PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 825.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: PES 2012

ti si dobar,u mene neci niti da krene...

16 godina

Evo i ss

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
protjeran
PES 2012

evo sad mi drug javlja da je on skinuo i da su samo face nove napravljene,pa sad neznam jeli govori istinu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Sa piratovog prvog mi skida 470kbps što je recimo moj maksimum ionako ;) Btw je li itko instalirao? Kakav je demo u usporedbi sa prvim i u usporedbi sa Fifa 12 demom? Nekako mi je nevjerojatno da bi mogao konkurirati ovogodišnjem Fifinom demu?

Ja skidam piratov link i zapeo mi je. Već pola sata mi piše 10 minutes left

Brzina je pala na 300 kb/s.

Valjda će se skinuti prije nego skroz padne

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 17:18 (patch123).
16 godina
neaktivan
PES 2012

Odigrao dvije tekme. Ne znam šta da kažem... Čak mi je prvi demo bio malo bolji.

Jedini plus je da su ubrzali gameplay dosta što je dobro i na tragu nekih prošlih vremena ali neznam, jednostavno mi nije sjeo.

Zanimaju me ovi novi modovi (manager itd.) i to ću sigurno probat kad izađe igra ali definitivno će ove godine više bit fifa na programu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ako te zanima manager, ja bih ti preporucio fifa manager 12

16 godina
neaktivan
PES 2012

Što se toga tiče samo je jedan kralj i to je football manager serijal, ali kažem ovo ću probat radi fore...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ok, samo sam ti preporucio

17 godina
PES 2012

Osječaj zabijanja gola katastrofa, mreža bezveze a i lopta se ponaša neprirodno dok udara u nju.  Nekada je ovo bio najjačio dio pesa. Fantastična mreža i lopta koja je trese, ostala je samo uspomena.

Golman kao što sam i očekivao katastrofa.  Neka gospoda u konamiu pogledaju kako je golman animiran i kako se kreće u fifi.  Zar je to tako teško napraviti?  Grafika simpatična, vrlo korektna, bez zamjerki.

Igra ima šarma ali očito se ignoriraju neke primjedbe igrača jer ne mogu vjerovati da zadnjih godina ljudi prigovaraju uglavnom za jednu te istu stvar i ništa se pozitivno po tom pitanju ne događa...

Sve u svemu solidno ali debeli korak iza ovogodišnje fife ...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Osobno , i dalje mi se sviđa igra, nema više onih zaheba u obrani kao prije, golmani malo poboljšani, neda mi se pisat, samo sam došao postati svoj prvi gol.

Evo kako to izgleda ala Sneijder.

Idem dalje rasturat :))

17 godina
PES 2012

Eo,nakon 2 odigrane utakmice mogu reći da je puno teže zabiti gol neg predhodni demo, a i golmane su malo popravili. Sve u svemu,zasad OK.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

Nadam se da će ovogodišnji PES biti bolji od prošlog. Nije ni PES 2011 loš, ima dosta izmjena na prijašnje verzije, ali FIFA ih je stvarno dotukla. Svejedno, ostajem vjerni fan PES-a i nadam se da će ove godine napraviti dobar posao.

I demo se skida, da isprobam to čudo{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

evo probao sam,i što reći nego zašto su im trebala 2 dema?

kao prvo,ulazim u demo i moram gledati intro koji traje više od 5 minuta,daj me nemoj!

dobro,to sam prošao,idem odigrati utakmicu izaberem Tottenham protiv Intera.Uspio sam izdržati 20 minuta u igri.Prva stvar: Sneijder puca sa 30m,lopta ide u kut,ali sasvim sporo,i glupi golman gleda u nju i baci se tek kad je lopta ušla u gol.Ja kažem ajde ok,pretrpit ću.Minutu poslije njihov igrač ide s loptom negdje na sredini igrališta,ja ga zaustavim laganim uklizivanjem i vidim sudac mi se približava i kažem sebi "neće mi valjda za ovo dati žuti karton" kad frajer izvadi crveni!

Još da dodam kako igrači izgledaju kao roboti,kako im se lopta lijepi za nogu,a golman kao da nikad nije stajao na golu u životu.

Zbogom PES do iduće godine!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Aj super, zato FIFA owna. 

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

kao prvo,ulazim u demo i moram gledati intro koji traje više od 5 minuta,daj me nemoj!

dobro,to sam prošao,idem odigrati utakmicu izaberem Tottenham protiv Intera.Uspio sam izdržati 20 minuta u igri.Prva stvar: Sneijder puca sa 30m,lopta ide u kut,ali sasvim sporo,i glupi golman gleda u nju i baci se tek kad je lopta ušla u gol.Ja kažem ajde ok,pretrpit ću.Minutu poslije njihov igrač ide s loptom negdje na sredini igrališta,ja ga zaustavim laganim uklizivanjem i vidim sudac mi se približava i kažem sebi "neće mi valjda za ovo dati žuti karton" kad frajer izvadi crveni!

Još da dodam kako igrači izgledaju kao roboti,kako im se lopta lijepi za nogu,a golman kao da nikad nije stajao na golu u životu.

1. Ne smiješ dati Sneijderu da puca sa 30 m. Blokiraj ga, imaš ruke. Obrana nije tu da se uzda na golmana, pogotovo ne ako je gomes. Ak je friedel onda ok.
 2. A šta reći. Dobio si gol, krenuo si s centra i nisi zadržao loptu. Probaj igrati na strelice i onom gljivom i muvati se po terenu da ti ne uzmu loptu. Opali i x koji put pa dodaj.
 3. Konami ti maše. {#}

15 godina
matekws kaže...
antimadridista kaže...

1. Ne smiješ dati Sneijderu da puca sa 30 m. Blokiraj ga, imaš ruke. Obrana nije tu da se uzda na golmana, pogotovo ne ako je gomes. Ak je friedel onda ok.
 2. A šta reći. Dobio si gol, krenuo si s centra i nisi zadržao loptu. Probaj igrati na strelice i onom gljivom i muvati se po terenu da ti ne uzmu loptu. Opali i x koji put pa dodaj.
 3. Konami ti maše. {#}

1. Znači meni ako igrač uspije pucat sa 30m mogu slobodno očekivati gol jer je golman debil?

2. Jesi ti ikad čuo za pojam metafora?

3. Mašem i ja njima,a vjerujem da će im mahati i mnogi drugi kad probaju demo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
matekws kaže...

3. Konami ti maše. {#}

1. Znači meni ako igrač uspije pucat sa 30m mogu slobodno očekivati gol jer je golman debil?

2. Jesi ti ikad čuo za pojam metafora?

3. Mašem i ja njima,a vjerujem da će im mahati i mnogi drugi kad probaju demo.

A zafrkavam se malo, nisam Konamijev plaćenik, ali ljubitelj PES-a jesam. Svake god. ima problema s obje strane kaj se tiče PES-a i FIFA-e .. Meni npr. sudac ok na novom PES-u, golmani su bolji nego na v1 gdje su bili unlockani samo na begginer, sad su za koju razinu iznad, a ako je vjerovati "superstar" težini , bit će super..
O ukusima se ne raspravlja, pa nećemo flamewarati po forumu. Idem ja dalje igrat.

15 godina
neaktivan
kule kaže...

Eo,nakon 2 odigrane utakmice mogu reći da je puno teže zabiti gol neg predhodni demo, a i golmane su malo popravili. Sve u svemu,zasad OK.

Meni je obrnuto.Prošli demo sam se mučio da zabijem gol a u ovom sam u 2.utakmici pobijedio sa 4-0 (ja Bayern,oni Inter)

16 godina
PES 2012

Loše,loše. Ne primjetim baš neku preveliku razliku u gameplayu u odnosno na prvi demo. Ja kao veliki fan pesa sa razočaran i dalje ne rade neke prevelike pomake u gameplayu. Fifa je u ovom trenutku miljama ispred, jedino u čemu je PES bolji je što ima Ligu prvaka i Kup UEFA, te nešto bolje modove.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PES 2012

Probao i ja ovaj drugi demo, a jednostavno nakon odlične Fife 12 demo ja ne mogu igrat PES :(

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PES 2012

instalira se, pa cemo vidjeti kakav je

jel na ovom pesu imaju sam 4 kluba ili ima vise...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 21:22 (deluxe).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

izaso DEMo za PC ???

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

hahahahahha...kad to????

14 godina
neaktivan
PES 2012

Odigrao i drugi demo i nisam uočio nikakvu razliku u odnosu na prvi demo.

"Skoro" sve je ostalo isto: golmani su i dalje glupi kao kur**,a suci još više.

Prilikom svakog prekršaja igrači padaju na guzice, da dobro ste čuli PES još niJe odgonetnuo rješenje za taj misterij.

Sve u svemu ne isplati se kupovat' igru.

Ovogodišnji izbor je definitivno FIFA 12!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

PES 2011 vs. PES 2012 Demo?

Isplati li ga se uopće skidat?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

pa skini ga.. meni je zanimljiv pes ove godine.. pogotovo što mogu kontrolirati utrčavanja igrača s kojim neupravljam.. to mi čak sada fali u fifi

al realno gledajuć, fifa je ipak puno kvalitetnija igra

0_o
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

pes 2011 je obicno sra*nje znam iz iskustva

skini si rade pes 2012 demo jer ti se ne isplati skidat 5-6 gb pes-a 11 kad ti za 10-ak dana izlazi pes 2012

15 godina
CROBOY kaže...
Šef kaže...

pes 2011 je obicno sra*nje znam iz iskustva

skini si rade pes 2012 demo jer ti se ne isplati skidat 5-6 gb pes-a 11 kad ti za 10-ak dana izlazi pes 2012

pa on već ima PES 2011,zato i pita dali se isplati skidati demo,pita jeli bolje od PES-a 2011.

16 godina
neaktivan

PES 2011 imam već original za PS3, a pitam da li da uopće skidam demo novog PESa s obzirom na kritike...

Ili, bolje da skinem demo FIFAe na PS3

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Šef kaže...

PES 2011 imam već original za PS3, a pitam da li da uopće skidam demo novog PESa s obzirom na kritike...

Ili, bolje da skinem demo FIFAe na PS3

skini demo FIFE,biti ćeš oduševljen vjeruj mi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice