Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 572.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

..moze bit da je do cr*cka..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma što još nije izašao original? Da li ko ima iskustva s igrom u multiplayeru?

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni sutra key dolazi al još nemam volan, a ne želim uopće igrati bez njega... Tak da javim dojmove kad kupim volan.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:00 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja neznam driftati {#}

U jedinici sam mogao bez problema, ali ovdje ne mogu nikako iskontrolirati auto. Pol sata sam proveo na onom prvom poligonu i nisam ni jedan krug uspio izdriftat da se nisam okrenuo. Na volanu vozim, probao sam smanjiti sensitivity za gas, povecati kut volana, ali ne ide, vrti me cim dodam malo gasa

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:21 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

u pocetku sam se razocarao sa tezinom, pa sam smanjio za 1 level tezinu, pa je bolje...

svejedno auto proklizava, ali manje nego u shiftu 1...

grafika je ok, tuniranje auta je odlicno, puno toga, pozabavit cu se time vise nego voznjom :)

helmet cam je super, nocne utrke su super, staze u dubaju i monte carlu su mi odlicne

menu igre je ODLICAN, boljeg nisam vidio u zivotu...fenomenalno...

sve u svemu odlicna igra, dobre zabave, ali nema mi do rfactora koji je vise simulacioni...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
RuskeGTT kaže...

u pocetku sam se razocarao sa tezinom, pa sam smanjio za 1 level tezinu, pa je bolje...

svejedno auto proklizava, ali manje nego u shiftu 1...

grafika je ok, tuniranje auta je odlicno, puno toga, pozabavit cu se time vise nego voznjom :)

helmet cam je super, nocne utrke su super, staze u dubaju i monte carlu su mi odlicne

menu igre je ODLICAN, boljeg nisam vidio u zivotu...fenomenalno...

sve u svemu odlicna igra, dobre zabave, ali nema mi do rfactora koji je vise simulacioni...

Kakav ti je taj volan?

Jel to onaj iz links?

Kakav mu je feedback?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 17:31 (Kill Frenzy).
15 godina

ima ga u linksu, da, ali ja sam ga uzeo prije nego je dosao sad, iz zg-a narucio, doslo u 2 dana...prije toga sam cekao u hg spotu mj i pol da mi ga nabave...mah

meni je volan odlican za tu cijenu, ima sekvencijalni mjenjac i poluge iza volana, 270°, gumiran je, lijepo lezi, ne djeluje nekvalitetno, vec evo mjesec i pol sigurno da imam i ne vidim greske niti nedostataka...

a glede feedbacka, volan nema motor kako sam skuzio, ali ima oprugu, koja pruza otpor dok skreces, neznam meni je cak i tako bolje, nego motor koji se moze pokvariti, pa si onda u banani...viracije ima, u vecini igra vibrira malo cim skreces, dakle cim pomaknes volan, onako kao trenje guma u zavoju, a kad izades po travi i sl. malo jace zavibrira...a ovdje u shiftu nisam jos skuzio kad vibrira, uglavnom ne vibrira cim skrenes (to me npr. znalo zivcirati u f1 2010 i rfactoru - stalno tako rec vibrira jer si stalno u zavoju) moram jos malo igrat (par utrka sam samo) ali mislim da vibrira po pasicama i kad se zabijes ili netko u tebe...

ma posto nemam 2000kn za G25/27, ovo mi cisto ok za prvi volan...

imam od canyona jos mouse i gamepad i oboje su odlicni i kvalitetni i precizni za tu cijenu...

neznam, canyon mi bas odlicna marka...vidi malo u linksu ili gdje nades ako ti se svida, pa uzmi, ako nemas 1000-2000 za razvikanije (mozda i ne bolje - momo od logitecha ima isto sve kao i ovaj moj...samo je marka - cak mislim da ima 240°)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

pitanje za one koji ovo igraju preko kontrolera, dal možete normalno vozit, znači da vam se auto ne baca u zavojima i kako su vam podešeni u advanced options, ja kako god da složim osjetljivost skretanja, mrtvo područje, nikako ne mogu dobit da u zavoju neki malo jač auto ne bacim u drift...

nadam se da će ubrzo neki mod doć da to riješi...

vjerujem da sa volanom je ovo uživancija za vozit, al ja nažalost nemam volan već sam osuđen na kontroler...

-.-

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo problema: http://img691.imageshack.us/i/13405738.png/

Rekao mi je jedan da je problem sa zvukom, probao sam sa youtubea, ali ne ide, ovo su zvucne postavke: http://img851.imageshack.us/i/gadgfcv.png/

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
matija656 kaže...

pitanje za one koji ovo igraju preko kontrolera, dal možete normalno vozit, znači da vam se auto ne baca u zavojima i kako su vam podešeni u advanced options, ja kako god da složim osjetljivost skretanja, mrtvo područje, nikako ne mogu dobit da u zavoju neki malo jač auto ne bacim u drift...

nadam se da će ubrzo neki mod doć da to riješi...

vjerujem da sa volanom je ovo uživancija za vozit, al ja nažalost nemam volan već sam osuđen na kontroler...

-.-

Uživancija? Meni osobno je muka voziti s volanom.

15 godina

Meni je takodjer vrlo teško na gamepadu sada kada su došli jači auti.

gotovo nemoguće vozit.Mučim se sa lotusom,zondom itd.

Kako sada stvari stoje mogao bi odustat jer  mi nije gušt vozit ako jednu trku igram 500 puta na normal dok ne budem prvi.

Kao da mi komande kasne,kao da se volan presporo vraća,neznam nekako mi je čudan osjećaj

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 19:01 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

ma ljepota igrati na volanu :D samo imam pitanje sta znaci u opcija controla steering deadzone?? na koliko to treba da bude? :S i steering sensivity koliko treba da pute?! malo je zeznuto kad skrecem u krivine pa sad kontam da su to neke opcije da to poboljsam! :D hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel zna netko problem moj rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Meni je takodjer vrlo teško na gamepadu sada kada su došli jači auti.

gotovo nemoguće vozit.Mučim se sa lotusom,zondom itd.

Kako sada stvari stoje mogao bi odustat jer  mi nije gušt vozit ako jednu trku igram 500 puta na normal dok ne budem prvi.

Kao da mi komande kasne,kao da se volan presporo vraća,neznam nekako mi je čudan osjećaj

ja sam probavao i povečati osjetljivost, i deadzone, pa ih i smanjit skorz, osjetljivost na 1%, deadzone na 5 i opet nije bilo nekog večeg pomaka, pokušao sam i sa default kontrolama al nije bolje

ja ću igrat dalje, možda skužim igru pa mi bude lakše, al iskreno nadam se nekom modu ubrzo što se toga tiče

probao sam ubacit real gt mod iz prvog shifta, al mi na prvom učitavanju u igru ju ugasi, ne može otvorit

damn

:D

a steering deadzone ti je područje u kojem nema nikakvog efekta, znači što ga više pojačavaš moraš više gljivu, ili volan zakrenuti da bi se nešto dogodilo

ako igraš na volan, stavi jako malo to, da se mene pita stavi 0 %

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 19:11 (matija656).
16 godina
neaktivan

Idem ja sebi sređivat vinile i ne mogu, idem Add, stavim neki, npr. ADVAN i uopce ga nema... nigdje :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemojte me plašiti, ja kanim kupiti G27 da uživam u ovoj igri, a sad vas nekoliko kaže da je koma na volanu. WTF?! {#}

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probao sam sa zipkovnicom, zivi uzaaaaas! Trebalo mu je oko sekunda-dvije da odreagira na skretanje, grr, moram volan prikljuciti kada kuci dodjem navecer, sada ne stignem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...

Nemojte me plašiti, ja kanim kupiti G27 da uživam u ovoj igri, a sad vas nekoliko kaže da je koma na volanu. WTF?! {#}

Kupi volan!! Kada zaigraš ovaj naslov,(kao i DiRT2 F1 2010/2011 i strae naslove poput GTR2 i rFactora) sa volanom vidjet ćeš da je to neki drugi svijet. Ako neplaniraš baš uzimat G27 za 500 kuna OVAJ volan je fenomenalan.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

Onaj helmetcam mi je presyeban, nemogu se naviknut na njega. :)

Igram iz kokpit kamere, znači samo volan, osim drifta, to stavim kameru izvana.

Igram na tipkovnici, stvarno rulam, osim u driftu, usrali su ga totalno.

Trebali su ga malo prilagodit za tipkovnicu, da bude npr. ko onaj u GRIDU.

Nemam konzole, pa se nisam naviko na igranje gamepadom, volanom..., priznajem,

neznam s time igrat, al s tipkovnicom ubijam. :)))

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Meni igra nije teška uopće Vozim na Elite samo s crtom i AI na Medium i taman mi je.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MENI: helmetcam je nesto najbolje u igrama dosad. svugdje s njim, osim na nekim stazama u driftu.

I ja sam na tipkovnici, drift mi je pregenijalan, ali mi nekako najvise pase 200SX za drift ^^, ali sad trebam pogledat kako namjestit auto za drift pa neki svoj slozit ^^

BTW: Zasto na drift aliance 200SX-u brzo puknu gume :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 19:50 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Meni igra nije teška uopće Vozim na Elite samo s crtom i AI na Medium i taman mi je.

i ja iste postavke... samo nisam započinjao karijeru jer ću to sutra kad stigne ključ... a za sad sam probao time trial sa audi s3... ručno mjenjanje svake brzine i kvačilo... oduševljen sam... auto se sad ukopa kad lupam po kočnici... ne klizi, nego samo malo zanosi. uglavnom dobro... i vidio sam da auto ima brdo nadogradnji. i motor na kraju se može promijenit... svašta... :)

16 godina

Meni je igra jako zanimljiva, ali najvise zanimljivije od svega je vozit se po nurburingu...jos kad bi si mogo namjestit sensytivity na gamepadu bilo bi bolje ovako kako god namjestim sve mi ostaje isto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ranko091 kaže...
perkoxcar kaže...

i ja iste postavke... samo nisam započinjao karijeru jer ću to sutra kad stigne ključ... a za sad sam probao time trial sa audi s3... ručno mjenjanje svake brzine i kvačilo... oduševljen sam... auto se sad ukopa kad lupam po kočnici... ne klizi, nego samo malo zanosi. uglavnom dobro... i vidio sam da auto ima brdo nadogradnji. i motor na kraju se može promijenit... svašta... :)

Audi a3 je pjesma. Auti poslje su dosta teže upravljivi na gamepadu

15 godina
neaktivan

To ide i na PC? Btw. nema H-shifter koliko vidim? 4000kn na Nabavi, jeli realno bolji od G27 recimo? I po čemu? Budući da je duplo skuplji.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 20:30 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Audi a3 je pjesma. Auti poslje su dosta teže upravljivi na gamepadu

je dobar je audi samo se ljulja ko na brodu... moram mu kupit tvrd ovjes... a ja igram na volanu  i nisam još probao druge aute ali vjerovatno je kao shift 1 pa nece bit nekih razlika...

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

To ide i na PC? Btw. nema H-shifter koliko vidim? 4000kn na Nabavi, jeli realno bolji od G27 recimo? I po čemu? Budući da je duplo skuplji.

a vjerovatno je rađen od kvalitetnijih materijala... nije baš da mogu izmislit nešto novo na volanu...

tipa ovo

http://www.besportier.com/archives/video-game-steering-wheel-with-shifter---ecci-trackstar-6000.html

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Minoza kaže...

a vjerovatno je rađen od kvalitetnijih materijala... nije baš da mogu izmislit nešto novo na volanu...

tipa ovo

http://www.besportier.com/archives/video-game-steering-wheel-with-shifter---ecci-trackstar-6000.html

A evo pogledao sam malo review-e i navodno ima bolji FF ali nema H-shifter i nikako ne opravdava duplu cijenu... Držim se ja ipak G27 {#}

3D dizajner
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

A evo pogledao sam malo review-e i navodno ima bolji FF ali nema H-shifter i nikako ne opravdava duplu cijenu... Držim se ja ipak G27 {#}

ja ti imam g25, a to je isto šta i g27... mali redizajn na volanu 4 tipke vise i rpm metar, tako da ne moraš gledat u igri...ali sve ostalo je isto... i ja nemam šta reć nego hvale... masu ljudi mi je igralo na njemu i svi kažu kad skupe pare da bi isto kupili...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice