apex eu farmanje sada, dodajte me Remzi1996
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne mogu uci na stranicu od nfs world, da li postoji jos neki nacin kako da iskoristim ovaj kod i da li znate u cemu je problem sa ovim. Ja sam obrisao sve cookies,cijelu povijest i opet ne moze.
Ja ne mogu uci na stranicu od nfs world, da li postoji jos neki nacin kako da iskoristim ovaj kod i da li znate u cemu je problem sa ovim. Ja sam obrisao sve cookies,cijelu povijest i opet ne moze.
Isti problem, da nisu oni to srušili stranicu da probaju ukinut taj kod?
Tu se Log In-aj i redeemaj
mislim da su bas zato srusili stranicu nemogu ni ja uci al na srecu uspio sam ga aktivirat :D
Ma sigurno je stranica preopterecena kad su svi saznali za kod i sad niko nemoze uc jer se srusila.
kako ovo preko origina da uradim
hvala ti za ovo, uspio sam
Koji osmjeh od uha do uha kad sam ga ugledao za 0 boosta, odmah je uslijedio brzinski test na Dover Streetu. Ovo je projektil! Konacno imamo auto da se mjerimo sa Aventadorima i Zondama.
Bumbilek hvala velika!
I ja sam uspio da ga ugrabim iako sam mislio da je vec kasno :)
Hvala :)

Istina... Ja dobio Megablocks
i ja dobio mega bloks :D e i btw gotovo je sa duble cash i rep :( nazalost

Ne morate biti rus,nije bitno odakle ste. Evo ja sam maloprije samo upisao kod,i dobio ga. :D
Hvala!
šta je to megabox?
jbt izgleda da ce na 30 k dati ageru a na 50 veyrona zivi bili pa vidjeli :D bio sam visio tamo i prevodio kommove i sad naletim na taj
jbt izgleda da ce na 30 k dati ageru a na 50 veyrona zivi bili pa vidjeli :D bio sam visio tamo i prevodio kommove i sad naletim na taj
Tek su na 18 000 ima puno do 50 000
Ali bi uistinu bilo lijepo vidjet veyrona u garaži...
al nisu daleko od 30 :D i agera nije losa :D
šta je to megabox?
Megablocks je verzija Porschea 911 GT3 RS 4.0
razlikuje se od običnog Porschea po tome što dolazi sa djelovima s 2 zvjezdice (običan dolazi s djelovima s 1 zvjezdicom), dolazi s aftermarket djelovima i vizualno je drugačiji
ja sam dobio Megablocks Edition
BTW. jeste primjetili da u Car Dealeru više nema tog Porschea (predpostavljam da je Dev tim odlučio nešto poduzet po pitanju tog koda )

Ja sam dobio obicnu verziju
Konacno imamo auto da se mjerimo sa Aventadorima i Zondama.
imali smo ga i prije
i megablox mi nije stao u prosli post
I umjesto da ostaviš one lijepe stock felge koje dođu s tim autom, ti staviš ove ružne.
tebi ruzne, meni lijepe...one stock su ok, ali BBS na porschea... <3
Evo cisto da vidite kako sad izgledaju moji automobili posle edita u trajanju od dva sata
Sta mislite?
Iskreno, meni ružno izgledaju, ništa osobno...
Tnx na onom kodu, ugrabio sam svog Porschea