Na PTR-u testiraju dosta promjena. Sve je
objašnjeno.
Za one kojima se neda gledati:
1. Nova mapa Lunar Horizon sa promjenjenom gravitacijom na pojedinim djelovima što dovodi do drukčijih kretnji igrača.
2. Genji Oni i DVa officer skin su sada dostupni preko boxova.
3. Mcree Ultimate buff: sa 0,8 na 0,2 s za ciljanje i sa 20 na 80 dmg u prvoj sekundi - Dead Eye se je iz najgoreg ultimate u igri pretvara u nešto čega se treba bojati
4. Reaper buff - nema više health soul orba već se Reaper selfheala za 20% dmg kojeg napravi protivnicima
5. Roadhog changes: a) critbox reduced za 20%, b) dmg reduced za 33%, ali fire rate ubrzan 30%, c) clip size povećan sa 4 na 5
Sve navedene promjene osim Roadhoga su po meni dobrodošle, pogotovo zato što su Mcree i Reaper sada među najgorim herojima u današnjoj meti.
Jedina sumnjiva promjena je na Roadhogu sa ovim damagom. I danas kad nekog squishija hookaš nije sigurno oćeš ga riješiti, pogotovo ako imaju symmetra shield ili torb armor. Nije mi jasno što se ovime postiže? Bez 1 shot kill komboa Roadhog nema smisla, a to je bez spominjanja koliko će manje dmga raditi tenkovima, pogotovo Rheinu i DVi koje on voli hookati. Uz njegov stil igre mjenjaje fireratea za dmg mi se baš ne ćini kao najbolja solucija, ali vidjet ćemo kako će to izgledati.
Cisto da quotam jer je ovo prvi put da si nesto smisleno normalno napisao i da se slazem sa tobom.
Cisto jos jedan savijet ti kada ne znas dobro heroja igrati ili counterati enemy heroja tvoj zakljucak je da je meta sranje ili heroj OP dok god tako igras neces postati bolji i uvijek ces bitchati na nesto drugo a ne na svoj skill i sposobnost igranjam,kad dropas taj mentalitet koji danas ima dobrih 80% igraca napredovat ces kao igrac.
Ovo u drugome postu sto si za Reina napisao je nevidjena glupost jer tako mozda igraju Reinovi na 1300 ratingu naleti na rein maina 3-3.5k rating pa da vidim genjiia koji ce mu po glavi skakati lol.