Nestabilan Fps u COD4

poruka: 12
|
čitano: 4.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nestabilan Fps u COD4

Problem je sto mogu imati mnogo fps al je nestabilan stavim npr /com_maxfps 500  i fps je na 500 nekadi ide na 501-502-498-499 ali je problem srednje sifre 500(333-1000.1);500(167-1000.1) i tako se krece isto tako kad stavim 250 il 125 a znam da to nije normalno jer sam vidio stabilan fps npr 250(250-250.0) nez do cega je moja confa je

Intel Core2Quad Q9400 2.66GHZ

4GB RAM

Nvidia Geforce 9800GTX 1,7GB

Inco
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nestabilan Fps u COD4
mirza911gt kaže...

Problem je sto mogu imati mnogo fps al je nestabilan stavim npr /com_maxfps 500  i fps je na 500 nekadi ide na 501-502-498-499 ali je problem srednje sifre 500(333-1000.1);500(167-1000.1) i tako se krece isto tako kad stavim 250 il 125 a znam da to nije normalno jer sam vidio stabilan fps npr 250(250-250.0) nez do cega je moja confa je

Intel Core2Quad Q9400 2.66GHZ

4GB RAM

Nvidia Geforce 9800GTX 1,7GB

Imam i lagg u cod4 kad samo udjem lagga mi 1min tj trza a to je sve pocelo kako sam instalirao patch

Inco
17 godina
Nestabilan Fps u COD4

Pa procesor ti je samo na 2,66GHz šta ti očekuješ i grafička baš i nije nešto da je gtx260 216 onda nebih spominjao. Tih 1,8GB na grafi ti je bio loš potez pogotovo tog razreda, sigurno si puno iskeširao na marketinšku foru.

Clockaj procesor, clockaj grafičku malo i imat ćeš stabilniji i veći fps i ako nisi upiši one komande za povećanje fps-a...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:28 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ovo mrzim. 500fpsa stabilno mozes dobit jedino na low rezoluciji i low detaljima.

250 sta je realno mozes dobit sa tom grafom na solidnoj rezoluciji ali low postavkama takoder, sa time da ti procesor mora bit klokan na nekih 3.2 mozda i vise

16 godina
neaktivan
Nestabilan Fps u COD4

ajde mi samo objasnite šta će vam 500 fps-ova kad ljudsko oko nemože vidjet ni preko 100??? po meni čisto nadrkavanje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo stavi max rezu i sve na high i upiši da ti fps bude lockan na 250. Viruj mi do je dosta Namigiva

ceRina:)
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pa procesor ti je samo na 2,66GHz šta ti očekuješ i grafička baš i nije nešto da je gtx260 216 onda nebih spominjao. Tih 1,8GB na grafi ti je bio loš potez pogotovo tog razreda, sigurno si puno iskeširao na marketinšku foru.

Clockaj procesor, clockaj grafičku malo i imat ćeš stabilniji i veći fps i ako nisi upiši one komande za povećanje fps-a...

moj processor je jaci i brzi od tvog sad da ti samo javim jer moji 2.6ghzx4 a tvoji 3,2x3 a moja grafa se poredi sa gtx 260 ali je narnavno gtx 260 malo bolja a sto se tice stablnosti kad sve stavim na low sve na min stavim maxfps 50 opet nestabilan a moze ici mnogo vise grafa je kolkana a processor sigurno netreba

Inco
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Samo stavi max rezu i sve na high i upiši da ti fps bude lockan na 250. Viruj mi do je dosta Namigiva

ne trazim ja manji fps neg stabilniji!

Inco
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

ajde mi samo objasnite šta će vam 500 fps-ova kad ljudsko oko nemože vidjet ni preko 100??? po meni čisto nadrkavanje...

sto se tice tog nadrkavanja ja nisam pito kolko ljudsko oko moze vidjeti neg sam pito kako da fps bude stabillan a ak nisi znao vise fps znaci mirnije puska brze pucanje to mozda igrac ne primjeti al primjete protivnici

Inco
16 godina
neaktivan
mirza911gt kaže...
smrad06 kaže...

sto se tice tog nadrkavanja ja nisam pito kolko ljudsko oko moze vidjeti neg sam pito kako da fps bude stabillan a ak nisi znao vise fps znaci mirnije puska brze pucanje to mozda igrac ne primjeti al primjete protivnici

brže pucanje ima veze sa reakcijom igrača a ne sa fps-ovima...ako ti je average fps 100 isto je kao da je i milijun...

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
mirza911gt kaže...
smrad06 kaže...

brže pucanje ima veze sa reakcijom igrača a ne sa fps-ovima...ako ti je average fps 100 isto je kao da je i milijun...

hahaha nisam mislimo na pistolj i na snip neg mislim na automatske puske pucaj sa 60fps u zid ili mjenjaj oruzje a probaj to isto sa 250 pa ce vidjeti razliku a ak nevidis sta ti ja mogu

Inco
16 godina
neaktivan
mirza911gt kaže...

hahaha nisam mislimo na pistolj i na snip neg mislim na automatske puske pucaj sa 60fps u zid ili mjenjaj oruzje a probaj to isto sa 250 pa ce vidjeti razliku a ak nevidis sta ti ja mogu

nisam ja to smislio, to je jednostavno tako... ljudsko oko NE MOŽE vidjeti preko 60-80 fps-ova... tako da kako bi narod rekao "džabe si krečio"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice