Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pa bilo bi sve to divno, a tko će htjeti to napraviti? EA, Atari, THQ...? Ja bih kupio igru koja bi imala otok kao TDU, fiziku kao u GRID-u, naravno murju koja bi počela djelovati za neka kaznena djela (šteta, offroad vožnja, krzanje od druge aute...), semafore, motore i aute i to sumu TDU-a i NFS Undercover-a, vremenske uvjete (poledica, snijeg, kiša) i naravno vrijeme od 0-24 sata po stvarnom vremenu (vožnja u noći, zori, danu, predvečerju)

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hmm, te vremenske uvjete je imo stari NFS3. Bilo bi dobro da to vrijeme vrate.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo sam se razočaral jer je preslično most wantedu,policija i sve te potjere,znam da nema bas mnogo drugih nacina da se to napravi al previse podsjeca na MW.

Ipak dobra je za zabavu jer ima nesto novih auta.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover

meni je igra super , nije ono predobra ali je ok , na pocetku mi je bila malo dosadna sve dok ne otkljucas nove aute , tek u kasnijem stadiju igre se otkrije pravi zar igre , mape su velike sta je super , ima mnogo auta za kupiti , grafika nijetako losa kako svi pricaju nego je ok , ostcenja nisu nesto vrhunska , ali bolje da ih ima nego da ih nema , fizika auta je malo losa ali se naviknes ipak je ovo cista arkada , sve u svemu nije me razocarala i opce nije tako losa kao sto je ovdje pola njih predstavlja  ocjena 7-8/10

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
joc kaže...

meni je igra super , nije ono predobra ali je ok , na pocetku mi je bila malo dosadna sve dok ne otkljucas nove aute , tek u kasnijem stadiju igre se otkrije pravi zar igre , mape su velike sta je super , ima mnogo auta za kupiti , grafika nijetako losa kako svi pricaju nego je ok , ostcenja nisu nesto vrhunska , ali bolje da ih ima nego da ih nema , fizika auta je malo losa ali se naviknes ipak je ovo cista arkada , sve u svemu nije me razocarala i opce nije tako losa kao sto je ovdje pola njih predstavlja  ocjena 7-8/10

Točno tako.

Nego jeli itko uspio skininiti branike i haubu od Lotus Elise-a?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Nego jeli itko uspio skininiti branike i haubu od Lotus Elise-a?
 Ja sam bez problema i to u više navrata uspio skinuti haubu od Lotusa.
I ne samo to, nego još mnogo stvari.
Auspuh nije bio na svojem mjestu, spoiler se ukrivio, auto cijeli izgreban...

To se uglavnom dogodi kad bježim od murje.

17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Evo, instaliro i ja.

Igra me nije razocarala, jer nisam puno ocekivao od nje, od prostreet-a je bolje, ali on MW-a nije. Kad sam citao prije komentare drugih ljudi, tipa fizika je losa itd. mislio sam da se pres*ravaju, da je to ipak NFS, da ima murje i da mora bit super. Onda instaliram igru, i stvarno shvatim da je fizika losa. Skretanje su katastrofalno napravili, trebli su samo prekopirat to iz MW-a. Policiji je relativno lako za pobjec, a ni u utrkama nije tesko bit prvi. Mapa je ogromna i dosta grafički doradjena , i to je po meni najveca prednost. Uglavnom, solidno, igrivo.

7/10

E sad, malo sam razmisljao i shvatio kako u biti ni jedna driving igra nije baš ono pravo. Zamislite fiziku i crasheve iz grida, mapu i murju iz NFS-a, dodatke kao sto su pjesaci, motori i grafiku iz GTA IV, na to jos dodajte vremenske uvjete, kisa, pa cak i snijeg, kako bi to bilo divno igrat....

i ja sam isprobao, slažem se u svakom pogledu!
usput, meni se igra stalno ruši, ima li još itko takav problem?
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina

Ovo dobijem kad odem u potjeru s Lotusom i jako ga izudaram.

Lotus Elise Damage Lotus Elise Damage
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

To je još dobro, da ti vidiš kak ja svojeg izlupam, to je nevjerojatno.
Hauba otpadne, vidiš motor i ove dijelove, spoiler skroz nakrivo stoji, vrata od gepeka se dignu, auspuh nije na svojem mjestu...
17 godina
Prison Breaker kaže...
crystal6 kaže...

To je još dobro, da ti vidiš kak ja svojeg izlupam, to je nevjerojatno.
Hauba otpadne, vidiš motor i ove dijelove, spoiler skroz nakrivo stoji, vrata od gepeka se dignu, auspuh nije na svojem mjestu...
 Ali fora je u tome što ja to napravim svakom autu osim ovom.
16 godina
protjeran

moj bugatti ide samo 448 kn/h

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo upravo sam prešo NFS... sad za kraj mogu reć što mi se nesviđa u igri

1. Nesviđa mi se priča..

2. Nesviđa mi se ovo novo što su uveli da se mora uništit auto od onih Rose,Thug..pa na kraju Chase, na početku mi je bilo zabavno al poslije je dojadilo bilo ih je puno tako da je  to 0 poena...

3. Glupa policija, zbog njih umal nisam presto igrat... nesviđa mi se to što kad se utrkujem s nekim policija samo mene ganja a ne ostale

4. Ovo na kraju s Chase mi je totalno glupo policija mene ganja, a kad je ja slupam onda nju vode u lisicama a meni zahvaljuju

5. Grad su mogli detaljnije uradit, mogli su stavit da se izmjenjuje dan i noć, da se vidi s kojim autima se utrkujem a ne samo njihova imena.. djeluje mi koda su se žurili kad su pravili igru ili su lijeni..

Sviđa mi se... 

Highway battle, Outrun, dobra auta, veliki grad, Carmen(ona mala crnka) Smijeh

sve u svemu nije loše, al je moglo puno bolje....

Share a message or link with contacts.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto da ne bi sve ostalo na riječima, evo dokaz da bez problema uspijem slupat auto i to gadno.

Konkretno u ovom slučaju je otpala hauba i branik.

Netko je pitao dali je to moguće, i da, naravno da jeste, u ovom slučaju auto je Audi TT.

Audi TT -bez branika i haube- Audi TT -bez branika i haube-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tko je vama dao vozačku (ako je imate)! Just kidding! Lako je slupati auto u igrici jer nije stvarno oštećenje (čitaj virtualno)! Ja sam Opel Vectru propeo na zadnjak a ima prednji pogon (to sam uspio prije nego što sam krenio polagati)!!! Tko to uspije nadmašiti neka napiše! Inače sam pažljiv vozač odkako sam položio i nisam do danas imao ijedan prekršaj (to je bilo vrlo neugodno iskustvo jer je otac bio u drugom autu ispred mene, i čudio se kako sam uspio propeti auto)! Zato sada još više igram igre jer nema nikakvog problema kada razbiješ auto (ne mislim na GRID, GTR..., već na NFS, TDU...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa NFS U ej tu da se malo lupamo i razbijamo .

17 godina
neaktivan

Igra bi bila dobra da se sve događa

noču i svima bi bila dobra igra.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si u onih 8% koji slušaju pravu glazbu, kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ludi pomagajte ovaj novi nfs mi ocajno ide mislim na broj slicica u sekundi.Stavio sam sve do kraja broj fps je 20.Dali neko zna u cemu je problem neka odgovori na moje pitane.Unapred hvala.Kofiguracija je dole iz potpisanog,samo jos da kazem da je istalirana vista ultimet 32 bit sa servis pakom1.

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj isključiti AA, sjene (shadows)...nemoj sve na high, još i ako ti je rezolucija neka veća, probaj je smanjiti recimo na 1280x1024 ili 1024x768...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Probaj isključiti AA, sjene (shadows)...nemoj sve na high, još i ako ti je rezolucija neka veća, probaj je smanjiti recimo na 1280x1024 ili 1024x768...

Probacu pa cu da vidim imal razlike.Inace rezoluciju sam bio stavio 1680x1050.Nista hvala na savjetima.Namigiva
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina

Čudno, ja imam konfu sa E8400, 4Gb RAM-a i HD4870, pa radi sasvim dobro na 1680x1050, sve na max uključujući i AA. Da probaš najnovije drivere za grafu?

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Čudno, ja imam konfu sa E8400, 4Gb RAM-a i HD4870, pa radi sasvim dobro na 1680x1050, sve na max uključujući i AA. Da probaš najnovije drivere za grafu?

Drajver koji imam je 180.48 naj noviji trenutno.Da nije do igre igra je piratska.Nest mis se ne kupuje orginal.
16 godina
neaktivan

ja sam pred par dana prešao NFS:UC...i nije mi baš neš za takve najave kakve je imao...sve je prosječno...grafika je super, auti i nadogradnja isto ok...utrke tako tako...

sve u svemu imam mišljenje kao većina...nije loše ali bi moglo biti bolje...=)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AVPR kaže...
Lovac kaže...

Drajver koji imam je 180.48 naj noviji trenutno.Da nije do igre igra je piratska.Nest mis se ne kupuje orginal.
 Do igre ti je. (odnosno u tvom slučaju do loše piratske verzijeSmijeh)
na tvojoj konfi nfs mora letit ko raketa ;)
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan

Jel sam ja corav ili sta? Dali postoji DRAG RACE u ovoj igri, igram samo rokam TAB ali jos drag nisam dozivio? Nemojte mi rec da nema...

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
16 godina
neaktivan

nema ni draga ni drifta, evo upravo presao igru, onako nelose, ali moze se odvozit. Meni bilo napeto samo kupit Bugattija i na nasminkat ga do kraja i vidit kakav je, pa eto usput presao karijeru Smijeh

17 godina
neaktivan

Ni draga ni drifta??!?!? WTF?!?! Pa da mi je cut jedan smisleni argument zasto..........uzas :-(

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ni draga ni drifta??!?!? WTF?!?! Pa da mi je cut jedan smisleni argument zasto..........uzas :-(

A ja oduševljen što ih nema, drag mi je još i podnošljiv, ali drift MRZIMViče
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
Paolo2612 kaže...
mislav_01 kaže...

A ja oduševljen što ih nema, drag mi je još i podnošljiv, ali drift MRZIMViče
 Meni obratno, drift mi je odlican (nisan igra prostreet), a drag nevolin(samo minjas brzine i izbjegavas aute).

16 godina
neaktivan

Jel moze neko da mi posale gde mogu skinit neki dobar crack za nfs undercover,ovaj moj nije nizasta.plz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AVPR kaže...

Jel moze neko da mi posale gde mogu skinit neki dobar crack za nfs undercover,ovaj moj nije nizasta.plz

Skini reloaded-ov. Meni radi ko urica
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice