jel ima to gdje za kupiti!!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LEGO Technics na volanu, to se zove kreativnost :D
I nebi ja vise tu tipkalnicu rukama dirao, bose noge bljak xD
ocito nemas fetis na noge :D :D :D :D hahaha
Da li zna noko cd key za ovu igru?
Pise ti na kutiji od igre !
Pise ti na kutiji od igre !
cini mi se da kad skidas s torrenta da ne dobivaš kutiju... bar dosad nisam dobivao...
Imaš na kutiji od igre.
Ako ne tamo, onda kupiš ponovo online ili se žališ prodavaču.
i sta kad narucis, dobijes li cijelu kutiju sa igrom ili samo je to download preko njih?
i sta kad narucis, dobijes li cijelu kutiju sa igrom ili samo je to download preko njih?
samo download...
obozavao sam ovu stazu u rfactoru, pogotovo ovaj zavoj 180°
samo dal ce biti ovoga za pc neznam :( nadam se da da...
ali silverstoneeeeeeeeeeeeeee odlican (naravno 1975)
usput da pitam: ovo sta se skida preko eastore-a, jel se skida preko ea download managera? ili kako se vec zove onaj program sta se instalira kod instalacije igre?
i jel se mogu stavljati modovi (julsov npr. i ostali) na ovakvu igru kad skines?
i jel se moze igrati online kad se kupi preko eastore-a?
1. usput da pitam: ovo sta se skida preko eastore-a, jel se skida preko ea download managera? ili kako se vec zove onaj program sta se instalira kod instalacije igre?
2. i jel se mogu stavljati modovi (julsov npr. i ostali) na ovakvu igru kad skines?
3. i jel se moze igrati online kad se kupi preko eastore-a?
1. Tako je, skineš EA Download Manager, logiraš se sa svojim accountom u njega i tamo ti se pojave igre koje si kupio, pa izaberes koju ces skinuti. Ako si kupio novu igru morati ćeš ju aktivirati preko EA Managera, upišeš Cd-Key u njega pa će ti se igra pojaviti u listi.
2. Mogu. To jest, kako koji mod, ali Julsov mozes.
3. Naravno.
Odigro sam igru 5 minuta,i neznam zašto me igra uopce ne privlaci,inace volim trke i to,ali kasni mi volan u igri,i to mi jako smeta... inace,grafa,auti i staze sve 5....
ali to s volanom mi jako smeta,nemogu se naviknut, kasni mi otprilike pola sekunde,mozda cak i vise.
vec prozvakana tema...imas modove koji rjesavaju sve...potrazi malo po netu minimod by juls
i btw. gdje ima patch za skinuti? vidim da pise da vec je 1.02
ja nisam ni znao da postoje...jel se mora imat 1.01 za instal 1.02?
Odigro sam igru 5 minuta,i neznam zašto me igra uopce ne privlaci,inace volim trke i to,ali kasni mi volan u igri,i to mi jako smeta... inace,grafa,auti i staze sve 5....
ali to s volanom mi jako smeta,nemogu se naviknut, kasni mi otprilike pola sekunde,mozda cak i vise.
dolazi patch krajem mjeseca koji će ti to riješit, tj maknut će taj lag i sve će funkcionirat kako treba
@ruske - pa šta nije igra verzija 1.01 pa patch bude bio 1.02??
neznam stvarno :)
Danas vozio Nissan GTR od 1 100 konja po Nurburgringu :P Brutala.
ja sam danas krenuo GT1 natjecanje i oduševljen sam
:D
Murcielago GT1 je milina za vozit, ali i ostali auti GT1 su odlični
samo me jedna stvar smeta, a to je, ZAŠTO JE OBIČNI MURCIELAGO MORAO BITI U PREORDER PAKETU ! ! ! !
:(
:(
Zato jer su ovi u EA mučka đubrad
Joj sjecate se CoD-a Waw.Sjecate se mapa.Besplatnih.A konzole hehe.Nadajmo se da ce se isto sa Shiftom ponoviti (ja se nadam, a glasine govore da bi se i stvarno moglo dogoditi da u patchu dobijemo DLC).Ako i ne opet ima mala ekipica careva koji mrze EA i konzolitis pa ce nam to fino konvertati a EA nek samo gleda i place, valjda ce nesto nauciti.
Ja upravo uzeo, još danas traje "akcija"
Jel ima još netko original igru pa da se dodamo za friendse?
Moj ID je: thesekiman
Ja upravo uzeo, još danas traje "akcija"
Jel ima još netko original igru pa da se dodamo za friendse?
Moj ID je: thesekiman
morpheus_cro je moj nick