Najgori PES dosad. Tesko je pronaci jednu stvar koja je dobro napravljena...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovu temu bi trebalo zatvorit. Ili ju preimenovat u pes12 vs fifa12. Ovjde samo neka glupa subjektivna misljenja.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-11-vs-pes-2011/64437.aspx
Slažem se, ali prošlogodišnja tema je popljuvana od strane nekolicine.
izgleda okee
Nakon malo više igranja spreman sam da iznesem svoje dojmove.
Pokreti igrača i lopte su realniji nego što su bili u prijašnjim verzijama.
Nažalost,glupe pogreške obrambenih igrača i golmana se još uvijek događaju a primjetio sam i nekoliko bugova.
Suđenje je očajno.Ne žalim se na crvene kartone kao neki (mislim da nisam dobio nijedan) nego na sudački kriterij koji je,blago rečeno,sranje.
Najmanji kontakt je faul,penali svako malo dok se nekad dogodi da praktički ubijem protivnika a sudac ne svira ništa.
Nadam se da će se neke stvari ispraviti do finalne verzije
ajmo sad
22 | fifa 12 |
---|---|
20 | pes 12 |
ajmo sad
Je li izašao fifa 12 demo ?
Ako nije onda ova anketa nema smisla.
PES nije imao značajnih napredaka u prošle dvije-tri sumnjam da će i ove godine
Suđenje je očajno.Ne žalim se na crvene kartone kao neki (mislim da nisam dobio nijedan) nego na sudački kriterij koji je,blago rečeno,sranje.
Najmanji kontakt je faul,penali svako malo dok se nekad dogodi da praktički ubijem protivnika a sudac ne svira ništa.
Može kakav gameplay, da vidim. Svi samo pricaju.... hocu vidjeti na videu taj kriterij koji je sranje.
najbolje da vi kupite sebi kopacke loptu i sutaje na stadionu tada bi vam trebalo biti sve realisticno .. pa u RLi sudci sude sranje stvarno nevidim zasto bi u PESu bilo drugacijee :D:P
najbolje da vi kupite sebi kopacke loptu i sutaje na stadionu tada bi vam trebalo biti sve realisticno .. pa u RLi sudci sude sranje stvarno nevidim zasto bi u PESu bilo drugacijee :D:P
U ovom demu sigurno sudi Bruno Marić
sta je ovo na ovom patchu nijedna faca nevalja...
Jer su face nebitne naspram ostaloga što ti patch pruža ;)
udje mi i izbaci neki problem i naravo izadje mi...dali znate sta bi moglo biti
uf,što si nam detaljno objasnio problem,neznam otkud bi krenuo...
pa odem da pokrenem igru i udje sve lijepo,kad odaberem neki tim odma mi izadje....eto jeli dovoljno
pa odem da porenem igru i udje sve lijepo,kad odaberem neki tim odma mi izadje....eto jeli dovoljno
jesi stavljao neke patcheve za demo? vjerojatno ti je do toga,pokušaj se sjetiti koji si zadnji dodatak stavljao a da ti je igra radila prije nego si stavio.
pa jesam stavljao ovaj patch sto ima u njemu dosta klubova,a dok nisam ubacio patch mogo mi je pes
pa jesam stavljao ovaj patch sto ima u njemu dosta klubova,a dok nisam ubacio patch mogo mi je pes
pa onda ili nisi dobro stavio patch ili taj patch nevalja,ponovno instaliraj Demo pa probaj ispočetka.
evo sad cu da probam
druze,nemoze opet...
Run as administrator.
nekontam???
Desni klik na ikonu od igre >> Run as administator.... nema se tu šta kontat
ovo nista ne pomaze....opet izlazi
brisi pa iz pocetka
i to sam druze radio...

ovo nista ne pomaze....opet izlazi
Slabo guraš kolega..... Na repeticije odmah...
Izbriši demo i instaliraj ga opet.