PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 824.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: PES 2012
matekws kaže...

Osobno , i dalje mi se sviđa igra, nema više onih zaheba u obrani kao prije, golmani malo poboljšani, neda mi se pisat, samo sam došao postati svoj prvi gol.

Evo kako to izgleda ala Sneijder.

Idem dalje rasturat :))

Golmani poboljšani?  Pa daj pogledaj kakva je to intervencija prilikom gola?  Sada sam bacio par tekmi to je smiješno...  Golmn je i dalje debilček koji skače na trbuh a ne može uhvatiti ništa.  Par puta sam zaustavio igru jer me uhvatio smijeh

kako su napravljeni i animirani. Ovo je strašno i smiješno... pes je definitivno mrtav...

14 godina
neaktivan
Re: Pes 2012

Evo zaigrao sam jedan match sa Interom protiv Rangersa.. Sta da kazem !?

Vidi se napredak u odnosu na prethodnika koji je bio cisto pranje. Gameplay je unaprijedjen, to je definitivno, odbrana vise nije neprolazna i trough pass vise nije jedini sistem na koji se 100 % prolazi odbrana. Prisutniji je osjecaj 360 kontrole igraca, i sama interakcija, sudaranje igraca i dodir sa loptom. Ali jednostavno, sve mi to nekako u kompletu izgleda umjetno. Sam tempo igre mi je prebrz, posebno kontre i istrcavanja i nikako mi ne djeluje prirodno. Grafika je ostala na standardnom nivou, bar meni se ne mijenja znacajno u posljednjih par izdanja. Drugo ne znam sta da kazem, sut je popravljen i vidi se napredak sto jest jest ali definitivno vise nije to to. Ako nista, ovako je trebao da izgleda proslogodisnji soccer a da sad dobijemo neki 8th wonder, ali nista od toga. PES serijal je ocito pao u sjenu FIFA - e i ove godine ostaje u njoj. PES sam odigrao i prvi i drugi demo i mogu reci da su oba ostavili slabiji dojam na mene nego FIFA koju sam odigrao ukupno 3 min.

Ili je FIFA jednostavno predobra ?

PS. Nisam FIFA fan, cak, sta vise fan sam PES - a i slijedim ga duzi niz godina ali jednostavno ovo je realan pogled na situaciju.

btw. Rangersi su oderani 2 -1, i to su primili gol koji ce da pamte. Slucajno sam stisnuo tipku za shoot i lopta im je uletila s centra u gol.. Epic, samo sto nisam znao kako to da recordam jer inace ne igram soccer na kompu nego konzolaske verzije. Jeste da je to bilo vise onako srecnicki ali ne pamtim kad sam ljepsi dao, i to jos u demou, pfff {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 1:49 (anabolicaa).
14 godina
neaktivan
PES 2012

Evo ovako, kao iskusan igrac Pesa, a igram ga od ISS-a na super nintendu, pa do sada na svim konzolama(trenutno na Ps3), nakon proslogodisnjeg Pesa(i ona 3 prije njega), te nakon brojnih sugestija s foruma, odlucio probati tu famoznu FIFU, skinuo sam demo, i zaigrao.

Dojmovi: ovako, moram priznati prvi dojam je dobar, Fifa je bez sumnje realna simulacija nogometa, tu nema dileme, igrao sam na svim postavkama na manual,i mogu reci, sve je ok, dodavanje, dupli pas, sut, finte, koju su napravljena dosta jednostavno, sve je to dobro, nema sumnje, Fifa je napravila odlican posao, ali...Nekako, nakon par tekmi, igram s frendom dobijem gol u 90 minuti, i ono nista, nikakva reakcija od mene, mislim, nakon svakog takog gola u Pesu, joystick bi zavrsio u zidu :) . Jednostavno mi igra ne izaziva nikakve emocije, bez obzira sto je odlicno napravljena, jednostavno mi nema ono nesto, nesto sto ce me natjerati da ju kao manijak igram kako bi se usavrsio i busio sve po redu, a to je ono sto Pes u meni izaziva, zelju da budem bolji od svih ostalih, da budem najbolji, i da busim sve po redu, kako frendove tako i sve ostale ljude na svijetu...Tu je Fifa zakazala sto se tice utjecaja na mene, jednostavno ne dopire do mene, iako priznajem da je ovo sto sam igrao vjerojatno(sigurno) najrealniji nogomet koji sam igrao do sada, ali nikako nije najzabavnije, i nema ono sto ce me tjerati da ju igram svaki dan po 5 sati, a to je nesto sto je Pes nekada tako jako imao...

Trenutno mi se skida demo2 novoga Pesa, pa cu napisati svoje dojmove o njemu, nemam nikakvih ocekivanja, samo zelim da to bude ona igra koja me je u trenutke dovodila od najveceg veselja do ruba ocaja, eto to je sve sto ja zelim od novog Pesa.

Pozz.

3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je najbolji Pes do sada, samo cu to reci, manual control igraca bez lopte, prejeb... ideja, mozes cuda raditi, slobodnjaci korneri i autovi, mozete preuzimati igrace , savrseno, u obrani mijenjanje odlicno...Najbolji Pes do sada, jedva cekam da izadje, uopce mi nije zao sto nisam spavao cijelu noc.

16 godina
movie kaže...
matekws kaže...

Osobno , i dalje mi se sviđa igra, nema više onih zaheba u obrani kao prije, golmani malo poboljšani, neda mi se pisat, samo sam došao postati svoj prvi gol.

Golmani poboljšani?  Pa daj pogledaj kakva je to intervencija prilikom gola?  Sada sam bacio par tekmi to je smiješno...  Golmn je i dalje debilček koji skače na trbuh a ne može uhvatiti ništa.  Par puta sam zaustavio igru jer me uhvatio smijeh

kako su napravljeni i animirani. Ovo je strašno i smiješno... pes je definitivno mrtav...

Evo ti jedan video, mogu ti ih na tonu dat. Normalne su golmanove čudne reakcije.

15 godina
neaktivan
PES 2012

Ja nemogu izdržat ni jedno pluvrijeme, izgleda mi totalno jadno nakon Fife.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
matekws kaže...
movie kaže...
matekws kaže...

Evo ti jedan video, mogu ti ih na tonu dat. Normalne su golmanove čudne reakcije.

onda super šta su u konamiju radili golmane prema izuzecima a ne prema pravilu :)

17 godina
matekws kaže...

Nisam shvatio što mi želiš sugerirati ovim golom kao što nisi niti shvatio što ti ja govorim.  Nije problem u primljenom golu bio on izbliza ili velike daljine problem je u golmanu koji nema volumen niti težinu a uz to je i loše tj. neprirodno animiran. On lebdi zrakom i pada kao pero i to neprirodno. Obično na trbuh a ruke širi kao jumferica. Niti jedan njegov pokret nema veze sa stvarnim golmanom. To su sve neke animacije prikladne prošlom stolječu i pojavi prvih nogometnih igri tamo neke 1995 godine.  Pogledaj golmana u fifi.  Sve njegove reakcije su primjerene stvarnim situacijama na terenu a uz to kada padne ukliže ili istrči imaš dojam da to radi kao prvai golman. Daj mi u pesu jedan primjer prave golmanske intervencije?

Probaj izaći na centaršut s golmanom pesa.  Nemoguća misija ili smiješna misija.  U fifi frajer izlazi i hvata loptu s dvije ruke, boksa s jednom ili dvije ruke, hvata je u povaljci ili paradi ili je tako odbija. Nekoliko načina kako do lopte doći i to je ono što nedostaje pesu. Jučer igram i pucam po sredini gola i naravno majstor odbije loptu ispred sebe a onda onako kretensku skoči za njom na trbuh kao lav kada skaće na antilopu. Što je tu golmanski i što je tu lijepo?  U fifi svaka intervencija završila ona golom ili obranom ima smisla i podsjeća na pravog golmana i to je to.  Ovo u pesu je g.li ku..c ili skakavc među stativama koji ne može uhvatiti niti krenuti kao golman niti na najjednostavniju loptu i to je ono što frustrira  Imam osjećaj da mi na golu stoji jedai majstor koji stalno lebdi zrakom i nekim čudnim potezima nastoji neuspiješno obraniti moj gol. Samo mu nedostaje svijetlosni mač i to je to ...

14 godina
protjeran
PES 2012

jebes ovaj demo kad nisu transferi dobri,u interu nema forlana i zaratea

0 2 hvala 0
17 godina
deluxe kaže...

jebes ovaj demo kad nisu transferi dobri,u interu nema forlana i zaratea

da, uz sve probleme koje ima igra taj je zasigurno najveći i prava je šteta što ga je nemoguće ispraviti do izlaska igre ...

14 godina
protjeran

ovo ce biti najgori pes u povijesti....

17 godina
deluxe kaže...

ovo ce biti najgori pes u povijesti....

daleko je to od najgoreg pesa u povijesti...

15 godina
PES 2012

Ja neznam sto vi mislite o ovome al mi niko nemoze promjenit misljenje.. evo pogledajte malo tu fifa 2011 na kompu.. meni je to zesce sranje.. nekako nemas slobodu sa igracem.. igrica je nakako ukocena i nije zabavna i sad kad pogledas neki pes na kompu, isto sranje.. pogotovo ovaj pes 2011.. najvece sranje.. (pes 2010 na kompu nije los) i sad recite da PES na pleju 2 nije naj pes.. zabavan.. jednostavan i dobar. Neznam za vas al meni su svi pesovi i fife na kompu sranje (pes 2010 za mene moze proc). Svako ima svoje misljenje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 16:20 (Encyanix).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Ja neznam sto vi mislite o ovome al mi niko nemoze promjenit misljenje.. evo pogledajte malo tu fifa 2011 na kompu.. meni je to zesce sranje.. nekako nemas slobodu sa igracem.. igrica je nakako ukocena i nije zabavna i sad kad pogledas neki pes na kompu, isto sranje.. pogotovo ovaj pes 2011.. najvece sranje.. (pes 2010 na kompu nije los) i sad recite da PES na pleju 2 nije naj pes.. zabavan.. jednostavan i dobar. Neznam za vas al meni su svi pesovi i fife na kompu sranje (pes 2010 za mene moze proc). Svako ima svoje misljenje.

jesi probao demo FIFE 12?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

jesi probao demo FIFE 12?

Nisam.. skidam pes 2012 sada.. btw. svi uvjek navicu.. i ove godine je fifa pojela pes.. i kad na kraju probam Tu iscekivanu fifu.. zgadi mi se zivot.. sad kad skinem pes stavit cu skidat fifu.. i onda cu izjasnist svoja misljenja.. (mislim da se nece imat nis puno rec, ko svaki put -.-)

15 godina
neaktivan
PES 2012

Ljudi pito bi vas nešto, naime zanima me jel se to meni čini ili šta, ali ovaj drugi demo mi je puno lakši od prvog. Na najtežoj razini dobijem bayern 5:0 s Crotenhenom, a posjed lopte za mene 73 posto, WTF?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

stari moj kaj????,ja ne mogu pobjedit nema sanse,svaka cast

16 godina
neaktivan
PES 2012

Sad sam igrao malo i evo nekih stvari koje sam zapazio: Sudci su počeli puštati prednost, ali stvarno rijetko. Golmani ponovno glupi i na Top Player. Igra preprelagana da sam imao većinu posjeda na Top Player na kojem sam prvi put igrao i rezultat 2:2(glupe golove sam primio). Igrači lete po terenu, preubrazana je igra. Možda je Konami htio da tako dobiju na fluidnosti, ali su još više pogoršali. Slika je nekako mutna,. Možda je problem u mojoj grafičkoj kartici, postoji kakav fix za to?

I da, uspio sam svom igraču uklizat{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Ljudi pito bi vas nešto, naime zanima me jel se to meni čini ili šta, ali ovaj drugi demo mi je puno lakši od prvog. Na najtežoj razini dobijem bayern 5:0 s Crotenhenom, a posjed lopte za mene 73 posto, WTF?

hahaha, naklonite se kralju hahaha

15 godina
neaktivan
PES 2012

Pa ja se isto čudim kak mi tak ide.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa ja se isto čudim kak mi tak ide.

Čak sam pomislio da mi je prelagano jer sam igrao FIFA 12 demo{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
PES 2012

Evo odigrao 3 utakmice i evo mojeg misljenja. Ovo nelici na nogometnu simulaciju... ovo je cistokrva arkadna igra.. igraci nerealno brzo retardirano trce.. sutevi su nerealni .. dodavanje shebana.. i golmani glupi ko bandera.. EDIT: Otvorio zip file(fifa), i da mi error da nema nekog headera ili tak nes... -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 18:27 (Encyanix).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
PES 2012

Snimim ovo smece od igre, i nakon vise od godinu dana neigranja pesa u prvoj utakmici pobijedim 4-0 na najtezem levelu sto se moze izabrati. Iskreno mi je zao sto je nekad najbolja igra postala apsolutno smece.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2012

Odigrah nekoliko utakmica drugog dema. Sviđa mi se. Puno bolje od prvog dema i ukočene FIFE 12. Stvarno ne znam zašto ljudi toliko kude PES, a hvale FIFU. Modrić po pokretima u PES-u sliči pravome, dok Messi i Puyol vode loptu na isti način u FIFI. U PES-u me najviše smeta što me AI jako lako prolazi jedan na jedan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 18:46 (chuck norris).

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

igro demo fife 2012 i opet je sve nekeko tromo,lopta izgleda koda se ljepi za igrača sve izgleda unaprjed skriptirano,driblinzi su komplicirani i neuspjevaju,igrači poput mesija i ronalda nemaju onaj svoj stil,kretnju itd nego se svi kreću isto ko tikvani..

Nisam izdržo ni dvije utakmice odigrat a da me nije glava zabolila od dosadnog gameplaya,pes je meni barem opet zabavniji i fluidniji.

Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
floks kaže...

igro demo fife 2012 i opet je sve nekeko tromo,lopta izgleda koda se ljepi za igrača sve izgleda unaprjed skriptirano,driblinzi su komplicirani i neuspjevaju,igrači poput mesija i ronalda nemaju onaj svoj stil,kretnju itd nego se svi kreću isto ko tikvani..

Nisam izdržo ni dvije utakmice odigrat a da me nije glava zabolila od dosadnog gameplaya,pes je meni barem opet zabavniji i fluidniji.

hahahah stari moj,sve što si rekao je apolutno obrnuto.Ti se izgleda ne razumiješ baš u nogomet.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
PES 2012

Zbog takvih kao vi igre poput COD-a će zauvijek biti popularnije od BF-a{#}

(Navodim ovo kao usporedbu)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 21:33 (Tomislav95).

2 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

Mene zanima zakaj vi piste svoje misljenje o Fifi u temi za PES, pogotovo kad je vec sve receno?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Don Strongtoni kaže...

Mene zanima zakaj vi piste svoje misljenje o Fifi u temi za PES, pogotovo kad je vec sve receno?

možda zato što neki počnu s*ati po FIFI da izgleda loše,a svatko tko se imalo razumije u nogomet vidi da je FIFA trenutno miljama ispred PES-a po realnosti i gameplayu,po svemu.

16 godina
neaktivan
PES 2012

Istina, ali pošto sam veliki fan PES-a vjerojatno ću igrati i njega.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice