PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: PES 2012
nani_cropes kaže...

neda mi se odgovarat vam jer vam komentari nisu vrijedni tog.. a za one koji pljuju igru zbog golmana evo vam slika ispod

Svake godine dobijamo takve komentare tipa pričekajte finalnu verziju pa da vidiš golmana.  Poanta je da je golman loše animiran, nema volumen niti težinu, kliže po travi ko po ledu, ne može uhvatiti niti najjednostavniju loptu, ponaša se ko da smo u 1996 god, godinama nema nikakvog napredka.  Mene osobno ne interesira što brani a što puši mene jebe što se ne ponaša kao golman. Nema niti jedne prirodne golmanske reakcije. Nema povaljke, nema izlaska na centaršut, nema uklizavanja, nema ništa. Ovo sve što on radi je neprirodno i loše napravljeno i to se neće promijeniti niti ove godine ma kako se verzija igre zvala, alpha ili finalna.  Pogledaj samo kako se ponaša golman u fifi.  Pravi užitak je igrati igru samo zbog njega. Nalazi se u svim situacijama u kojima se nađe golman na nogometnom terenu. Izlazi na centaršut u svim mogućim varijantama. Radi povaljku, školovano hvata loptu i stoji na terenu. Imam osjećaj da imam pravog golmana. Ne treba mi supermen koji leti ko skakavac i brani nemoguće.  Treba mi realan golman s realnim reakcijama i pogreškama koje gledamo svakodnevno na nogometnim terenima. fifa se tome jako približila a pes je ostao tamo negdje u 1996 godini s ovim nakaradnim skakavcem koji pada na jaja i širi ruke ko jumferica. Ovaj golman kvari jednu sasvim pristojnu igru ...

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
dmanz kaže...
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Nakon dužeg igranja pes se vratio u stilu,predobar je *________*.Dodavanje su odlična,pucanje super i što je najbolje al je odličan.Sad se treba borit i igrat kako spada.Tkz quick passing je savršen.Napokon dodaju kako treba i položaj noge pri dodavanju je super.Eto toliko od mene ove godine se igra i pes sigurno :D

Oho Tommy baš mi je drago, i men je pes odličan, a biće i fifa, tako da će biti šta za igrat{#}

Dobar je al mutna je grafika bokte.Odem an net sve mutno xD.Idem još igrat baš je dobra.Po prv put u 2 god uživam u pesu xD

EDIT:Vidi ovo dobio sam TD jer sam rekao da je pes ove godine dobar AHAHAHAHAHAHHA xD

naravno da si dobio TD kad si uvijek po svim temama fife i pesa srao po pesu svake godine a sad ti je odjedanput dobar

Je8iga iznenadio me,puno je bolji nego 2011.Oćeš mi zabraniti da ga igram i fifu12?

da

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
PES 2012

ja sam pobriso sa hard diska prošlogodišnne nogometne simulacije i sad imam samo ovaj demo... što ga više igram zanimljiviji mi je.

btw. kad fifin demo izlazi?

0_o
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ja sam pobriso sa hard diska prošlogodišnne nogometne simulacije i sad imam samo ovaj demo... što ga više igram zanimljiviji mi je.

btw. kad fifin demo izlazi?

Et ovidiš al opet FIFA mi je NO.1.Njoj ću sigurno posvetit više vremena nego pesu.13.9 :D :D :D: D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Tommy_123 kaže...
dmanz kaže...
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Nakon dužeg igranja pes se vratio u stilu,predobar je *________*.Dodavanje su odlična,pucanje super i što je najbolje al je odličan.Sad se treba borit i igrat kako spada.Tkz quick passing je savršen.Napokon dodaju kako treba i položaj noge pri dodavanju je super.Eto toliko od mene ove godine se igra i pes sigurno :D

Oho Tommy baš mi je drago, i men je pes odličan, a biće i fifa, tako da će biti šta za igrat{#}

Dobar je al mutna je grafika bokte.Odem an net sve mutno xD.Idem još igrat baš je dobra.Po prv put u 2 god uživam u pesu xD

EDIT:Vidi ovo dobio sam TD jer sam rekao da je pes ove godine dobar AHAHAHAHAHAHHA xD

naravno da si dobio TD kad si uvijek po svim temama fife i pesa srao po pesu svake godine a sad ti je odjedanput dobar

Je8iga iznenadio me,puno je bolji nego 2011.Oćeš mi zabraniti da ga igram i fifu12?

da

Ovakve likove najviše volim,ajd onda lijepo pusti ti mene na miru i to je to.

14 godina
PES 2012

evo i ja isprobao ovu verziju dema, istina neke su se stvari popravile,meni osobno bolji od pes 11. Jako me se dojmila obrana ali to je samo moje mišljenje, jako dobri izlasci obrane na loptu te ulazak u blok, tu se nešto poboljšalo, dodavanja su nekako fluidnija, sama igra je fluidnija(+), ali trebalo bi ih malo doraditi(u dosta situacija znalo se desiti da igrač tako loše doda loptu, recimo želim dodati na krilo a on doda u sredinu, lol [-]) suci se jesu malo popravili, ali ne toliko, posebice situacije iz kojih sam primio gol za nepostojeći prekršaj u kojima golman standarno reagira loše. Sve u svemu treba još raditi na nekim stvarima, no napredak je vidljiv. Takđer i meni slika mutna, ne znam, vjerovatno su tako željeli iz nekih razloga.

Evo malo i nekih toolsa za ovaj demo:

PES 2012 DEMO TEAM MANAGER , zaigrajte s još dva kluba SC International i Club America

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 19:01 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
PES 2012

fora je što je slika malo "zamućena"

daje dojam realiteta.. bar meni.

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Ne shvatam, jel to samo meni nije zamućeno ili? Slika mi je čista i normalna, igram na rezoluciji 1440x900.

mmm... donuts
17 godina
Hambrle kaže...

Ne shvatam, jel to samo meni nije zamućeno ili? Slika mi je čista i normalna, igram na rezoluciji 1440x900.

Pa ja igram u 1920x1200 i nisam primjetio nikakvu zamućenost, gledam kaj drugi pričaju pa mi nije jasno....

16 godina
neaktivan
PES 2012

Možda misle na Replay gdje se kod kretnji igrača koristi nekakav blur efekt.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
16 godina
Random. kaže...

Možda misle na Replay gdje se kod kretnji igrača koristi nekakav blur efekt.

Tog je bilo i u 2011..

Nije to, slika stvarno je mutnija za vrijeme igre..može se primjetit ako se malo bolje pogledaju igrači.

Jhva Elohim Meth.
17 godina

i meni je slika zamućena.

to je vjeroajtno jer je prvi demo pa nije grafika full uvrštena da bi se smanjila veličina demo-a u GB

sve u svemu dobar PES ove godine

14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Meni je isto slika mrvu zamučena.. vjerovatno to tak mora biti makar mi je to čudno.

15 godina
neaktivan
PES 2012

Stigli su modovi za demo.Barcin Stadion <33,2 nove ekipe,promjena intro filmića te drugi scoreboard :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Stigli su modovi za demo.Barcin Stadion <33,2 nove ekipe,promjena intro filmića te drugi scoreboard :D

Moglo je malo više informacija. Koje dvije ekipe? Jel može link sa detaljima?

BTW Jel se vama čini da je igra osjetno sporija od prošlogodišnjeg izdanja?

mmm... donuts
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Tommy_123 kaže...

Moglo je malo više informacija. Koje dvije ekipe? Jel može link sa detaljima?

BTW Jel se vama čini da je igra osjetno sporija od prošlogodišnjeg izdanja?

Evo kolega :)

http://pes2008editing.blogspot.com/2011/08/pes-2012-demo-team-manager-by.html

Na pes-patchu.com imaš sve šta želiš za novi pes12 demo.Skidam baš barcin stadion :D

15 godina
neaktivan
PES 2012

Tek demo a već modovi stižu, a fifa 11  cijela verzija nema dobrih modova...

Nego ja se bojim da će grafika ostati mutna i u full verziiji pesa 12-

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 21:09 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Tek demo a već modovi stižu, a fifa 11   cijela verzija nema dobrih modova...

Nego ja se bojim da će grafika ostati mutna i u full verziiji pesa 12-

Neće ovo je pre alpha i to je rekao na twittu da će popravit grafiku te golmane dodatno.

EDIT: Jeste skužili da je cijela klupa živa i trener cijelo vrijeme na na liniji sugerira igrače :D

15 godina
neaktivan
PES 2012

Da, atmosfera je dobra, kak oni radnici grabljaju po travi.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PES 2012

zanima me ovo...citam da ce izaci i drugi demo,pa hoce li biti iste karakteristike i u tog drugogo dema...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deluxe kaže...

zanima me ovo...citam da ce izaci i drugi demo,pa hoce li biti iste karakteristike i u tog drugogo dema...

Ako nađu koje bugove i ostale probleme to će bit sanirano,te će nam dati finalni ddemo prije full verzije koj ibi trebao izgledati isto bez velikih promjena.

14 godina
protjeran

ok,hvala

ono sto kazete kad se izbrise ono nesto pes12 neznam sad kako se pise,da se nece morati cekati onaj video na pocetku...uradio sam to i opet nista...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:38 (deluxe).
16 godina

Meni stvarno nije jasno zašto ekipi sa ovog foruma nije sjeo ovaj demo? Tvrda, odlična igra. Ovo je kvalitetnije od fife. Ne znam tko vam puni glavu PES hejtom, ali ovaj PES to nije zaslužio.

Odigrajte par utakmica dema i vidjeti ćete da će vam leć.

A to što ekipa ne zna pucati jer je naviknuta na fifine šuteve, to je vaš problem ;) Meni šutevi vrlo lijepo idu.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Meni stvarno nije jasno zašto ekipi sa ovog foruma nije sjeo ovaj demo? Tvrda, odlična igra. Ovo je kvalitetnije od fife. Ne znam tko vam puni glavu PES hejtom, ali ovaj PES to nije zaslužio.

Odigrajte par utakmica dema i vidjeti ćete da će vam leć.

A to što ekipa ne zna pucati jer je naviknuta na fifine šuteve, to je vaš problem ;) Meni šutevi vrlo lijepo idu.

Dobra je i igrat ću je sigurno al fifa je miljama bolja.Ima još mjesta za napredak ali ne žalim se.Igrat ću obadvije igre ali puno više fifu.Igram pes sve dok ne izađe fifin demo a i dobro mi je sjeo pa je super :)

16 godina

Ne vidim po čemu je fifa 11 bolja od ovog dema? Po šarenilu koje ubija oči? Laganim poluautomatskim pasevima? Prelaganim dosadnim šutevima?

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ne vidim po čemu je fifa 11 bolja od ovog dema? Po šarenilu koje ubija oči? Laganim poluautomatskim pasevima? Prelaganim dosadnim šutevima?

FIFU igram već 3 i pol godine i puno mi je bolja od pesa,nema pravog pesa   od 06,a fifa doseže asda najveći preporod ikada.Sjajno izgleda gameplay.Jedva čeka mda probam.Jbg svatko ima svoj ukus meni je fifa jednostavno bolja.

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

FIFA je prije godinu-dvije postala ono što je PES trebao biti. Razlike nisu toliko velike koliko misliš.

Problem s PES-om je taj što je jednostavno zastario. Zbog Konamijeve pasivnosti desilo se to da je PES, koji je do prije par godina bio ultimativni kralj nogometnih simulacija, postao "smijurija" s drvenim igračima, trulim gameplayem i sl.

Pazi, PES igram od 96. godine, tada je još bio ISS, jednostavno Konami mora shvatiti da će ovakvim tempom otići u zaborav. 2009. je pes koji sam zadnje igrao s užitkom, kolikim-tolikim. Dalje je sve bilo isto, ili s minimalnim pomacima, dok je FIFA napredovala džinovskim koracima.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
PES 2012

nakon par odigranih utakmica,moram priznat nemam jos ni jednu pobjedu.Moj stil je uvijek od noge do noge,recimo arsenalov stil.Na ovom novom pes-u malo me muci lopta u for,imam dojam ko da uopce ne daje loptu u for,nekad zna dobro puknut nekad ne,nije isti sistem ko na 11,to me malo smeta.

0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
...

Jesi probao ovaj demo? Ne sviđa ti se? Gledate li vi ljudi nogomet ikada? :D

EDIT: kad će koji patch sa ubacivanjem Barce unutra? ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 12:02 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dreammaker kaže...

FIFA je prije godinu-dvije postala ono što je PES trebao biti. Razlike nisu toliko velike koliko misliš.

Problem s PES-om je taj što je jednostavno zastario. Zbog Konamijeve pasivnosti desilo se to da je PES, koji je do prije par godina bio ultimativni kralj nogometnih simulacija, postao "smijurija" s drvenim igračima, trulim gameplayem i sl.

Pazi, PES igram od 96. godine, tada je još bio ISS, jednostavno Konami mora shvatiti da će ovakvim tempom otići u zaborav. 2009. je pes koji sam zadnje igrao s užitkom, kolikim-tolikim. Dalje je sve bilo isto, ili s minimalnim pomacima, dok je FIFA napredovala džinovskim koracima.

Nemaš pojma, vidi se da ne razumiješ fudbal i kak se igra...

I meni je ovaj Pes 12 demo bolji od Fife 11, utakmice su tvrde, može se radit puno dobrih pasova i akcija, u fifi nemoraš ni pazit kak dodaješ (ping-pong) prelagano je gol dat u fifi i mislim da će ove godine se ipak više igrat Pes kod mene, jer će i master liga sigurno biti bolja od managera u fifi...

F.C LIVERPOOL
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice