Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 457.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
NoniCRO kaže...

Ekipa, ajde se spojite na discord veceras, svi koji rokamo smo tamo. ima nas pun kitica i jucer je bilo 3X6 ekipa. :D

evo inv u server https://discord.gg/rkWNCzK 

Javim se kad dojdem s posla. Moram vas sve prvo inspectat da si ne natovarim neke nubeke u team :)

16 godina
NEW_MAN kaže...

Moram vas sve prvo inspectat da si ne natovarim neke nubeke u team :)

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
11 godina
Njub pitanje sta je discord ? :p
Nesto kao Ts/ventrilo predpostavljam?
Jel vam treba jos igraca ok sam igrac nisam uzasan nisam try hard 32god ako vam nisam prestar :)
Rank 53/54 nisam siguran.
I da se nadovezem nisam try hard ali ako se ranked igra mala doza ozbiljnosti i truda je ipak pozeljna dok qm mozemo ludovati kako zelite.

0 0 hvala 0
11 godina

Sorry double.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 13:16 (Wack).

0 0 hvala 0
16 godina

Godine nisu problem :D rijetki smo ispod 30

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
It’s time to ditch Skype and TeamSpeak.
All-in-one voice and text chat for gamers that’s free, secure, and works on both your desktop and phone. Stop paying for TeamSpeak servers and hassling with Skype. Simplify your life.

https://discordapp.com/
11 godina

Kojim danima i u koliko sati inace se skupite jel ima fix time  ili random kad se ljudi skupe dobro se skupili ?

0 0 hvala 0
16 godina
Wack kaže...

Kojim danima i u koliko sati inace se skupite jel ima fix time  ili random kad se ljudi skupe dobro se skupili ?

Ništa fiksno, ništa obavezno. Kako ko stigne, kad stigne, uvijek se nađe dovoljno za grupu. Uglavnom u večernjim satima, skupljamo se na NEW_MAN-ovom TS-u.

11 godina

Hvala za info kolega Smith,vidim tvoj Bnet je ovdje pa addam te ako je to ok,pa ako vam zatreba igrac samo javi,vecinom sam u kuci kako zivim u divnoj Svedskoj gdje prokleta kisa pada 24 sata dnevno rijetko kada osim kad sam na poslu da nisam za kompom.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Samo zbog ove igre i, koliko vidim rastuceg "community" sam se morao registrirati :)

Dolazim i na discrod, i nadam se dobroj i dugotrajnoj zabavi.

Hvala svima koji su se potrudili u ovako kratkom roku angazirati oko sve ovoga

lp

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 13:44 (X3M).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Wack kaže...

Hvala za info kolega Smith,vidim tvoj Bnet je ovdje pa addam te ako je to ok,pa ako vam zatreba igrac samo javi,vecinom sam u kuci kako zivim u divnoj Svedskoj gdje prokleta kisa pada 24 sata dnevno rijetko kada osim kad sam na poslu da nisam za kompom.

Nema problema :) slobodno. Moguće da se već i imamo na friends listi? Nekako mi je poznato

11 godina

Nemamo ali eto poslao sam request pa i to ce da se promijeni :)

1 0 hvala 0
14 godina

I kak vam ide competitive? Ja još čekam ispite da završe, pa pauza prije jeseni da počnem, još danas možda.

Battle.net: Doragon#2752

0 0 hvala 0
17 godina
Competitive je broken i radili su ga ljudi s pol mozga i to ona polovica mozga koja je mrtva.
Kad pobjedis dobis trecinu levela a kad izgubis onda padas za dva levela!
Pa ko je tu lud?
Isto tako ako igrate sa random ljudima i netko ispadne najbolje da livate jer inace igrate s igracem manje. Bonus XP je zanemariv jer partije traju duze i ako dobijete koth onda najbolje da odma livate jer ako se partija razvuce moze biti da igrate pet partija a bodovi koje dobijete su fakin mizerija, MIZERIJA!
10 godina

Ima tu još dosta posla što se tiče competitivea, nadam se da će se opametit do druge sezone. 

17 godina

Ali lijepo je kada pobijediš u Competitive i sa prosječnim performansom dobiješ preko 6000XP-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NEW_MAN kaže...
Competitive je broken i radili su ga ljudi s pol mozga i to ona polovica mozga koja je mrtva.
Kad pobjedis dobis trecinu levela a kad izgubis onda padas za dva levela!
Pa ko je tu lud?
Isto tako ako igrate sa random ljudima i netko ispadne najbolje da livate jer inace igrate s igracem manje. Bonus XP je zanemariv jer partije traju duze i ako dobijete koth onda najbolje da odma livate jer ako se partija razvuce moze biti da igrate pet partija a bodovi koje dobijete su fakin mizerija, MIZERIJA!

Ima penalty bodova za leave?

Nisam proučavala baš jer ne mislim prismrdit competitiveu bar ne ovu prvu sezonu, njubiram još uvijek :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina
Ukulele kaže...

Ima penalty bodova za leave?

Nisam proučavala baš jer ne mislim prismrdit competitiveu bar ne ovu prvu sezonu, njubiram još uvijek :)

Kažu neki da ima.

Ma ista ekipa igra PUG-ove i Competitive.

Jučer smo imali jednog koji je konstantno mijenjao na "krivu klasu" za "Conquest/Domination". Da bar dobro igra s tom klasom, pa hajde. BTW, jučer sam tek probao competitive, bilo je relativno OK, ali očekujem da će biti jako loših dana ako nastavim.

A 300 pobjeda da kupiš jedan Gold Skin, je malo previše...

15 godina
neaktivan

Većinu placement matcheva sam odigrao na control mapama (koth). Zadnja 2 od 3 placement matcha koja su mi ostala, igrao sam u 4man team-u (čim jedan player izađe usred matcha, lančana reakcija je neizbježna...), i onda saznam za ovo....

"Last week, several players reported that wins and losses on Control maps (Ilios, Lijiang Tower, and Nepal) during Competitive Play were not correctly influencing Skill Ratings. The exact problem causing this to happen was identified early this morning, and we were able to develop a fix shortly after. That fix has now been implemented on PC and Xbox One in all gameplay regions (and will be in place when Competitive Play goes live on PlayStation 4).

Our sincere apologies for any inconvenience, but thank you so much for your reports and helping us making Overwatch a better game!"

http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20745635535

Btw. ne samo da control mode (koth) na gore navedenim mapama nije utjecao na skill rating, nego bi (ako ste već odradili placement matcheve) za pobjedu na navedenim mapama dobili samo 5% exp, a recimo da vam je slijedeća mapa / mode payload i da taj match izgubite, izgubili bi više od 20% exp-a (točan iznost varira o vašim performansama)...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 9:44 (Teknokyo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Overwatch Myths vol. 6:

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Odigrao 10 matcheva, i igram PUG samo, i nije bilo tako loše. Nekad te ubace u timove s potpunim debilima, nekad ti daju predobar team ( nisu izašli s spawn pozicije), a nekad, u tih 10 matcheva pogodi te jedan dobar match.

Placement 44  5 pobjeda, 5 poraza.

Za nas casual gamere, koji igraju PUG samo, mislim da nema neke razlike tu i u običnom modu. Barem koliko vidim sad, možda kasnije bude bolje.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Završio ranked na 4/6. 

Prva 3 game-a igrao u pt  bez ikakve voice komunikacije i naravno spušio ih. Izašo iz pt-a i krenio solo igrat i natučem 3 pobjede u nizu i onda krenio dobivat retarde u timu od kojih nitko ne želi igrat supporta il tanka sa svi su preloši u DPS.

L-L-L-W-W-W--L-W-L-W-L-L

Sad zadnji game igramo Dorado i prvi game bio primoran igrat supporta. Naravno moji ne mogu ništ napravit. Tank charge-a u njih 1v6 i takve situacije. Kad ga pitam zašt je to napravio, ovaj šuti. I onda igramo napad tu mapu i igram reinhardta i widow nam cijelo vrijeme iza leđa i gađa nas, pišem u chatu nek ne netko skine jer ja nemogu držat shield i pokrivat obje strane. Ista stvar i sa turetom od tobjorna, mislim da je to čudo cijeli game bilo na jednom mjestu i nitko da ga uništi i puca kroz moj shield. Đabe što ja pišem u chat i objašnjavam ljudima šta treba napravit kad me nitko ne tepe ni 5%. 

Sad se stavilo na 47, a očekivo sam dosta više. Ak netko želi ozbiljno ovaj ranked igrat na nekom voice chatu dodajte me: dermonis#2530

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Komunikacija u Competitivu ne postoji. Rijetko tko koristi mikrofon, ako i koristi to je onaj jedan lik sto pokusava drugima rec da nije dobro igrat 2x hanzo i 2x genji bez supporta i tanka, dok ga oni ignoriraju.

EUNE: Ferritin
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imam te vec na b.net-u, ja sam rank 45-46, kad oces igrat sam posalji poruku.
"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
11 godina

Ja se vrtim oko 55-58 jucer sam imao cudan dan gdje su i moji suigraci i protivnici bili 62-67 a ja 57-58 nisam se bas proslavio cilj mi je s obizrom da sam do sada sve solo igrao probati do 60 a dalje cemo vidjeti.

Nego jel bila ova vec ? dobra je :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 21:22 (Wack).

2 0 hvala 0
16 godina

Evo došao do 50 rank sa 3 pobjedne nakon onih jučerašnjih placement game-ova. Dali sa istom brzinom opada rank i kad izgubiš ? 

Svaki put kad sam pobijedio sam dobio novi rank.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AmonZero kaže...

Evo došao do 50 rank sa 3 pobjedne nakon onih jučerašnjih placement game-ova. Dali sa istom brzinom opada rank i kad izgubiš ? 

Svaki put kad sam pobijedio sam dobio novi rank.

Meni trebaju dvije pobjede za novi rank.

Oce oni promjenit ovaj sudden death? Cini mi se da u 90% slucajeva pobjedi strana koja defenda

11 godina

Da s2 nece biti ovoga glupoga coin flipa ne znamo jos tocno sta ce biti ali coin nece.
Iako ako se def dobro ne postavi i ne picka prave heroje x2 lucija x2 winstona i jos nesto moze na prepad uzeti cap.
Ja inace ako coin flip def dobijemo bastiona idem iako ga ne volim igrati.

0 0 hvala 0
16 godina

Mi smo jučer na coin tossu dobili attack na V. Indus. Lik uzeo lucio mi svi tank heroje. 2x Zarya, Rein, Winston, Road i prošetali se do pointa. Još su likovi 2 bastiona imali. 

Za ovu 1. sezonu nemojte nikakve promjene očekivat. Jer će one veće i bitnije (kao što su vezane uz taj coin toss) doći tek u sezoni 2.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 14:22 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ali ne mogu vjerovati da coin flip sam do sada 80% u attacku bio a neki capovi za 2min ili koliko vec ima za napasti smijesno malo,jos ako se uzme tjobjorn i ona indijka sa teleportom u defu to je gg.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice