Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 572.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Btw. drift je odličan kad se malo privikneš. Rekao bih poprilično realan jer ovisi o podešenju auta, dok fizika ostaje ista. Probaj drukčija podešenja auta, a ne volana. {#}

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
matija656 kaže...

e dal netko od vas koristi xbox360 controller emulator, jer ja kad stavim to, igra ga pročita, mogu po izborniku sa kontrolerom, tipke i sve radi, al imam problem da na ne mogu auto pokrenut

Ja koristim XBOX 360 Controller Emulator v2.0.2.102 i Logitech Cordless Rumblepad 2. Sve radi super.

Samo sam pokrenuo emulator i odabrao s liste svoj kontroler i on mi je sam konfigurirao onaj .ini file.

Zatim sam taj config file i onaj .dll stavio u NFS2U folder i sve fercera. I meniji i igra. Tastatura mi niti ne treba.

Nisam na netu nasao link u kojem je i emulator i dll, pa sam uploadao svoju verziju. Probaj s njom...

http://rapidshare.com/#!download|13cg2|455441214|XBOX360ce.rar|412

My Chi is stronger than yours
14 godina
Minoza kaže...

Btw. drift je odličan kad se malo privikneš. Rekao bih poprilično realan jer ovisi o podešenju auta, dok fizika ostaje ista. Probaj drukčija podešenja auta, a ne volana. {#}

Ma isprobavao sam malo onog kaj sam osvojio i smanjio steering lock i malo je bilo bolje ali nisam se još pozabavio time kak spada ali budem. Jedini me hebe kaj nemožeš slagati onog na početku na poligonu. Ubija me u pojam {#}

14 godina
protjeran
Minoza kaže...

Grafika

Ne vidim neki veći napredak u odnosu na SHIFT 1, što nije nužno loše, jer igra izgleda zadovoljavajuće. Vidi se nedostatak pažnje na okolišu, publici, a pogotovo na dijelovima uz rub staze. Za trkaču igru to nije presudno ali zna ubosti u oči ponekad. Igra nešto lošije kalkulira AA jer i sa max AA nazubljenost je očita i na fullHD rezi. Izuzev toga nemam zamjerke, a moram istaknuti da noćne vožnje izgledaju fenomenalno! Tu se najviše osjeti pomak u grafici, osvjetljenje i općenito ugođaj su zaista super!

o tome ti ja govorim cijelo vrijeme, taj aa me tak bode u oci na 1920 x 1200 da to nije normalno, skoro se niti ne vidi razlika dok je aa ukljuceni

onaj moj screenshot je malo sjebal sliku zato tak lose izgleda

a ovaj delay na tipkovnici i volanu nema veze s crackom jer se i ljudi s orginalom bune

15 godina
neaktivan

Meni drifranje nije tesko,skuzis ga nakon nekog vremena kak treba di sta,sam kaj mi se ne svida to kad se volan sam pomice u nekim situacijama.Vi ne skuzite jer iamte force feedback na volanu pa vam volan prakticki sam ide,ali ajde kad ste u zavoju drzite ga cvrsto na sredini,pa cete vidit da ovaj u kabini sam skrece...btw,igram na xbox 360 controlleru i fenomenalno je:D.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ga evo pokušavam negdi polovnog nać već para dana i ništa.

Xbox kontroler mislim.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

Xbox kontroler mislim.

Njuskalo

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
14 godina
protjeran

ima ko delay dok stisne kocnicu da se upali zadnje svijetlo nakon pol sekunde???? s onom vanjskom kamerom nek neko plz proba

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma super je sve to, ali većina ne prodaje pojedinačno, ili su cijene oko 250 kn, istovjetne onoj u protisu za novog.

E, i da, pomalo glupo pitanje. SVAKI Xbox 360 joystick radi na PC-u?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 19:20 (Slash 666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moram pohvaliti multiplayer!

Odlično je izveden cijeli sistem. Svaka pohvala, a moram i napomenuti da je igranje protiv živih igrača totalno nova dimenzija u odnosu na SP. Nisam još probao MP drift, živo me zanima kako je to ovdje izvedeno. Sjećam se GRID izvedbe, koja iako zabavna, ponekad je bila iritantna jer bi se neki debili namjerno zabijali i kvarili igru.

Meni se igra sve više i više sviđa, al mi je nekako žao igrati na tipkovnicu, a nikako da dočekam volan... {#}

Još jednom moram pohvaliti muziku, ja ne kužim kako nekome može biti loša... Mislim kužim ali stvarno je odlična mjuza, možda nekima jednostavno ne leži taj stil rocka. Zvukovi u igri, uff, naježim se, jednostavno fenomenalni.

E da, i ovi vinyls, netko se žalio da ih ne može postaviti, a stvar je potpuno jednostavna... tak da treba malo pogledat gdje šta i kako, a ne odmah kukat na sve.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 19:43 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

Xbox kontroler mislim.

Evo danas sam uzeo novi u linksu. Džojstik ko avion

15 godina
neaktivan

Izgleda da ću i ja morat novog na kraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

280 kn. Uzeo sam žičani jer mi je wireless skup a i nekako mi se ne sviđa ona džomba ispod za bateriju.Smeta mi to

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

280 kn. Uzeo sam žičani jer mi je wireless skup a i nekako mi se ne sviđa ona džomba ispod za bateriju.Smeta mi to

takodjer imam taj kontroler, i ljepo mi pase (imam vece ruke) i onako ima nekakav osjecaj cvrstoce u rukama, neosjeca se kao da je od jeftine plastike, da citiram jednog unboxera ,,you could fight off a bear with this! "

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

kod mene je igra tako ne optimizirana, i to bez obzira smanjio li ja detalje na najmanje, ponasa se isto, dok npr cysis2 leti :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da. To sam i ja mislio, ovako samo komplikacije, a koristit ću ga na udaljenosti od pol metra max.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Kmica1985 kaže...
athlon64 kaže...
Kmica1985 kaže...

GOTOVO JE ova igra je povijest!

Shit na kvadrat!

šteta , mene oblije andrenalin samo kad pogledam ovaj video 

Da i meni je igra preodlična kada nema onih tenkova od protivnika.Igra je super dok se nepočneš utrkivat s onim preblesavim protivnicima koji imaju nadnaravne moći!Zabi se bočno u njega i privlačit će te kao da je auto napravljen od magneta. 

haha pa nemoj se zabivat lol , istina vuku te ko magnet

Pa ne zabijam se ja u njih već je na nekim stazama ful usko da ih moraš malo okrznut,bilo bi ok da ih okrznem e al to "okrzivanje" dovodi do mog nevjerojatnog i neobjašnjivog razbijanja.Očito je NLO u pitanju hm.....

15 godina
Burs kaže...
matija656 kaže...

e dal netko od vas koristi xbox360 controller emulator, jer ja kad stavim to, igra ga pročita, mogu po izborniku sa kontrolerom, tipke i sve radi, al imam problem da na ne mogu auto pokrenut

Ja koristim XBOX 360 Controller Emulator v2.0.2.102 i Logitech Cordless Rumblepad 2. Sve radi super.

Samo sam pokrenuo emulator i odabrao s liste svoj kontroler i on mi je sam konfigurirao onaj .ini file.

Zatim sam taj config file i onaj .dll stavio u NFS2U folder i sve fercera. I meniji i igra. Tastatura mi niti ne treba.

Nisam na netu nasao link u kojem je i emulator i dll, pa sam uploadao svoju verziju. Probaj s njom...

http://rapidshare.com/#!download|13cg2|455441214|XBOX360ce.rar|412

puno hvala

ovaj radi, sad sam odvozio jednu i dobro je, nema naglih koraka gljiva kod laganog skretanja i prebacivanja lagano gasa u puni nakon pomaka od nekoliko mm

opet puno hvala

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina

e matija, snimim ti sutra ono, nisam stigao danas, ucio sam cijeli dan :( a sad je vec mrak, pa nije zgodno snimati uz umjetno svijetlo...sutra po danu sredim ti filmic pa cu ga ovdje postati, mozda i neke druge zanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ko vozi na xbox 360 kontroler stavite deadzone na 0 .. pre dobro je sad .. gustam se i uzivam.. auto vise necima na svaki trzaj gljive.. (naravno i onaj mod instaliran koju stranicu iza)

najbolja nfs igra do sada.. od ovog nema boljeg.. razmisljao sam o kupovini gt5 i ps3 ali nakon ovog nema sanse..   {#}

edit: mislim da su ovu igru trebali nazvat nfs revolution!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 20:30 (dokly).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo moj drift video:

Samo zanemarite ove komentare tokom videa jer tada još nisam znao da je to realno ponašanje, a nije mi se dalo uploadati novi video samo zbog toga. S tipkovnicom tu igram pa i nije baš nešto super {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 20:47 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

e matija, snimim ti sutra ono, nisam stigao danas, ucio sam cijeli dan :( a sad je vec mrak, pa nije zgodno snimati uz umjetno svijetlo...sutra po danu sredim ti filmic pa cu ga ovdje postati, mozda i neke druge zanima

ma nije problem

nije da je hitno
:D

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina

Za sve koji igraju na gamepad.

S jednog foruma sam pročitao da ako stavite pod steering i gas deadzone na 0 i sens na 50 da se lijepo može igrat na gljivama i vidi kur... stvaro je super pa eto probajte.

btw šta je to emulator za xbox controler tj čemu služi

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Kill Frenzy kaže...
Slash 666 kaže...

Xbox kontroler mislim.

Evo danas sam uzeo novi u linksu. Džojstik ko avion

definitivno najbolji gamepad, i sto se tice konzola i pc-a,imam ga vec 4 mjeseca na pc-u i nikakvih zamjerki,posebno mi se sviđa sto ne trebas namjestati tipke za svaku igru,nego je sve vec namjesteno kao na xbox-u,zakon gamepad...

17 godina

Borba za treće mjesto - Nurburgring - Elite mod - Hard - Helmet Cam - Logitech Formula - nema laga na volanu, AI odličan, utrka napeta....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok... lijepo sam se igrao... i onda sam malo išao online. i mogu reć užas... prelazim čovjeka u zavoju i on me zakuca i izbaci sa ceste ... nikakvi penali samo nastavi čovjek dalje... jadno da nemože bit jadnije.

e pa da pitam ko ima original da se nademo i igramo ovako "normalno" a ne da me svaki put neko nabije odozda, s boka i neznam vise di ne...

npr scena lakat "s" zavoj ja kocim sa 200 na 50 a tip iza mene jos doda gas i spuca me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ok... lijepo sam se igrao... i onda sam malo išao online. i mogu reć užas... prelazim čovjeka u zavoju i on me zakuca i izbaci sa ceste ... nikakvi penali samo nastavi čovjek dalje... jadno da nemože bit jadnije.

e pa da pitam ko ima original da se nademo i igramo ovako "normalno" a ne da me svaki put neko nabije odozda, s boka i neznam vise di ne...

npr scena lakat "s" zavoj ja kocim sa 200 na 50 a tip iza mene jos doda gas i spuca me...

A gle nisi imao sreće. Ja sam igrao sa neka 3 lika i super je bilo... Nije bilo nikakvog naguravanja... Uostalom, igra uzima u obzir profil igrača, tako da s vremenom, ako ti voziš normalno, igra će te spajati sa takvim igračima, dok ovi luđaci, njima će preostati samo takvi za igru.

3D dizajner
15 godina
ranko091 kaže...

Marneš ručnu,okreneš se,spustiš prozor,izvadiš  pljucu,probušiš mu gumu,opet ručna, okreneš se i nastaviš vozit.Ništa lakše.Tehnika pali 100%

16 godina
neaktivan

i evo jednog luđaka koji zna ovu stazu valjda napamet...

pod njegovim nickom ima toga jos. zna čovjek vozit...

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam se zalio na vinylse, nema ih, idem kao klasika (shift, prostreet,.. ) sve je to na istu shemu, ali idem add i ne pojavljuje se, znaci pomakne se kamera kao zoom na mjesto gdje postavljas, ali 0 bodova {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice