neda mi se odgovarat vam jer vam komentari nisu vrijedni tog.. a za one koji pljuju igru zbog golmana evo vam slika ispod
Svake godine dobijamo takve komentare tipa pričekajte finalnu verziju pa da vidiš golmana. Poanta je da je golman loše animiran, nema volumen niti težinu, kliže po travi ko po ledu, ne može uhvatiti niti najjednostavniju loptu, ponaša se ko da smo u 1996 god, godinama nema nikakvog napredka. Mene osobno ne interesira što brani a što puši mene jebe što se ne ponaša kao golman. Nema niti jedne prirodne golmanske reakcije. Nema povaljke, nema izlaska na centaršut, nema uklizavanja, nema ništa. Ovo sve što on radi je neprirodno i loše napravljeno i to se neće promijeniti niti ove godine ma kako se verzija igre zvala, alpha ili finalna. Pogledaj samo kako se ponaša golman u fifi. Pravi užitak je igrati igru samo zbog njega. Nalazi se u svim situacijama u kojima se nađe golman na nogometnom terenu. Izlazi na centaršut u svim mogućim varijantama. Radi povaljku, školovano hvata loptu i stoji na terenu. Imam osjećaj da imam pravog golmana. Ne treba mi supermen koji leti ko skakavac i brani nemoguće. Treba mi realan golman s realnim reakcijama i pogreškama koje gledamo svakodnevno na nogometnim terenima. fifa se tome jako približila a pes je ostao tamo negdje u 1996 godini s ovim nakaradnim skakavcem koji pada na jaja i širi ruke ko jumferica. Ovaj golman kvari jednu sasvim pristojnu igru ...