Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 569.217
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ne sjećam se kad sam zadnji put tako uživao u vožnji ko u ovoj igri. Zbilja svaka čast SMS/EA-u, osjećaš se kao da si u igri! Nek se oni bave grafikom, prezentacijom.... to im najbolje ide, nije ni fizika auta loša ali kad to moderi prime u ruke to je drugi svijet i nema te konzole koju bi mijenjao za PC.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

potpis...moderi rade stvarno odlican posao, svaki dan izbacuje se na racedepartmentu nove stvari...gledam kamere, fizika, bla bla...svasta

igra je skroz igriva s tim modovima...jos grafika, osjecaj pripadnosti u vozilu...ma fenomenalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da, na racedepartmentu su najžešći frikovi, dok se sjetim kaj su sve napravili s F1 2010. I na nogrip-u se nađe sve i svašta, ona je bila baza Shifta1 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
RuskeGTT kaže...
 btw. sta je sa volanom, si narucio?

brat moj kaze da danas malo bolje radi, da mu ne smeta vise lag, nisam imao prilike sjest za njegov komp i vidjet dal sam jucer nesto krivo konfigurirao...ucinit cu to valjda sutra...

uglavnom igrivo mu je, jedino je grafiku morao ebeno smanjiti (a ima puno jaci komp od mene - a igra sve na medium i sa nizom rezom od monitora hahahah)

nisam ga još naručio jer ovaj tjedan idem doma za vikend, vjerojatno idući tjedan kad se vratim u iku

nisam ga htio sad naručivat da nebi volan došo a mene nema u stanu

ajd pogledaj to kod brata što zahebava, pa javi što je

:)

ja na svojem lapu vozim to na 30 fps-ova, kad nas ima više na stazi onda zna trzat i spustit na kojih 16-18, ali to je samo na početku kad smo svi na hrpi, pogotovo kad vozim utrku po noći pa svjetla i sjene od ostalih vozača, bla bla, dok sam sam na stazi sve ide glatko, kako god po noći se uvijek vozim sam, tako da mogu guštat
:D

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 10:09 (matija656).
14 godina
neaktivan

Prije svega pozdravljam ekipu i konačno sam se registrirao nakon što mi je ovaj forum pomogao nekoliko puta!

Imam jedan novi problem uz sve ove što su vas mučili. Naime nakon što sam prošao dio karijere i zaradio preko pola milje love odlučio sam malo isprobati u quick raceu neke aue i staze, čisto da vidim razliku u odnosu na prvi dio.

I tako sam kupio neke aute, upgradeo ih, provozao, prodao i tako njih nekoliko. Sve je radilo ok i kako sam ih kupio i prodao račun je uvijek bio čist. Dok nisam pokušao kupiti Nissana R32 i onda je nastao problem. Svaki put kad bih ga kupio uzeli su mi lovu, a auta nigdje u garaži. To sam napravio nekoliko puta, oko 5 i loe nestalo za tih 5 puta, a auto jedino vidim u quick raceu i to ih vidim svih 5 identičnih. Dok ih u garaži nema. Dakle, neznam što nego bug. Samo nemogu nikako to ispraviti jer ih jedino mogu vozitit u Quick raceu i jedino ih tamo vidim. Ima li tko kakvu ideju??

A što se tiče modova, neznam što bih rekao. Onaj input lag o kojem se priča ja nisam ni primjetio. To mi nije bio problem. Ono što mene iritira je konkretno to klizanje auta po stazi i to mi se sa handling modom nije ni popravilo. Neznam da li postoji razlika jer je taj mod izašao u 3 navrata, tj 3 upgradea, a koliko vidim to je jedan te isti mod samo sa dodanim txt fileom tj objašnjenjem i backup filom, jel tako?? Tj dodan je i dll za input lag. Ili je moja verzija igre bez tih problema, što je nemoguče ili mi ti modovi nisu ništa pomogli. Neznam što bih rekao, inače, znam da je klišej, ali ovakve gluparije se samo meni mogu dogoditi. Stvarno sam bio zagrijan za igru jer me SHIFT 1 oduševio, no tamo sam igrao sa tipkovnicom i sve na hard bez ikakvih pomagala i bilo mi je super. Ovaj nastavak igram na volanu i bezveze mi je, što zbog tog kretenskog klizanja, što zbog tog bahatog AIa, al to bih sve zaboravio da se auti ponašaju realno, bar onako kako svi pričate da se ponašaju nakon handling moda. Jer ima tko kakvu ideju što da napravim i di bi mogao biti problem???

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 11:54 (Čaki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda imas 2 Nissana.

Pa onda u svojoj garaži ides do Nissana i onda vrtis desno(ili lijevo)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@matija656

Na kojim postavkama igraš? Na mom laptopu je to neigrivo kako god podesio, a nfs hot pursuit vozim na High bez problema.

sori za off

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
underdog kaže...

@matija656

Na kojim postavkama igraš? Na mom laptopu je to neigrivo kako god podesio, a nfs hot pursuit vozim na High bez problema.

sori za off

meni je sve na high, isključen AA i VSync

trza samo u onim situacijama kad smo  svi na kupu u prvom zavoju, znači kad nas se 7-8 nabije na blizu i po mraku na startu također kad smo svi na kupu

ostalo ide na 30 fps bez problema

konfa pod moj pc

ako imaš ati karticu pogledaj koju stranicu nazad za postavke u ATI CC

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 12:28 (matija656).
17 godina
neaktivan

Bijela zvjerka..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Bijela zvjerka..{#}

Meni je osobno prenabrijan u worksu. Prelagan je za tu snagu pa čak i nakon tuninga/podešenja i dalje u 5. pa čak i 6. brzini zna proklizat pod gasom...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 13:21 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Riker kaže...

Bijela zvjerka..{#}

Meni je osobno prenabrijan u worksu. Prelagan je za tu snagu pa čak i nakon tuninga/podešenja i dalje u 5. pa čak i 6. brzini zna proklizat pod gasom...

I ne samo to..Ne ide preko 210km/h {#}

16 godina
Minoza kaže...
Riker kaže...

Bijela zvjerka..{#}

Isto to ja kažem za Audi R8, ali polovično sam to riješio onim tuningom, malo ispustio gume.....

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
neaktivan

Jel probao tko Bugattya sa worksom?Prebrutalno {#}

Samo što još nisam našao stazu gdje bi ga do kraja mogao stisnuti...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
big_guy kaže...

Jel probao tko Bugattya sa worksom?Prebrutalno {#}

Samo što još nisam našao stazu gdje bi ga do kraja mogao stisnuti...

ja nisam, ako nabavljam volan budem pričekao da ga dobijem pa da te malo jače zvjerkice probam

jer na kontroler neke malo jače aute vozit je malo shebano
:D

16 godina

Evo malo od mene slika tj. jedan bug u igri.. Sa golfom 1 sam se sa nekih 200 kmh zapucao direkt u ogradu i izletio sa staze..

Ko kaže da golf 1 ne može  potegnit Ko kaže da golf 1 ne može potegnit
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može li tko napraviti manju razliku? {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sa drifton iman problema, koristin logitech wingman volan al nema šanse, letin na sve strane. Ako neko ima dobre postavke ili nešto za ovaj volan neka posta.

BTW u postavkama san iskljucia sve stability opcije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 14:18 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

I ne samo to..Ne ide preko 210km/h {#}

Nakon malo podešenja ide ali svejedno mi ne "leži".

3D dizajner
15 godina

Evo napokon osvojio Exigea, sad sam krenuo na drift no nemoguće je na tipkovnici. :O

Imate neku preporuku za volan od 200-400kn? Neki Logitech sa FFom, gasom kočnicom i ako je moguće kvačilom...Ne mora bit H shifter...Možda tražim previše al eto :P

14 godina
Hedrick kaže...

Ja sa drifton iman problema, koristin logitech wingman volan al nema šanse, letin na sve strane. Ako neko ima dobre postavke ili nešto za ovaj volan neka posta.

BTW u postavkama san iskljucia sve stability opcije.

Nema ti tu nekih velikih nauka, neke aute koje sam isprobao u driftu nemoguće je kontrolirati a svakakve postavke sam isprobao, naprimjer onaj prvi, 240SX mislim, samo se okreće dok recimo Skyline R34 je fenomenalan za drift, kontroliraš ga bez problema ko i Evo 9

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 15:09 (vrinho).
15 godina
.: R32LowRider kaže...

Evo napokon osvojio Exigea, sad sam krenuo na drift no nemoguće je na tipkovnici. :O

Imate neku preporuku za volan od 200-400kn? Neki Logitech sa FFom, gasom kočnicom i ako je moguće kvačilom...Ne mora bit H shifter...Možda tražim previše al eto :P

ako ne patis od marke - canyon GW3

15 godina

Možda uzmem i Logitech DFP ali ja se nadam da će bit još slobodan do 15.4...

14 godina
neaktivan

jel moguce imati dva offline profila

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scOOby kaže...

jel moguce imati dva offline profila

da, samo što ćeš morat save game maknut iz mape di je on, pokrenut igru i napravit novi save, i onda kad hoćeš koji samo mijenjat foldere savova gdje se nalaze

jer pošto igra ne nudi više profila, ovo je jedini način

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 15:48 (matija656).
15 godina
neaktivan

Sve se meni čini da ću ja Driving Force donit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lancia Delta Integrale @ Nordschleife

Logitech Formula; Elite; Helmet Cam; noć

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

Shift 2 
Ja ne kuzim politiku i misljenja tvoraca igre, zar svi misle sto je teza za vozit da je time bolja i "veci" simulator.

• 10 puta je lakse vozit pravi auto nego u igri :(
  • Ono sa skretanjem mi nije jasno nikako...
  • Grafika je prprilicno losa sa najnoviju auto igru...  ( stvarno neznam stavim sve na high i izgleda mi kao Richards burning relly iz 2003 )  
BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može netko stavit sliku kako su vam nariktane one 3d aplikacije u catayst control centeru jer ja nikako ne mogu napravit.Hvala.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

BBC2 nick: reader562

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GRDI-146 kaže...

Shift 2 
Ja ne kuzim politiku i misljenja tvoraca igre, zar svi misle sto je teza za vozit da je time bolja i "veci" simulator.

• 10 puta je lakse vozit pravi auto nego u igri :(
  • Ono sa skretanjem mi nije jasno nikako...
  • Grafika je prprilicno losa sa najnoviju auto igru...   ( stvarno neznam stavim sve na high i izgleda mi kao Richards burning relly iz 2003 )   

10 puta je lakse vozit pravi auto nego u igri :(   -- poprilicno velika zabluda.. osobito trkaci auto-

Ono sa skretanjem mi nije jasno nikako... -- kojim skretanjem?sve funkcionira kako bi trabalo.. ako mislis uljetanje u svaki zavoj sa 200km/h igraj hot pursuit..

Grafika je prprilicno losa sa najnoviju auto igru...   ( stvarno neznam stavim sve na high i izgleda mi kao Richards burning relly iz 2003 )   -- grafika izgleda foto realisticno..   ne mozda sve ali koga briga..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice