NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 278.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed SHIFT - Minimalna konfiguracija
Mitsuoka kaže...

a da skines xp sp3, to bi ti rjesilo problem

Ne treba,stavim compability sa Win98 i radi.

Ali ponašanje auta u vožnji je preloše namješteno,moram to srediti.

Auto pleše po cesti-doslovno!

Edit: reza: 1024x768 2xAA 2xAF sve na medium

Evo jedan slikica GT-R-a Nevinašce

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 13:06 (pod009).
17 godina
RE: NFS: Shift
Psiho246 kaže...

Igra je SMECE!

Goru "simulaciju" nisam nikad igrao.

Nemam probleme s performasnama u voznji ali sve ostalo SHIIIIIT.

Loading je za sve i traje po minutu samo da udje u race. Kad kupujes auto, svaki model se loada po 10-20 sekundi, izgubis zivce samo da vidis auto. Da ne govorim da ga nemogu sam rotirati u izborniku da ga vidim.

Sama voznja KAOOOOOOOOS. Neznam ko je reko da je ovo simulacija, ali ocito nikad nije vozio auto. Ovo nema nikakav osjecaj voznje auta, skretanje nema veze s autom, ubrzanje nema veze s autom, brzina nema veze s autom.

Tamo pise da vozis 90 mph al osjecaj je koda se vuces 30. Ubrzanje je smijesno i uopce nema nikakav feeling. Vozio sam Leon, Megan i Golf od ovih auta koje ima i u igri i znam iz prve ruke da tako to ne izgleda u stvarnom zivotu tako da ko kaze da je ovo simulacija...SERE!

Ovo je debelo ispod GRIDa, jedina dobra stvar je to sto ima ovih tier 1 auti koje svi mozemo viditi na cesti u svakodnevnici. Sve ostalo je KOMA!

Mislim znao sam da su svi NFSovi u zadnje vrijeme sranje (Shi(f)t) ali da ce totallno izgubit svaku vezu s voznjom i osjecajem voznje, to nisam ocekivao od jednog racing serijala.

Mozda bi i prebolio sve, al loading mi pojede zivce. Ni auto nemres kupit kak treba.

R.I.P NFS Shi(f)t

Ne slažem se s tobom da je igra smeće, meni je zabavna a to je jedino što tražim od NFS-a.

Slažem se s tim da nije i "S" od SIMULACIJE, otkad auti driftaju svaki zavoj i ne gube vrijeme na tome? Otkad se auto okrene na krov tako lako od slabašnog udarca drugog auta u zadnji kraj? Otkad se u svijetu automibilističkih utrka toleriraju ovi "agressive" potezi??  Ništa od ovog ne postoji u niti jednom službenom natjecanju na svijetu. Zašto pobogu svaka trka traje 2 kruga??  Zašto nema kvalifikacija? Zašto postoji preočiti i prearkadni catch-up (inače zaštitni znak ili bolje reć glavna mana NFS serijala)?

Smeta mi još reagiranje auta i način na koji skreće, ali to im ne zamjeram tolko jer sam jednostavno lijen potrošiti jedno sat vremena na podešavanje istog.  Loading time im također ne zamjeram jer su s patchem to navodno popravili.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
16 godina
Psiho246 kaže...

Igra je SMECE!

Goru "simulaciju" nisam nikad igrao.

Nemam probleme s performasnama u voznji ali sve ostalo SHIIIIIT.

Loading je za sve i traje po minutu samo da udje u race. Kad kupujes auto, svaki model se loada po 10-20 sekundi, izgubis zivce samo da vidis auto. Da ne govorim da ga nemogu sam rotirati u izborniku da ga vidim.

Sama voznja KAOOOOOOOOS. Neznam ko je reko da je ovo simulacija, ali ocito nikad nije vozio auto. Ovo nema nikakav osjecaj voznje auta, skretanje nema veze s autom, ubrzanje nema veze s autom, brzina nema veze s autom.

Tamo pise da vozis 90 mph al osjecaj je koda se vuces 30. Ubrzanje je smijesno i uopce nema nikakav feeling. Vozio sam Leon, Megan i Golf od ovih auta koje ima i u igri i znam iz prve ruke da tako to ne izgleda u stvarnom zivotu tako da ko kaze da je ovo simulacija...SERE!

Ovo je debelo ispod GRIDa, jedina dobra stvar je to sto ima ovih tier 1 auti koje svi mozemo viditi na cesti u svakodnevnici. Sve ostalo je KOMA!

Mislim znao sam da su svi NFSovi u zadnje vrijeme sranje (Shi(f)t) ali da ce totallno izgubit svaku vezu s voznjom i osjecajem voznje, to nisam ocekivao od jednog racing serijala.

Mozda bi i prebolio sve, al loading mi pojede zivce. Ni auto nemres kupit kak treba.

R.I.P NFS Shi(f)t

Haha pa naravno kad ta tri auta su dosta spora u Shiftu ali i reallifeu.

Sjedni ti fino u Pagani Zondu pa cete biti strah brzine Cool

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Mene još uvijek loading ubija u pojam.. stavio sam patch ali i dalje je to banana debela.. šteta...

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Mene još uvijek loading ubija u pojam.. stavio sam patch ali i dalje je to banana debela.. šteta...

Meni su loadinzi sada 10 sekundi nakon patcha novog Nevinašce

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Slažem se s tim da nije i "S" od SIMULACIJE, otkad auti driftaju svaki zavoj i ne gube vrijeme na tome? Otkad se auto okrene na krov tako lako od slabašnog udarca drugog auta u zadnji kraj? Otkad se u svijetu automibilističkih utrka toleriraju ovi "agressive" potezi??  Ništa od ovog ne postoji u niti jednom službenom natjecanju na svijetu. Zašto pobogu svaka trka traje 2 kruga??  Zašto nema kvalifikacija? Zašto postoji preočiti i prearkadni catch-up (inače zaštitni znak ili bolje reć glavna mana NFS serijala)?

Smeta mi još reagiranje auta i način na koji skreće, ali to im ne zamjeram tolko jer sam jednostavno lijen potrošiti jedno sat vremena na podešavanje istog.  Loading time im također ne zamjeram jer su s patchem to navodno popravili.

Istina i Bog malo su pretijerali sa proklizavanjem u zavoju.No to se bez problema može srediti u tuningu i za što ti ne treba jedan sat več nekih deset minuta.

Primjerice Bugati-a je bez tuninga gotovo nemoguče kontrolirati.No malo pojačani downforce(osobito stražnji) i čvršći ovijes riješavaju stvar.I tada bugati postaje odlična zvijer koja ukroti svaki zavoj.

Meni najviše u Shiftu smeta Drift natjecanje,a tu je i do kraja pokvaren i pdmukli AI kojem je više stalo do tvoje stražnjice nego do prvog mijesta.

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
Alex55 kaže...

Kako uspijevate u jedan na jedan dvobojima?

Vrlo lako. Samo isključi svoj vozački moral, i deri po njemu kad god stigneš i kako god umiješ.

Tako i ja radim u GRID-u, kad netko vara i ne igra fair play. EA-ov AI nije ništa bolji. Stoga si uzimam za pravo :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Burs kaže...
Alex55 kaže...

Kako uspijevate u jedan na jedan dvobojima?

Vrlo lako. Samo isključi svoj vozački moral, i deri po njemu kad god stigneš i kako god umiješ.

Tako i ja radim u GRID-u, kad netko vara i ne igra fair play. EA-ov AI nije ništa bolji. Stoga si uzimam za pravo :)

i ja isto, pustim ga napred, i u prvom zavoju direkt u njega,i ja odem dok se on okrene, igra gotova

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

A ja uvijek upočetku vodim, ali na sredini on mene pretekne i ja ga više ne mogu dostići... On koda vozi 300 km/h u svakom zavoju bez kočenja... Kme!

pa na kojem difficulty ti igraš za početak?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Ne znam trenutno, jer sam u školi (informatika) pa ne mogu provjeriti, ali ću vam javiti kasnije. Samo znam da je AI na Easy!

Ja sa stock car stavim sve na balance, na medium i derem ove jače od sebe na onoj 4.50 km kružnoj mapi

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo jedan intervju sa jednim od tvoraca Shifta (SMS)

http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-discussing-shift-with-ian-bell/#more-5739

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Ne znam trenutno, jer sam u školi (informatika) pa ne mogu provjeriti, ali ću vam javiti kasnije. Samo znam da je AI na Easy!

Što znači AI? I od čega je to skraćenica?

NeštoInterface

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Što znači da staviš sve na balance?

Tuning-sve na balance

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
Alex55 kaže...

NeštoInterface

Artificial Intelligence

17 godina
Alex55 kaže...

I dalje ne razumijem...

Umjetna inteligencija, tj. u ovom slučaju retardirana inteligencija protivnika koji se zabijaju u tebe i jure stazom (dok ih ne vidiš) ko da idu na raketni pogon.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Inaće AI znaći Artificial Intelligence, kolko sam ja skužio to bi u NFS-u trebala biti "pamet" protivnika Cool

...Burs je bio brži Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 9:44 (Miro7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miro7 kaže...
Alex55 kaže...

Inaće AI znaći Artificial Intelligence, kolko sam ja skužio to bi u NFS-u trebala biti "pamet" protivnika Cool

bravo kolumbo!

17 godina
BannedOnThisForum kaže...
Miro7 kaže...
Alex55 kaže...

bravo kolumbo!

Prebrzo postamo poruke, pa svatko svakome otima riječ iz ustiju lol :)

16 godina

Ja ju jucer presao i zbilja je dobra igra.

Mozda je jos koji put predem.

Ovo je prvi NFS kojeg cu odigrati jos jednom barem Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

ne dobiješ te aute u garažu....te aute možeš voziti jedino kad ideš quick race pa ih tamo izabereš.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moram priznati (kao što sam već i prije) da sam bio vrlo skeptičan po pitanju kvalitete novog NFS-a. Da ne duljim,igram je već neko vrijeme i  oduševila me je u svakom elementu. Vrlo je igriva, nema štekanja, grafika je milina, fizika je sasvim pristojna, zvukovi motora su savršeno napravljeni. Što se tiče dizajna kopkita, tu  čovjek može 'polizati prste' jer su dotični savršeno prikazani (detaljnost je nevjerojatna). Ono što me posebice, ali posebice oduševilo, jest to kad npr. promijenite brzinu, i vozač je 'mijenja', tj. vide se njegovi pokreti s nogama, pritisak na kvačilo, otpuštanje, dodavanje gasa, kočenje....ma milina...Jedina stvar koja mi se ne sviđa jest pozadinska muzika koja je ubi bože loša...mogli su staviti neku normalniju...Ali, može se potrpiti. Sve u svemu, ovo je bez razmišljanja, najbolji NFS ikad, i opasno se približio,ako nije već i u rangu velikanima auto igara...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam to ni rekao...Muzika je tijekom listanja izbornika i sl. 'operacija'. Tijekom vožnje se čuje zvuk motora, kočnica, zvuci okoline...milina!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Zar postoji glazbena pozadina dok voziš? Nisam primjetio...

Postoji samo što je po defaultu isključena. Ako odeš u opcije zvuka vidjet ćeš da je sve na 100, jedino je glazba tijekom vožnje stavljena na nulu. Samo si podesiš po želji.

Btw, evo još jedan moj gameplay video, malo sam usklađivao sa pjesmom :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Meni se ne sviđa novi šift.

Jednostavno ne volim ovaj simulacijski pristup.

Ne mogu reć da je igra loša, ako je većini predobra, ali više mi paše arkadna utrka, na to sam navikao u nfs-u.

Obrisao sam ga odmah nakon one prve staze.

Sad mi ostaju samo burnout i flatout.

Nadao sam se da će mi se svidjeti jer sam volio pro street, a ovo mi se činilo dosta slično, ali   auto mi je teško kontrolirati, postavki je puno, neda mi se zafrkavat s tim, nisam simulacijski tip.

Tako da kažem odmah - Oni koji su se nadali arkadi,   najvjerojatnije se ovo neće svidjet, ostali ugodno igranje :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čuj, i ja sam se nadao arkadi, ali ništa ne fali ni ovom polusimulacijskom pristupu. Jeste da je malo teže upravljati autom, ali kako vozim postaje sve lakše, privikavam se, učim se polako. Staze su mi zakon, grafika predobra, pogled iz kokpita također, tako da nema veze što nije čistokrvna arkada, nije loš ni ovaj simulacijski pristup.

Dobro, istina da bi mnogi mogli izgubiti živce, i ja se na nekim stazama mučim, ne možeš pa nikako ne možeš završiti među prva tri, ali eto, uglavnom budem uporan do kraja i na koncu završim među prva tri nakon malo više minuta vožnje jedno te iste staze.

Sve je stvar kako tko voli. I ja sam mislio da će ovaj SHiFT biti shitara, ali dosta je dobar, što je meni bitno privlači me svaki dan da igram. Kod Undercovera i ProStreeta je bilo ono, kad stignem, malo odvozim i to je to, ništa posebno. Ali za ovaj SHiFT jedva čekam da dođem kući s posla da ga mogu zaigrati, privlači me, jednostavno mi se igra, sličan osjećaj kao za Underground i Most Wanted. I to mi je uostalom i najbitnije, taman ću je prašiti svaki dan po malo dok ne izađe MW2. Nemam vremena, mogu svaki dan maksmialno dva-tri sata igrati, ali dan po dan i ide to polako.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja sam očekivao arkadniji NFS, ali i ovako je ispalo odlično. Napokon piše kolko konja i okretnog momenta imaju auti, a ne samo oni glupi stupci. Dobro je šta se može namještati setup za auto, tako da se može prilagoditi načinu vožnje.

Jedino mi smeta kad na uskoj stazi sa još 13 suparnika vozim R8, a oni se ko budale zabijaju u mene i izvrte me. I žao mi je što nema Dacie, pa da ju nabrijem na tier 3 Belji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

bi se shift mogo vrtit na 25fps na XGA na konfi iz potpisa??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

morao bi igrati bez problema

16 godina
neaktivan

Nekak mi se igra nesviđa jer nije ilegalna utrka.

Ali ajde,nekak ste me nagovorili da ju kupimŠutim.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Pogledaj moju konfu, duplo slabija od tvoje, a igram na najjačim detaljima, jedino mi je AF isključen, a AA je na 2x. Imam oko 20-30 FPS-a, jedino kad ima malo vise auta u kadru onda FPS padne ispod 20. I da, da napomenem da igram na prastaroj 1024x768 rezoluciji.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice