NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift

Dobro sta igra nije toliko zahtjevna,a kažu da je grafika dobra :D

Meni  su nastavci svi do sada bili dobri,pa zasto nebi i ovaj bio.

BMW je opet na slici :D to je to :D

16 godina
neaktivan

pogledao sam onu ps3 recenziju i mozda se ugodno iznenadim kad igra dođe na pc Smijeh

STA me gledas kad mi NEDAS
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 16:32 (mRvac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jedna meni zanimljiva recenzija igre, prema ovome izgleda zanimljivo, možda i nešto bude od igre(nadam seIzlanuo se).

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Vidio par videa, izgleda sranje!
Pogotovo oni damage video koji sam vidio, nadam se da ce bit nesto jace od onoga.

A sto se tice najboljeg NFS-a, pa ljudi najbolje bi bilo da preprave one serijale prije Undergrounda, ili da naprave novi Underground 2, jer vidjeli ste sta je se dobilo kad su napravili novi Most Wanted, dobio se Undercover.

Ovako NFS MW u svoje vrijeme skoro odlican, sad Most Wanted je 1/5, da nije onog okolisa i boje (atmosfere) dobio bi 0/5, toliko je to nerealno, toliko lose da mi je sad to ruzno vrlo igrat nakon GRIDA, ali prije mi je bilo dobro...

Zamislite samo ovo: Kamera se spušća niz brdo(grafika kao u crysis), pokazuje cestu skoro okomito, na podu neko lišće sa stabala, prolete auta toliko brzo da vidite samo ono svjetolosni trag od svjetala, i listovi jednostavno odleprsaju....
:DD, nemogu rjecima objasnit, al valjda znate sta ocu rec, nek naprave bilo sta samo da ima malo šume i krajolika, a ne sve u gradu i sl. naravno da je bar nekakva vrsta simulacije a ne odbijaj se kao ping pong loptica.

Eto nevolim spamat pa je sve u 1 postu :)

I don't care...
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina

nema do flatOut3 NISTA ! =)

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
17 godina

Reko mi je jedan tip da igra ima fiziku kao GT Legends (tvorci GTR2, samo u Legends se voze stari auti).. Ako je to istina, to je super stvar!!

dotore1
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Reko mi je jedan tip da igra ima fiziku kao GT Legends (tvorci GTR2, samo u Legends se voze stari auti).. Ako je to istina, to je super stvar!!

nema ni približno.. da to naprave izgubili bi veliki dio klinaca.. a oni su ciljana publika

17 godina
nixass kaže...
doktor1 kaže...

nema ni približno.. da to naprave izgubili bi veliki dio klinaca.. a oni su ciljana publika

Samo informacija ti i od GTR2 možeš napravit arkdu... A šta si vozio ili...?

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:24 (doktor1).
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
doktor1 kaže...

ima sigurno..nfs onlie ili kak se zove vec je za klince(onja koji ce izac kasnije) 

doktor1 kaže...
nixass kaže...
doktor1 kaže...

Samo informacija ti i od GTR2 možeš napravit arkdu... A šta si vozio ili...?

kolko znam decki iz simbina imaju dosta svojih ruku u novom shiftu :D

addicted to HD :)
17 godina

Šteta što nisu izdali demo prije igre (trebali bi se ugledati na FIFU koja je mjesec dana ranije dobila demo) da ju isprobamo. Jedva čekam taj NFS. Mislim da će biti fenomenalna. Po IGN-ovom reviewu se čini jako dobrom.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene iščekivanje novog Need for Speeda navelo da se prisjetim najdraže mi igre iz starih dana

Nisam je imao za Pc ali sam je na Playstationu igrao danima malo sam tražio i za 20 minuta je skinuo 500 mb čiste zabave 1998

Nfs 3 Nfs 3
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:36 (Arnold Šrafncinger).

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Mene iščekivanje novog Need for Speeda navelo da se prisjetim najdraže mi igre iz starih dana

Nisam je imao za Pc ali sam je na Playstationu igrao danima malo sam tražio i za 20 minuta je skinuo 500 mb čiste zabave 1998

haha sada si i mene vratio u te dane. Isto na playki haklao s frendicima, nije mi bila vrh, ali je svejedno bila zabavna. No prvi pravi nfs naslov koji me je natjerao da ozbiljnije razmotrim taj dio scene je underground i tom kralju skidam kapu.

Ova igra bi mogla biti nesto vise, napokon su se bacili na simulaciju i to mi se sviđa. Sve sto je blizu Gran Turismu ja zadovoljan. Jedino sto ja padam na career mod, a na ign reviewu su rekli da se ovdje cini prilicno  linearan i svrstava se kao najslabija stavka u igri. Steta, mislim da kada je prodjem da cu se vratiti na grid :P

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
neaktivan

Dok vi čekate Shift ja se fino vozim u crvenoj Corvetti uz zvukove valova i galebova ah nostalgija 98 Need for Speed 3

1 0 hvala 0
17 godina

Evo još malo o fizici i sl.

"Another very interesting review comes from Swedish Gamereactor magazine as the reviewer praises Shift to handle much like GT Legends with better tire physics, calling it more demanding than other console racers such as Gran Turismo."

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 2:02 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za sve razočarane (uključujući i mene) neizlaskom demo verzije Shifta jedna dobra vijest:

Demo izlazi ubrzo nakon pune verzije igre, krajem ovog ili početkom sljedećeg mjeseca!

Dolazi u poprilično opširnoj i bogatoj ponudi, pa je tu čak pet automobila; Nissan GT-RBMW M3, Lotus, Dodge Viper i dodatni automobil za otključavanje, Pagani Zonda, koje ćemo moći voziti na dvije ponuđene staze; izmišljeni London track i velika Spa Francorchamps!

Demo će biti dostupan za PC, PS3 i Xbox 360, multiplayer opcija se za sad ne spominje.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Za sve razočarane (uključujući i mene) neizlaskom demo verzije Shifta jedna dobra vijest:

Demo izlazi ubrzo nakon pune verzije igre, krajem ovog ili početkom sljedećeg mjeseca!

Dolazi u poprilično opširnoj i bogatoj ponudi, pa je tu čak pet automobila; Nissan GT-RBMW M3, Lotus, Dodge Viper i dodatni automobil za otključavanje, Pagani Zonda, koje ćemo moći voziti na dvije ponuđene staze; izmišljeni London track i velika Spa Francorchamps!

Demo će biti dostupan za PC, PS3 i Xbox 360, multiplayer opcija se za sad ne spominje.

pa sta ce ti demo koji izlazi poslije igre svi znamo sta treba uraditi dan poslije kad igra izađe za PC naravno lijepo na tor***** khm khm... u trgovinu i kupit igru(naravno oni koji imaju novca za to pored

kupnji knjiga itd. tako da se kladim da ce mlađa populacija koja voli nfs nabaviti nfs shift preko khkm khm khm..)

A sad malo o shiftu ja kad sam pogledao sve te video-e sad sam se zagrijao za igru i opet imam onaj stari osjecaj kao sto sam imao kad sam igrao nfs 3

Ono sto me je impresioniralo je ta famozna kabina za mene je jedna od  najbolje izrađenih kabina u igrama,imaš poseban osjecaj dok voziš a to sam vidio samo preko gameplaya bez da sam isprobo moš si mislit kako je onda dobra kabina kad stvarno igraš također kabine su nevjerojatno detaljne uz odlicnu grafiku tako da je ovo vjerojatno prvi bolji nfs nastavak u zadnje vrijeme a ne onaj ispljuvak od undercovera

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Naspram uprvljanja volanom u rFactor-u i GTR2, to u GRID-u funkcionira užasno!!! Vozio sam ga ja sa volanom, ali to je užas naspram GTR2 i rFactor. Čak ljudi i sa G25 su bježali od vožnje sa njim u toj igri jer jednostavno to nije to!!! Prijatelju. I šta mi je potreban znoj dok vozim GRID??!! Ako se hoću znojit odem na nogomet ili vozit biciklu, a kada se oću opustit uz vožnju ili sjednem u auto i odem se vozit ili stavim GTR2 i utrkujem se, bez znoja...nadam se u budućnosti i SHIFT-u..

Drago mi je da si sportski tip.....Smijeh i slažem se da su GTR2 i rFactor bolji sa volanom,Grid je na kraju arkada....i još da se neda voziti sa volanom :-). GTR2 za opuštanje lol...... Izlanuo se!!

17 godina
neaktivan

Ja ju narucih jucer. Preko GameSeek-a. 30 GBP. Trebala bi biti dostupna za download 18.9.

Kada isprobam, prenosim utiske.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam bas tip igraca za racing igre ali igra izgleda super

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto IGN je dao svoju recenziju.

9/10 je veliak ocijena  .

Izgleda da se  Ea vraća .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jedva cekam da zaigram, vec mi je GRID dojadio nadam se da ce ovo biti bar upola dobro kao GRID.

Vidjet cemo, nezelim ga odmah na pocetku popljuvat prije nego ga probam.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Jedva cekam da zaigram, vec mi je GRID dojadio nadam se da ce ovo biti bar upola dobro kao GRID.

Vidjet cemo, nezelim ga odmah na pocetku popljuvat prije nego ga probam.

pa po viđenom ako se igra iz pogleda kabine igra je malo bolja od grida no to je moje misljenje tk ozna sta cu mislit kad zaigram igru

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 23:15 (mRvac).
16 godina
neaktivan
HBomb kaže...

po ovim filmićima mi se čini kao nastavak pro streeta.. ali su ga očito preimenovali, pošto se prvi nije proslavio, pa sad kao drugi će privuć više pažnje pa će se na kraju ispostavit da je isto ko i pro street...

istina, grafika je izglancana, dodan je pogled "očima vozača" ali vidio sam da će isto tako trebat usporit u zavoju (ne ko u UC da sa 300 kmh bez problema uletiš u zavoj od 90°)... također i one zelene crte po cestama isto podsjećaju na pro street... čak sam vidio i neke kineske oznake po cesti, kojih je bila puna hrpa na pro streetu...

pošto mi je pro street bio super, čini mi se da će i shift... ali očito ću ga morat propustit zbog svojeg preslabog kompjutera... Plač

Ako si mogao pokrenut pro street na kompu moci ces i shift,nevirujen da su je napravili full zahtjevnu :D

• Intel Core 2 Duo 1.6 GHz or faster
  • XP: 1 GB RAM
  • Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM
  • Hard Drive space – 6 GB minimum
  • DVD-ROM – 8x or faster DVD drive
  • Video card – 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0
  • Sound card – DirectX 9.0c compatible
  • Directx– DirectX 9.0c compatible
  • Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
  • Supported Video Cards
    • Radeon X1800 XT 512MB or greater
    • Nvidia 7800 GT 256MB or greater.
16 godina
neaktivan

Cek zakej na početnoj dolje u desnom kutu pise demos: NFS shift a kad odem skidat to je neki renault_trailer?

vec se ponadao da je doso demo igre...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vice kaže...
HBomb kaže...

po ovim filmićima mi se čini kao nastavak pro streeta.. ali su ga očito preimenovali, pošto se prvi nije proslavio, pa sad kao drugi će privuć više pažnje pa će se na kraju ispostavit da je isto ko i pro street...

istina, grafika je izglancana, dodan je pogled "očima vozača" ali vidio sam da će isto tako trebat usporit u zavoju (ne ko u UC da sa 300 kmh bez problema uletiš u zavoj od 90°)... također i one zelene crte po cestama isto podsjećaju na pro street... čak sam vidio i neke kineske oznake po cesti, kojih je bila puna hrpa na pro streetu...

pošto mi je pro street bio super, čini mi se da će i shift... ali očito ću ga morat propustit zbog svojeg preslabog kompjutera... Plač

Ako si mogao pokrenut pro street na kompu moci ces i shift,nevirujen da su je napravili full zahtjevnu :D

• Intel Core 2 Duo 1.6 GHz or faster
  • XP: 1 GB RAM
  • Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM
  • Hard Drive space – 6 GB minimum
  • DVD-ROM – 8x or faster DVD drive
  • Video card – 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0
  • Sound card – DirectX 9.0c compatible
  • Directx– DirectX 9.0c compatible
  • Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
  • Supported Video Cards
    • Radeon X1800 XT 512MB or greater
    • Nvidia 7800 GT 256MB or greater.

ovo ce meni bit jako gusto Smijeh

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
17 godina
Domek kaže...

Cek zakej na početnoj dolje u desnom kutu pise demos: NFS shift a kad odem skidat to je neki renault_trailer?

vec se ponadao da je doso demo igre...

Demo dolazi nakon izlaska igre.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

To što demo dolazi nakon cijele igrice nam možda govori koliko EA misli da će SHIFT biti uspješan... Izlanuo se

Iako je teško procijeniti gameplay preko videa, meni izgleda da je upravljanje neprecizno. Svi koji voze teško se drže savršene putanje, a svako malo ih neko bubne odostraga.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

To što demo dolazi nakon cijele igrice nam možda govori koliko EA misli da će SHIFT biti uspješan... Izlanuo se

Iako je teško procijeniti gameplay preko videa, meni izgleda da je upravljanje neprecizno. Svi koji voze teško se drže savršene putanje, a svako malo ih neko bubne odostraga.

Ma nema veze sve je to za ljude,,volim auta tako da mi je svaki nastavak do sada bio odlican :D

17 godina

i jel se broje minute????Izlanuo se

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

i jel se broje minute????Izlanuo se

ma sta minute milisekunde se broje