PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: PES 2012
dmanz kaže...

isprobao demo, tesko sranje

kao prvo isto je ko 11, kao drugo faulovi su presmijesni za svaki dodir igrac pada i faul je (hvala bogu bar nije karton), sutevi jos uvijek mutavi, igraci nemaju kontrolu lopte, kada ima loptu uopce si nedaje for kak bi bilo realno nego sprinta s tom loptom koja mu je cijelo vrijeme uz nogu, golmane nisam bas vidio jer su mi svi sutevi zavrsili iznad gola ali nemam nade ni u njih, ai je mutav uvijek nabija loptu naprijed bez nekog velikog razloga i bezveze, golman ima nadnaravne moci , igrac mu vrati loptu on je stopa i ceka i onda (bez zaleta) sutne loptu do protivnickog sesnaesterca samo tako,..... ITD

uglavnom, fifa 100 : 0 PES

Meni nije dobar pes 2012 ali to kaj si sve napisao ne drži vodu baš..

Nije istina da je svaki šut preko gola, čak naprotiv. Svidjelo mi se to što su poboljšali reakcije golmana, par novih situacija sam doživio, odbijanaca i slično..

Fifa 12 demo još nije nitko probao pa je jako teško govoriti o tome koja je bolja igra, nije li??

Uglavnom, pes se poboljšao, nije to to što se tiče gameplaya po mom ukusu ali modovi su ipak bolji u pesu, to im se mora priznati. Taktički meni isto tako, odlično napravljeno.

Još uvijek mi sve djeluje drveno i sporo.. Nadao sam se da se vraćam na pes, još moram čekati.

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
17 godina
PES 2012

Nakon desetak odigranih tekmi ne mogu reći da igra nema jednu dozu šarma. U svakom slučaju ovo je bolje od prošlogodišnje igre ali je isti kuac što se tiće golmana. Takvog debila nema niti jedna igra i on kvari gušt igranja.

Ne mogu vjerovati da se na njemu nije ništa radilo. Smiješno je da udarac s dvadesetak metara po sredini odbija rukma do pola terena, da ne može gotovo ništa uhvatiti, da izlazi bezveze s gola, da je gotovo nemoguća misija izaći na korner, da je loše animiran i potpuno neprirodan.  Jednom riječju, užasan... Dobra strana pesa je uvijek bila gušt gola, sada toga ovdje nema. Mreža se gotovo i ne vidi, samo neka siva sjena. Lopta kada ulazi u gol odbija se potpuno bezveze, mreža se ne trese. Potpuno razaočaravajuće s obzirom na dosadašnje iskustvo. sami udarci mi isto nisu sjeli, nekako je noga u neprirodnom položaju i sam udarac izgleda dosta traljavo.  Kada igrač pukne nemam onaj filing udarca, već guranja...

Sve u svemu što smo ovih godina dobijali, nije loše. Nije niti savršeno ali pomak se vidi. Još kada bi sjeli i riješili ovu sprdačinu od golmana bila bi to savim fina i igriva igra ... Grafika tak, nit smrdi nit miriše. Gledalište je pristojno, oko terena smo dobili neke detalje kojih do sada nije bilo. Kada vidimo face izbliza malo vuku korijen na krapinskog pračovjeka.  Sve u svemu korektno ali bojim se da nakon ovoga više neće biti argumenta kako je grafika u pesu bolja od fife jer sumnjam da će fifa izgledati gore od ovoga... Ocjena za do sada viđeno 7/10... možda dojam popravi finalni proizvod koji izlazi polovicom 9 mjeseca do kada ćemo čekati sljedeći demo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dmanz kaže...

kao prvo isto je ko 11, kao drugo faulovi su presmijesni za svaki dodir igrac pada i faul je (hvala bogu bar nije karton), sutevi jos uvijek mutavi, igraci nemaju kontrolu lopte, kada ima loptu uopce si nedaje for kak bi bilo realno nego sprinta s tom loptom koja mu je cijelo vrijeme uz nogu, golmane nisam bas vidio jer su mi svi sutevi zavrsili iznad gola ali nemam nade ni u njih, ai je mutav uvijek nabija loptu naprijed bez nekog velikog razloga i bezveze, golman ima nadnaravne moci , igrac mu vrati loptu on je stopa i ceka i onda (bez zaleta) sutne loptu do protivnickog sesnaesterca samo tako,..... ITD

Ti mora da se šališ?

Pa ovo je tako reć alpha verzija......pa zog toga su mogući nekakvi bugovi ili slična sranj*.

Između ostalog kako znaš kakva je fifi 12? Zar je izašao demo od nje?

15 godina
Da, dobro je receno da PES dere debelo FIFU u modovima i taktici igraca pred tekmu. To stoji.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
PES 2012
evo ti pa pogledaj što je FIFA 12:

tebi to nije bolje od ovog umjetnog PES-a?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 7 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
evo ti pa pogledaj što je FIFA 12:

tebi to nije bolje od ovog umjetnog PES-a?

1.  Jeli tema pes 12 ili fifa 12?

2.  Jeli tema PES 12 VS FIFA 12?

1. PES 12

2. NE, nego PES 12

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 14:58 (amater_2).
15 godina
PES 2012
pa ti si napisao "kako ti znaš kakva je fifa 12"? pa sam ti stavio video da pogledaš.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

Dečki, sačekajte 9. misec kad izlaze oba demoa (ovo od pesa je nekakva alpha) onda uspoređujte, hvalite, kudite svog "konja".

Do tad se malo stripite, probajte sad ovaj demo i ako vam se sviđa igrajte ga malo a ako ne jednostavno ga izbrišite ili bacite....

Bezveze se prepucavate....

E a vi koji volite fifu imate svoju temu....

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 15:03 (amater_2).
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
PES 2012
kao prvo,ovo nije alpha,ovo je demo,velika je razlika.Kao drugo,eni je PES puno draži serijal od FIFE,ali ovo što izlazi zadnjih godina ne zaslužuje nositi ime PES,ti govori što hoćeš.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dmanz kaže...

stari moj pa kaj si ti dobro,ovo je daleko od 11,samo jedno pitanje za tebe a i za sve fanove fife koji su na ovom topicu,i jos mi nije jasno zasto.Jeste li vi igrali pes ili fifu ove godine?Ja sam igro pes,fifu sam instaliro odigro i nije mi se svidala,i da ja sad dodem na fifa topic pocnem govorit koje smece a odigro sam jednu utakmicu.Tako da ja ne znam kaj si ti igro,jel 12 uopce nije ko 11,kretnje su drugacije,i dodavanja vise nisu ista,sad vise ne moras toliko ciljat,u 11 si mogo i krivo dodat loptu,ovdje je malo teze,da stisnes samo dodavanje dodat ce prvom.Meni je jasno da je tebi fifa draza,al nemoras sad bezveze pljuvat po pes-u?

16 godina
antimadridista kaže...
kao prvo,ovo nije alpha,ovo je demo,velika je razlika.Kao drugo,eni je PES puno draži serijal od FIFE,ali ovo što izlazi zadnjih godina ne zaslužuje nositi ime PES,ti govori što hoćeš.

Hm. Jesi siguran za ovo boldano?

LINK. Dakle, pročitaj taj mali tekst na tom linku.

Neču ulaziti u to dali pes 12 zaslužuje nositi ime PES to ču zaključiti kad probam pravi DEMO.... Do tad ču se strpiti...

15 godina
neaktivan
cale kaže...
dmanz kaže...

stari moj pa kaj si ti dobro,ovo je daleko od 11,samo jedno pitanje za tebe a i za sve fanove fife koji su na ovom topicu,i jos mi nije jasno zasto.Jeste li vi igrali pes ili fifu ove godine?Ja sam igro pes,fifu sam instaliro odigro i nije mi se svidala,i da ja sad dodem na fifa topic pocnem govorit koje smece a odigro sam jednu utakmicu.Tako da ja ne znam kaj si ti igro,jel 12 uopce nije ko 11,kretnje su drugacije,i dodavanja vise nisu ista,sad vise ne moras toliko ciljat,u 11 si mogo i krivo dodat loptu,ovdje je malo teze,da stisnes samo dodavanje dodat ce prvom.Meni je jasno da je tebi fifa draza,al nemoras sad bezveze pljuvat po pes-u?

nisam pljuvao, mozda samo ova rijec sranje, rekao sam da je skoro ista ko 11 koju sam igrao 5 min, mozda zato jer nisam vise igrao ne vidim razlike koje vi koji ste veci fanovi vidite, al je pre pre pre slicna 11 i po tome vidim kolko je truda stvarno ulozeno da se napravi nekakav proizvod, ajde bar da su menu promjenili mene bi zavarali pa bi cak rekao da je nova igra, ali nista sve isto, scoreboard, grafika, kamere, i zato mi se ne svidja, ima svoje prednosti i u nekim segmentima je bolja od fife ali u onim sporednim. naravno da cu i ja kada mi frendovi dodju igrat pes s njim jer je fora, ali za manager mode i sve ostalo singleplayer, multiplayer online to cu igrat fifu.

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
dmanz kaže...
cale kaže...
dmanz kaže...

nisam pljuvao, mozda samo ova rijec sranje, rekao sam da je skoro ista ko 11 koju sam igrao 5 min, mozda zato jer nisam vise igrao ne vidim razlike koje vi koji ste veci fanovi vidite, al je pre pre pre slicna 11 i po tome vidim kolko je truda stvarno ulozeno da se napravi nekakav proizvod, ajde bar da su menu promjenili mene bi zavarali pa bi cak rekao da je nova igra, ali nista sve isto, scoreboard, grafika, kamere, i zato mi se ne svidja, ima svoje prednosti i u nekim segmentima je bolja od fife ali u onim sporednim. naravno da cu i ja kada mi frendovi dodju igrat pes s njim jer je fora, ali za manager mode i sve ostalo singleplayer, multiplayer online to cu igrat fifu.

ma sve pet,neg malo me smeta moram priznat,kad tak dodu i pricaju gluposti:)

evo ja ti kazem da je ovo daleko od 11,izgled vara:)

16 godina
neaktivan
PES 2012

Dajte molim vas. Vi mislite da će oni mijenjati kretnje igrača ili AI zadnjih nekoliko tjedana?

Pa da će to automatski biti puno bolje od ovog demoa? Uozbiljite se - ništa se ozbiljno ne mijenja tako blizu pred izdavanje igre.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Odigrao sam 2 utakmice dema i zadovoljan sam.

Igra mi se čini bolja nego prošle godine ali trebamo čekati konačnu verziju.

Naravno,dat ću priliku i FIFI 12 koja bi vrlo lako mogla biti bolja od PES-a.

Nikad nisam bio ljubitelj FIFE ali njen napredak je neosporiv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Hm. Jesi siguran za ovo boldano?

LINK. Dakle, pročitaj taj mali tekst na tom linku.

Neču ulaziti u to dali pes 12 zaslužuje nositi ime PES to ču zaključiti kad probam pravi DEMO.... Do tad ču se strpiti...

Da, i?

Nigdje ne piše da je to neka alpha, to nije ni beta čak, to je vrlo, vrlo blizu konačne varijante.

Poznavajuć Konami, to je gotova igra, samo fale klubovi i modovi...

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 15:51 (DadoZG).
15 godina
neaktivan
PES 2012

Odigrao sam par tekmi maloprije i ono što sam vidio, sasvim sam zadovoljan, možda zato što nisam očekivao apsolutno ništa. Sve to izgleda fluidnije, suci ne rade više velike greške kao prije (bar nisu u ovim par tekmi), golmani su malo sređeni (iako su 2-3 greške napravili) i slično. Meni ovo izgleda bolje, nego FIFA 11. Dalje, AI nije bajan, iako je poboljšan u odnosu na prošlu verziju, ali za to me jednostavno zaboli ćošak, jer 90 % tekmi ću igrati sa sestrom, rođakom i ostalim živim bićima. Ostalo je ono što me oduvijek nerviralo, a to su dugi replayi koji se pojavljivaju i za priliku, i za nepriliku. KONAMI je napravio par koraka naprijed i, što se mene tiče, ja sam zadovoljan viđenim. Dat ću šansu i FIFA-i kada izađe, naravno, iako me prošlogodišnja FIFA, unatoč silnom hvalisanju, nije dojmila. Uglavnom, vidjet ćemo kako će bit kad sve to izađe.

mmm... donuts

1 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

ma nemože se više ništa drastično promjenit.. smatrajte ovo već gotovim proizvodom.

ali moram priznat da me je pes malo iznenadio, kao što je jedan forumaš rekao, ima taj svoj nekakav šarm...

samo mi je žao što si konamovci nisu dali truda prije 2-3 godine nego su sad napravili donekle kvalitetan nogomet... ja ću opet igrat fifu pa mi je zato žao.

sad da kažem koju rječ o dvanajstici:

-sviđaju mi se kretnje igrača

-grafika i optimizacija su savršene, leti mi u 60 fps-a sve bez ikakvog zastajkivanja

-sviđa mi se što je sve na igralištu animirani, od trenera, onih narančastih likova, kamermana itd.

-golmani su poboljšani (iako još rade gluposti)

-AI je dosta bolji nego prošle godine

-slobodnjaci su mi nekakvo "finiji"

uglavnom, solidan pes ali fifa će opet biti kvalitetnija

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Ako želite maknuti intro samo izbrišite iz img foldera pes12pv i pes12ci.

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
PES 2012

Ja sam zadovoljan jako igrom, samo mi je grafika mutna neznam zašt. 

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ako želite maknuti intro samo izbrišite iz img foldera pes12pv i pes12ci.

Ne treba se pes12ci micat, dovoljno je pes12pv

mmm... donuts
15 godina
PES 2012

neda mi se odgovarat vam jer vam komentari nisu vrijedni tog.. a za one koji pljuju igru zbog golmana evo vam slika ispod

btw i meni je mutna slika u igri... mislim da se nebi trebali previše brinut jer je moguće da su smanjili teksture da demo ne zauzme puno prostora, pa je radi tog došlo do zamućivanja...

★★★★★☆
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
PES 2012

Bome je zasad dobar AI, na top player sam izgubio s milanom od man UTD. Rooney zabio jednog iz penala jednog iz igre.

Jedva čekam "pravi demo"

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Nakon dužeg igranja pes se vratio u stilu,predobar je *________*.Dodavanje su odlična,pucanje super i što je najbolje al je odličan.Sad se treba borit i igrat kako spada.Tkz quick passing je savršen.Napokon dodaju kako treba i položaj noge pri dodavanju je super.Eto toliko od mene ove godine se igra i pes sigurno :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
PES 2012
ja pobijedio obe utkmice 2-0 na Top Player a nisam PES igrao pola godine,AI je i dalje slab.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Nakon dužeg igranja pes se vratio u stilu,predobar je *________*.Dodavanje su odlična,pucanje super i što je najbolje al je odličan.Sad se treba borit i igrat kako spada.Tkz quick passing je savršen.Napokon dodaju kako treba i položaj noge pri dodavanju je super.Eto toliko od mene ove godine se igra i pes sigurno :D

Oho Tommy baš mi je drago, i men je pes odličan, a biće i fifa, tako da će biti šta za igrat{#}

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Oho Tommy baš mi je drago, i men je pes odličan, a biće i fifa, tako da će biti šta za igrat{#}

Dobar je al mutna je grafika bokte.Odem an net sve mutno xD.Idem još igrat baš je dobra.Po prv put u 2 god uživam u pesu xD

EDIT:Vidi ovo dobio sam TD jer sam rekao da je pes ove godine dobar AHAHAHAHAHAHHA xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 17:35 (Tommy_123).
17 godina
amater_2 kaže...

Ti mora da se šališ?

Pa ovo je tako reć alpha verzija......pa zog toga su mogući nekakvi bugovi ili slična sranj*.

Između ostalog kako znaš kakva je fifi 12? Zar je izašao demo od nje?

Iz prijašnjih iskustava naučeni smo da nema neke prevelike razlike između alphe i finalne verzije pa ne vjerujem da će je biti i ove godine.

Što se fife tiče, ova alpha verzija nije niti blizu fifi 11 tako da ne vidim kako će se približiti fifi 12. Jedina je šansa da je kompletan studio radio fifu 12 cijelu godinu dobro napušen.

No i tada bi šanse konamia bile jako male, gotovo nikakve ..

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Dobar je al mutna je grafika bokte.Odem an net sve mutno xD.Idem još igrat baš je dobra.Po prv put u 2 god uživam u pesu xD

EDIT:Vidi ovo dobio sam TD jer sam rekao da je pes ove godine dobar AHAHAHAHAHAHHA xD

naravno da si dobio TD kad si uvijek po svim temama fife i pesa srao po pesu svake godine a sad ti je odjedanput dobar

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

naravno da si dobio TD kad si uvijek po svim temama fife i pesa srao po pesu svake godine a sad ti je odjedanput dobar

Je8iga iznenadio me,puno je bolji nego 2011.Oćeš mi zabraniti da ga igram i fifu12?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice