Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 570.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovim Američkim kravama nije mjesto u ovoj igri al dobro meni neče smetat, osim na stazi.

Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan

Do sada ni u jednoj igri,ukljucujuci u GT5 nema onog nesto a to je...

Ne znam,recimo uzmimo sad neku random Hondu Civic,iz 91,nebitno koj je auto.

Nabrijem ga na 300+KS,turbo,ispuh,ovjes,gume,smanjim tezinu,sve.

I sad,pocetak utrke,nema onog,ovog:

Kako je 3000GT lijepo povukao.

Cak i Veyron,ko da vozim Colta od 75KS od staraca,cak je i on startniji,nema tog,neceg,kad auto potegne,nijedna igra nema taj osjecaj.

Npr:

Na 1:04,koja startnost,a u igri s 750KS,naspram ovog od 600KS,nema ni 1/3 toga.

Why,oh why :D?!Da li sam samo ja uzrujan i zelim da bude malo,MUSKIJE?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Mitsuoka kaže...

Previše flejmaš ovim postom. Razgovara se u igri i moje mišljenje je da je bolje da igra pokriva više automobilističke povijesti.

Nekome recimo ti auti 60'tih nisu ružni i najradije bi sjedili za volanom Opel Rekorda ili Mustanga Fastbacka i tako nekih automobila.

I ne možeš usporedit auto s kraja 60'tih i aute iz novog tisućljeća. Mustang i drugi američki automobili su zaslužni za autoindustriju koliko i europski. Pa čak i više. Corvette recimo možeš usporediti s 911 GT3 RSom i gle čuda, PLUS za Corvette u EVO magazinu: Corvette, da nosi Porscheovu značku, bi koštala više nego li GT3 RS. Toliko je taj auto dobar.

A R35 više nije Skyline  {#}  Sada je to samo GT-R. Eto recimo ne mozes R35 usporediti sa većinom automobila iz njegove klase. 50000€ naspram 100000+€ koliko koštaju R8 ili takvi automobili, to je prevelika razlika, a da ne spominjemo koliko je ubiti R35 nadmocniji od većine njih.

Tko ne zna ima jedan unofficial patch za Shift, tzv. DLC 2 u kojemu ima dosta dobrih automobila koje EA nije uvrstio u igru, od Acure NSX, Alfe 8C, pa preko skoro 10 modela Ferraria, do BMW-a M1...

nisam ja rekao da ne volim tako stare aute, samo sam rekao da ne volim AMERICKE starije aute opcenito...

ako ja ne volim stare aute, mislite da bi imao auto koji je star skoro kolko ja? (ove godine ce imat 22g) ako se pitate koji je taj - pise njegova oznaka pored mog nicka Ruske - tko zna sta znaci - zna...

Slash 666 kaže...

RuskeGTT, bez uvrede, al kad malo više naučiš o automobilima, imaš pravo pisat ovakve besmislene postove.

ja da naucim vise o autima? jel ti znas kakve su norme u americi za njihove aute? jel ti znas koliko sranja ima oko uvoza takvih auta u evropu? njihove norme su barem 10X blaze nego nase ovdje, s time su auti manje sofisticiraniji, dobro ovih zadnjih par godina razlika je manja, ali gledaj aute od pred 10g ili ove kakvi su u   shiftu - 1960-70 - pa to je napravljeno za njihove ravne ceste gdje je speed limit 85 mph, sta bi takvi npr u njemackoj gdje mozes i 300 vozit - bi se raspali...

ne kazem da su neizdrzivi, nego da su manje kvalitetni i po meni pretjerani...

a tehnologija - V8 5000-6000 kubika koji ima 200-300 ks - ma molim te lijepo - to je vec pregazeno...i dan danas nije neka bolja situacija posto oni big blockovi od 5700 kubika opet imaju 400ks max. evo ti primjer viper novi, 8300 kubika i 500ks...a sad gledaj mercedes npr. od 5500 kubika i 550ks - razlika? ne?

srecom dolazi fiat grupacija i jos par evropljana u ameriku spasiti ih od gutaca benzina i uvesti malo reda u njihova pretjerivanja...

DA SE KUZIMO - kako god bilo, igra je PREDOBRA - jedva cekam, ali sigurno necu kupiti nekog starog muscle cara vec neku bjesnu pilu japansku ili evropsku...

(nece mi nitko skinuti NFS sa trona najbolje racing igre)

15 godina
RuskeGTT kaže...
Mitsuoka kaže...

Previše flejmaš ovim postom. Razgovara se u igri i moje mišljenje je da je bolje da igra pokriva više automobilističke povijesti.

Nekome recimo ti auti 60'tih nisu ružni i najradije bi sjedili za volanom Opel Rekorda ili Mustanga Fastbacka i tako nekih automobila.

I ne možeš usporedit auto s kraja 60'tih i aute iz novog tisućljeća. Mustang i drugi američki automobili su zaslužni za autoindustriju koliko i europski. Pa čak i više. Corvette recimo možeš usporediti s 911 GT3 RSom i gle čuda, PLUS za Corvette u EVO magazinu: Corvette, da nosi Porscheovu značku, bi koštala više nego li GT3 RS. Toliko je taj auto dobar.

A R35 više nije Skyline {#}  Sada je to samo GT-R. Eto recimo ne mozes R35 usporediti sa većinom automobila iz njegove klase. 50000€ naspram 100000+€ koliko koštaju R8 ili takvi automobili, to je prevelika razlika, a da ne spominjemo koliko je ubiti R35 nadmocniji od većine njih.

Tko ne zna ima jedan unofficial patch za Shift, tzv. DLC 2 u kojemu ima dosta dobrih automobila koje EA nije uvrstio u igru, od Acure NSX, Alfe 8C, pa preko skoro 10 modela Ferraria, do BMW-a M1...

nisam ja rekao da ne volim tako stare aute, samo sam rekao da ne volim AMERICKE starije aute opcenito...

ako ja ne volim stare aute, mislite da bi imao auto koji je star skoro kolko ja? (ove godine ce imat 22g) ako se pitate koji je taj - pise njegova oznaka pored mog nicka Ruske - tko zna sta znaci - zna...

Slash 666 kaže...

RuskeGTT, bez uvrede, al kad malo više naučiš o automobilima, imaš pravo pisat ovakve besmislene postove.

ja da naucim vise o autima? jel ti znas kakve su norme u americi za njihove aute? jel ti znas koliko sranja ima oko uvoza takvih auta u evropu? njihove norme su barem 10X blaze nego nase ovdje, s time su auti manje sofisticiraniji, dobro ovih zadnjih par godina razlika je manja, ali gledaj aute od pred 10g ili ove kakvi su u   shiftu - 1960-70 - pa to je napravljeno za njihove ravne ceste gdje je speed limit 85 mph, sta bi takvi npr u njemackoj gdje mozes i 300 vozit - bi se raspali...

ne kazem da su neizdrzivi, nego da su manje kvalitetni i po meni pretjerani...

a tehnologija - V8 5000-6000 kubika koji ima 200-300 ks - ma molim te lijepo - to je vec pregazeno...i dan danas nije neka bolja situacija posto oni big blockovi od 5700 kubika opet imaju 400ks max. evo ti primjer viper novi, 8300 kubika i 500ks...a sad gledaj mercedes npr. od 5500 kubika i 550ks - razlika? ne?

srecom dolazi fiat grupacija i jos par evropljana u ameriku spasiti ih od gutaca benzina i uvesti malo reda u njihova pretjerivanja...

DA SE KUZIMO - kako god bilo, igra je PREDOBRA - jedva cekam, ali sigurno necu kupiti nekog starog muscle cara vec neku bjesnu pilu japansku ili evropsku...

(nece mi nitko skinuti NFS sa trona najbolje racing igre)

vidim kolko se kužiš novi viper ima 600ks

15 godina
Tommy_123 kaže...

Dali će biti multiplayer komponenta ili.

Ako je neće bit nema svrhe za kupnju?

Mene isto zanima. Posto razmisljam o kupovini prvenstveno zbog multiplayera.

Posto mi je prvi dio bio odlican, ali sam igro pirata. Imam odredena ocekivanja pa mislim

si uzeti original ovaj put. Kakav je bio multiplayer u proslom? Na kojoj razini ako netko moze reci iz prve ruke.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
neaktivan

Nebitno, to je karikirano sto on hoce rec i kuzim sto zeli rec. Iako ima dosta nelogicnosti u njegovim postovima, nije sad bitno jel novi Viper ima 200, 300 ili 600 KS, on želi rec, a s cime se i donekle slazem (iako volim masivce od motora), lako je napravit ogroman motor sa puno KS, a teze manji motor s jednako KS, ali tu se doskace s raznim turbopunjacima i slicnim stvarcicama, ali one mi imaju puno manje strasti od Big Block V8 u recimo Chrysleru 300C HEMI, taj motor ima ono nesto, a i zvuk je daaaleko bolji. Mada zvuk i GT-R R35 je odlican, i R8 i slicnih igracki. Ali opet ono brundanje, najvise se najezin od americkog V8, iako je takva situacija i sa GT-R-om, prije par dana sam pratio curu kuci i na jednom semaforu GT-R, kako to vuce, stao sam, gledao za njim i lagano 'svrsava' od zvuka da tako kazem. A onda sam osjetio pojaci udarac {#}.

Samo prekinimo oftopicarit, nije bitno je li ima u igri Muscle car-ova ili ne (ali bolje da igra ima vise sadrzaja, ne radi EA igru samo za jednu osobu, tako da bolje da raspravljamo o realnosti igre nego modelima automobila kojih ima i previse ^^)

15 godina

necemo vise o onome, bitno da je netko skuzio sta sam htio rec...

nego, jel ima koji novi gameplay, sta je sa v3trom? vise nema filmica, kako vidim, steta, zamolio sam ga da mi snimi na kratko zvuk megana RS, posto je u 1. shiftu bio sugav, a ovdje bi trebao biti bolji, posto sad auto postoji i prodaje se, a tad nije...

ajmo podijelite gameplaye koje vrijedi pogledati a nisu jos bili

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bit će Autolog naravno, i 12 igrača online.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kakav je autolog? Malo sam citao o njemu ali nista posebno. Te da li ce biti slican kao u hot pursuitu?

Da li ce ova igra imati veci fokus na singlu i multiju?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo samo trenutak da odigram svoju pre-release verziju pa ti javim.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

sta ti brijes, od kud ti pre release??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

posto nitko ne stavlja filmice, pa da ja stavim koji uz kratku analizu:

(vide se razne izvedbe HUD-a - moze se iskljuciti skroz JEEEE i nazalost mi se cini da auti opet proklizavaju kao u shiftu1, plus sta mi sudaranje auta nekako cudno)

(R8 nekakva polagana voznja - nista posebno za evidentirati osim dosadnog progress bar-a iznad retrovizora koji sluzi za vidjet koliko bodova fali do iduceg levela - GLUPOST)

(cijela trka - nadam se da ce se ova kamera koja se na ravnicama okrece prema retrovizorima ili prema autima koje pretjecemo moc iskljuciti posto mislim da ce smetati...i tko je ono rekao da lamboghini ima mjenjac u sredini a ne iza volana - vidi u ovom filmicu)

(jedna nocna, odlicno izgleda - mislim da je to dubai, a zivcira me staza jer oko staze asfalt a ne pijesak ili travu, pa se moze sijec ili siroko izlaziti iz zavoja sa vecom brzinom...)

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina

GT3 klasa, utrka od TRI kruga, onaj progress bar do sljedećeg lvl.... I neznam kome daju da to vozi! Pa to je sramota!! Ili to da privuku one koji žele kroz zavoj punim gasom i da vide ukoliko izlete da nema nikakvih problema...guranje auta...

Ali stvarno kao da daju djetetu od 5 godina da vozi. Užas. Šta će mi habanje guma ako ću vozit tri kruga svaku utrku?! Endurance utrke od 45 minuta?!?!

A i odmah mi se riga kada u onim najavama roknu "real drivers"... Da sigurno "real drivers" dobivaju bodove da izguraju jedan DBR9 sa staze.

Uproaštena licenca, ništa više. Bio bi mi gušt sjest u Vitaphone MC12/Sumo Power GT-R i odvozit utrku kako spada, a onaj tko to ne želi neka vozi šta i kako hoće. Pa zar je tako prokleto teško to ubacit u igru. GT1/GT3 prvenstvo, a tko ne želi neka vozi ovu karijeru koja te časti bodovima kada nekog izguraš sa staze ili prođeš zavoj po idelanoj putanji - vau špica, prošao sam zavoj kao "real driver" i dobio 590 bodova, a u sljedećem sam skršio suparnički AUDI i za to zaradio 660 bodova plus 1000 bodova COMBO jer se je sve dogodilo unutar 1 kilometar...

SMS - nula bodova

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pa meni je sasvim dovoljno 45 minuta za utrku. Nema baš puno ljudi koji imaju volje i vremena voziti npr. 24h race u Gran Turismu,

a u polyphony-u su se tek sa zadnjim patchem sjetili ubaciti in-race save.

Čak ni pravim vozačima nije dozvoljeno voziti više od 4 sata u komadu u endurance eventima...

Želim sjest svaki dan par sati za volan, odvozit par utrka, izguštirat se i to je to. Isključim HUD i zaboravim na te bodove. Od NFS serijala

nikad neću ni očekivati nekakvu vjerodostojnu simulaciju, što god oni najavljivali, ali vjerujem da će me ova igra zabaviti. Ako ništa drugo

onda zbog nordschleife-a koji je jedini razlog zbog kojeg još uvijek često palim shift1.

Tko želi može u quick race-u staviti do 99 krugova. Opali 99 krugova na nordu i uživaj u nekih 10-ak sati utrkivanja...

@ RuskeGTT: Na tvom videu je Gallardo ako se ne varam, očito ima drugačiji mjenjač. Ono je bio Murcielago...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 13:13 (dax_22).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

dečki, slobodno odustanice od ruske-a.. kad raspravljaš sa renault fanboyem (u vezi bilo čega) onda bolje da raspravljaš sa banderom..

nhf

i ruske, ono gore kaj si nadrobio o kubikažama i snagom.. pa ti stvarno gluposti pričaš, nemaš ni trunke znanja ni logike i stvarno, ko da neko dijete piše postove. niz znaš povijest, niti tadašnje prilike u USA ni pola posto onoga o čemu pričaš..

no, dosta ot, over and out

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 13:20 (nixass).
15 godina

rekli smo odavno dosta o tome, a i netko kuzi sta mislim, netko ne...ja ostajem pri svojem

dalje...

glede trka od 3 kruga, vjerujem da ce biti isto trka od vise krugova, a kako kaze kolega, uvijek mozes staviti 20-30 krugova i peglati...jedino steta da nisu stavili simulaciju goriva, pit stopove i to (ali onda stvarno nebi vise imao veze sa nfs-ima)

isto tako slazem se sa time da nema svatko vremena igrati par sati igru, ono, upalit, odigrat par trka, ugasit i ic dalje poslom...

po ljeti ce biti druga prica :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja toliko ne vozim utrke. Ja sam u Shiftu uzeo Audi R8 i sam na nordschleife-u bi redao krugove. To su bili dani.

Btw vidim da nisu makli ovo uzasno proklizavanje auta, ali to ce neki mod rijesit.

BBC2 nick: reader562

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

SHIFT2 Unleashed:Dangerous  Corners

1 0 hvala 3
15 godina

gledam malo po netu i tako to, kako ljudi gledaju na ovu igru vidim masu pljuvanja po njoj i komentare da se napravi Underground 3...

samo mi dođe da kažem tim ljudima - JESTE VI NORMALNI MOŽDA???

underground serija je imala svoje vrijeme, a to vrijeme je PROŠLO!!!!!!!

inače pratim nfs serijal od ps 1 i igrao sam od nfs: hot pursuit 1 i 2, high stakes, undergorunda 1 i 2, porshe, carbona, HP 2011, shifta, wanteda, i da sve su to bile dobre igre, iako je carbon bio sr*nje, barem meni...

underground je bio dobar i imao je popularnost u svoje vrijeme, jer su tada svi imali na piku nabrijavanje automobila, slaganje svojih vlastitih automobila po želji, bla bla...

sve je to bilo dobro u to vrijeme, i priznajem, zabavio sam se, ali kad vidim da je netko napisao da ovaj novi nfs ne valja, (shift, HP 2011, shift 2) i da žele open world vožnju, dođe mi slabo...

LJUDI TO VRIJEME JE PROŠLO, nfs i da napravi tako opet neku igru, to neće bit to...

ja kad sam vidio da izlazi shift sam se zagrijao za njega i to opasno, jer u zadnje vrijeme nema toliko igara na PC-u da imaju tako dobru grafiku i da su simulacije (u shiftu riješio ponašanje sa modom)

a shift iako ima zatvorene staze i nema free roaminga, ja sam uživao u njemu, pogotovo u grafici

neznam zašto ljudi toliko forsiraju da hoće taj underground 3, ja bi radije da vidim još 3 ovakva nastavka kao shift nego da opet moram kupit si autić i onda si ga složit za street race...

radije bi uzeo auto klase GT1, GT2, muscle car, stariji neki model složen u trkaču varijantu i voziti ga po nordschleife-u i uživat...

jedva čekam da dođe ovaj shift 2, jer će bit po meni igra i pola (ako bude problema sa klizanjem, modovi će to riješiti), koliki izbor automobila, staza, grafika, način vožnje, zvuk, jednostavno sve me očaralo, i drago mi je da je nfs serijal skrenuo na taj put, jer mi je dosta već igara tipa undergorund, hoću igrat igru sa odličnom grafikom i sa stvarnim stazama i odličnim autima, a nfs je sa zadnjim shiftom i ovim gadno zakoračio na tu stranu.

ja za taj podhvat skidam kapu njima, trebalo je skrenut u nešto novo i ostavit ono što je bilo iza njih bez straha, a po meni taj korak je i više nego dobrodošao, jer mi je veliko osvježenje za serijal i veliki + za njih da im je malo došlo u glavu pa da su se primili "pravog utrkivanja"

nadam se samo da budem mogao na svom lapu to moć vozit bez većih problema, jer ako ću moć, vjerujem da će shift 2 svrgnut shift i GRID sa moje liste dobrih (shift sa modom preodličan, jedini manjak mali broj staza) vožnji koje su izašle u zadnje vrijeme

neznam dal je već bilo, ako je sorry:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1302&game=Shift%202:%20Unleashed

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 13:21 (matija656).
Moj PC  
11 0 hvala 2
15 godina

skoro sam pustio suzu...

rekao si U RIJEC TOCNO sve kako bi ja rekao (ajde osim onog dijela sa muscle carsima - hehe)

hvala bogu ima jos pametnih ljudi koji gledaju na nfs tako, a ne oni nadobudni klinci koji zive 7-8 god unatrag na slavi f'n'f serijala i nabrijavanja auta, stavljanja neonki, zvucnika, hidraulike i piždarija na auto...a-a gotovo je...

jos da mi naprave jedan nfs koji ujedinjuje SVE najbolje staze, aute i modove igranja iz SVIH nfs-a do sad...ufffff

ili neki kao porsche unleashed da se bavi 1 markom auta, a moze i neki na djir hot pursuita sa murijom i odlicnim stazama...

ali f'n'f tematika - NE

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...

gledam malo po netu i tako to, kako ljudi gledaju na ovu igru vidim masu pljuvanja po njoj i komentare da se napravi Underground 3...

samo mi dođe da kažem tim ljudima - JESTE VI NORMALNI MOŽDA???

underground serija je imala svoje vrijeme, a to vrijeme je PROŠLO!!!!!!!

inače pratim nfs serijal od ps 1 i igrao sam od nfs: hot pursuit 1 i 2, high stakes, undergorunda 1 i 2, porshe, carbona, HP 2011, shifta, wanteda, i da sve su to bile dobre igre, iako je carbon bio sr*nje, barem meni...

underground je bio dobar i imao je popularnost u svoje vrijeme, jer su tada svi imali na piku nabrijavanje automobila, slaganje svojih vlastitih automobila po želji, bla bla...

sve je to bilo dobro u to vrijeme, i priznajem, zabavio sam se, ali kad vidim da je netko napisao da ovaj novi nfs ne valja, (shift, HP 2011, shift 2) i da žele open world vožnju, dođe mi slabo...

LJUDI TO VRIJEME JE PROŠLO, nfs i da napravi tako opet neku igru, to neće bit to...

ja kad sam vidio da izlazi shift sam se zagrijao za njega i to opasno, jer u zadnje vrijeme nema toliko igara na PC-u da imaju tako dobru grafiku i da su simulacije (u shiftu riješio ponašanje sa modom)

a shift iako ima zatvorene staze i nema free roaminga, ja sam uživao u njemu, pogotovo u grafici

neznam zašto ljudi toliko forsiraju da hoće taj underground 3, ja bi radije da vidim još 3 ovakva nastavka kao shift nego da opet moram kupit si autić i onda si ga složit za street race...

radije bi uzeo auto klase GT1, GT2, muscle car, stariji neki model složen u trkaču varijantu i voziti ga po nordschleife-u i uživat...

jedva čekam da dođe ovaj shift 2, jer će bit po meni igra i pola (ako bude problema sa klizanjem, modovi će to riješiti), koliki izbor automobila, staza, grafika, način vožnje, zvuk, jednostavno sve me očaralo, i drago mi je da je nfs serijal skrenuo na taj put, jer mi je dosta već igara tipa undergorund, hoću igrat igru sa odličnom grafikom i sa stvarnim stazama i odličnim autima, a nfs je sa zadnjim shiftom i ovim gadno zakoračio na tu stranu.

ja za taj podhvat skidam kapu njima, trebalo je skrenut u nešto novo i ostavit ono što je bilo iza njih bez straha, a po meni taj korak je i više nego dobrodošao, jer mi je veliko osvježenje za serijal i veliki + za njih da im je malo došlo u glavu pa da su se primili "pravog utrkivanja"

nadam se samo da budem mogao na svom lapu to moć vozit bez većih problema, jer ako ću moć, vjerujem da će shift 2 svrgnut shift i GRID sa moje liste dobrih (shift sa modom preodličan, jedini manjak mali broj staza) vožnji koje su izašle u zadnje vrijeme

neznam dal je već bilo, ako je sorry:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1302&game=Shift%202:%20Unleashed

Shift 2: Unleashed
PREDICTED System Requirements*

14 godina
neaktivan

..proc 8!?,hmm aj dobro..{#}

1 0 hvala 0
17 godina

meni nije jasno zašto ne ulože pošten novac u razvoj fizikalnog modela koji bi sa godinama samo nadograđivali. tako da se hardcore (i oni koji se tako osjećaju) ljubitelji vožnje mogu slobodno uhvatit u koštac sa njihovom igrom. vrlo lako je u meniju napravit opciju s kojom želiš voziti. ne kužim njihovu politiku

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

stari nfs-ovi tipa underground, wanted i tako to, točno se vidi da su orijentirani na klince koji bi htjeli imat super uber cool auto

ne kažem da nije bilo i starijih osoba na njemu, ali vidi se da je orijentirana publika bila djeca od 10 - 15 godina

a sad kako su krenuli u ozbiljnije vode i orijentiranja prema zahtjevnijim igračima koji znaju što žele od jedne vožnje, koji žele pravo utrkivanje i kojima je dopi*dilo natjeravanje po ulicama, odmah igra ne valja i odmah se pljuje po njoj

ljudi, ozbljno, (djeca i oni koji ne prihvačaju nove stvari), ako ti ne paše, odi se igrat u svojim igricama koje su zastarijele i prestanite trollat okolo i govorit gluposti, jer ste - U KRIVU !!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...

stari nfs-ovi tipa underground, wanted i tako to, točno se vidi da su orijentirani na klince koji bi htjeli imat super uber cool auto

ne kažem da nije bilo i starijih osoba na njemu, ali vidi se da je orijentirana publika bila djeca od 10 - 15 godina

a sad kako su krenuli u ozbiljnije vode i orijentiranja prema zahtjevnijim igračima koji znaju što žele od jedne vožnje, koji žele pravo utrkivanje i kojima je dopi*dilo natjeravanje po ulicama, odmah igra ne valja i odmah se pljuje po njoj

ljudi, ozbljno, (djeca i oni koji ne prihvačaju nove stvari), ako ti ne paše, odi se igrat u svojim igricama koje su zastarijele i prestanite trollat okolo i govorit gluposti, jer ste - U KRIVU !!!

Ako je Underground star, šta je onda Hot Pursuit?

3D Designer
15 godina
mislio sam na ovaj novi, ali oni stariji HP na ps1 su mi bili čak bolji od undergrounda, više sam se zabavio na njima nego na ovima novijima, da mogu ponovno bi ih igrao da se prisjetim, ali nažalost nemam gdje
15 godina
neaktivan
pročitao sam negdje na netu da je shift od sad igra za sebe odnosno da je EA odvojila NFS od shifta te da će od ovog nastavka bit to razlicite igre (Shift - vise simulacija, a NFS- vise arkada)...tako da mislim da ce EA probat (ili vec pokusava) zadovoljit vecu masu igraca...

p.s. mozete i sami primjetit da u nazivu igre vise ne stoji NFS vec samo Shift 2 : Unleashed
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Volio sam Shift iz jednog razloga (dobro,više,ali ovo je glavni): nije postojala bolja "simulacija" na PC-u.U fizici nije prvak, ni autima, ni stazama ali skupa sa odličnom garfikom Shift me zabavljao dobrih 6-7 mjeseci.Dok nije došao F1 2010.Shift 2 će valjda biti bolji.Ne vidim razlog zašto bi igra sucksala.Čak postoji i telemetrija tako da GT drž se...

eee...kuda ovaj svijet ide...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Granny kaže...

Volio sam Shift iz jednog razloga (dobro,više,ali ovo je glavni): nije postojala bolja "simulacija" na PC-u.U fizici nije prvak, ni autima, ni stazama ali skupa sa odličnom garfikom Shift me zabavljao dobrih 6-7 mjeseci.Dok nije došao F1 2010.Shift 2 će valjda biti bolji.Ne vidim razlog zašto bi igra sucksala.Čak postoji i telemetrija tako da GT drž se...

oces rec da ti je f1 2010 dobra simulacija?

oces rec da rfactor nije barem 5x bolji od shifta1 i f1 2010?

radi usporedbe neki dan sam vozio f1 2010 i rf sa modom f1 2011 by dazor oboje sa svim iskljucenim assistima, u f1 2010 se relativno lako upravlja, u rf nemozes ni da si schumacher...cak i kad ukljucim sve assiste na high mi je jos tesko...

slucajnost?

14 godina
neaktivan
matija656 kaže...

Ti si dečk ispred svog vremena.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice