PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 822.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: PES 2012
Tommy_123 kaže...

Neznam zašto ali što vše i više igram ovaj pes sve mi je bolji i bolji :D

meni je obrnuto.što ga više pokušavam igrati,to sve brže izlazim iz igre.Jednostavno mi ne paše ovaj PES i to je to,od 2008.pa nadalje na svakoj verziji PES-a provedem sve manje vremena.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Antimadridista, citam ovu temu vec par dana, i vec me pocinje zivcirati(a vjerujem i veliku vecinu drugih) tvoje konstantno vrijedjanje Pesa, po tvojim se komentarima da zakljuciti da je ovo ne nogomet, nego jeb... Granicar, i da je napravljen toliko uzasno da je neigrivo, to je daleko od istine, ja sam igrao novi Pes, i gotovo svi moji frendovi, i svi su zadovoljni, dakako nisu odusevljeni kao sto to nisam ni ja, ali ovaj Pes je sigurno najbolji Pes u zadnjih 5 godina, i to  je zasigurno tako, sad da ga usporedjujem sa fifom to mi je naprosto glupo, igrao sam obadvije igre, i Fifa je stvarno dobro napravljena, ali ja cu i ove godine igrati Pes, jer mi je zabavan, ima svojih nedostataka, ali je dobar(ne odlican, niti vrlo dobar), sad, svaka stranica koja ocjenjuje igre, dati ce ovome Pesu zasigurno ocjenu(od 7.0- do 8.0), kao sto je dobio i njegov prethodnik, dok je ovaj Pes bolji od 11, netko je rekao da je ovaj Pes onakav kakva je 11 trebala biti, eto to i ja potpisujem, sad ti se izdajes za nekoga velikog fana Pesa(Iss-a=, govoris kako ga igras od pocetka, zasto si ti onda toliko neobjektivan i toliko ogorcen, Fifa je za tebe najbolja igra na svijetu, ok, to je tvoje pravo, igraj ju i uzivaj u njoj , ne razumijem zasto u ovoj temi tolko pljujes igru koja ima veze s Fifom kao sto ima i "Sensible soccer" ili "This is football", imas temu Fifa2012 i hvala je do besvijesti , to apsolutno podrzavam. Nitko osim tebe, a pricao sam o novom Pesu sa sigurno 30- tak ljudi nije rekao ni priblizno ovo sto si ti, apsolutno si nerealan, aposloutno nameces svoje misljenje svima drugima, te si apsolutno naporan, takodjer jesam dodao da apsolutno nisi u pravu, ovaj Pes nije spracina, kao sto ti i nekolicina fanova Fife na ovoj temi zeli pokazati, citao sam da su na tisuce ljudi koji su isprobavali novi Pes na sajmovima i te kako zadovoljni te nitko od njih, nije komentirao igru na nacin na koji ti to radis, sto dovoljno govori koliko je vjerodostojno to sto ti govoris, ili si jedan klinjo koji nema pametnije posla nego provocirati ostale, ili si samo jedna sitna dusa koja ne zna sto zeli niti od sebe niti od igara, jer da si toliko sretan s novom Fifom, igrao bi ju i nebi se u tvojem rjecniku ntii spomenio novi Pes, a on ti je svaka druga rijec, zato kolega lijepo upali svoju Fifu, igraj, uzivaj i nadam se da ce ti postati sve sto ti je potrebno kako nebi ispunjavao vrijeme pljujuci po drugim igrama, i ispoljavajuci svoje (ne)bitno razmisljanje.

Pozz svima ostalima, i svim Pes fanovima, ja vjerujem da cete uzivati u novom Pesu jer ja sam siguran da ja hocu(bez obzira sto antimadridista ili antipesista kaze)! :)

15 godina
PES 2012
ovako.Kao prvo,nikad ni u kojem smislu nisam rekao da je ovaj PES sranje,rekao sam da ima nerazumljivih pogrešaka koje se ponavljaju iz godine u godinu i to su činjenice,npr.idiotski golmani i još veći idiot gospodin sudac.Isto tako,da si čitao temu od početka,vidio bi da sam napisao svoje mišljenje o igri nakon što sam probao prvi demo,i to nikako nije bilo ovako kao što si ti opisao,već sam tamo napisao da je igra napredovala ove godine,i da je to očito,ali nije napravila neki ogroman korak.Tvoj je problem što neznaš čitati,i kako te nije sram govoriti da sam rekao da je ovaj PES sranje kad to uopće nisam rekao ni doslovno,ni u bilo kojem drugom smislu.Ja stvarno neznam zašto se u ovoj temi svi uvrijede kad se čuje riječ FIFA,to u temi o FIFI nije slučaj,kad se tamo usporede neke stvari sa PES-om.
Da skratim: nikada,ni u kojem smislu nisam rekao da je ovaj PES sranje i da nevalja,nađi mi gdje sam to rekao,ajde da te vidim.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
lexon kaže...

Antimadridista, citam ovu temu vec par dana, i vec me pocinje zivcirati(a vjerujem i veliku vecinu drugih) tvoje konstantno vrijedjanje Pesa, po tvojim se komentarima da zakljuciti da je ovo ne nogomet, nego jeb... Granicar, i da je napravljen toliko uzasno da je neigrivo, to je daleko od istine, ja sam igrao novi Pes, i gotovo svi moji frendovi, i svi su zadovoljni, dakako nisu odusevljeni kao sto to nisam ni ja, ali ovaj Pes je sigurno najbolji Pes u zadnjih 5 godina, i to  je zasigurno tako...

Kolega oprosti, ali ne vrijeđaj mi PES6, on se ubraja u tih zadnjih 5 godina, naravno šalim se, uglavnom, skidam sutra oba dema, pa da se i ja kao neki samoumišljeni znalac izjasni o novim "simulacijama" nogometa!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
13 godina
neaktivan
PES 2012

Ajde malo pogledaj svoje postove, ne da mi ih se sve citirati, svaki put kad bi nesto napisao bilo je u stilum da je Pes miljam iza Fife, kako je Fifa najbolja a Pes ne mozes igrati ni 10 minuta, moras odma izaci, ili "Zbogom Pesu do iduce godina", Fifa je u svim segmentima daleko ispred Pesa, itd. Svaki tvoj post degradira Pes a uzdise Fifu, jebga ako je meni npr. COD najbolja igra ikad, pa necu ici po forumima i pisati kako je Battlefield uzasan i kako je COD najbolji, a to je upravo ono sto ti radis, igrao bih samo COD, i na forumu bi napisao kako je odlican i kako ga preporucujem svima, i to je to, nebi dirao u druge igrice, jer ako su lose, i ako me nezadovoljavaju ne bih ih uopce vise spominjao, stoga kako si rekao, "zbogom Pesu", reci zbogom i ovoj temi, jer se tice igrice koja te aposlutno ne zadovoljava, stoga zbogom.

P.S. ne diram PES 6, to je bijo jeb..dobar Pes! :) Nadam se da ce i ovaj biti u tom rangu.

7 0 hvala 2
15 godina
PES 2012
e vidiš,sad već okrećeš ploču.Nikada nisam rekao da je PES smeće i nikad nisam iz čista mira došao i rekao da je FIFA bolja igra,rekao bih to samo kad bi netko počeo u ovoj temi pljuvati po FIFI bez potrebe.

Sad lijepo povuci to što si rekao,jer si lagao i u svom prvom postu si meni stavio u usta riječi koje nikad nisam izrekao.
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
PESfan kaže...

Dat ću i ja svoje viđenje za PES 12  Demo(2) i FIFA 12 Demo (Top player i Legendary).

(Napominjem da je to moje mišljenje i ne trebam koječija uvjeravanja i osporavanja. Svatko je slobodan iznijeti svoj stav i vlastiti doživljaj.)

PES:

- lopta kao da je puna vode, teška, preteška, masu puta jedva dođe do igrača kojem je poslana

- kad lopta ide prema igraču, on stoji kao skamenjen i čeka i čeka i čeka dok se ona dovuče do njega

- igrači loptu vode na udaljenosti par centimetara u punom trku, kao da im je čičkom zaljepljena za stopalo

- atmosfera na stadionima i kompletan ugođaj i dalje kazališni, dosadan, nenogometni

- s bilo kojim igračem možeš kontrolirati loptu kao da je Messi

FIFA:

- svako malo netko se žali da mu trokira bez obzira na konfiguraciju, znači da nije optimizirano kako treba, opet aljkavost na djelu

- igrači se kao zvrk okreću oko svoje osi pa ih je gotovo nemoguće zaustaviti

- prešarene tribine na stadionima, kričavo kao u luna parku

- da ne duljim, FIFA se još uvijek oslanja na par definiranih šablona na koji se postižu golovi, a to je za mene osobina arkade, a ne simulacije

Kao i prošle godine, ni jedna ni druga nisu baš nešto, a što će se igrati, vidjet će se, vjerojatno FIFA-a jer ipak ima lige i nije ugođajem dosadna kao PES. PES je jednostavno nerealno spor.

(Čujem da su neki radili na "gameplayu" koji popravlja tromost lopte i dodavanja, ali ne znam koliko je vjerodostojno jer nisam probao.)

meni fifa steka i zato je ne igram,sta se to nekak moze optimizirat??

14 godina
cale kaže...
PESfan kaže...

FIFA:

- svako malo netko se žali da mu trokira bez obzira na konfiguraciju, znači da nije optimizirano kako treba, opet aljkavost na djelu

meni fifa steka i zato je ne igram,sta se to nekak moze optimizirat??

da pratite temu o FIFA-i vidli bi da je to problem koji ce biti ispravljen u finalnoj verziji...

al ovo je tako i tako PES tema

16 godina

slazem se,moj bed ispricavam se

16 godina
neaktivan
PES 2012

Kako prejako, ahahaha. {#}

11 0 hvala 1
15 godina
PES 2012

Probao sam ovaj novi demo i igrač trče kao navijeni.Samo im treba onaj šaraf u leđima.

Šut je bolji nego u fifi

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

Kako prejako, ahahaha.  {#}

Koji podmukli smjeh kad udari po stativi :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Probao sam ovaj novi demo i igrač trče kao navijeni.Samo im treba onaj šaraf u leđima.

Šut je bolji nego u fifi

U većini slučajeva potpuno neprirodan položaj tijela prilikom šuta. Sam udarac nit smrdi nit miriše. Nema nikakvog gušta niti osjećaja.  Lopta leti kao iz katapulta izbaćena i ne možeš ocjetiti da li je puknuta punom, špicom, felšom ili na neki drugi način.  Uvijek leti isto....

15 godina
PES 2012

Kazem vam skinite si demo 1 i yair gameplay patch 0.6 , uzivat ce te. Vec 2 dana igram i full sam zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Šta da kažem,demo 2 je drugi svijet:

+ Bolje kretanje igrača, više fluidnije.

+ Golmani su nešto bolji u odnosu na demo1.

+ Obrana je puno bolja u odnosu na demo1,puno dinamičnija i "psihički" bolja.

+   Udarac te dodavanje je puno bolje u odnosu na demo1,na demo1 se nekako bilo traljavno neprirodno,u demo2 je dosta dobro izvedeno.

+ Uspio otključat trening,odlična back feature in game.

-Sudci-Večinu faulova pregledaju kroz prste,sviđa mi se kako puštaju prednost.

Ukupni dojam: 9/10.Mada sam fifa fanboy ovaj pes mi se sviđa,uživam igrajući ga,svatko tko ga proba,neka odigra barem 5,6 tekmi i neka onda sudi,a ne nakon jedne odigrane tekme reć da je sranje i ostalo. :D

Morao sam stavit,igram na top player :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 12:14 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

+   Udarac te dodavanje je puno bolje u odnosu na demo1,na demo1 se nekako bilo traljavno neprirodno,u demo2 je dosta dobro izvedeno.

Ukupni dojam: 9/10.Mada sam fifa fanboy ovaj pes mi se sviđa,uživam igrajući ga,svatko tko ga proba,neka odigra barem 5,6 tekmi i neka onda sudi,a ne nakon jedne odigrane tekme reć da je sranje i ostalo. :D

Kako is odkljuco traning? 

17 godina
Tommy_123 kaže...

Nažalost nakon prve golmanske intervencije i skoka na želudac gubim svaki interes za igrom....  Zar je toliki problem precrtati par realnih golmanskih intervencija i integrirati ih u igru?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Nažalost nakon prve golmanske intervencije i skoka na želudac gubim svaki interes za igrom....  Zar je toliki problem precrtati par realnih golmanskih intervencija i integrirati ih u igru?

A znam,šta je tu je.Konami bi trebao poslušati svoje fanove i odraiti što ne valjda.

16 godina

Treba poslusat svoje fanove,odnosno mislis trebali bi poslusat tebe,kak ti znas da oni ne slusaju svoje fanove u japanu.Mozda je bas njima to realno i oni zele tak golomana.Nemres svakom udovoljit.Ja se jos uvijek ne mogu naviknut na novi sistem dodavanja,nemrem neke ljepe akcije odigrat,ili ako odigram,odigro sam slucajno

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 13:05 (cale).
15 godina
neaktivan
cale kaže...

Treba poslusat svoje fanove,odnosno mislis trebali bi poslusat tebe,kak ti znas da oni ne slusaju svoje fanove u japanu.Mozda je bas njima to realno i oni zele tak golomana.Nemres svakom udovoljit.Ja se jos uvijek ne mogu naviknut na novi sistem dodavanja,nemrem neke ljepe akcije odigrat,ili ako odigram,odigro sam slucajno

Pa nisu im golmani svijetla točka,oni dobivaju profit od igre ne ja.

Igrao training challenge i predobar je. :D

Ukljućen ej blur pa su slike tanije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 13:24 (Tommy_123).
17 godina
cale kaže...

Probaj realno skočiti na želudac pa mi javi dojmove. Jesu li jaja na broju, kako želudac i što kažu bubrezi?  Znam da ima japanaca kamikaza ali nisam primjetio ijednog japanskog golmana s tim afinitetom. Svi imaju golmanske škole po uzoru na europske i tako se ponašaju na terenu...

Takve reakcije u pesu izazivaju podsmijeh i ozbiljno štete igri.  Ustvari po tom pitanju konami je ostao u prošlom stoljeću kada su se javljale prve nogometne simulacije i golmani se tako ponašali. Za njih kao da je vrijeme stalo.

Na ostatak igre nemam primjedbi i sve je stvar navike i treninga...

14 godina
neaktivan
Re: Pes 2012

daaa

kucel
16 godina
movie kaže...
cale kaže...

Probaj realno skočiti na želudac pa mi javi dojmove. Jesu li jaja na broju, kako želudac i što kažu bubrezi?  Znam da ima japanaca kamikaza ali nisam primjetio ijednog japanskog golmana s tim afinitetom. Svi imaju golmanske škole po uzoru na europske i tako se ponašaju na terenu...

Takve reakcije u pesu izazivaju podsmijeh i ozbiljno štete igri.  Ustvari po tom pitanju konami je ostao u prošlom stoljeću kada su se javljale prve nogometne simulacije i golmani se tako ponašali. Za njih kao da je vrijeme stalo.

Na ostatak igre nemam primjedbi i sve je stvar navike i treninga...

kaj brijes ti,jesam ja kaj reko,golmani jesu banana,i to sam bio napiso prije jos negdje.Ako procitas,mozda je to NJIMA realno,ja se slazem da su golmani u banani i da bi trebali nekaj promjenit.Htio sam samo reci,da se ne vrti sve oko nas,ne,to ti je ko da ti hoces napravit igru i da ti jedna skupina dode i kaze da im ne valja ovo,a druga kaze da to njima valja

16 godina
neaktivan
PES 2012

kome je igra dobra nek ju igra, kome nije nek igra fifu... je... vas problemi tipa jel se golman baca na jaja, bubrege glavu (onu drugu) ili plese balet na golu, jel je lopta puna vode ili helija... kome je to je... vazno (ok mozda djeci)?  ak ti se igra svidja igraj ju ak ne nemoj... u cemu je tu tak veliki problem... ko da vas neko tjera da kupujete igru... raspravljate o jeb... golmanima, o igri opcenito ko da vam zivot ovisi o tome... TO JE SAMO IGRA!

Respect my authority!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 14:32 (jerrycro).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
jerrycro kaže...

kome je igra dobra nek ju igra, kome nije nek igra fifu... je... vas problemi tipa jel se golman baca na jaja, bubrege glavu (onu drugu) ili plese balet na golu, jel je lopta puna vode ili helija... kome je to je... vazno (ok mozda djeci)?  ak ti se igra svidja igraj ju ak ne nemoj... u cemu je tu tak veliki problem... ko da vas neko tjera da kupujete igru... raspravljate o jeb... golmanima, o igri opcenito ko da vam zivot ovisi o tome... TO JE SAMO IGRA!

U pravu si, to je samo igra koja je loše napravljena a kada dajem za nju 545 kn očekujem da igrač puca nogom i glavom a ne rukama i guzicom kao i da golman sliči na golmana jer pileći skokovi i lebdenje kao jedai majstor ne doprinose realizmu igre.

Ako svake godine poboljšavaju fiziku lopte, kretanje igrača, pucanje. dodavanje i druge stvari nije mi jasno zašto to rade kada je to samo igra i ako se ljudima ne sviđa neka je ne igraju. Stari, negdje si se zaigrao. Živimo u 2011 a ne u 1995 godini kada su se radile igrice. Ako se igra poboljšava u svim aspektima za očekivati je da ju poboljšaju i u tom aspektu. Imamo pravo očekivati golmana u skladu s vremenom u kojim živimo i u skladu s poboljšanjima cijele igre.  Da si mi rekao kako je nebitno kakve tko kopačke nosi te kakve ima reklame na dresovima te kakvu su mu frizuru napravili složio bi se s tobom. To je stvarno nebitno za igru ali kakav je golman i kako se ponaša te kakvi su igrači i kako se ponašaju to je ključ igre..

16 godina
neaktivan
movie kaže...
jerrycro kaže...

U pravu si, to je samo igra koja je loše napravljena a kada dajem za nju 545 kn očekujem da igrač puca nogom i glavom a ne rukama i guzicom kao i da golman sliči na golmana jer pileći skokovi i lebdenje kao jedai majstor ne doprinose realizmu igre.

Ako svake godine poboljšavaju fiziku lopte, kretanje igrača, pucanje. dodavanje i druge stvari nije mi jasno zašto to rade kada je to samo igra i ako se ljudima ne sviđa neka je ne igraju. Stari, negdje si se zaigrao. Živimo u 2011 a ne u 1995 godini kada su se radile igrice. Ako se igra poboljšava u svim aspektima za očekivati je da ju poboljšaju i u tom aspektu. Imamo pravo očekivati golmana u skladu s vremenom u kojim živimo i u skladu s poboljšanjima cijele igre.  Da si mi rekao kako je nebitno kakve tko kopačke nosi te kakve ima reklame na dresovima te kakvu su mu frizuru napravili složio bi se s tobom. To je stvarno nebitno za igru ali kakav je golman i kako se ponaša te kakvi su igrači i kako se ponašaju to je ključ igre..

pa zato i velim ima alternativa... FIFA... ak i ona nije dobra ima opet alternativa Battlefield3, COD MW3, Batman AC... :D

nitko tebe ili bilo koga dr ne tjera da kupis bilo sto... osim ako te tjera e onda si naje... :D

Respect my authority!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 14:46 (jerrycro).
17 godina
jerrycro kaže...

pa zato i velim ima alternativa... FIFA... ak i ona nije dobra ima opet alternativa Battlefield3, COD MW3, Batman AC... :D

Ima ali ako si naučio na pes i želiš ga igrati zašto bi prelazio na fifu? Zašto ne bi zaželio jednu normalnu stvar kao što je poboljšanje golmana? Ako si daju truda i poboljšavaju svake godine fiziku lopte, mogučnosti igrača, dodaju nove animacije istih i koječega drugog ne vidim razlog zašto svake godine imamo jednog te istog debila na golu tim prije što mislim da to nije nemoguća misija. Pogle samo golmana u fifi sa svojim fluidnim animacijama i prirodnim pokretima... znači moguće je...

16 godina
neaktivan
je moguce je ali to je Konami... nj igre su u 90% slucajeva pune bugova, a i opcenito japanski developeri vec god zive na staroj slavi i rade minimalne pomake u kvaliteti... oni se drze necega od prije par godina i to je to.. (PES, Metal Gear...)
Respect my authority!
15 godina
neaktivan
cale kaže...
movie kaže...

kaj brijes ti,jesam ja kaj reko,golmani jesu banana,i to sam bio napiso prije jos negdje.Ako procitas,mozda je to NJIMA realno,ja se slazem da su golmani u banani i da bi trebali nekaj promjenit.Htio sam samo reci,da se ne vrti sve oko nas,ne,to ti je ko da ti hoces napravit igru i da ti jedna skupina dode i kaze da im ne valja ovo,a druga kaze da to njima valja

lol, are u for real? :)

Nema te skupine koja tvrdi da su golmani dobro i realno napravljeni. I da, vrti se sve oko zajednice, a ako vecina zajednice kaze ( a kaze ) da im smetaju lose napravljeni golmani onda bi se developeri trebali potrudit tako nesto ispravit. Al ovo da je Japancima realno ponasanje golmana, prejaka izjava. :)

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
PES 2012

Ne kužim vas neke u ovoj temi.

Kad netko iznese svoje mišljenje i kaže da mu je PES dobar. Kad veli da mu se sviđa ovo i ono,a u fifi mu ne valja ono. Uvije ali uvijek se javi neki forumaš koji mu odmah počinje soliti pamet da to nije dobro zato jer nije njemu i njegovom frendu.

Pa daj pustite ljude neka iznose svoja mišljenja, ukus itd. Kako ne kužite da se ne sviđa svakome ono što i vama. Uporno želite ekipi utupiti u glavu da je njihov ukus pogrešan.

Ja to jednostavno ne kužim. Ne kužim što imate s time ako dokažete nekome da je njegov ukus krivi?

Več vam je par forumaša to napisalo i dalje to radite i stalno isti ljudi se prepiru oko toga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 15:49 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 1 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice