Kakav je u race? Moze li pobjediti mr2?
Ni blizu. MR2
Ni blizu. MR2
Ni blizu. MR2
Mr2 je oficijalni cheat od developera... :)))
Ni blizu. MR2
Mr2 je oficijalni cheat od developera... :)))
Možda. Ja ga kupio kada je bio u pola cijene.
Ma nije ni ta mr2 toliko dobra ja je derem sa bmw m3 sa slabim skilovima
Ovisi kojeg vozača. Nisu svi isti.
M3 je isto dobar u b klasi, načisto nemogu odlučit između njega i solstica koji je bolji, nisam ih testirao, ali dobri su oba...
Ni blizu. MR2
I agree, ne mozes joj nista...(osim ako je los vozac vozi)
...pa vi recite da je nfs World skup...
http://tehnoklik.net.hr/vijesti/64-godisnja-zena-ostala-bez-maca-od-155000-kn-i-tuzi-autore-igre
...pa vi recite da je nfs World skup...
http://tehnoklik.net.hr/vijesti/64-godisnja-zena-ostala-bez-maca-od-155000-kn-i-tuzi-autore-igre
Pogledaj samo godine u babe.
Jel hoće skoro kakav kod za auto? Nešto se šuška...
Jel hoće skoro kakav kod za auto? Nešto se šuška...
Kad god se šuškalo, ništa nismo dobili. Zato...
Ja i ne očekujem, uvijek gluposti daju.
Bogme ovaj zadnji audi clubsport quatro i nije za mene baš bio neka glupost...
Za ukras.
Za ukras.
Haha noob očito ni ti nevoziš za ranking... xD
Meni taj Audi nije cak ni za ukras bio dobar, prodao sam ga, a sto se tice Porsche-a, e on je fenomenalan
Ja sam ga vozio jednom samo, ono kada smo vozili TE B class. Bezveze auto.
neznam zasto vi toliko pljujete po tom autu meni je nekak fora,cak sam u b classi vise puta pobjedivao s njim nego sa bmw-om
neznam zasto vi toliko pljujete po tom autu meni je nekak fora,cak sam u b classi vise puta pobjedivao s njim nego sa bmw-om
Ma noobovi oni bi i mclarena prodali da im ga neko da... Neka prvo kupe nešto boosta pa onda neka komentiraju...
Čovjek dođe na forum da nešto nauči, a onda vidi svašta, jedini je Bumbilek ovdje kompetentan da da suvisao komentar jer ima malo soli u glavi i kusur godina, i bogom je dan na ovom foumu, i još nekolicina forumaša koji obavještavaju o besplatnom revive striku, ostalo su sve djeca...
I još jednom napominjem, kupite nešto boosta... ;)
jedini je Bumbilek ovdje kompetentan da da suvisao komentar jer ima malo soli u glavi i kusur godina, i bogom je dan na ovom foumu, i još nekolicina forumaša koji obavještavaju o besplatnom revive striku
Kakvo je stanje sad sa cheaterima i pay 2 win?
Haha noob očito ni ti nevoziš za ranking... xD
Ti si noob.
Kakvo je stanje sad sa cheaterima i pay 2 win?
Ima ih kao i uvijek. Preko dana manje, ali na večer užas. A ovo pay 2 win, što te točno zanima?
Je li velika razlika izmedju onih koji placaju i onih koji ne?
Ima razlike, ali ne baš velike. Zamisli ti voziš 911 4.0 a tvoj protivnik vozi McLaren F1, nemaš šanse ako je frajer imalo dobar vozač.
Dosta je onih što imaju lovu i kupuju boost aute al nemaju baš blage veze o vožnji.
Ima razlike, ali ne baš velike. Zamisli ti voziš 911 4.0 a tvoj protivnik vozi McLaren F1, nemaš šanse ako je frajer imalo dobar vozač.
Dosta je onih što imaju lovu i kupuju boost aute al nemaju baš blage veze o vožnji.
i imaš igrača poput mene koji kupuju boost aute i boli ih ona stvar za utrke jer voze samo TE.. ;)
i imaš igrača poput mene koji kupuju boost aute i boli ih ona stvar za utrke jer voze samo TE.. ;)
I ovakvih.
Novi IGC auti
Chevrolet Corvette Z06
Porsche Panamera Turbo
Pontiac Firebird Formula
Izlaze
Lamborghini Murciélago LP 640
BMW M6 Coupé
Mazda RX-7 RZ
Kad će renault clio, čekam ga od kad sam počeo igrat...