PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 825.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

da vam nesto kazem,vracam se fifi 11

pa ovo je nevjerovatno,sto vise igram vise me zivcira

3 penala mi skinu,svaki put pogodi stranu

idem sam na golmana golman skoci ko da je pantera i skine

slobodni ide u raslje golman skida sve

a kod mene

golman prima golove po podu sa 30m

svaki slobodni je gol

obrambeni nikad ne cuvaju igraca

idem prema lopti i promjeni mi igraca ?!?!

moj golman prima svaki sut u gol,neka i ono sta ide u njega prode kao ispod njega

puca lik,od grede u glavu mog golmana,on gledo ono WTF?!?!?

izivciro sam se ko nikada igrajuci i trudeci se,jedva dobijem 3 prilike po tekmi dobre

i njihov golman sve skida

a moja obrana u jednoj kontri kiksa,tipa pique se izgubi i krene napred umjesto da ostane na svom igracu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
Re: PES 2012
U potpunosti se slažem s tobom. I sad će doći ovi nadobudni Pesoholičari i reći će ti da ne znaš igrati.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
PES 2012

Pa jedino pozitivno je da je ovo prvi demo, i kazu da finalna igra nece biti ovakva, nadam se da ce finalna igra biti 100% drugacija jer je ovo trenutno - BLJAK!

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
jurica_m kaže...
U potpunosti se slažem s tobom. I sad će doći ovi nadobudni Pesoholičari i reći će ti da ne znaš igrati.

pa kaj nisu malo njegovi razlozi glupi,igra je teska,ja koji igram samo pes,cijeli svoj zivot kiksam na gluposti,lako mi probijaju obranu,al zato je igra bar po meni zanimljivija,jer je puno teza

16 godina
neaktivan
cale kaže...
jurica_m kaže...

pa kaj nisu malo njegovi razlozi glupi,igra je teska,ja koji igram samo pes,cijeli svoj zivot kiksam na gluposti,lako mi probijaju obranu,al zato je igra bar po meni zanimljivija,jer je puno teza

ja sam svaki pes i fifu igrao na top player ili kako vec i dogadali su se kiksevi,al ne ovakvi

da moj igrac umjesto da cuva igraca njihovog,on se makne od njega i pocne trcat na igraca na kojem su vec  2 igraca

ili recimo krivo dodavanje,pa jbt to je nevjerovatno,dodam loptu igracu u noge,igrac se makne i lopta prode i oni imaju 100% sansu,cini mi se ko da namjestaju tekmu

ili moj igrac trci na loptu i stigne prije njihovog i oni se sudare i faul za njih?!

lopta se odbija ko da je balon,igrac trci sa loptom i odjednom lopta ode u for 10m?

driblinzi su jedino dobri,tesko ces proc igraca ako ne radis finte i ne mjenjas smjer cijelo vrijeme

15 godina
cale kaže...
jurica_m kaže...

PES je težak? hahahahah u voim novijim next-gen nastavcima (od 2008. do danas) protivnika na Top Player mogu pobijediti sa povezom na očima,u prijašnjim nastavcima je bilo dosta teže,još dok su umjesto ovo Professional i Top Player bile zvijezdice,to su bili dani.

Stvar je u tome da obrana kiksa u debilnim situacijama,a golman da ne govorim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 13:37 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
cale kaže...
jurica_m kaže...

PES je težak? hahahahah u voim novijim next-gen nastavcima (od 2008. do danas) protivnika na Top Player mogu pobijediti sa povezom na očima,u prijašnjim nastavcima je bilo dosta teže,još dok su umjesto ovo Professional i Top Player bile zvijezdice,to su bili dani.

Stvar je u tome da obrana kiksa u debilnim situacijama,a golman da ne govorim.

svjedno nisu ni blizu fifi..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 14:02 (razbijach**).
16 godina
PES 2012

kak ne kuzite da ste dosadni s tim kako je pes los i da je fifa bolja,to je postala neka furka vise,da vam naprave savrsen pes vi bi i dalje nasli razlog po cem je fifa bolja.Ako je fifa bolja sta radite tu,ja nisam na temi o fifi.Ako vam je pes los,a svaki od vas se vec 5 puta izjasnio da mu ne valja,iz solidarnosti prema onima koji cijene pes se maknite s topica.Slobodno recite sta ne valja na pes,al nemoj te stalno jedno te isto ˝pes nije ni blizu fifi˝

5 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

prije par dana san prvi put zaigra Fifu 11, od 2003 san igra samo Pes, doduše zadnja 2-3 Pesa mi nisu bili nešta i nisan ih igra toliko.

I cilo vrime slušan kako je Fifa bolja i realnija, stavin odma na top player i tribalo mi jedno 3 utakmice da se uigran.

I u 4 utakmici napokon zabijen gol tako da nabacin sa strane a napadač škaricama zabije gol....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

Igrao malo fifu nakon ovog pes-a i moram reći da sam tek sad vidio kolko je fifa naprednija.

Ono što sam htio reći je da ako vam pes ne valja nemorate onda srati(oprostite na izrazu) pa njemu. Nije toliko loš kolko ga neki ovdje prikazuju, neću reći tko.

A ono što me najviše smeta je što pokušavate uvijeriti one kojima je bolji pes da je fifa ipak bolja. Ne kužim vas...ako se nekome sviđa pes onda mu se sviđa i gotovo, nemožete nekoga uvijeravati u suprotno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 16:40 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Igrao malo fifu nakon ovog pes-a i moram reći da sam tek sad vidio kolko je fifa naprednija.

Ono što sam htio reći je da ako vam pes ne valja nemorate onda srati(oprostite na izrazu) pa njemu. Nije toliko loš kolko ga neki ovdje prikazuju, neću reći tko.

A ono što me najviše smeta je što pokušavate uvijeriti one kojima je bolji pes da je fifa ipak bolja. Ne kužim vas...ako se nekome sviđa pes onda mu se sviđa i gotovo, nemožete nekoga uvijeravati u suprotno.

gledaj,samo sam iznio svoje misljenje,ja sam ljubitelj pesa,i uvjek cu ga igrat,ali jednostavno meni je pes 11 bolji od ovog dema,osim sta ima ovu mogucnost upravljanja drugim igracem

15 godina
PES 2012

Cuj, ako kazem da je ovaj PES los, a realno LOS je, to ne znaci da sam fifa fanboy ili da pljujem po svakom pesu, i meni je zelja da igra koju sam grao zadnjih bar 10 godina bude bolja, i mrzim to sto je trenutno ovako losa. Trenutno je fifa bolja simulacija fudbala htjeli mi/vi/svi to priznati ili ne...

You better run, you better take cover!
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Smucek kaže...

Cuj, ako kazem da je ovaj PES los, a realno LOS je, to ne znaci da sam fifa fanboy ili da pljujem po svakom pesu, i meni je zelja da igra koju sam grao zadnjih bar 10 godina bude bolja, i mrzim to sto je trenutno ovako losa. Trenutno je fifa bolja simulacija fudbala htjeli mi/vi/svi to priznati ili ne...

Al ne moras to reci vise od dva puta,daj shvatite vise

15 godina
cale kaže...

kak ne kuzite da ste dosadni s tim kako je pes los i da je fifa bolja,to je postala neka furka vise,da vam naprave savrsen pes vi bi i dalje nasli razlog po cem je fifa bolja.Ako je fifa bolja sta radite tu,ja nisam na temi o fifi.Ako vam je pes los,a svaki od vas se vec 5 puta izjasnio da mu ne valja,iz solidarnosti prema onima koji cijene pes se maknite s topica.Slobodno recite sta ne valja na pes,al nemoj te stalno jedno te isto ˝pes nije ni blizu fifi˝

ovo je čista glupost,ja molim Boga da PES prestigne FIFU u pitanju igrivosti,jer mi je PES puno draži.Već sam rekao što mi smeta kod ovog PES-a i što bi trebalo popraviti,ali zašto vam se diže kosa na glavi kad netko kaže da je u FIFI to bolje napravljeno?pa to su dvije nogometne simulacije koje su se uvijek uspoređivale,isto tako ima stvari koje su u PES-u bolje nego u FIFI i te stvari sam ja spominjao u temi o FIFI pa me tamo nitko nije napao i to je normalna stvar.Vi ste svi ovdje zacrtali sebi da nas par mrzi PES i da ga ne podnosimo,ali vama u ovoj temi se ne smije spomenuti riječ FIFA,odmah se zapalite.I ne kažem ja da te stvari koje mi se ne sviđaju moraju biti iste kao na FIFI,,nego samo da se poprave na PES-u.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 17:09 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
cale kaže...

ovo je čista glupost,ja molim Boga da PES prestigne FIFU u pitanju igrivosti,jer mi je PES puno draži.Već sam rekao što mi smeta kod ovog PES-a i što bi trebalo popraviti,ali zašto vam se diže kosa na glavi kad netko kaže da je u FIFI to bolje napravljeno?pa to su dvije nogometne simulacije koje su se uvijek uspoređivale,isto tako ima stvari koje su u PES-u bolje nego u FIFI i te stvari sam ja spominjao u temi o FIFI i to je normalna stvar.Vi ste svi ovdje zacrtali sebi da nas par mrzi PES i da ga ne podnosimo,ali vama u ovoj temi se ne smije spomenuti riječ FIFA,odmah se zapalite.

Nisam bio precizan,na tebe uopce nisam mislio,ako procitas malo bolje(SLOBODNO RECITE STA NE VALJA......)mislio sam na onog ne znam kak se sad zove i ne da mi se ici back da vidim ime,uglavnom je napisao da pes nije ni blizu fife tak nesto,e na njega sam mislio,ti slobodno reci sta ne valja,pa i ja sam znao kritizirat.

15 godina
cale kaže...
antimadridista kaže...
cale kaže...

ovo je čista glupost,ja molim Boga da PES prestigne FIFU u pitanju igrivosti,jer mi je PES puno draži.Već sam rekao što mi smeta kod ovog PES-a i što bi trebalo popraviti,ali zašto vam se diže kosa na glavi kad netko kaže da je u FIFI to bolje napravljeno?pa to su dvije nogometne simulacije koje su se uvijek uspoređivale,isto tako ima stvari koje su u PES-u bolje nego u FIFI i te stvari sam ja spominjao u temi o FIFI i to je normalna stvar.Vi ste svi ovdje zacrtali sebi da nas par mrzi PES i da ga ne podnosimo,ali vama u ovoj temi se ne smije spomenuti riječ FIFA,odmah se zapalite.

Nisam bio precizan,na tebe uopce nisam mislio,ako procitas malo bolje(SLOBODNO RECITE STA NE VALJA......)mislio sam na onog ne znam kak se sad zove i ne da mi se ici back da vidim ime,uglavnom je napisao da pes nije ni blizu fife tak nesto,e na njega sam mislio,ti slobodno reci sta ne valja,pa i ja sam znao kritizirat.

ma nije stvar u tome na koga si mislio,to uopće nije bitno,nego u ovome što sam napisao iznad,to je čista istina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 17:14 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
cale kaže...
antimadridista kaže...
cale kaže...

ma nije stvar u tome na koga si mislio,to uopće nije bitno,nego u ovome što sam napisao iznad,to je čista istina.

e sad ja bas nisam cito tvoj post nego sam pretpostavio nest drugo,uglavnom slazem se u nekim stvarima,mene nervira kod pes sto recimo dodavanja su malo drugacija,nisu isti sistem ko u 11,a ovakav mi bas ne pase,naviko sam na sistem dodavanja iz 11

15 godina

Meni je najgore od svega što u današnje vrijeme kad čovjek kaže istinu, drugi se uvrijedi. Jednostavno današnjem čovjeku ne smiješ reći istinu jer si ga tako pokopao. I ja igram PES-a od petice i dobro znam što je PES bio prije, a što je danas. Danas je daleko daleko iza toga što je bio prije, htjeli vi to priznati ili ne. Sad ćete doći i reći mi da su prije bila druga vremena, a daas su druga. FIFA je prije bila daleki šrot, a pogledajte što je danas, ona je danas upravo to što je PES trebao ispraviti. I ja svim srcem hoću igrati PES, ali ne želim jer ne valja. I što ćete sad? Vama je dobra pa si igrajte, ali ja sam duboko razočaran to što radi Konami PES-u. Eto, to su ljenčine nad ljenčinama. Malo usporedite reviewe od PES-a prošle godine i sadašnjeg demoa i vidjet ćete da i nema prevelikih razlika. Pa mogu nabrojati puno frendova koji kad su gledali taj demo i probali igru, rekli su Što je ovo? Tu su izmijenjena dodavanj, oni što uređuju travu i to je to. A vi očito imate neki kriterij čudan po meni. Što vi niste očekivali neke promjene u PES-u od prošle godine? Mislim na poboljšanja? Očito sam ja, Antimadridista i nekolicina nas jedino razočarani PES-om, a svi vi ste u pravu. I što želite? Da dođem i kažem, PES je bolji od FIFE?! Ne, neću to reći, već ću reći da je PES svake godine lošiji od prethodnog PES-a, ili neznatno, pazite NEZNATNO nedovoljno bolji! To je moje mišljenje.

EDIT: I da, zanimalo bi me što vi, koji toliko štedite i milujete PES, što vama nije dobro u ovoj igri? Ja ju stalno kudim, a vi ju stalno hvalite pa me zanima, što je po vama loše ako je sve dobro?

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 17:55 (jurica_m).
15 godina
neaktivan
PES 2012

Po meni je najveća pogreška ovog PES- ovog dema ta što nisu pričekali da završe prijelazni rokovi, pa da onda objave demo... Ovako opet samo svaki dan novi patch...

1 6 hvala 0
16 godina
jurica_m kaže...

Meni je najgore od svega što u današnje vrijeme kad čovjek kaže istinu, drugi se uvrijedi. Jednostavno današnjem čovjeku ne smiješ reći istinu jer si ga tako pokopao. I ja igram PES-a od petice i dobro znam što je PES bio prije, a što je danas. Danas je daleko daleko iza toga što je bio prije, htjeli vi to priznati ili ne. Sad ćete doći i reći mi da su prije bila druga vremena, a daas su druga. FIFA je prije bila daleki šrot, a pogledajte što je danas, ona je danas upravo to što je PES trebao ispraviti. I ja svim srcem hoću igrati PES, ali ne želim jer ne valja. I što ćete sad? Vama je dobra pa si igrajte, ali ja sam duboko razočaran to što radi Konami PES-u. Eto, to su ljenčine nad ljenčinama. Malo usporedite reviewe od PES-a prošle godine i sadašnjeg demoa i vidjet ćete da i nema prevelikih razlika. Pa mogu nabrojati puno frendova koji kad su gledali taj demo i probali igru, rekli su Što je ovo? Tu su izmijenjena dodavanj, oni što uređuju travu i to je to. A vi očito imate neki kriterij čudan po meni. Što vi niste očekivali neke promjene u PES-u od prošle godine? Mislim na poboljšanja? Očito sam ja, Antimadridista i nekolicina nas jedino razočarani PES-om, a svi vi ste u pravu. I što želite? Da dođem i kažem, PES je bolji od FIFE?! Ne, neću to reći, već ću reći da je PES svake godine lošiji od prethodnog PES-a, ili neznatno, pazite NEZNATNO nedovoljno bolji! To je moje mišljenje.

EDIT: I da, zanimalo bi me što vi, koji toliko štedite i milujete PES, što vama nije dobro u ovoj igri? Ja ju stalno kudim, a vi ju stalno hvalite pa me zanima, što je po vama loše ako je sve dobro?

Istina???

Kaj to znaci ak ti kazes da je plava boja ljepsa od crne da je to istina,stvarno ne razumijem.O ukusu se ne raspravlja,govorim u svoje ime,ja nisam niti reko da je pes savrsen,malo pogledaj pa ces vidjet da sam vec u pocetku kad sam odigro demo reko da sam razocaran novi sistemom dodavnja.I daj prestani govorit ko je u pravu mi ili vi jel ovo nema s tim veze ko je u pravu.Ne zelim te vrijedat,al sad vec gluposti pisete.Jer ovo je samo stvar ukusa

15 godina
Ti gluposti pises, ne mi. O ukusu se stvarno raspravlja, posebno ako je totalno krivi ko tvoj. Ja te pitam sto je lose u PESu jer se po tvojim komentarima vidi ko
15 godina
da ti je pes savrsen
15 godina
neaktivan
PES 2012

AJMOOOOOOOOOOOO

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

joj tak se svađate oko tih ukusa i kaj je bolje kao da imate 2 godine...još malo počet ćete moj tata je jaći od tvog{#}

igrajte svoju igru i boli vas ona stvar za druge i što oni igraju

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
jurica_m kaže...
Ti gluposti pises, ne mi. O ukusu se stvarno raspravlja, posebno ako je totalno krivi ko tvoj. Ja te pitam sto je lose u PESu jer se po tvojim komentarima vidi ko

Ti si sad stvarno napiso ovo?

Vratimo se na temu ono sto me zanimalo,vidio sam da se na forumu spominju dva dema,kad bi trebo taj drugi izaci?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 21:59 (cale).
15 godina
PES 2012

da je stvar u ukusima onda nebi ni postojali reviewi igara niti ocjene,samo bi pisalo da je stvar ukusa.Dajte prihvatite da je trenutno FIFA bolja simulacija nogometa i točka.Na niti jednom reviewu niti ičemu sličnom nisam vidio da je pisalo da je PES bolji od FIFE zadnjih 4 godine.Isto tako možete reći i za Battlefield i CoD,ali većina će se složiti da je Battlefield trenutno bolji jer je CoD zastario i dosadio.Jedva čekam da promijene čitavu igru u KONAMI-ju jer ovo više nema nikakvog smisla.Neki kažu da ćemo morati čekati novu generaciju konzola da se to dogodi,ali neka,ja sam spreman čekati koliko treba samo da se vrati onaj stari osjećaj PES-a,onaj osjećaj kad nemožeš prestati igrati PES i Master Ligu sa Minandom,Ximelezom i Castolom (znam da se može i sada,ali nije toliki gušt kad gameplay nije dobar kao prije).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Cale, mene zanima sto je po tebi lose u ovom novom PES-u, samo to.
16 godina
jurica_m kaže...
Cale, mene zanima sto je po tebi lose u ovom novom PES-u, samo to.

Cek ti mene zezas???

Daj pocni citat,vec sam jedno 3 puta napiso

15 godina
Nema veze. Svatko nek igra ono sto zeli. Ja cekam FIFU i to s nestrpljenjem. Hoces i ti, Cale, probati pa usporediti?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice