Patch za igre

poruka: 14
|
čitano: 2.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Patch za igre
pitanje

Mozda malo glupo pitanje (djelomično i znam odgovor) ali me opet interesuje.

ako može neko da mi objasni sta je to patch (patcher) za neke igre. recimo igram igru Football manager 2008 i da nadjem patch za nju sta bi mi on značio? Neke nove nadogradnje, nove igrače ili nešto treće??

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Patch za igre

Ako mislis na sluzbeno izdan patch od strane proizvođaca igre onda si i sam odgovorio na to pitanje... Patchevi su zakrpe   kao i za programe i sluze ispravaljnju bugova, a moze sluziti kao i nadogradnja - npr novi igraci...

17 godina

pa da, uglavnom patch donosi neka poboljsanja kao ispravke bugova u igri, zatim neki dovode do povecanja performansi i brzeg izvodjenja igre, mogu donijeti neke novine, kao sto su mape, oruzja, balans, neprijatelji i slicno,,,,,sve ovisi o igri, i izdavacu patcha,,,,uglavnom ako si nasao patch za tu igru procitaj readme ili faq i naci ces spisak novina ili ispravki koje taj patch ispravlja ili donosi....

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
Patch za igre
autorov komentar

Skinuo sam sa interneta 2 najnovija patcha i nakon instalacije zelim da pokrenem igru. medjutim, nakon ucitavanja izbaci mi poruku: unable to find the Football manager CD, please make sure it is in the drive. i kao ponudjene opcije dadne retry i exit. kada uprem retry opet ista stvar.

ima li iko rjesenje??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Skinuo sam sa interneta 2 najnovija patcha i nakon instalacije zelim da pokrenem igru. medjutim, nakon ucitavanja izbaci mi poruku: unable to find the Football manager CD, please make sure it is in the drive. i kao ponudjene opcije dadne retry i exit. kada uprem retry opet ista stvar.

ima li iko rjesenje??

A da staviš cd u cd pogon?

Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

ima li iko rjesenje??

99.9% mislim da ti je igra piratska, skini s neta crack za taj patch.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
autorov komentar
gdje to mogu skinuti... ako ne smijemo to objaviti ovdje napismi ni na private ili na mail..

17 godina
kemal_r kaže...
gdje to mogu skinuti... ako ne smijemo to objaviti ovdje napismi ni na private ili na mail..

pa gledaj cim patchiras igru automatski ti stari crack neradi tako da ces morati naci novi crack za verziju tog patcha...npr. ako ti je igra verzija 1 a ti si je patchirao na verziju1.2 onda moras naci crack 1.2 za tu igru,,,,,jasno?

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2008 0:11 (boxer).
17 godina
autorov komentar

jasno!! a znas li gdje to mogu skinuti?

17 godina

koji ti je mail? sad sam nasao dva tri cracka

17 godina
autorov komentar
kemal_redzic@hotmail.com
17 godina
kemal_r kaže...
kemal_redzic@hotmail.com
 Kemo posalo sam ti mail,,,,,i sretno sa crackovanjem,,,Cool

17 godina
autorov komentar
hvala, vidio sam ali nema crack za moju igru. imaju sezone koje si naveo u mailu ali nema 2008.
ako naletis na jos koju stranicu sa crackovima obavezno javi!
17 godina
prihvaćeno rješenje
kemal_r kaže...
hvala, vidio sam ali nema crack za moju igru. imaju sezone koje si naveo u mailu ali nema 2008.
ako naletis na jos koju stranicu sa crackovima obavezno javi!
 nasao sam i poslao sam ti link, nadam se da ce ti raditi...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice