PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 824.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
PES 2012

evo odigrao dvije utakmice i mogu reći da sigurno ostajem na FIFI,PES je napredovao od prošle godine ali je još daleko od toga da dostigne FIFU,jednostavno premalo promjena u ovom periodu od godinu dana je napravljeno.Igrao sam sa Portom protiv Milana i obadvije utakmice pobijedio sa 2-0 na Top Playeru,protivnik je jednostavno prelagan.Ono što mi se sviđa je to da sudac napokon ima pameti u PES-u,sad je napokon naučio što znači riječ prednost,u ove dvije utakmice niti jednom nisam naišao na pogrešku suca,što me ugodno iznenadilo jer svi znamo kakva je bila prijašnja situacija sa sucima.Nešto su popravljeni i pokreti igrača,ali još to djeluje preumjetno i izgleda kao da im je štap u stražnjici dok trče.Najviše mi se svidjelo to što igrači napokon utrčavaju u prostor i nisu onako glupasti kao na PES.u 2011.Sve u svemu napredak je očit,ali je za mene još predaleko od FIFE koja će izgleda već 4.godinu zaredom biti ispred PES-a,jednostavno bi ekipi iz KONAMI-ja najbolje bilo da igru počnu praviti ispočetka,pa makar čekali i dvije godine do izlaska sljedećeg nastavka,jer PES sasvim sigurno zaslužuje bolje od ovog,nadam se da će nešto uspjeti dodatno popraviti do izlaska igre ali sumnjam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 0:45 (antimadridista).
Moj PC  
9 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
Re: PES 2012
antimadridista kaže...

...jednostavno bi ekipi iz KONAMI-ja najbolje bilo da igru počnu praviti ispočetka,pa makar čekali i dvije godine do izlaska sljedećeg nastavka...

Totalno.

U vrijeme ISS Pro Evolution Soccera, PES je bio nešto najbolje od nogometa. Ali, stvari se mijenjaju - ljudi žele realnost. Ne realnost u grafičkom smislu koliko u smislu animacije, kretnjii igrača.

Zadnji PES koji sam igrao je bila šestica. Prije nekoliko dana igrao sam PES 2011. Igra je osjetno "mekša", ali nije to to.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
14 godina
protjeran
Re: Pes 2012

druze nemoze ti to...

15 godina
PES 2012

sad sam odigro par tekmi i meni je super, zasad :)... muci me ova promjena igraca dok sam u obrani... nadam se da ce to popraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

joj koji ste vi likovi... PES je PES... i tako neka ostane... zašto bi pretvarali pes u fifu... ko voli fifu nek si ju igra... nama ostalima ostavite pes

★★★★★☆
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

nani to sam ja htio rec :(

:D

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
17 godina
PES 2012

konfuzna situacija mi je s tipkama. Kaj je tu brzo trčanje? Sve podešeno kao i uvijek ali tipke ne odgovaraju kao do sada? Plavi gumb je u opcijama namješten za pucanje a u igri je to dodavanje? Sve mi je nešto ispojebano?

U čem je fora? Ovako na prvu, bolje nego prošle godine i još bliže fifi ... samo da pohvatam sve oko kontrolera pa da odigram normalnu tekmu ...

Evo, potvrdio sve gumbe ponovo i sada sve štima. Nakon normalno odigrane tekme, tak tak... definitivno napredak u odnosu na prošlu godinu osim golmana koji je živo kino ili prevedeno prava katastrofa.

Ništa ne može uhvatiti, kliže ko na skijama, pada ko da ga je rafal pokosio, ide često u prazno. Igrači bolje animirani nego do sada, fluidniji i jako podsječaju na fifu kao i cijela igra ali nedovoljno da bi

sama igra bila bolja od prošlogodišnje fife... koliko sam čitao ovo je prvi rani demo a finalni demo izlazi polovicom 9 mjeseca i on će biti na kakva će biti i gotova igra pa možemo očekivati još neka poboljšanja..

Sama grafika ništa spektakularna, korektna, malo kozmetike oko igrališta i to je to .. sve u svemu tanki prolaz i mislim da konami nema odgovor na fifu i da su se izgubili kopirajući je...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 11:34 (movie).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Nitko ne zeli pretvarati PES u FIFU, nek se samo zeli reci da je PES miljama iza FIFE, zato sto PES nema igrivost, a FIFA ima. I nemojte sad ovdje glumiti jer sigurno niste dali sansu ovoj posljednjoj FIFI. I ja sam igrac PES-a od njegove petice i igrao sam ga skoro do sada. Neki dan skinuo FIFU, i bolja je po svemu. Sto da ostavimo PES na miru? Kako da ga ostavim kad ne valja nista? Svi se pozivamo na PES 5 ili 6. Da, to je bio pravi PES, a ne ovo danas. Ovo je cista sramota. I onda mi velis da se ostavim PES-a i da ne mijesam FIFU. Kako ne bi kad volim PES i zelim da se vrati na stazu slave kakvu je nekad imao. I onda smo mi neki likovi. Ti si lik koji ne da sansu FIFI. PES je jedino bolji u grafici. Ja trazim igrivost igre, trazim brza dodavanja, a ne da moram stiskati tipku za dodavanje tak jako da me prsti zabole, a sve samo da bih dodao. Onda ona pokratljivost igraca. Na PES-u je svaka ekipa ista. Meni je zao PES-a.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
neaktivan

Hoce li bit Hajduka u pes2012?

ivek
14 godina
neaktivan
IVOX kaže...

Hoce li bit Hajduka u pes2012?

in your dreams ;)

16 godina
PES 2012

jel vas malo podsjeca na stari pes,nekak su mi kretnje igraca ko iz pes 1 i 2,nekak ubrzano?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cale kaže...

jel vas malo podsjeca na stari pes,nekak su mi kretnje igraca ko iz pes 1 i 2,nekak ubrzano?

možda malo, al' nije to to..

15 godina
neaktivan
PES 2012

PES nije pogriješio odjednom, griješio je "u koracima" iz nastavka u nastavak, osiljen prijašnjim uspjesima i nepostojanjem konkurencije sebi su dopustili omalovažavanje kupaca koji nisu imali izbora jer je bilo "ili PES ili ništa".

Onog momenta kad su drsko izbacili njemačku ligu, pa čak i prije, (znamo da nije bila licencirana, ali imena igrača i klubova nije bio problem zamijeniti) uvidjeli su da kupci i dalje moraju kupovati i igrati PES jer nemaju što drugo, počeli su u istome smijeru, iz godine u godinu nuditi manje i manje.

Sijećam se jednog intervjua odgovornog čovjeka iz Konamija od prije koju godinu, na pitanje novinara zašto se u prošlom nastavku moglo pomicati živi zid i dodavati odnosno uklanjati igrače iz istoga pa i cijeli zid ukloniti, a sada je to izbačeno iz igre, odgovorio je "Nismo dobili povratne informacije da su korisnici zadovoljni s tim." Kakva laž! Kakva drskost.

U PES-u je tim dodatkom bilo omogućeno da ne stoje u zidu 3 igrača kad se izvodi prekid s gotovo 50 metara, ali ne, oni u Konamiju su jednu dobru stvar odlučili izbaciti. Ovo sam samo naveo kao jedan primjer, a toga doista ne manjka. Nerijetko su ono što valja u idućem nastavku uklanjali. Sijećam se npr. prljanja dresova... ne znam što im je to smetalo.

Prošlogodišnji PES 2011 nisam igrao, osim par utakmica. Tlaka je. PES 2012 Demo sam probao. Gotovo identičan PES-u 2011, presporo, prekilavo, pretromo... a trebalo bi biti zabavno. Ali nije. Muka je živa s onim dodavanjima, doziranjima jačine i određivanjem smijera u koji će lopta. Čemu sve to? PES je ionako virtualni nogomet i treba biti u prvom redu zabavan i fluidan, a to je prestao biti. Nešto su popravili, ne pretrči te više spori obrambeni igrač, ali lopta i dalje kod svakog izbijanja leti trideset metara u visinu... i sve bi se još nekako i dalo prožvakati, ali PES je spor, izrazito spor, kao da dva kluba s igračima koji nisu prošli pripreme na vrućini od +40°C igraju prijateljsku utakmicu u kojoj su oba zadovoljna s neriješenim rezultatom.

FIFA 11 na PC-u nije ni približno ideal. Ali je ponudila nešto novo i bolje od PES-a 11. Konačno, rekao bih. Konačno je PES izgubio monopol, a zaslužio je izgubiti jer je imao takav pristup kakav je imao. Napomenut ću da je FIFA 11 za PC zapravo FIFA 10 s konzola prilagođena za PC, tako da će tek ove godine doći punokrvna FIFA na računala i onda će se moći vidjeti gdje se tko nalazi.

PES je nakon dugih godina prvog mjesta, što zasluženog, što onog zbog stare slave, svojim pristupom zadnjih godina sebe sam detronizirao. I dobro je da je tako. Ne možeš jedan korak naprijed, a dva natrag - i stići prvi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 11:46 (PESfan).

8 0 hvala 1
15 godina

a ti znas da ja nisam dao šansu fifi? oprosti vidoviti jurica...

prva nogometna simulacija koju sam igrao bila je fifa, nakon čega sam probao PES4 i nisam se više vraćao na fifu...

a kad su izašli pes2011 i fifa 11 prvo sam probao pes koji mi je bio oke, ali kad sam probao fifu bio sam oduševljen... odigrao sam par tekmi i na početku je bilo stvarno super... akcije i kontre lijepo sijevaju, lijepi golovi padaju, i onda sam krenuo igrat na fifi onaj manager mode (neznam kak se zove, u pesu je master liga) i odmah sam izgubio volju... to mi je sve tako bilo tamo nabrljano, nezanimljivo

i vratio sam se na pes2011 koji, priznajem nema bolji gameplay od fife 11, ali pa necu igrat samo exhibition a sve ostalo mi je bolje u pesu... zato sad kad god me neko pita da igramo fifu11 online rado idem odigrat, ali kolko god bila igriva ima i u njoj dosta gluposti... golovi izdaleka, a nakon dužeg vremena komp ti jednostavno nemože ništa jer finticama i sprintom prođeš protivnika ko od šale...

to mi nije zanimljivo... ajd driblaj toliko na pesu i za*ebavaj se okolo s finticama... nebi išlo..

zato govorim da su to dvije različite igre... nemojte govorit da je pes iza fife jer oni idu sasvim drukčijim putevima... pes ni ne želi postati fifa

kome se vise sviđa fifa nek ju igra... meni njezin gameplay nije dovoljan poticaj da ju igram.. ako se zaželim drukčijeg gameplaya igram pes6 online.. btw pogle si ak ne vjerujes da sam igral fifu http://www.xfire.com/profile/wavebox77/

ali ponavljam... nemojte mi govorit da je paprika svjetlosnim godinama ispred paradajza... paradajz je paradajz i ne želi postat paprika... neko više voli papriku, neko paradajz nemojte stvarat galamu o tome i objašnjavat drugima da je nešto bolje samo zato što vama bolje odgovara

EDIT: btw. kome je prespor gameplay može si ga ubrzati na +1 ili +2... i nemojte zaboravit da je ovo demo... izaći će još jedan demo s nekim stvarima popravljenim te finalna verzija pa onda sudite šta je bolje... i ako vam se nešto ne sviđa u pesu rađe se obratite Jon Murphyu na twitteru ili na neki drugi način dajte feedback konamiju pa ce se to popravit... primijetili ste da su mreze popravljene.. lik je javio da bi se to trebalo popravit i popravilo se:http://www.xfire.com/communities/pesfans/news/2595318/

odite na twitter: http://twitter.com/#!/jonmurphy_pes pa tamo predložite šta treba popravljat

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 11:56 (nani_cropes).
14 godina
protjeran

danas sam odigrao par utakmica u pes2012,nije loše s obzirom da je demo

i mogu reči da mi se više sviđa nego 2011

15 godina
neaktivan
PES 2012

Evo i ja probao,nije to to,dugo več igram fifu i sad mi ovakva promjena pala.Neznam popravili su AL,dodavanje i malo pucanje al opet mi se ne sviđa.Dobro je rekao kolega neka 2 godine rade na njemu i neka onda izdaju pravi proizvod a ne ovaj "šrot"al wtahever xD.Fifu čekam i igrat ću pes samo radi zabave.Al naravno fifi ću posvetit vrijeme i vrijeme :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@IVOX

Hoće, hoće ali 2020-te možda!

Ove godine Hajduk bliže ligi prvaka nego ikad prije.

Od Splita do Zagreba autocestom samo 397 km! :-)

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 13:07 (sportline).
15 godina

i ti više voliš papriku :D

moj dojam: definitivno je pes2012 bolji od 2011, popravili su neke gluposti kao što su igrači zahtijevali, još su ju malo začinili nekim stvarčicama... nisam nešto posebno oduševljen, ali jedva čekam punu verziju da isprobam novi mod Football life koji izgleda dosta privlačno,a i nadam se da ce gameplay biti još bolji...

★★★★★☆
15 godina
nani_cropes kaže...

joj koji ste vi likovi... PES je PES... i tako neka ostane... zašto bi pretvarali pes u fifu... ko voli fifu nek si ju igra... nama ostalima ostavite pes

kolega moj,nitko ne želi da PES postane FIFA,ja samo želim da PES bude kao što je bio npr.PES 6,vrhunska igrivost,a u ovim nastavcima od PES-a 2008 pa do danas to je sve umjetno i neprirodno,pogledaj pokrete igrača,pogledaj kako se golman baca kad brani udarac,najviše sam se naljutio kad sam upalio igru i ulazim u utakmicu i vidim da su stavili u igru ljude koji popravljaju travnjak prije početka utakmice,to je njima bitno,odmah sam znao što će biti,premalo su radili na gameplayu općenito,a dosta na grafičkim detaljima,kamermani,treneri ispred klupa,ljudi koji uređuju teren,koji će mi to k*rac?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
PES 2012

jesu popravili da sutevi ne idu ko baloni?

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
najviše sam se naljutio kad sam upalio igru i ulazim u utakmicu i vidim da su stavili u igru ljude koji popravljaju travnjak prije početka utakmice,to je njima bitno,odmah sam znao što će biti,premalo su radili na gameplayu općenito,a dosta na grafičkim detaljima,kamermani,treneri ispred klupa,ljudi koji uređuju teren,koji će mi to k*rac?

Mislim da bi tebi najbolje bilo igrati PES6 i ne živcirati se novim nastavcima i unaprijeđenjima ove igre. 

Demo upravo isproban, meni je ovo bolje od fife. Uopće me ne zanima što svi novonastali PEShejteri pričali. U fifi je gol zabit dosadno i monotono. Arkadno. U pesu se osjeća tromost i jačina udarca. Golovi djeluju veće, mreže su labavije što mi se itekako sviđa.

Fifa 11  0      PES12  1

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
PES 2012

Dečki, nemojte po ovom prvom demu ocjenivati igru.

Ovo je ajmo je tako nazvati alpha verzija. U 9-om misecu izlazi pravi demo i na njemu će se viditi kako če stvrano igra izgledati.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Nema ni smisla usporedjivati pes 12 i fifu 11. Ko je uopce rekao da smo hejteri? Svi smo mi igraci i pesa i fife, usput receno. Samo ocjenjujemo kaj je realnije. Meni je presudilo da pocnem igrati fifu-bolja dodavanja koja su brza pa mogu igrati onu Barcinu igru tika taka, tu su i bolji suci, komentatori i ljepse letenje lopte, a ne da kada uspucam loptu, ona leti 25 metara iza gola, sta je to? Eto, i sad ces ti rec da sam hejter. Ne, nego gledam realno.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
jurica_m kaže...
Nema ni smisla usporedjivati pes 12 i fifu 11. Ko je uopce rekao da smo hejteri? Svi smo mi igraci i pesa i fife, usput receno. Samo ocjenjujemo kaj je realnije. Meni je presudilo da pocnem igrati fifu-bolja dodavanja koja su brza pa mogu igrati onu Barcinu igru tika taka, tu su i bolji suci, komentatori i ljepse letenje lopte, a ne da kada uspucam loptu, ona leti 25 metara iza gola, sta je to? Eto, i sad ces ti rec da sam hejter. Ne, nego gledam realno.

Zaš moji šutevi ne završavaju 25m iza gola? Nije mi jasno zašto pljujete po nečemu što valja, samo zato što ne znate pucati očito? Ili mi igramo različite igre?!

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
jurica_m kaže...

Zaš moji šutevi ne završavaju 25m iza gola? Nije mi jasno zašto pljujete po nečemu što valja, samo zato što ne znate pucati očito? Ili mi igramo različite igre?!

Istina,samo mene zivcira ono kad ima priliku opalit kako oce,a on opali u zrak ko da je opalio balon{#}

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
15 godina
neaktivan
PES 2012

Igrao sm PES 6, PES 8, PES 9, PES 10, PES 11 samo malo, Volim PES vise od FiFe, ljepsa je grafika i bolja atmosfera, dosta vise vremena sam prove za PES-om nego sa Fifa-om, Fifu samo nako radi reda bacim koju utakmicu kad izadje tek igra . 

Fife 11 sam imao u planovima da igram ali nisam (igrao sam prethodnike), Jedan od razloga sto ne igram Fifu toliko koliko PES jeste ona vampirska lica igraca - najvise radi toga. I na Fifa-i 11 je mescini tako. 

E sada sam odlucio da igram FIFA 12 ako bude kako se price tj. najbolja do sada, PES mozda necu nikako ni probat. Po ovom Demo-u izgleda da ne kazem lose.  Govorim za PC. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

isprobao sam demo i ja sam jako zadovoljan, igra je teška, igrači se super kreću, nego jako mi jew mutna grafika zašto?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

isprobao sam demo i ja sam jako zadovoljan, igra je teška, igrači se super kreću, nego jako mi jew mutna grafika zašto?

promijeni rezoluciju u settings..

15 godina
neaktivan
PES 2012

To sam odma napravio, a valjda je to zato što je ovo alpha build.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

isprobao demo, tesko sranje

kao prvo isto je ko 11, kao drugo faulovi su presmijesni za svaki dodir igrac pada i faul je (hvala bogu bar nije karton), sutevi jos uvijek mutavi, igraci nemaju kontrolu lopte, kada ima loptu uopce si nedaje for kak bi bilo realno nego sprinta s tom loptom koja mu je cijelo vrijeme uz nogu, golmane nisam bas vidio jer su mi svi sutevi zavrsili iznad gola ali nemam nade ni u njih, ai je mutav uvijek nabija loptu naprijed bez nekog velikog razloga i bezveze, golman ima nadnaravne moci , igrac mu vrati loptu on je stopa i ceka i onda (bez zaleta) sutne loptu do protivnickog sesnaesterca samo tako,..... ITD

uglavnom, fifa 100 : 0 PES

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 5 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice