OVISNOST o Multiplayeru?

poruka: 56
|
čitano: 8.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: OVISNOST o Multiplayeru?!?!

Samo igram Call of Duty 2 mp pa tako da se nemoze reci da sam ovisan o mp.

Pozdrav

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Nemojte ovo shvatit kao uvredu al moje mišljenje je da COD 2 i 4 nemaju dovoljno skilla da bi ih ja igro...  Skočim sa zgrade i u letu ga snajperom okinem među oči...  trčim i pucam u zid i metak ide di je ciljnik točno u milimetar...  u COD-u si dobar ak imaš reflekse a to jednostavno  nije dovoljno, ko da igram UT ili Quake, CS ima puuno veći raspon skilla  među igračima, moraš razmišljat malo, timska igra i tako to,  o aimu neću ni pročat kolko je razrađeniji u CS-u.

Moje mišljenje je upravo suprotno...CS je prelinearna igra za mene..
92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si u onih 8% koji slušaju pravu glazbu, kopiraj ovo u potpis.
16 godina
OVISNOST o Multiplayeru?!?!

Igrajuci u prosjeku 1-2h dnevno ne znaci da si ovisnik. Ja igram MP-vec dobrih 10 godina, problem nastaje kad dođes kući s posla i odmah sjedas za comp. i do pola noci udaras, u međuvremenu odes na wc i jesti. E, to vam je ovisnost, pocelo je kad sam se uhvatio WoW-a. Malo po malo, ne razmišljas, jer ti igra nudi skoro sve, imas svoju guildu, prijatelje s kojima stalno razgovaras na Ventrilu, kad ne igrate zajedno ste vani na cugi, cak si mozes i zensku naci u WoWu i dogovrit rokanje, a da ju nisi prije ni vidio kako izgleda. Bilo je i prevara, cura koja je zajedno igrala s deckom WoW, prevarila ga s drugim deckom iz iste guilde, poslije se i preselila kod ovog i s njim zivi. 

Nijedna igra ne može napraviti toliku ovisnost kao MMO igra, to je kao da zivis dva zivota jedan u RL, a drugi virutualni. Uopće ne raspoznajes koji je pravi, a koji fake. :) Mislim to nije problem, ako si bogati i lova curi na sve strane, pa imas vremena, da visis nekoliko sati dnevno na compu. bez osjecaja da ti je ugrozena egzistencija, jer važno da si sretan. A kad igras WoW, mozes biti jako sretan!

Tako kad cujem ovo sat-dva igranja dnevno i da si ovisan, su ciste gluposti. Kladim se da ne provodis ta dva sata dnevno na compu, ne bi nista vise ucio ili radio nesto što bi ti donosilo korist, vec bi se zezao s nekim drugim stvarima. Tako da ti na kraju ispada isto, bio na compu ili radio neku drugu glupost sto te usrecuje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@ ridikul!

evo ti savjet od totalnog ovisnika o COD4... dakle, installaš igru i patchiraš je na 1.7 (gamershell.com ima sve patcheve), naravno, ako već nisi... na linku

http://www.gametracker.com/search/cod4/1500/?query=cracked&sort=rank&order=asc

imaš popis servera gdi možeš igrat, neki su normal, neki hardcore, budeš videl sam... IP od servera možeš u samoj igri upisat u konzolu, pritiskom na tildu, tipka ispod Esc (naredba je connect 88.191.74.34:28960) ili si upišeš XFire-u u Favorites i to ti je to... Ak još nekaj trebaš, javi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 15:53 (markbodin).
16 godina
neaktivan
Zašto mi se na većini servera javlja This is only for low ping player?NA jednu sam uspia ući ali me na druge sve izbcuje sa tom porukom.Hvala na svemu!
E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
17 godina
neaktivan
ridikul kaže...
Zašto mi se na većini servera javlja This is only for low ping player?NA jednu sam uspia ući ali me na druge sve izbcuje sa tom porukom.Hvala na svemu!
  nemoj nista skidat s net-a dok igras
Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w
16 godina
protjeran

ma ne poglupljuje samo igraj nemaju još takvu tehnologiju da poglupljuje ja bi danas bio munjen

kad probaš dmom&m mp onda si ovisan-nema stajanja

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
OVISNOST o Multiplayeru?

Izgasi sve programe u pozadini koji ti koriste internet i sl.

BTW., ja ljeti igran non stop, igran CoD 2 jer nemogu nista jace (radi kompa), igran kad se probudim, nista nejedem, pa se pocnen smrzavat u sri dana, pa nesto odem pojest ali idem za kompjutoron (odem u spectate), i vratin se i tako do  4-5 satj iza ponoci, kad odem lec taman vidim kroz prozor sunce izvire, i kokos(pjetao-pivac), kukurice.
lol, jeli to ovisno ?, sad normalno nemogu toliko igrat radi skole, a pomalo mi je dojadila cod 2 (radi FPS-a najvise).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
OVISNOST o Multiplayeru?

Sve je počelo jednog dana kada sam počeo igrati the lord of the rings.Prešo sam ga pa sam počeo igrati multiplayer.To je bila moja prva multiplayer igra.Malo kasnije instalirao sam si warcraft 3 Frozen Throne.Tada sam se malo ufurao.To je igra koja je izazvala moju ovisnost o mp igrama.I danas sretno igrad Dark messiah of might & magic.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Može mi netko reći kako bi mogao igrati CoD4 preko neta?Nisam nikada igrao igrice na multiplayer pa ako bi mi netko moga pojasniti što sve trebam napraviti da bi mogao igrati bio bih mu jako zahvalan.p.s.nemam original igricu ali sam čuo da imaju nekakvi crackovani serveri pa da se može preko toga igrati

skineš patch 1.6 i 1.7, nađeš crackovane servere na gametracker.com i igraš..
16 godina
neaktivan

Trebas instalirati Patch 1.6 i 1.7

Trebas instalirati Xfire.

I na koncu jos instaliras PB.

Naravno, nije to jedini način da se CoD4 igra preko neta, ali taj način je vjerojatno najrašireniji.

Ako ti je šta nejasno slobodno pitaj.

Evo ja već godinu dana igram CoD4 u mulitplayeru.

Ipak MP je MP, on nikad ne dosadi.

Trebalo bi sada prijeći na CoD5...

16 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

Hvala svima an savjetima,uspio sam i lagano se zarazujem sa MP :)

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

Ej ljudi,,da osvježim temu, jel igra ko od vas prek Xfirea cod 2 ili cod 4?

Edit: moj Xfire je : juraaaaa    , s 5 a

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 14:47 (Xero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: OVISNOST o Multiplayeru?

yep. igram ja xfire:bloodysilent

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w
17 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

Ha eto i mene ponovno u Azerothu Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

igram i ja

xfire:klariccc

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

Kaj je tko od vas u nekom klanu?

Ja nisam,, ja volim sam za sebe igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
OVISNOST o Multiplayeru?

:)

mp only

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

Sve je počelo s FEAR Combatom, još prije skoro 3 godine. U početku igraš sat-dva dnevno, onda upadneš u klan, pa s njima na TS zezancija , pa onda   pređeš na COD4, i igra ti se svidi do bola, a prije nego što se okreneš u godinu dana skupiš 750h na xfire-u

Dakle, moglo bi se reći da sam ovisnik o CODu, evo i danas, na praznicima, sam igrao već 4h.

Često mi se dogodi da jednostavno igram, iako mi je dosadno, već me glava boli, a noge se ukočile, ali i dalje igram, dok fakat ne bude prekasno, ili sjedneš za komp, a ne znaš što drugo raditi, pa na COD...

Ali, kada ekipa pozove van, odma' izlazim sa servera i van...

Evo, od danas sam sebi obećavam da ću igrati max 2h dnevno, j*** me pas ako ne ću

btw. xfire: v3ky

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

Igrao sam COD 2 MP preko xfire a nakon nekog vremena dobio sam od frenda org key tako da sam se skrz zaludio u igru.....kad pocnem igrat ne prestajem jedno dva sata pa i vise...znam da dva sata nije previse al opet....nemogu prestat igrat.......Te MP igrice su cista zaraza....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
OVISNOST o Multiplayeru?

Ja sam prvi put poceo na multyplayeru igrat starcraft broodwar. Igrao sam cijeli dan i noc, pa sam prestao(zbog modema=velik racun), sad kad sam dobio tele 2 stick poceo sam igrat cod 4 na multyplayer-u i stvarno je prehebeno, jedino mi je glupo sto mi je ping 170ms, dok drugi imaju od 50-70ms sto znaci da imaju prednost od oko 120-100ms nada mnom sto je jako puno u pucačini, pa jako puno crkavam...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

E sad, ja to ne gledam ko ovisnost, nego ko prej*benu stvar, pa nema smisla ne iskorist to...Radis nesta sta volis, i sve dok ne pretjeras, dobro je

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

Igram TF2 1-8 sati dnevno. Ne zaredom. Ovisi o tome kolko imam drugih obaveza.

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OVISNOST o Multiplayeru?

Evo ja napokon naso vremena da se vratim na forum i na ovu moju davno zapocetu temu. Ja isto igram COD od 2 pa do 5 ali 5 mi je uzasnoooooo glupa i to samo zbog zvuka u igrici pa to je nevjerovatno. Uzmem kar98k pocnem pucat a ono zvuk ko da ubijam muhe muholovkom..reko sam si nema sanse da ikad vise kupim COD a da nije od infinity warda jer ovi drugi ( ni spomena vrijedna) suxaju do bola.
BTW Ove x fire sam sve dodo tak da se cujemo uskoro :)
moj xfire >> reaper1990x

Strvinar,muuhahahah

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovisnik o igrama sam od 9. god(a sad 18 dakle 9 godina) i to uvijek priznam. Jednostavno nekada ne mogu se skinuti sa FM-a nekoliko dana. Spavam svega 4-5 sati na dan, a FM igram nekih 10h i tako uvijek 3 mjeseca nakon izlaska svakog nastavka. Trenutno sam navucen na GRID, a o STALKERu da ne pricam. :D
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. C2D 6800 3.0 ghz ATI 3650 512mb ddr3 2gb DDRII WD 320GB WD 250GB
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Cauner Strike sam neki dan sam ga instalirao, i imao sam viziju da je ta igra genijalna jer sam ju jako davno igrao na lan-u, ali onda sam vidio odvratnu grafiku, nemogu ciljati s ramena ma nasao sam 101 razlog zasto je CoD bolji i fino ga izbrisao s hard-a da se vise nikad ne vrati. . . A po meni je Caunter Strike isto arkadan jer s M4 popnes se na neku zgradu i bez problema oders liku head shot iako pucas s kuka a u CoD 2 ipak moras s ramena da ciljas itd. . ., no na kraju to je stvar ukusa!!

Cunter-Strike da ali Cunter-Strike: Source NE.

CS:S ima daleko bolju fiziku od obicnog CS-a (ilitiga CS 1.6) i puno je teze naciljati headshot.
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice