Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 572.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
RuskeGTT kaže...

e btw. u onom driftanju prvom, u krug...skuzio sam i meni auto sam skrece, evo davam gas i ne okrecem volan, a auto skrece blago na lijevo...uzas! mislim prije nisam ni primjetio, jer ne smeta toliko u krug kad ides, ali na nekoj stazi bi smetalo sigurno vise

O jbte pa to je koma onda... Budem još kod sebe vidio, tek sutra doduše jer se još skida... Ali nekako mi to nema logike...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 0:51 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Meni ne skreće.
Btw, ako netko prodaje xbox kontroler nek javi na PM.
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina

sa ovim modom za ponašanje je lakše vozit, barem meni

a i ovaj BMW 135i Coupe sa worksima je bolesna igračka

da pitam, dal ako netko igra sa xbox360 kontrolerom, dal su gljive jače osjetljive ili su normalne, jer mislim da sam gledao negdje da netu da je netko napisao da sa ostalim kontrolama je malo jače osjetljivo vozit na gljive, a kad stavim emulatora u igru za kontroler, pročita mi ga i mogu davat gas i skretat, al auto je u 1. brzini i ne miče se, a auto urla, gas do daske la ništa, mijenjanje brzina gore isto ne pomaže

tako mi je bilo i u prvom shiftu, tako i u ovom, dal ima netko tako problema sa emulatorom??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Di da ga obilazim na onom Nprdschleife-u pa nesmijem ih ni taknut i uvijek se ja sj***m,bočno,od iza... a glavna fora je u tome da se zabijaju u mene koda sam ku**a raširenih nogu a njima ništa nastave koda nisam ni postojao na stazi.Jednostavno fizike nema ni F od nje!
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

e btw. u onom driftanju prvom, u krug...skuzio sam i meni auto sam skrece, evo davam gas i ne okrecem volan, a auto skrece blago na lijevo...uzas! mislim prije nisam ni primjetio, jer ne smeta toliko u krug kad ides, ali na nekoj stazi bi smetalo sigurno vise

NAPOKON da je netko skuzio,e to mi je tolko iritantno koda imam autoaim upaljen u pucacinama.Nadam se da su u EA svjesni toga i da pod hitno neki patch mora izaci da isprave to...E da kad dodete do eliminatora izgubit cete sve zivce,tamo je ai tolko uzasan i samo smeta,nemres normalno voziti haha.

15 godina

Da vama nije upaljen onaj steering assist?

btw macubači evo X najbolji auto u igri. S njim gazim i na hard.Kako se samo lijepi za cestu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo došo ključ igra instalirana... i nije istina da se vrtite samo vi... ja sam izvrtio masu AI-a... i nastavio dalje...

igrao malo online i uzas... zadnji... auto mi se vrtio po cesti ko balerina... neki zadnji pogon mi uvalili... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jeste culi da EA povlaci igru sa trzista? Kazu zbog nekog buga koji se aktivira danas tocno u podne. Boot sektor postane corrupted i winsi se ne mogu vise podizati. Idem ja to odmah na deinstal, necu riskirati. Netko od game developera ocito ima gadan problem sa EA-om. Mozda je na crnoj listi pa ga misle otpisati...

2 istina
6 laž
18 nešto treće
My Chi is stronger than yours
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ljudi se bune na grafiku a ja jadni bogec moram igrat sve na low
e dali je to moguće za moju konfiguraciju

drift morate naučit puštat i tavat gas ugl treba 1 sat da se nauči 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Burs kaže...

Jeste culi da EA povlaci igru sa trzista? Kazu zbog nekog buga koji se aktivira danas tocno u podne. Boot sektor postane corrupted i winsi se ne mogu vise podizati. Idem ja to odmah na deinstal, necu riskirati. Netko od game developera ocito ima gadan problem sa EA-om. Mozda je na crnoj listi pa ga misle otpisati...

gdje si to pročitao

nemogu oni znat da ti imaš kopiju

kad neideš online

16 godina
moderator
Burs kaže...

Daj neki link gdje si to čuo,al ne vjerujem da je to istina.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Burs kaže...

Koji je ono danas datum????????????????????????

Nego da vas pitam, dali je moguće offline staviti više profila. Npr. da ja imam svojega, sin svojega, kći svoje, jer na početku igre me nigdje ne pita u kojem profilu želim igrati već sam ućita taj samo jedan i jedini profil koji se uredno automatski sejva, i dodjeljeno mu je ime "Player", ili sam nešto zeznuo prilikom prvog pokretanja igre. Dali sad naknadno mogu napraviti novi offline profil, gdje i kako. Ili se treba online registrirati?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 8:46 (predrag123).
16 godina
moderator
predrag123 kaže...

Haha,onda je sve jasno{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
predrag123 kaže...
pirat kaže...
Burs kaže...

Bravo! Mislio sam da ce duze potrajati, al barem sam dvojicu upecao :)

predrag123 kaže...

Nego da vas pitam, dali je moguće offline staviti više profila. Npr. da ja imam svojega, sin svojega, kći svoje, jer na početku igre me nigdje ne pita u kojem profilu želim igrati već sam ućita taj samo jedan i jedini profil koji se uredno automatski sejva, i dodjeljeno mu je ime "Player", ili sam nešto zeznuo prilikom prvog pokretanja igre. Dali sad naknadno mogu napraviti novi offline profil, gdje i kako. Ili se treba online registrirati?

U My Documents (ili My Games?) folderu imas podfolder od Shift2, pa negdje u njemu folder za profil (sad ne znam tocno jer nisam doma). Al sigurno bi radilo ak preimenujes taj folder (dodaj na kraj svoj nick), i opet pokrenes igru. Poslije ce se stvoriti novi folder koji ce ti biti drugi profil, itd itd. Nezgodno rjesenje, ali bi radilo. Kolko sam skuzio do sad, sama igra ne moze kreirati vise profila, pa probaj ovako kako sam napisao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 9:18 (Burs).
15 godina
neaktivan

BURS KAŽE:

U My Documents (ili My Games?) folderu imas podfolder od Shift2, pa negdje u njemu folder za profil (sad ne znam tocno jer nisam doma). Al sigurno bi radilo ak preimenujes taj folder (dodaj na kraj svoj nick), i opet pokrenes igru. Poslije ce se stvoriti novi folder koji ce ti biti drugi profil, itd itd. Nezgodno rjesenje, ali bi radilo. Kolko sam skuzio do sad, sama igra ne moze kreirati vise profila, pa probaj ovako kako sam napisao.

A JA DODATNO PITAM?

U mapi :        Moji dokumenti/SHIFT 2 UNLEASHED/profiles,   postoji samo jedna datoteka a zove se "default", da njoj promjenim ime u "MATIJA" npr. ili  ?? , nebi htio nešt zeznut pa da ponovo instaliram igru. Misliš da će onda na početku igre ponudit dva profila, postojeći koji se sada zove "MATIJA" i jedan novi sa još nedodjeljenim imenom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 9:38 (predrag123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Burs kaže...

aprilililili {#}  , inace i meni auto u driftu samo skreće i to mi ide na quraaaac.

17 godina
protjeran

input lag na volanu mi kvari dojam, čini mi se odličnom zabavom, no jednostavno ne mogu ništa reći dok to ne sredim (ili oni)

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

input lag na volanu mi kvari dojam, čini mi se odličnom zabavom, no jednostavno ne mogu ništa reći dok to ne sredim (ili oni)

Hmmm, ja nemam input lag, to je prvo što sam primjetio kad sam ušao u prvu trku, dok sam ga u SHFT1 imao i to me nerviralo. Bilo je nekih modova koju poboljšaju input lag ali mi nisu puno pomogli.

Koji volan imaš?

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 10:05 (thesekiman).
17 godina
predrag123 kaže...

U mapi :         Moji dokumenti/SHIFT 2 UNLEASHED/profiles,   postoji samo jedna datoteka a zove se "default", da njoj promjenim ime u "MATIJA" npr. ili  ?? , nebi htio nešt zeznut pa da ponovo instaliram igru. Misliš da će onda na početku igre ponudit dva profila, postojeći koji se sada zove "MATIJA" i jedan novi sa još nedodjeljenim imenom?

Promijeni ime foldera "profiles" u "profilesMATIJA". Kad poslije toga opet pokrenes shift2, igra ce stvoriti novi "profiles" folder koji ce ti sluziti za drugi profil. Njega isto mozes preimenovati ako ti treba i treci profil. Kad zelis igrati sa nekim profilom, postojeci "profiles" folder preimenuj u nesto drugo, a onaj koji ti treba preimenuj nazad u "profiles". To je trik s kojim rade sve igre, bilo da je rijec o profilima, save gameovima ili postavkama igre. Ako nesto zeznes, neces morati ponovno instalirati igru, "samo" ces izgubiti profil i napredovanje u igri (mozes si napraviti i backup cijelog "shift 2 unleased" foldera za svaki slucaj). Na opisani nacin igra *nece* pokazati sve profile, jer mislim da nije niti napravljena da tako radi, ali mogao bi probati napraviti copy-paste default filea ("copy of default"), pa vidit dal igra ponudi dva profila. Bilo bi lakse da sam doma, jer ne mogu sad to isprobati, ali ako se ne zelis s tim zezati, mogu ja probati pa javim predvecer.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 10:13 (Burs).
17 godina
protjeran
thesekiman kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Hmmm, ja nemam input lag, to je prvo što sam primjetio kad sam ušao u prvu trku, dok sam ga u SHFT1 imao i to me nerviralo. Bilo je nekih modova koju poboljšaju input lag ali mi nisu puno pomogli.

Koji volan imaš?

logitech formula force ex - gledam na ea forumu, dosta ljudi sa različitim volanima se žali..igrao sam se sa svim postavkama, svi assistovi su off, al nema promjene.. ne sjećam da sam imao takvih problema u jedinici ..ima već dosta clipova na YT o tome

Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina
neaktivan

GOTOVO JE ova igra je povijest!

Shit na kvadrat!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 10:47 (Kmica1985).

0 4 hvala 0
15 godina
Kmica1985 kaže...

Shit na kvadrat!

šteta , mene oblije andrenalin samo kad pogledam ovaj video 

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Kmica1985 kaže...

Shit na kvadrat!

šteta , mene oblije andrenalin samo kad pogledam ovaj video 

Ovakvo ubrzanje nema niti Enterprise...{#}  Kako god, nekome će se Shift 2 svidjeti, većini neće..Ja ne znam da li je do cracka, ili i do orginala, ali upravljivost jednostavno nije takva kakva bi trebala biti. Ali realno gledajući, NFS je tek nedavno zašao u neke ozbiljnije vode po pitanju auto utrka...

15 godina

ljudi igrajte sa steering assistom spasit će vas , puno je normalnije kontrolirat auto , btw zaašto ne mogu prodat auto , ne mogu ic na opciju sell?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

ljudi igrajte sa steering assistom spasit će vas , puno je normalnije kontrolirat auto , btw zaašto ne mogu prodat auto , ne mogu ic na opciju sell?

Ako imas samo jedan auto onda ga ne mozes prodat tek prvo moras drugi kupit pa onda ovaj sellat :)

17 godina
Frenkyca kaže...
athlon64 kaže...

Ako imas samo jedan auto onda ga ne mozes prodat tek prvo moras drugi kupit pa onda ovaj sellat :)

Ispravka, moras imati minimalno dva auta ISTOG performance levela, pa da jedan od njih mozes prodat. Ja recimo imam tri auta, a ne mogu nijedan prodati.

15 godina

Kako ne?

Ja mogu prodat sve aute osim onih dobijenih

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo ja jucer zaigro, interesantno je...hmmm di da pocnem??   :S

Graficki mi se dopada mada nemogu povaditi sve iz nje jer mi pocne ruklati, tak da sam na 1360x768, bez AA, detalji malo prek medium...uglavnom sve izgleda ljepo, moze biti samo još ljepše...

Vožnja...hmmm...evo ja se pripremo prošli tjedan za Shift 2 pa sam natrag se primio jedinice...po meni je AI sličan ko iz prvog dijela samo šta su oni vas pokušali ubiti na stazi tek dok ste došli u NFS World Tour, a ovdje su takvi od početka...vozni model je malo drugačiji od prvog Shifta, ali i ne previše drugačiji...recimo osviježen...ehh...a sad šta se tiče drifta...napravljen je onako kako bion trebao u stvarnosti i biti, ali je problem da nemogu shvatiti i osijetiti ko u pravom driftu kad mi je guzica previse proklizila, meni fali taj osijecaj realnosti i tu znas da je igra pa jednostavno ti je desna noga uvijek preteška, šta znači da konstantno daješ previše gasa i krivo ga doziram nesvjesno, di bi u stvarnosti više pazil na to...okretanje volana u driftu na koje se par vas ovdje bunilo je najnormalnija stvar u driftu, tebi kad on proklizi auto ti sam vrača volan i to je tako, te postoji tehnika u driftu zvana pljeskanje pri kojoj vi puštate volan da se on sam vrati u kontra smjer jer vi nemozete tako brzo smotati u kontru koliko on sam brzo moze, te samo lovite volan da odrzite drift...HelmetCam je pozitivna novost, mada se još na nju privikavam ali mi se jako dopada pogled u zavoj koji slijedi, pogled u kontru dok driftas, te sama noč koja je jako dobro napravljena...

sve u svemu voznja je interesantna...

Auti u samoj igri su veliko osvjezenje, BIG LIKE za starije aute tipa kockice, 240ZG, keca, a i ostalih auti, BodyKit-ovi su super, pravo DTM ili JGTC stil su, tuning motora je super stime da se mogu kupovati po 3 stupnja za svaki određeni tuning dio (3 vrste auspuha, 3 vrste usisa, 3 vrste ovijesa itd.), a palac gore za EngineSwap, sta se opet tice finog tuninga i poštelavanja ima tu svega, mada mi neke postavke nisu onako kako bi inace trebale biti nego mi nakraju jos pokvare a ne da mi poboljšaju, al nema veze...

Zvuk je super, samo deri i slusaj zvuk motora kak se dere...aaaaaaaaaaa...a ona jedna pijesma iz menu-a mi nejde van iz glave...

meni je igra super, ali sto ljudi sto čudi pa se tako i nekima nije dopala...

Ocijena: 8/10

Koja je vaša ocijena za igru??

0 5 ili manje
3 6-7
20 8
4 9
5 10
[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zaigrao sam na tipkovnici. {#} Gameplay video drift-a ću staviti malo kasnije.

Moji dojmovi su za sada ok.

Grafika

Ne vidim neki veći napredak u odnosu na SHIFT 1, što nije nužno loše, jer igra izgleda zadovoljavajuće. Vidi se nedostatak pažnje na okolišu, publici, a pogotovo na dijelovima uz rub staze. Za trkaču igru to nije presudno ali zna ubosti u oči ponekad. Igra nešto lošije kalkulira AA jer i sa max AA nazubljenost je očita i na fullHD rezi. Izuzev toga nemam zamjerke, a moram istaknuti da noćne vožnje izgledaju fenomenalno! Tu se najviše osjeti pomak u grafici, osvjetljenje i općenito ugođaj su zaista super!

Vožnja

Igram na tipkovnici, jbga, mogu usporediti sa SHIFT 1 koji sam također igrao na tipkovnici. Uz stability control, bez ikakvih assista, ide odlično, može se bez problema voziti na tipkovnici. Problem je što to jednostavno nije to jer se ne može mjeriti sa volanom ili gamepadom za koje je ova igra i predviđena. Osjeti se pomak u odnosu na SHIFT 1, iako je tipkovnica u pitanju. Ono što me ipak iznenadilo je, da i kad stavim na elite, te isključim bilo kakav asist ručno, da u drift modu igra zaista sama korigira putanju automobila. Ne skreće umjesto vas, nego umjesto vas ponekad ispravlja volan, što jednostavno smeta... Ne razumijem zašto, tko je i zašto odlučio ovo ubaciti i ne ostaviti kao opciju već te prisiliti da to koristiš. To se ne dešava uvijek, samo ponekad, ne znam po kojem pravilu djeluje. Biti će vam jasno na snimci uz komentare kada se to dešava.

Zvuk

Tu ne mogu naći nikakvu zamjerku. NFS serijali su oduvijek imali za klasu iznad u odnosu na konkurenciju bolje zvukove. Sve bruji, reži i vibrira kako i doliči takvim automobilima. Škripa, lom, lupkanje, sve na mjestu i uvelike podsjeća na zvukove iz pravih kokpit snimaka.

Još ne mogu izvući zaključak jer sam tek krenuo igrati, a nemam niti volan još. Ovo su neki početni dojmovi. Za sada me najviše zasmetao baš taj assist u driftanju, nadam se da će to biti ispravljeno jer ovako jednostavno nema smisla. Inače, posjedujem Freetrack i odgovarajući ručno izrađen IR uređaj pa možda probam i u kombinaciji sa time igrati. Za one koji ne znaju, to vam daje 6-DOF slobodu kretanja u kokpitu pomoću (fizičkog) pomicanja vlastite glave. Kako vi okrenete svoju glavu tako se kamera (pogled) u igri okrene (pomnoženo sa nekim koeficijentom zato da bi vam oči bile uvijek na ekranu). Nije to samo okretanje glave/kamere, kako pomičete cijelo tijelo, tako se pomiče i kamera (unutar od igre zadanih limita). U SHIFT 1 je ovo radilo besprijekorno.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Soundtrack je dobio ocijenu 2/10. Užas doslovni.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice