Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
antimadridista kaže...
XXL Gamer kaže...

Upravo prelazim piratsku verziju na Xbox-u i igra mi je odlična.

ima li kvalifikacija na startu?

nema, nije najavljeno i ne vjerujem da ce biti...

to sta neke utrke startas 5. neke 9. to je samo ona opcija start random

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

to sta neke utrke startas 5. neke 9. to je samo ona opcija start random

A šteta... {#}

A jel bio kakav mod za SHIFT koji je to imao? Tipa kvalifikacije i pit-stop?

3D dizajner
15 godina

mislim da ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
XXL Gamer kaže...

Upravo prelazim piratsku verziju na Xbox-u i igra mi je odlična.

ima li kvalifikacija na startu?

Nema.

ma da
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
antimadridista kaže...

Hockenheim night:

Osvjetljenje izgleda odlično!

Koliko čitam komentare, svi koji su zaigrali, kažu da je feeling totalno drugačiji od SHIFT 1.

Feeling je drugačiji samo kada uključiš helmet cam, neznam dali sam dobro napisao ali znate vi na šta ja mislim.

ma da
16 godina
neaktivan

Poucen iskustvom Hot Pursuita 3 od kojeg sam ocekivao mnogo,a dobio podgrijanu juhu necu apsolutno nista ocekivati od ove igre,prema youtube videima cini mi se dosta slicna Shift 1,zvuk je skoro indentican,grafika mi se cini malo poboljsanja,a gameplay mi bas i nije nesto razlicit,no vidjet cemo

0 0 hvala 0
15 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Poucen iskustvom Hot Pursuita 3 od kojeg sam ocekivao mnogo,a dobio podgrijanu juhu necu apsolutno nista ocekivati od ove igre,prema youtube videima cini mi se dosta slicna Shift 1,zvuk je skoro indentican,grafika mi se cini malo poboljsanja,a gameplay mi bas i nije nesto razlicit,no vidjet cemo

meni se osjećaj brzine i pogled iz kokpita cine puno bolji, u shift1 je problem bio sto kad gledas iz kokpita nekako izgubis osjecaj brzine pa na kraju ispadne bolje igrat s kamerom iz vana , ali ovdje mi se kokpit čini savršen.

17 godina

-Gamestar SHIFT 2 video review

The nice guy told us in general, that Shift2 is nearly like Shift1. But it looks better and the handling is more realistic. The drifting is now more controlable. Also the AIW is much better so he told us, that Shift2 is just something for advanced drivers or pro's.

- njemački

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 11:28 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

The nice guy told us in general, that Shift2 is nearly like Shift1. But it looks better and the handling is more realistic. The drifting is now more controlable. Also the AIW is much better so he told us, that Shift2 is just something for advanced drivers or pro's.

- njemački

Sviđa mi se dosta sama kustomizacija i Ponašanje auta pri okretu,ovo bi moga biti hit samo da ne razočara kao GT5

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
doktor1 kaže...

- njemački

Sviđa mi se dosta sama kustomizacija i Ponašanje auta pri okretu,ovo bi moga biti hit samo da ne razočara kao GT5

A po čemu je tebe molim te gt5 razočarao, navedi neki pametan razlog.

ma da
14 godina

Pogledao sam nekoliko videa koji su igrali s volanom i za nas koji igramo s njim čini se da nas očekuje opet razočaranje, opet ono njihanje lijevo desno ko na brodu dok sa gamepadima izgleda ok. Kaj su oni optimizirali igru na shitbox gamepad gljivice? Tako da se pitam koja je svrha dobre fizike i realnosti ako je optimizacija za volan u kur.. Znam da ćer biti modova za takve stvari ali koliko se to uopće isplati kupovati igru ako se ne može igrati online s modovima koji zapravo popravljaju igru a ovi te mogu banati jer misle da si cheater.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 13:50 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Konačno neki video s volanom di izgleda kak spada. Fizika mi se čini dobra ali ne mogu uspoređivati s Forzom i GT5 pošto ih nisam probao dok u grafičkom i zvučnom smislu GT5 je jadan pored Shifta i Forze

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

mislim da je ovo dovoljna priprema za shift 2

1.000.000 profile bodova u prvom shiftu

{#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
matija656 kaže...

{#}

Mislim da si malo previše igral to smeće od igre.Dođi mi na GTR2 da pometem pod sa tobom.

17 godina
SolidSnakeCRO kaže...
matija656 kaže...

{#}

Mislim da si malo previše igral to smeće od igre.Dođi mi na GTR2 da pometem pod sa tobom.

Kakav nepotreban komentar...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
SolidSnakeCRO kaže...
matija656 kaže...

{#}

smeće od igre?

15 godina
antimadridista kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
matija656 kaže...

{#}

smeće od igre?

Da smeće.

14 godina
matija656 kaže...

{#}

Ja obožavam utrke kakve god bile full sim,polu sim,arkade ali za boga miloga kako netko može toliko voziti to sranje od igre kada 40% igre provedeš gledajući loading screen.

Svaka čast na strpljenju

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
15 godina
neaktivan

Meni se po ovim videima nekak cini da se auti opet ponasaju ko da su od želea isto kao i u jedinici. Nadam se da sam u krivu ali nevjerujem.{#}

Izgleda da cu i ove godine ostat na GTR2 i rfactoru

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 16:21 (racingcam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Pogledao sam nekoliko videa koji su igrali s volanom i za nas koji igramo s njim čini se da nas očekuje opet razočaranje, opet ono njihanje lijevo desno ko na brodu dok sa gamepadima izgleda ok. Kaj su oni optimizirali igru na shitbox gamepad gljivice? Tako da se pitam koja je svrha dobre fizike i realnosti ako je optimizacija za volan u kur.. Znam da ćer biti modova za takve stvari ali koliko se to uopće isplati kupovati igru ako se ne može igrati online s modovima koji zapravo popravljaju igru a ovi te mogu banati jer misle da si cheater.

Ja nisam primijetio to njihanje na videima do sada. Jedino kada likovi legnu na kočnicu i zalockaju ih, onda vrluda, mislim da je to dosta realno. Također, kada prebrzo uđu u zavoj, pa proklizava, opet, rekao bih očekivana pojava. Dok u ovom zadnjem videu lik koči na vrijeme, ne gazi kočnicu, i vrludanja nema. Vrlo vjerovatno je samo stvar pristupa i setup-a auotomobila.

racingcam kaže...

Meni se po ovim videima nekak cini da se auti opet ponasaju ko da su od želea isto kao i u jedinici. Nadam se da sam u krivu ali nevjerujem.{#}

Izgleda da cu i ove godine ostat na GTR2 i rfactoru

Pa ok, ako voliš sim onda da. Jer opet, pitam, zašto forsirate ovu igru u žanr GTR-a? Krivu stvar očekuješ i razočarat ćeš se zasigurno onda. Pokušaj promijeniti razmišljanje - SHIFT 2 je arkadna igra sa elementima simulacije, sada zvuči i izgleda bolje zar ne? Pustite priče, SHIFT je i dalje NFS i osobno htio bih da takav i ostane, taman između.

Što se tiče samoga voznog modela, izgleda da onda svi ovi koji su igrali lažu, jer svi do jednoga kažu da je upravo to drugačije (realnije) u odnosu na stari SHIFT. {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 16:30 (Minoza).
16 godina
neaktivan

Caracciola Karusell je puno bolje napravljen nego u jedinici ^^ Way to go {#}

15 godina

ajde mi objasnite onaj filmic uspredbe gt5/s2/f3 isti auto u s2 ima mjenjanje na volanu, a u ostalima ruka sofera ide dolje prema rucici mjenjaca...zasto takve razlike? znam da se moze na oba nacina u M3-ki mjenjati, ali neznam, smatram da za ovakve voznje (trke) da je prirodnije i lakse korisititi iza volana, a ne setati rukom do sredine auta...

od gt5 sam to ocekivao, posto su vec fejlali sa F430 koji ima sekvencijalu i nema rucice mjenjaca u sredini (samo mala polugica za ic u R) i covjek dok vozi salta dolje gdje nema rucice), ali od f3 nisam to ocekivao, posto smatram da je bolja od gt5...

sto se tice ponasanja auta, nekako mislim da u f3 je najbolji, vidi se na izlazima iz zavoja kako proklize straznji kraj i kako igrac mora kontru bacit, nekako prirodnije izgleda nego u s2, gdje jos uvijek malo auto pliva, ali cini mi se manje nego u s1...gt5 nema mi nikakvog feelinga previse...dovoljno je vidjeti kad se salta slika u filmicu, brzina prolaska kroz zavoje, na s2 180, na gt5 200+, ili vrijeme kruga, na s2 npr. 3:10 a na gt5 2:45, tj u gt5 je lakse voziti, sa manje korekcija i gubljenja vremena

graficki su mi svi tu negdje, ali gt5 mi ima malo pretamne tonove, f3 mi je odlicna grafika, kao da je bolja u odn. na druge dve igre...

i jos jedna zanimljivost: u s2 kod svakog izlaska iz zavoja cuje se neki zuvk neznam cega, onako mi slici kao kad vlak prode preko spojnica tracnica, pa se cuje onaj karakteristicni zvuk, ako malo napregnete usi cut cete i vi, dakle na izlasku iz zavoja...

eto moj mali review, nadam se da nisam prekritican bio :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Što se tiče samoga voznog modela, izgleda da onda svi ovi koji su igrali lažu, jer svi do jednoga kažu da je upravo to drugačije (realnije) u odnosu na stari SHIFT. {#}

mozda je stvarno drukcije?{#}

16 godina
neaktivan

Jesi vozio auto i vidio kako je kada udes u zavoj/skretanje malo brze. Treba se naget i ispravit, a nuspojava toga je ljuljanje, sad sve ovisi o autu, mozda da ga je malo manje ovo je na nekim autima kao da vozis Mazdu 2 {#}

15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

To njihanje je zbog helmet kamere koja se može isključiti, i moram ti reći da igranje sa gamepadom uopće nije niti blizu forze, zato jer mi je nekako preosjetljiva kontrola, iako to ti ne vidiš na videima ja znam jer sam probao.

ma da
15 godina
SolidSnakeCRO kaže...
antimadridista kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

iskreno rečeno što se mene tiče, od kad sam stavio real gt mod u shift, da se auti ponašaju slično kao u gran turismu, na Grid koji sam do tad igrao na veliko sam u potpunosti ostavio (jedino sam ga ostavio zbog drifta koji mi je odličan u njemu), od stavljanja moda, Shift je sasvim drugo štivo od onoga što je u originalu...

da me nebi krivo shvatili, bez moda sam prošao pola igre, i za onoga tko ima volan, a i onoga tko se nauči dobro vozit kontrolerom (usput i kalibrirat kontroler) može se Shift jako lijepo vozit i bez moda, ali od stavljanja moda Shift mi je postao glavna vožnja u zadnje vrijeme i vožnja u njemu je jednostavno potpuna uživancija

jedina velika zamjerka u njemu je jako mali broj staza, a sve ostalo, pa čak i vožnja od stavljanja moda su mi nenadje*ivi

a ako vama sporo učitava igru onda možda je vrijeme da uzmete novi komp, meni na lapu učitavanja su solidna, nisu duga, pola minute ne više, vjerojatno i manje

shift nije simulacija kao GTR, rfactor i srodne, ali da se mene pita ovo je prava stvar i veliko osvježenje u serijalu, jer iskreno već mi je dosta igri gdje se gleda tko će imat više uber kul auto

a vama ako igra ne odgovara, lijepo lagano odlepršajte od teme i ne trollajte po temi

hvala bok

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 19:24 (matija656).
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...

iskreno rečeno što se mene tiče, od kad sam stavio real gt mod u shift, da se auti ponašaju slično kao u gran turismu, na Grid koji sam do tad igrao na veliko sam u potpunosti ostavio (jedino sam ga ostavio zbog drifta koji mi je odličan u njemu), od stavljanja moda, Shift je sasvim drugo štivo od onoga što je u originalu...

da me nebi krivo shvatili, bez moda sam prošao pola igre, i za onoga tko ima volan, a i onoga tko se nauči dobro vozit kontrolerom (usput i kalibrirat kontroler) može se Shift jako lijepo vozit i bez moda, ali od stavljanja moda Shift mi je postao glavna vožnja u zadnje vrijeme i vožnja u njemu je jednostavno potpuna uživancija

jedina velika zamjerka u njemu je jako mali broj staza, a sve ostalo, pa čak i vožnja od stavljanja moda su mi nenadje*ivi

a ako vama sporo učitava igru onda možda je vrijeme da uzmete novi komp, meni na lapu učitavanja su solidna, nisu duga, pola minute ne više, vjerojatno i manje

shift nije simulacija kao GTR, rfactor i srodne, ali da se mene pita ovo je prava stvar i veliko osvježenje u serijalu, jer iskreno već mi je dosta igri gdje se gleda tko će imat više uber kul auto

a vama ako igra ne odgovara, lijepo lagano odlepršajte od teme i ne trollajte po temi

hvala bok

Šta je ovo šala ili ? Ti hoćeš reći da pola minute nije puno, pa Red Dead Redemption na konzoli koja ima puno manje rama od pc-a ne učitava se više od 12/13 sec. Ali dobro nije ni važno, bitno da je shift super igra jer da nije moglo bi se učitavati i 1 sec. i nebi ga ni pogledao.

ma da
16 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

Šta je ovo šala ili ? Ti hoćeš reći da pola minute nije puno, pa Red Dead Redemption na konzoli koja ima puno manje rama od pc-a ne učitava se više od 12/13 sec. Ali dobro nije ni važno, bitno da je shift super igra jer da nije moglo bi se učitavati i 1 sec. i nebi ga ni pogledao.

učitava mi evo 9 sekundi...neznam kakav je to problem...

15 godina
XXL Gamer kaže...

pa meni je toliko učitavanje jer sam ubacio dlc sa xboxa, od kad sam ga stavio teže učitava samu igru...

maknut ću ga jer nije mi potrebno duže učitavanje zbog par novih automobila...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 21:11 (matija656).
14 godina
XXL Gamer kaže...

To njihanje je zbog helmet kamere koja se može isključiti, i moram ti reći da igranje sa gamepadom uopće nije niti blizu forze, zato jer mi je nekako preosjetljiva kontrola, iako to ti ne vidiš na videima ja znam jer sam probao.

Ja govorim o njihanju auta lijevo desno kad se igra s volanom, koliko god pokušavaš držati volan ravno auto se njiše, to je bio problem i u jedinici i to nema veze s kamerom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice