NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo minimalni zahtijevi

Need for Speed: Shift minimalni sistemski zahtjevi:

Potrebno – Internet konekcija

OS - Windows XP (Service Pack 3) ili Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7

Procesor – Intel Core 2 Duo 1.6 GHz ili brži

Memorija – XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM

Hard Disk – 6 GB DVD Drive - 8 SPEED

Grafička kartica – 256 MB Video Card, s podrškom za Pixel Shader 3.0*

Zvučna kartica - DirectX 9.0c kompatibilna

DirectX - DirectX 9.0c kompatibilna

Online Multiplayer – 512 Kbps ili brže; 2-12 igrača

Input - tipkovnica, miš

Po izboru – USB volan / Dual Analogue Gamepad

cijeli članak

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

EJ, LJUDI:

nisam kopao po temi i neznam dali je tko već  rekao..

vi koji mislite da DEMEDŽA neće but puno, skoro uopće, prevarili su se. EAev predstavnik u GameSpotu kaže da će se to moć namjestit. Od NoDmage at all do FullExpirianceDamage.

@predpredhodni post

riješit će bugove sto posto. sigurno su vidjeli i pokušat će riješit.

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: NFS: Shift
Hex kaže...

vi koji mislite da DEMEDŽA neće but puno, skoro uopće, prevarili su se. EAev predstavnik u GameSpotu kaže da će se to moć namjestit. Od NoDmage at all do FullExpirianceDamage.

To ce biti odlicno!OsmijehMeni po videnom igra bez problema parira GRID-u.

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

EJ, LJUDI:

nisam kopao po temi i neznam dali je tko već  rekao..

@predpredhodni post

riješit će bugove sto posto. sigurno su vidjeli i pokušat će riješit.

Ako bismo vjerovali EA-u, svakim nastavkom NFS-a bi igrali najbolju igricu na svijetu... NeodlučanNeodlučan

luckyluke kaže...
Hex kaže...

To ce biti odlicno!OsmijehMeni po videnom igra bez problema parira GRID-u.

Skoro je nevjerojatno kako 80% ljudi nasjeda na iste lovačke priče. Isto su tako prikazivali NFS UC sa svojim shiny teaserima i trailerima i pustim obećanjima pa smo dobili k*rac od ovce.

Također je nevjerojatno kako neki ljudi imaju moć procijeniti igricu na temelju običnih j*benih trailera!

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ma opet prostreet stil

to više nije nfs

16 godina
neaktivan

oooo neeeeee... ako bude kao pro street preskacem i ovaj NFS... najvise bih volio da prerade NFS Underground 2, poboljsaju grafiku, ubace neke nove utrke, shopove a ne ovakav Shi(f)t radit Mršti se

kaj mi stavljate thumb down... ubit cu vas Belji se

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 23:42 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
3 5 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma di ste vi bili dosad? Da ovo je Pro Street stil, rade na jos jednom Fast and Furious style NFSu paralelno...

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kako dobro izgleda pogled iz kokpita. Samo se nadam da ce me zadrzati vise od cuku vremena. Jedine igre ovoga tipa koje su me zadrzale na duze je underground 2 i Gran Turismo. Nadajmo se najboljem ;D

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
17 godina
neaktivan

Sto je najgore, mene svaki NFS zadrzi dok ga ne odigram do kraja. Jednostavno volim serijal. A igro sam jos kao klinac sve od 1. dijela pa nadalje Smijeh Inace nijednu drugu "auto" igru nisam igro :)

16 godina
neaktivan

glavni clij nfs shi(f)ta je pružiti igraču još do sad neviđeno vozačko iskustvo iz cockpita

ako će te igrati iz trećeg lica igra će biti jadnija od undercovera

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
Danny_HR kaže...

ma opet prostreet stil

to više nije nfs

Fićo_CoD 5 kaže...

oooo neeeeee... ako bude kao pro street preskacem i ovaj NFS... najvise bih volio da prerade NFS Underground 2, poboljsaju grafiku, ubace neke nove utrke, shopove a ne ovakav Shi(f)t radit Mršti se

Meni bolje ovako.

Znate, moj je san od malena naći sponzora i graditi karijeru na trkačkim stazama.

Ako ova igra prikazuje žestoke doživljaj utrkivanja, ja sam sretan. A vi se kurchite teoretskom činjenicom "cijeli NFS nevalja zato jer je EA malo pogriješio s Undercoverom".

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
17 godina
neaktivan

Ajde malo ozbiljnosti, ma kakav Prostreet. Nemate pojma.

Ne sjećam se da su u prostreetu   bile staze tipa Lagune sece, Nurburgringa, Suzuke, tamo ste se trkali po nekim nakaradnim pustinjama i kanjonima.

Ovo meni više liči na Gran Turismo, što mi se sviđa.

Nadam se da su se sjetili, pa konačno kopirali GT, jer u tom slučaju definitivno ne bi pogriješili.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina

Bilo bi dobro da onak kad frajera udaris odozada u branik da mu auspuh otpadne i struze po poduCool ili da mu motor prokuha sto ga je puno tjerao  i  onda nemre vise vozitPoljubac

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 21:04 (Fake_Alert).
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina

Jos samo 4 dana xD

Ovih mi dana vrijeme uzasno sporo prolazi vjerojatno znate razlog Osmijeh

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Jos samo 4 dana xD

mene boli briga kad ce izac kad ga ne mogu igrat tak da se s tim ne zamaram

16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
luckyluke kaže...

Jos samo 4 dana xD

mene boli briga kad ce izac kad ga ne mogu igrat tak da se s tim ne zamaram

nisi jedini....ustvari mozda ce i ici, nezz ubdme vidio :>

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 22:45 (AmD).
17 godina

Evo recenzija na IGN-u (PS3)

http://ps3.ign.com/articles/102/1023568p1.html

Na video review kaže da je najbolji NFS u zadnje vrijeme, a vjerovatno i ikad napravljen..

"If you are a racing fan you must play this game hundred precent"

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 9:48 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Evo recenzija na IGN-u (PS3)

http://ps3.ign.com/articles/102/1023568p1.html

Na video review kaže da je najbolji NFS u zadnje vrijeme, a vjerovatno i ikad napravljen..

"If you are a racing fan you must play this game hundred precent"

skretanje mi je glupavo il ovi sto su igrali ne znaju vozit il skretanje ne valja previse proklizuje

17 godina
neaktivan

Kad sjedneš u auto, znat ćeš.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina

Ja bih rekao da je to do gamepada, (to je PS3 recenzija). Ako bude dobro radio sa volanom (naspram GRID-a koji je skoro pa nigriv sa volanom) to će biti OK. A ionako ako mi ne bude to funkcioniralo kako treba sa volanom, neću se previše zamarat sa tom igrom..

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmm veza sa internetom vidim obavezna...Hmm slabija prodaja im je zagarantirana...

17 godina
neaktivan
crowap kaže...

Hmm veza sa internetom vidim obavezna...Hmm slabija prodaja im je zagarantirana...

Tko to nema pristup Internetu, a ima računalu koje vrti Shift?

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan

Jos malo pa stize! Stvarno igrica izgleda super, pogotovo to sto mozes tunirati unutrasnjos auta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nadam se da ce biti dobra Smijeh i nadam se da cu ju moci pokrenuti

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Grid je igriv s volanom ite kako :-) samo treba malo znoja prijatelju Logitech MOMO Force  i ideššš, Shift će biti nešto slično . ready to rumbleeee !!!

17 godina

Naspram uprvljanja volanom u rFactor-u i GTR2, to u GRID-u funkcionira užasno!!! Vozio sam ga ja sa volanom, ali to je užas naspram GTR2 i rFactor. Čak ljudi i sa G25 su bježali od vožnje sa njim u toj igri jer jednostavno to nije to!!! Prijatelju. I šta mi je potreban znoj dok vozim GRID??!! Ako se hoću znojit odem na nogomet ili vozit biciklu, a kada se oću opustit uz vožnju ili sjednem u auto i odem se vozit ili stavim GTR2 i utrkujem se, bez znoja...nadam se u budućnosti i SHIFT-u..

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 14:37 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja vozim grid od 1.5.2009 sa volanom i nikakvih problema--ljepota

normalno je uvijek ljepse igrat rF ili GTR2 sa volanom jer je simulacija

ALI SE MOZE grid igrat normalno,fino sa volanom.

nisam ni ja mogao cim sam sjeo,trebalo mi je par sati i nastimao sam sebi opcije kako mi odg i sve fercera super.

OT: Shift bi zaista mogao biti sjajan,samo me interesuje sta ce uraditi vezano za multiplayer? nadam se da nece biti potreban key ili org igra za online :/

pozz

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Naspram uprvljanja volanom u rFactor-u i GTR2, to u GRID-u funkcionira užasno!!! Vozio sam ga ja sa volanom, ali to je užas naspram GTR2 i rFactor. Čak ljudi i sa G25 su bježali od vožnje sa njim u toj igri jer jednostavno to nije to!!!

Potpisujem

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice