Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 189.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

imam veeliki problem...crysis mi radi na konfiguraciji koju imam,bez probleme...a nfs mi koji put trzne i preko ekrana se pocnu tijekom igre u voznji pojavljivat kao neke crne crte,i negledljivo je...dali mi moze netko pomoci,bio bih zaahvala...hvala

Konfiguracija je

AMD Athlon 3000+

1gb rama

Ati radeon X600 se(256mb)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Probaj stavit zadnje drivere za grafulju i chipset

2.Obavezno stavi si 2GB RAMa.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

hmmm... a cipset je??
17 godina
protjeran
vale_1992 kaže...
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

hmmm... a cipset je??
  Chipset je skup čipova i kontrolera koji nadziru rad računala (protok podataka među komponentama, rad procesora...)
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

evo mene zanima dali se na ps2 moze skrsiti auto?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemoza ja sam doso do 85% i nikad nisam uspio slupat auto.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je jedini NFS koji mi se neda igrat, čak sam i pro street podnosio ali ovo...najgora mi je grafika i one sjene zubate(samo čekaju da te pojedu), pa manjak frameova mi isto pili po živcima. Igra mi je u početku bila dobra ali kad sam probao GRID ne palim undercover već 3 tjedna

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e vidite moj comp neka mi neko kaze oce li mi moc podrzat nfs ovaj undercoven evo

AMD sempron(tm) Processor 2500+

1.41GHz   2GB RAM-A

0 0 hvala 0
17 godina
junac kaže...

e vidite moj comp neka mi neko kaze oce li mi moc podrzat nfs ovaj undercoven evo

AMD sempron(tm) Processor 2500+

1.41GHz   2GB RAM-A

Uhhh.... Ne znam, možda na minimalne detalje i 800x600 rezoluciju. Kakva ti je grafička?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan

Zašto se uopće truditi pokretati tu igru... igra ne valja i to je to... stoji mi na hardu tak da stoji i to sam tek sad vidio... mislim da će letjet van!!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e moj bratić ima stari komp proc P4 2.4GHz, 512mb RAM, ima neku ATI grafu s 256mb neznam sad točno koju neku 3500 seriju i undercover mu radi ali jako slabo... dobije nekih 7 - 12 FPS

Naravno detalji min a igrao je na rezi je 800 x 600

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 3:28 (Thanatos).

0 0 hvala 0
17 godina

Kod mene je stari Intel Celeron na 2.2Ghz, grafulja je ATI 9600PRO 128MB, i 768RAM DDR...i pokrećem bez problema NFS UC...detalji su neki na high a neki na min....

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

neam pojma sta pljujete igru...pogotovo vi koji ste je vidjeli smao na slikama...pojma nemate...

optimizirana je dosta...ja sam svojom konfiguracijom imam sve postavke na max kolko idu...1024x768 i NIKAD ne padaju fps-i ispod 60

prvi NFS koji podsjeca na hot pursuit...cak nadmasuje MW u tome zbog nekog ludog štimunga i preprepredobre glazbe....nakon nekoliko godina opet ima soundtrack valja...

istina da ima i minusa, najveci je prebrza policija...jbt koda da imaju mlazni pogon znaju ic ponekad, makar je tak zanimljivije i teze...

zezno sam se bio i sad prolazim ispocetka (makar nisam daleko niti otiso)

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Vratili su neke stvari iz prethodnih serijala, što je dobro, ali grafika je neoptimizirana i loša,Nema GPS navigacije, loša fizika....Mislim, mrvicu bolje od ProStreet-a.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

grafika se od most wanteda nije nista promijenila...samo je malo zahtjevnija...malo

fizika u NFS serijalu nikad nije ni postojala......

prostreet mu nije ni do koljena

undercover je jedan od najboljih do sad...bolji je od prostreeta, carbona i MW-a skupa...

a sad kaj ih je nekoliko EA mrzitelja popljuvalo i to sto svi ostali ponavljate za njima ko papige a igru niste odigrali ni 2 sata ukupno...vecina ni ukljucila

ako je igra zahtjevna nemojte je pljuvat...imate gta4...njega pljujte...on to i zavredjuje....najgora konverzija u povijesti gaminga

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Zavisi...

Ja sam Undercover presao. Onako je. Grafika mi je dobra, auti su super, grad je suh i nije pretjerano zanimljiv, sto je po meni najveci propust.

Fiziku nfs-a sam uvijek volio jer daje onaj osjecaj da si najbolji vozac na svijetu.

Uglavnom, nisam ocekivao puno, ali blago me je razocarala, iako sam je stavio u onoj temi o najboljoj igri u 2008. na 3. mjesto.

MW i danas igram opet pomalo, ali sam misljenja da citav nfs serijal nije ni blizu prvih nastavaka koje ionako 90% mladih forumasa ovdje nije ni vidjelo, a tek zaigralo.

Undercover sam opet instalirao (nakon sto sam je zavrsio i obrisao), da odradim jos par utrka i kupim jos neku egzoticnu pilu, ali sam brzo izgubio interes. Jednostavno nema replay value nikako, dok su stariji nastavci to imali.

E ono su bile igre.

17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Zavisi...

Ja sam Undercover presao. Onako je. Grafika mi je dobra, auti su super, grad je suh i nije pretjerano zanimljiv, sto je po meni najveci propust.

Fiziku nfs-a sam uvijek volio jer daje onaj osjecaj da si najbolji vozac na svijetu.

Uglavnom, nisam ocekivao puno, ali blago me je razocarala, iako sam je stavio u onoj temi o najboljoj igri u 2008. na 3. mjesto.

MW i danas igram opet pomalo, ali sam misljenja da citav nfs serijal nije ni blizu prvih nastavaka koje ionako 90% mladih forumasa ovdje nije ni vidjelo, a tek zaigralo.

Undercover sam opet instalirao (nakon sto sam je zavrsio i obrisao), da odradim jos par utrka i kupim jos neku egzoticnu pilu, ali sam brzo izgubio interes. Jednostavno nema replay value nikako, dok su stariji nastavci to imali.

E ono su bile igre.

NFS:HP 2 .... da da... to su bili dani
neznam...ali mene undercover jaaaakooo vuce na taj stari predobar naslov....neznam zasto
(kad smo vec kdo starih voznji sjetio sam se najnajbolje voznje VRALLY 2...majko mila.... to i NFS HP2 ... milina )
17 godina

NFS Hot Pršut 2 je bio najbolji do sada...ono natjerivanje s policajcima....ono nikad ne zaboravim

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

256 mi je

17 godina
protjeran

Need for Speed:Hot Pursiut 2 i još k tome pri dodajmo Colin McRae Rally 02 + VRally - To su bile prave igre.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jos sam zaboravio spomenut prepredobru stvar koju su ubacili u igru a falila je strasno

fore ko u filmu nestali za 60 sekundi

krades aute i onda bjezis od murije da bi dosado u neku garazu di se rastavljaju auti ili preprodaju...(a sve neke egzoticne mrge) :))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam 2 problema

1.kako ugasiti sjene?

2.i nekad mi pocne trzati nemoze se auto voziti a imam konf. e8400 ati hd 4850 512mb 4gb ram-a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maaaa kaže...

imam 2 problema

1.kako ugasiti sjene?

2.i nekad mi pocne trzati nemoze se auto voziti a imam konf. e8400 ati hd 4850 512mb 4gb ram-a

to ti je do igre, a ne do kompa....   nabavi bolji primjerak igre Namigiva
Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan

uuuu.... konačno da i ja komentiram..  Smijeh

ovak.. s obzirom da sam Pro Street dobio zajedno sa Undercoverom (nisam igrao Pro Street sve do sad...) mogu reć da sam se više zadržao na Pro Street-u nego na Undercoveru.

Kod Pro Street-a obožavam podosta realnu fiziku auta, driftovima zamjeram jer su neke staze kratke, a sve ostalo mi je super. Da napomenem da se radi o osobnom ukusu i da više volim simulacije, pa bi pohvalio taj nastavak.

Kaj se undercovera tiče, i očekivao sam da će bit takav. Ali sam barem očekivao da će fizika auta bit nešto bolja, jer mi nema smisla proć zavoj od 90 stupnjeva sa brzinom od 260km/h... undercover sam igao par dana i najprije ću završit Pro Street, pa ako ću imat volje, bacit se na undercover...

grafiku ne mogu komentirat, jer imam slabiji kompjuter, pa sam prisiljen igrat na Medium-Low postavkama...

opet kaj mi smeta, su iritantni civilni vozači. primjer: vozim lap race od 3 kruga, i vozim se prebrzo i počnem kočiti maaalko prije ulaska u zavoj tak da sam se skucao u zid i sljedeća iznenadna stva je kaj me idijot čekao iza zavoja samo da se skucam u njega... i dobro, vozim drugi krug i opet isti zavoj, opet ista situacija - idijot ko da me čeka na zavoju da se skucam u njega... eh sad jel to neki bug, nemam pojma...

sljedeće: di je drift? di je drag?.... pifff.....

jedino kaj mogu pohvalit je: fenomenalan soundtrack i bogata kolekcija auta. Iako mi smeta kaj neki fale (nemogu se sjetit koji, al mislim da nema Mazde i još nekih)...

onda ono, skill tablica, neznam jel ima kakve utjecaje u daljnjoj igri, ali do sad nisam osjetio neku razliku....

sve u svemu: klasični NFS, samo u još slabijem izdanju...

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ni ne trudite se instalirati a kamoli igrati razocaranje tesko 6 sati za igru od 5.5G omfg

cila igra po danu opcija smoke ne radi ono gresaka pun k* pre jednostavno od svih auta na listi najtezi pritivnik je cudnovati(a kad nemos vulgarne izraze) mercedes meclaren(ko se vako pise)

:)

...........

prica s* ono od animations neko patnicko jedva 5 min se more sve skupa skupiti ma .......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ni ne trudite se instalirati a kamoli igrati razocaranje tesko 6 sati za igru od 5.5G mg

cila igra po danu opcija smoke ne radi ono gresaka pun * pre jednostavno od svih auta na listi najtezi pritivnik je cudnovati(haah vulgar words ..:() mercedes meclaren(ko se vako pise)

...........

prica s* ono od animations neko patnicko jedva 5 min se more sve skupa skupiti ma .......

luiggi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ni ne trudite se instalirati a kamoli igrati razocaranje tesko 6 sati za igru od 5.5G mg

cila igra po danu opcija smoke ne radi ono gresaka pun * pre jednostavno od svih auta na listi najtezi pritivnik je cudnovati(haah vulgar words ..:() mercedes meclaren(ko se vako pise)

...........

luiggi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne znam zasto vecina prica da je igra losa jer igra je odlicna...mila majka naspram pro streeta...jedino murija...imam buggatija full nabrijanog i idem 390 km/h a murija me ko od sale ulovi...

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
luggi kaže...

ni ne trudite se instalirati a kamoli igrati razocaranje tesko 6 sati za igru od 5.5G omfg

cila igra po danu opcija smoke ne radi ono gresaka pun k* pre jednostavno od svih auta na listi najtezi pritivnik je cudnovati(a kad nemos vulgarne izraze) mercedes meclaren(ko se vako pise)

...........

Bog te okrenul,sto je to za post ? Pa ovo treba prevest s nekog hrvatskog na hrvatski. Neznam dal ti se i jezik plete, ali znam da ti je tipkovnica pokvarena.
Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
GeForce kaže...

ne znam zasto vecina prica da je igra losa jer igra je odlicna...mila majka naspram pro streeta...jedino murija...imam buggatija full nabrijanog i idem 390 km/h a murija me ko od sale ulovi...

E to je i mene sfrustriralo. A Bugatti slovi kao najbrzi ( u igri ) - sto ispada nije. Ima tu jos stvarcica za poboljsat.
Audi R8 - born of powerful ideas
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice