isprobao demo, tesko sranje
kao prvo isto je ko 11, kao drugo faulovi su presmijesni za svaki dodir igrac pada i faul je (hvala bogu bar nije karton), sutevi jos uvijek mutavi, igraci nemaju kontrolu lopte, kada ima loptu uopce si nedaje for kak bi bilo realno nego sprinta s tom loptom koja mu je cijelo vrijeme uz nogu, golmane nisam bas vidio jer su mi svi sutevi zavrsili iznad gola ali nemam nade ni u njih, ai je mutav uvijek nabija loptu naprijed bez nekog velikog razloga i bezveze, golman ima nadnaravne moci , igrac mu vrati loptu on je stopa i ceka i onda (bez zaleta) sutne loptu do protivnickog sesnaesterca samo tako,..... ITD
uglavnom, fifa 100 : 0 PES
Meni nije dobar pes 2012 ali to kaj si sve napisao ne drži vodu baš..
Nije istina da je svaki šut preko gola, čak naprotiv. Svidjelo mi se to što su poboljšali reakcije golmana, par novih situacija sam doživio, odbijanaca i slično..
Fifa 12 demo još nije nitko probao pa je jako teško govoriti o tome koja je bolja igra, nije li??
Uglavnom, pes se poboljšao, nije to to što se tiče gameplaya po mom ukusu ali modovi su ipak bolji u pesu, to im se mora priznati. Taktički meni isto tako, odlično napravljeno.
Još uvijek mi sve djeluje drveno i sporo.. Nadao sam se da se vraćam na pes, još moram čekati.