Pathfinder Online

poruka: 4
|
čitano: 693
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pathfinder Online

Evo još jednog,ajmo reći,perspektivnog nadolazećeg MMO kojeg razvija nova i prilično mala kompanija Goblinworks.

Iako je još dosta rano za bilo kakve zaključke igra bi mogla imati onaj "šmek" starije generacije mmorpg-ova koje su razvijale manje "indie" firme pa se kasnije prodale većima, ali sa druge strane jaka fantazy franšiza može biti dvosjekli mač, šsto se najbolje vidi kod Warhammer Onlinea.

https://goblinworks.com/

Vaše mišljenje?

0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
16 godina
Pathfinder Online

Da ne pričaš sam sa sobom :D Čini mi se da sam negdje vidio da će biti mjesečna pretplata. Ako je to točno , nekako sumnjam u neki veći uspjeh. Ali opet sa druge strane, paizo ima dosta poklonika koji aktvino igraju pathfinder.

Sad je samo pitanje hoće li se ta velika većina prebaciti i na ovaj MMO ili će ostati samo na tabletopu i knjigama.

Meni osobno se taj cijeli svijet dosta sviđa, pa se nadam da će uspjeti u svojoj namjeri, ali mi se i dalje nikako ne sviđa to sa mjesečnom pretplatom.

Možda uvedu neku foru da tko ima nekakav aktivni subscription kod paiza može besplatno igrati. To bi recimo bio zanimljiv potez.

0 0 hvala 0
13 godina
Pathfinder Online

Pa pretplata ce vjerovatno bit,i po mome misljenju za mmorpg to je i najbolji nacin, cash shopovi ti ne funkcioniraju bas kak spada.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice