PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 822.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PES 2012

Stari moj nemaš ti pojma o nogometu i niti si ga ikad igro uživo osim na konzoli ili kompu..

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Re: PES 2012
floks kaže...

Stari moj nemaš ti pojma o nogometu i niti si ga ikad igro uživo osim na konzoli ili kompu..

da? a reci mi što je to tako "nogometno" u PES-u? jesu li pokreti igrača prirodni? jesu li golmani dobri i dobro animirani? dali se lopta igračima lijepi za noge? dali igrači trče kao da imaju štap u stražnjici? jesu li suci u igri normalni? 

Ajde mi molim te odgovori na ova pitanja,vrhunski poznavatelju nogometa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
floks kaže...

igro demo fife 2012 i opet je sve nekeko tromo,lopta izgleda koda se ljepi za igrača sve izgleda unaprjed skriptirano,driblinzi su komplicirani i neuspjevaju,igrači poput mesija i ronalda nemaju onaj svoj stil,kretnju itd nego se svi kreću isto ko tikvani..

Nisam izdržo ni dvije utakmice odigrat a da me nije glava zabolila od dosadnog gameplaya,pes je meni barem opet zabavniji i fluidniji.

hahahah stari moj,sve što si rekao je apolutno obrnuto.Ti se izgleda ne razumiješ baš u nogomet.

FIFA nikako nemože bit prikaz pravog nogometa uz onakav trom gameplay i ljepljivu loptu odi na igralište pa zaigraj malo, možda promjeniš mišljene?

15 godina
floks kaže...
antimadridista kaže...
floks kaže...

igro demo fife 2012 i opet je sve nekeko tromo,lopta izgleda koda se ljepi za igrača sve izgleda unaprjed skriptirano,driblinzi su komplicirani i neuspjevaju,igrači poput mesija i ronalda nemaju onaj svoj stil,kretnju itd nego se svi kreću isto ko tikvani..

Nisam izdržo ni dvije utakmice odigrat a da me nije glava zabolila od dosadnog gameplaya,pes je meni barem opet zabavniji i fluidniji.

hahahah stari moj,sve što si rekao je apolutno obrnuto.Ti se izgleda ne razumiješ baš u nogomet.

FIFA nikako nemože bit prikaz pravog nogometa uz onakav trom gameplay i ljepljivu loptu odi na igralište pa zaigraj malo, možda promjeniš mišljene?

da nisi ti možda pomiješao igre kad si igrao,jer sve što govoriš je apsolutno suprotno? U FIFI se lijepi lopta za noge igračima? a da to nije možda u PES-u? pogledaj samo suca i golmana u PES-u i dosta je za zaključak.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
PES 2012

Istina golmani su u loši i ima tu puno toga lošega ali definitivno izgleda bolje i realnije od fife

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
PES 2012

Probaj kontrole na fifi staviti na manual pa ti se lopta više neće "ljepiti" za igrače

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 21:46 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
floks kaže...

Istina golmani su u loši i ima tu puno toga lošega ali definitivno izgleda bolje i realnije od fife

reći ću ti što izgleda bolje.Bolje izgledaju oni radnici što uređuju travu prije utakmice,oni kamermani što se miču za vrijeme utakmice,uglavnom sve sitnice.Ali one glavne stvari se iz godine u godinu zapostavljaju,zašto oni nisu u stanju promijeniti *ebenog golmana već 5.godinu zaredom? Zašto nisu us tanju popraviti glupave odluke sudaca? zašto nisu u stanju popraviti pokrete igrača koji se kreću kao roboti?

Oprosti,ali ako kažeš da PES ukupno izgleda realnije i bolje od FIFE,onda ili nikad nisi gledao nogomet,ili imaš problema sa vidom.

14 godina
neaktivan
PES 2012

U pesu kad igram sa mesijem barem imaš filing njegove brzine i moći,a u fifi su svi jednaki i samo mi nemoj reć da haluciniram i da nije istina.

Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
floks kaže...

U pesu kad igram sa mesijem barem imaš filing njegove brzine i moći,a u fifi su svi jednaki i samo mi nemoj reć da haluciniram i da nije istina.

sad vidim da nisi igrao demo FIFE 12,jer da jesi vidio bi da je Messi najbolji igrač u igri,i da je gotovo nezaustavljiv,ili je možda tvoj problem što neznaš igrati FIFU jer si navikao na PES.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 21:53 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
PES 2012

Suci i golmani jesu loši ali zar to čini dobar nogomet,da te podsjetim i da u stvarnosti ima glupih  golmana i loših ćoravih sudaca i zato nemojte kenjat...

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
floks kaže...

U pesu kad igram sa mesijem barem  imaš filing njegove brzine i moći,a u fifi su svi jednaki i samo mi nemoj reć da haluciniram i da nije istina.

LOL, kao da RPG igraš, a ne nogometnu simulaciju. I na FIFI nisu svi isti. Možda je izgled PES-a bolji(možeš prepoznati igrače po trku), ali nisu svi isto brzi, nemaju istu preciznost itd.

Ni ja osobno nisam volio FIFU ali ovo što sam naveo su činjenice.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
PES 2012

i da igrao sam sa mesijem i doslovce se puže po terenu.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
floks kaže...

i da igrao sam sa mesijem i doslovce se puže po terenu.

Onda je očito da nisi znao da postoji tipka za šprint.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
floks kaže...

Suci i golmani jesu loši ali zar to čini dobar nogomet,da te podsjetim i da u stvarnosti ima glupih  golmana i loših ćoravih sudaca i zato nemojte kenjat...

krivo shvaćaš što govorim,ne kažem ja da je golman loš u smislu da on ništa ne brani,nego to da se on svojim pokretima ponaša kao debil,da se baca tek kad lopta uđe u gol,ukratko,kao da nikad nije stajao na golu.

A o sucima nemoj molim te,ti stvarno voliš kad ti sudac za neko lagano uklizivanje pokaže crveni karton? ja odmah ugasim igru,to je stvar koja mora funkcionirati u simulaciji nogometa.

14 godina
neaktivan
PES 2012

Ok  svejedno neka vam je fifa bolja i tako nisam fan ni jedne ni druge igre samo sam htjeo kazat svoje mišljenje jer svi u zadnje vrjeme seru po pesu a nije ništa lošiji od fife.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

antimadridista pusti ih više,ja cili život igran PES,i evo prve godine da FIFU igran...nek igraju ovaj mrtvi PES

15 godina
PES 2012

ma nije stvar u tome što će tko igrati,to ej najmanje važno,nego kada me netko uvjerava da PES izgleda realnije od FIFE,to je smiješna izjava.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Mozda se necete sloziti samnom ali FIFA 12 JE OVE GODINE SVELA PES NA 0  ,  100 Puta su je bolje napravili

10 0 hvala 1
15 godina
PES 2012

a isuse, prepirete se ko djeca -.-

evo, ako oću igrat realniji nogomet gdje treba biti koncentriran cijelo vrijeme igrat ću fifu a ako oću pustit mozak na pašu, igrat ću pes

a i nije pes toliko loš kao što mnogi govore, čak mi je i zabavan na svoj način... dosta je se poboljšo ove godine, ima par zanimljivih inovacija i žao mi je što nije bio ovakav prije nego što je kozolaška fifa stigla na kućna računala

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

FIFA > PES

Nevjerojatno koliko je bolja...   Ne znam koji je vrag tim japancima, što su se ulijenili oko PESa... Dugo vremena najbolji, a sad gola kita... Valjda će se opametit dogodine.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

kako je ovaj pes jadan ja nevjerujem.... dodajem se i igram sve  normalno i taman kad trebam dodat u for ovaj debil iz moje ekipe mu tocno u noge da.... i tako stalno... živcira me kad oni napadaju moji se igrace skroz pogube, likovi idu ko od sale kroz moju obranu a kad ja napadam nemogu loptu drzat ni 2 sec moram odma dodat.. glupo mi je isto kad vode loptu zalijepljena im je za nogu pogotovo se to vidi kad skretaju... da mi je komp jaci instaliro bi fifu i brijem da bi samo nju igro

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

Evo odigrao fifu 12 mozda najbolje izdanje fife.. al opet bzvz i jadno.. igra je trom..usporena i nije nesto sto bi mogo odvalit 2-3 sata s frendom. Sta sad svi pljujete po pesu kako ce ove godine bit bzvz i sve.. ibacili su 2 dema znaci nemora bit da ce finalna igrica izgledat kao demo 2.. i demo 1 pojede fifu 12.. aji izbace finalnu verziju pes kao demo 1 fifa mu nece biti ni do koljena.. i sto se tice pesovog dema 2 i fifinog dema , bolje brza i zabavnija igra nego troma i usporena.. Siguran sam da se pes nece zahebat ove godine.

Moj PC  
0 13 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Cool storry bro, možda ti netko i povjeruje...

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
PES 2012

Ja sam svoje reko, a to će te i viditi. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 10:15 (Encyanix).
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Ja kao sad vec bivsi fan PES - a bi volio da je ovo sto si ispricao gore istina, ali tesko, realno tesko.

15 godina
anabolicaa kaže...
Encyanix kaže...

Ja kao sad vec bivsi fan PES - a bi volio da je ovo sto si ispricao gore istina, ali tesko, realno tesko.

Aje pogledaj.. sta tebi nije bolji demo 1 od pes nego demo od fife.. puno bolji. Sve u svemu  fifu nevjerujem da cu igrat jer mi se nesvidja.. a pes ako neizbaci finalnu verzijiu ala kao demo 1.. ostajem pri pesu 2010.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 10:23 (Encyanix).
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
anabolicaa kaže...
Encyanix kaže...

Aje pogledaj.. sta tebi nije bolji demo 1 od pes nego demo od fife.. puno bolji. Sve u svemu  fifu nevjerujem da cu igrat jer mi se nesvidja.. a pes ako neizbaci finalnu verzijiu ala kao demo 1.. ostajem pri pesu 2010.

TROLL, FAN BOY SE JAVLJA KOJI CE PLAKAT LAD SE RAZOCARA KAD SHVATI DA PES NIKAD NECE VISE BIT DOBRA SIMULACIJA KAO FIFU. sTVARNO MI JE ZAO TEBE, NEMOJ SE SRAMOTITI BEZV,,

It doesn’t take the most powerful nations on Earth to create the next global conflict, just the will of a single man.
15 godina
neaktivan

PES 12 demo 2 je finalni proizvod, kao i FIFA 12 demo. Nema tu previse sminkanja, sredit ce transfere i mozda neke sitne bugove.

PES 12 je full solidna igra, svaki segment je odraden korektno, pa cak i ti golmani. Problem PES-a je upravo u tome, sto je navikao raditi sve solidno, u svemu tome od PES-a 5 polako poceo gubiti titulu simulacije, te polako presao u arkadne vode. Nije to nuzno lose, posto PES i dalje drzi tu neku razinu dobre igrivosti. Problem PES-a jest sto se pojavio proizvod koji se od arkade preselio u cistu simulaciju, igra koja je zeljela ponuditi igracima nesto vise, vise od "samo" dobre igre, vise od solidno odradenog posla, vise od 8/10. Tako je ponudila kompleksnije pucanje penala, kompleksnije branjenje, impact engine, stvarne reakcije golmana. Ponudila je igracima i da biraju vrstu igranja manual il assisted ( dva razlicita gameplaya ), pa do raznih sitnica tipa pustanja prednosti, vracanja lopte protivnickom timu, pogreske sudaca, pogreske obrane, stvarne ozljede igraca, stvarne finte, savrsen online sustav igre. Trenutacno FIFA odraduje sve segmente odlicno, dok PES to radi dobro i vrlo dobro. Na kraju, svatko ce uzivat u onome sto vise preferira i na to svako ima pravo, ipak bilo bi smijesno da svi igramo samo PES il samo FIFA-u.  ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina

Ovako je još od 2007. nažalost..

Jhva Elohim Meth.
17 godina
floks kaže...

Ima, samo je ovdje problem što su svi golmani u igri idioti bez osnovnih golmanskih pokreta,  totalni debili dok kako kažeš u stvarnosti se nađe poneki idiot od golmana.  To je bitna razlika..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice