao :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 17:54 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Sry za DABL post :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 17:56 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
PES 2012

nema kad vam ljepo kazem...dajte recite kako da bacim SS pa da vam pokazem sve postavke koje imam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

nema kad vam ljepo kazem...dajte recite kako da bacim SS pa da vam pokazem sve postavke koje imam

Evo ja ču ti bacit 3,4 ss-a kako treba :)

14 godina
protjeran

ee drug,jel ima onaj club bos...to mi se svidilo,pa kad skinem da igram

13 godina
neaktivan
PES 2012

evo cd key zasto ga kupovati 33CF-3PS5-CH3F-CYWA-JERW

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
dinozo kaže...

evo cd key zasto ga kupovati 33CF-3PS5-CH3F-CYWA-JERW

sumnjam da to smijes,odi na edit i promjeni,pisi kako je pes dobar:)

15 godina
strbi kaže...

imaš opciju u izborniku extra i tamo kupiš za 100 bodova opciju da možeš igrat s pravim igračima master ligu

15 godina
soja kaže...
Jel igra ko master ligu?? Imam pitanje.. Primjetio sam da mi svakom igracu onaj graf kak ce se razvit pada, al bas svakom, a imam najbolje trenere.. I svako malo mjenjam tip treninga.. Al i dalje im ocjene padaju.. Jel zna neko u cem je stvar??

15 godina
cale kaže...

OVA DODAVANJA CE ME UNISTIT,kakve vi postavke koristite za to dodavanje

ja sam si skroz isključio pass suport, od 5 mogućih stavio sam 0 i mučio sam se s dodavanjem barem 50 utakmica, ali sad kad sam skužio rasturam..

15 godina
neaktivan
PES 2012

Imate jenkey-ev unlocker i sve vam se otključa u extra content čak level superstar i club boss :D
Svo za one koji neznaju :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

evo ja samo platio 100 onih novaca i to si otkljuco za master ligu..i kada idem u master ligu udem upisem ime i sve i na kraju odaberem master league with original line up i opet su mi oni neki njihovi igraci..ne razumijem??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

evo ja samo platio 100 onih novaca i to si otkljuco za master ligu..i kada idem u master ligu udem upisem ime i sve i na kraju odaberem master league with original line up i opet su mi oni neki njihovi igraci..ne razumijem??

ono drugo odabereš

14 godina
neaktivan
PES 2012

evo jesam hvala :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

evo jesam hvala :D

ajde mi samo javi kak ce ti se igrači razvijat jer meni svakom igraču padaju ocjene a ne znam zašto

14 godina
neaktivan
PES 2012

budem nemas frke

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PES 2012

Golmani su blago rečeno katastrofa ... evo danas npr. igram s ManU i DeGea cijelu utakmicu ne može loptu uhvatit u ruke bez obzira na brzinu/sporost udaraca. Boksa, izbija, čuda radi ... a lopta jedva dođe do njega ili uopće ne ide u okvir gola.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
soja kaže...

ajde mi samo javi kak ce ti se igrači razvijat jer meni svakom igraču padaju ocjene a ne znam zašto

igram s dinamom...završena prva sezona...počeo sam iz 2. engleske...na razvijanje igrača ti utječe one postavke treninga(physical,tehnique,condition...) i to kolko igrači igraju...ak ti stalno dolazi poruka i neki igrač te pita zašto ne igra onda mu overall ocjena pada....tako da moraš stalno rotirati igrače...meni se razvijaju super..ali opet ne svi...nor. krstanović i beqiraj su mi tek na 72 a totalno suprotno tomečak je na 82...badelj 79..kelava 79...ibanez 76..leko 77...osvojio sam 2. ligu i engleski kup...

14 godina
protjeran
PES 2012

moze mi neko objasniti kako da instaliram pes 12....kad idem da raspakujem pise no archives found

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

MUKAMA JE KRAJ BACAM SE I JA na master ligu

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice