Need for Speed Undercover najavljen

poruka: 28
|
čitano: 2.337
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo upravo je najavljen novi Need for Speed naslov i čini se da su malo ozbiljnije pristupili proizvodnji istoga ovaj put:

http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2051&select=27

Što mislite kako će to sve izgledati na kraju?

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - [url=http://www.hcl.hr]www.hcl.hr[/url]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover najavljen

isto kao i svaki NfS do sad...

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina

Zanimljivo zvuči ali imam osjećaj da će to upropastiti.

AsRock P4V88+, socket 478 Intel Celeron D 325 2.53 GHz Club 3D GF 7600 GS 256 MB 1 GB DDR 133 MHz Seagate Barracuda 80 GB, 7200 rpm, 2 MB cache Seagate Barracuda 160 GB, 7200 rpm, 8 MB cache Chieftec 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nadam se da neće biti smeće kao prostreet....underground2 rules

17 godina

Imat će duplo više vremena za razvoj. Do sada su NFS-i izlazili svaku godinu kao na pokretnoj traci i bili dosadni jedan za drugim, nadam se da će sada iskoristiti više vremena i uvesti neke novitete

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Imat će duplo više vremena za razvoj. Do sada su NFS-i izlazili svaku godinu kao na pokretnoj traci i bili dosadni jedan za drugim, nadam se da će sada iskoristiti više vremena i uvesti neke novitete

Upravo to. Imaju više vremena na raspolaganju da budu kreativni, trebalo bi se nešto novoga, inovativnoga, zabavnoga i zanimljivoga izroditi iz toga... Meni osobno fale NFS naslovi izašli do Porshe unleasheda.. ovi noviji su malo "prekul" za mene :P .. al ajde NFS: Underground 2 mi je bio stvarno okej...
Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr
17 godina
neaktivan

Pozz Ementaler, pa zar i ti na bug forumu.Cool

Evo upravo sam na kraju pro streeta, igrica je više kao simulacija za razliku od carbona što i nije baš dobro a ni loše, jer nema onih glupih priča i iritantnih likova, ali mogli su barem u pro streetu stavit likove od onih tzv kraljeva, a ne samo nekog lika u autu sa crnom kacigom. Nisam igrao sve serijale pa nemogu uspoređivati sa svima, ali porche unleashed je bio i ostao zakon, barem meni.

Ne nadam se nečemu previše u novom nfs-u osim boljoj grafici koja će vjerojatno biti u dx10, a s time i više zahtjevnija igrica, što nije dobro.

Možda se varam pa me ugodno iznenade (teško).

Athlon64 3800+ @2400, 2×1gb Transcend Asus8800gt, AsusA8N SLI,

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja nisam abaš siguran kako će to ispast. Mene je Undergraund 2 oduševio za taj NFS, ali sam se jako razočarao s Carbonom

0 0 hvala 0
17 godina

bit će drek ko i zadnjih 4-5 ..

Veliki fokus će biti na priči koju je glavni čovjek EA-a usporedio sa nekim filmovima B-produkcije ( The Transporter je spomenut )

lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2008 15:16 (nixass).
17 godina
protjeran

ma ok su mi skoro svi nfs-ovi osim pro streeta zato kaj su utrke javne i nemre te lovit policija, mislim da bu dobro ispala ta igra

0 0 hvala 0
17 godina

uzivao sam u svim nfs-ovima osim carbona i pro streeta, tak da se iskreno nadam da ce od ovog nesto biti... zivi bili pa vidili! Cool

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

uzivao sam u svim nfs-ovima osim carbona i pro streeta, tak da se iskreno nadam da ce od ovog nesto biti... zivi bili pa vidili! Cool

potpis!

sad vremena imaju pa nek neš pošteno naprave
There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2008 18:38 (niki).
17 godina
protjeran
niki kaže...
  sad vremena imaju pa nek neš pošteno naprave
 Slažem se, da barem PROBAJU napraviti dobru igru kao oni stari NFS-ovi, ovi novi su sve gori i gori... (počinje od Carbona) Zapravo ih niti nema baš puno, ali ipak...
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan

meni je nfs bezveze još od UG2

joj kad su izašli prvi traileri za pro street svi ono vau bit će super igra,realna,ideeeš

a na kraju sranje :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se Pro Street na početku nije svidio jer mi je nekako bio pre spor i čudan. Kad sam se malo navikao i prisilio da pređem 20ak% igre mi se svidio i nastavio sam ga igrati sa velikim žarom, na igru se samo treba naviknuti i proći onaj prvi dio sa slabim autima. Kasnije je meni bolji od svih novijih. Jedino mi bed što nema neki bolji body kit za Skyline R-34 :(

Od novih NFS-ova bih želio da budu malo više realni, a to ne uključuje samo bolju fiziku i simulaciju nego i realniji tuning i više slabijih auta i volio bih vidjeti bar 3 vrste motora za svaki model koji ih i u stvarnosti ima što bi uvelike utjecalo na cijenu i "iskoristivost" tuninga jer se nedaju svi motori jednako tunirati, Npr, imaš na izboru 2 motora, 100ks i 300ks, 300ks model je skuplji, ali se slabiji da više tunirati i sl. Također bih volio realnija oštećenja i da postavke svakog šarafa utjeću na vožnu na neki način, znači hrpu stvari za namještanje.

Što se auta tiće, više tunera i normalnih europskih (Opeli, Renaulti, Škode, Fiati npr.), a manje onih američkih prenabildanih starudija i egzotike. I napokon bih htio vidjeti Hondu NSX u NFS-u.

Mogla bi biti i dva moda igre, street i pro. U streetu bi radili jake i našminkane automobile sa raznim ludim dodatcima i jakim audio sustavima i utrkivali bi se na cesti i išli na razna legalna natjecanja tipa 403 street race dok bi u pro modu vozili isključivo po stazama za utrke i vozili bi aute kojima nije cilj da izgledaju što bolje nego da su im performanse što bolje.

E da mi je u NFS-u Ladi 2107 staviti motor od nekog Porschea pa juriti dok se karoserija ne raspadne :)

Pusti snovi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma prostreet je smece, kao i carbon. U1/2 i most wanted prolaze...al vidjet cemo kaj ce napravit s ovim, valjda ce se opametit! A nase zelje i pozdrave tesko da ce slusat, niti ce biti realniji niti ce se koncept voznje ista bitno mijenjati...al nikad se nezna.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2008 11:37 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ovo Undercover me vuce na nesto u stilu fast&furious, da budemo u ulozi policajca u pili :) Il mozda smiksaju novi Most wanted samo da igramo s inspektorom Crossom i vozimo glupi americki automobil :)))

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo da uvalim i svoje mišljenje...

Svaki od NFS-ova nove generacije (mislim na Underground pa nadalje) ima neku svoju foru. Iako se ja vrlo često vraćam na U2, i dalje se ganjam po Carbonu i Most Wantedu kad mi dodje. Pro Street mi se nije svidio jer je prezatvoren. Nema slobodnog ganjanja po ulicama grada.

No, ima jedna jedina stvar koja mi od U2 nedostaje... a to je R E P L A Y ! ! !

Nije mi nikako jasno zašto su izbacili takav jedan krucijalni element. Još pogotovo ako dodje murja u tu cijelu priču i kada se odradi jedan ludi potez, a nema se načina da se to ponovno pogleda... Zato mi je U2 još uvijek najbolji.

Sve češće igram Test Drive Unlimited baš jer ima replay (iako ograničen samo na predefinirane utrke).

Krajnje je vrijeme da malo ekipa iz EA posluša glas community-a i pokupi sve dobre stvari iz prošlih nastavaka i napravi jednu mrak igru.

Iako optimizam nije baš pametna stvar kada je o EA riječ, tko zna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

najbolje bi bilo da prerade jedan od starih nfs - ova (npr U2) sa tim prerade mislim pobaljšaju grafiku, fiziku, nabace još koju stotinu auta, još koji kilometar ceste i to bi valjda bilo dobro  

17 godina
IRebic kaže...

najbolje bi bilo da prerade jedan od starih nfs - ova (npr U2) sa tim prerade mislim pobaljšaju grafiku, fiziku, nabace još koju stotinu auta, još koji kilometar ceste i to bi valjda bilo dobro  

+ nek dodaju muriju!
FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan

slažem se, još bi bilo lipo da možeš isključiti sve šta ti se ne sviđa

17 godina
neaktivan

Procurio prvi trailer

Furaju se na priču i tako to. Trejler je okej skroz, al o samoj igri nema smisla nešto zaključivat dok se ne dozna još...

0 0 hvala 0
17 godina

isus krist, kaj oni pokušavaju.. jel im "driver" uzor? :S

17 godina
neaktivan

čini se da se vraćaju neonke!

ATI up, Nvidia Down!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta se uopce moze ocekivati od EA? Kao i svaki drugi njihov proizvod tj. bolje receno poluproizvod.

Nabrijano sa muzikom i filmicima a od same igre ništa. Neoptimizirano i neigrivo djelo koje se prodaje samo nabrijanim klincima.

NFS vec dugo dugo nije ono što je nekad bio...

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e nadam se da ce bit i kamera iznutra da se vidi volan.. to je sada codemasters(GRID) uveo..

bilo bi dobro da bude noc - dan vrijeme ko na 18 wheels of haulin (znam da si kamioni al taj princip)..

do sada su mi ug1 i 2 i most wanted najzesci..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pošto ga 2 tima rade mislim da će to ličit na nešto

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koliko su "buke" dizali oko ProStreet-a, a poslje je ispao sr**e bojim se da ća opet nešto za****t 

ATI up, Nvidia Down!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice