Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Nba 2k11

edit- nemogu naći kad igram My Player nigdje slidere namještati, znači ni nemože se? Ili slidere ako namjestiš u glavnom meniju prije odabira koji mod hoćeš igrat da li tad ti namješteni slideri vrijede i za My Player?

Ne vrijede ti slideri ako ih namjestiš u glavnom menu za my player. Jedino kak si ih možeš nariktat je prek cheat engine i to oće ti bit 50% ili 100% ili on ili off.I mogu se nariktat samo neki osnovni.Evo ti link pa si pogledaj:

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Pitanjce jedno ekipa. Ovi koji igraju na HoF ili cak razinu ispod, jeli ikome uspjelo nadigrat suparnika ono bijesno, 20-30 koseva razlike ? Nije mi jasno da na Pro sam rijesavam utakmice a na HoF-u se *ebem sa svakom akcijom. I jos jedna primjedba na racun 2k Sportsa gleda sam zadnje dvi utakmice Orlanda uzivo, majku im pogadaju trice ko navijeni a u igri nemogu pogodit tricu za neznam sta, lose su mi to rjesili.

Evo ga ludi su na 2k forumu odgovori na najnoviji patch, moja preporuka nemojte ga skidat ako igrate my player.

Edit 2: Nema patcha za PC, upravo sam shvatija da 2k ne *ebe PC usere 2%, patch bi trebao izac tamo oko All-Star weekenda, kao i kod 2k10. Sve mi se cini bolja ova ideja da si nabavim x360 i igru pa raspalim online malo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 19:53 (JackD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Pitanjce jedno ekipa. Ovi koji igraju na HoF ili cak razinu ispod, jeli ikome uspjelo nadigrat suparnika ono bijesno, 20-30 koseva razlike ? Nije mi jasno da na Pro sam rijesavam utakmice a na HoF-u se *ebem sa svakom akcijom. I jos jedna primjedba na racun 2k Sportsa gleda sam zadnje dvi utakmice Orlanda uzivo, majku im pogadaju trice ko navijeni a u igri nemogu pogodit tricu za neznam sta, lose su mi to rjesili.

Evo ga ludi su na 2k forumu odgovori na najnoviji patch, moja preporuka nemojte ga skidat ako igrate my player.

Edit 2: Nema patcha za PC, upravo sam shvatija da 2k ne *ebe PC usere 2%, patch bi trebao izac tamo oko All-Star weekenda, kao i kod 2k10. Sve mi se cini bolja ova ideja da si nabavim x360 i igru pa raspalim online malo.

my player rijetko igram pa je odgovor NE,ali u običnoj utakmici sam na HOF uspio pobjeđivati sa 20-ak razlike

Što se tiče Orlanda mislim da su prošle sezone bili u top5 što se tiče postotka šuta za 3 a i drže NBA REKORD po broju postignutih trica u jednoj utakmici

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 21:08 (patch123).
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Kao i Miami, ja sam se podosta NBA nagledao a i zadnjih nekoliko Miamievih utakmica, u igri Jamesu i Wadeu trice ulaze svake prijestupne, čak i oni čisti šutevi rijetko ulaze. Kad igram na pro ulazi sve ok, ali kad prebacim na all-star kao da sam svojima prepolovio slidere, čiste šuteve fulaju!

edit- a hebem im onog na nebesima!!!! Pa moji uopće ni ne pokušavaju skočiti u blok u 80 % slučajeva!!! Pazi ovo - dobio sam 41 koš u prvoj četvrtini!!!! Kakve kretenski kreteni ovi moji, pa to treba ubit!

Pa onda da ne pričam o reboundima! Ofenzivnih ako imam 2-3 uvrh glave u cijeloj utakmici od 48 minuta a defenzivnih imam koliko i oni ofenzivnih, znači od njihovih svih fulanja pola će oni uhvatit lopti,    pola moji, UOPĆE NE SKAČU!!! A suparniku SVE ulazi. A najgore što sam u tome svemu bespomoćan

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 23:04 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Wade ove sezone šutira 26% tricu.što mu je 2.najgori postatak otkad igra u NBA ligi.

LeBron šutira nešto bolje,28% što znači da mu je ovo najgora šuterska godina otkad igra u NBA.

Odavno se zna da Wade i James nisu dobri šuteri te da većinu poena zabijaju zbog dobrog ulaza koji im također omogućava velik broj šuteva sa linije slobodnih bacanja.

Što se tiče postignutih trica ove sezone ovakav je poredak

1.Jason Richardson(PHX) 42/95 44%

2.Stephen Jackson(CHA) 42/100  42%

3.Manu Ginobil(SAS)i 42/104 40%

4.Ray Allen(BOS) 48/84 45%

5.Danny Granger(IND) 38/92 41%

EDIT:Malo sam gledao tko ima najviše triple-double od aktivnih igrača.Poredak je ovakav:

1.Jason Kidd  105

2.Grant Hill   29

3.LeBron James   29

4.Kobe Bryant   17

5.Kevin Garnett   16

6.Lamar Odom   12

7.Chris Paul   11

8.Baron Davis   10

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 22:55 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

Wade ove sezone šutira 26% tricu.što mu je 2.najgori postatak otkad igra u NBA ligi.

LeBron šutira nešto bolje,28% što znači da mu je ovo najgora šuterska godina otkad igra u NBA.

Odavno se zna da Wade i James nisu dobri šuteri te da većinu poena zabijaju zbog dobrog ulaza koji im također omogućava velik broj šuteva sa linije slobodnih bacanja.

Što se tiče postignutih trica ove sezone ovakav je poredak

1.Jason Richardson(PHX) 42/95 44%

2.Stephen Jackson(CHA) 42/100  42%

3.Manu Ginobil(SAS)i 42/104 40%

4.Ray Allen(BOS) 48/84 45%

5.Danny Granger(IND) 38/92 41%

EDIT:Malo sam gledao tko ima najviše triple-double od aktivnih igrača.Poredak je ovakav:

1.Jason Kidd  105

2.Grant Hill   29

3.LeBron James   29

4.Kobe Bryant   17

5.Kevin Garnett   16

6.Lamar Odom   12

7.Chris Paul   11

8.Baron Davis   10

FAIL, alaj si ti gluposti napisao u onoj drugoj rečenici. Toliko gluposti sažeto u jednoj rečenici nisam vidio. Što se tiče onog najgoreg postotka u karijeri od njih dvojice iz prve rečenice, to me i ne čudi, jer su sad došli James i Bosh koji su bili praktički jedine zvijezde u svojim momčadima i samim time sad kad 3 zvijezde igraju zajedno nemogu imati isti učinak kao prije kad su praktički sami igrali u svojim ekipama (da imaju bili bi galacticosi i nitko ih nebi mogao pobijediti) tako da su ti postoci logični. Sada u Miamiu nije jedan čovjek kako bi ono ameri rekli pod "spotlightom" već njih trojica i nemaju 1 vođu. Nemogu trojica igrača koji su naučili biti vođe u svojim ekipama to biti ovdje. Oni moraju shvatit da sada nema zajebavanja i da sad moraju ekipno igrati. James je prošle godine do finala konferencije sam doveo Cleveland. Svaka momčad po meni, mora imati jednog igrača u momčadi koji će biti vođa. To je u Lakersima Bryant, to je u New Orleansu Paul, to je u Orlandu Howard, to je u Bostonu  Paul Pierce, to je u Oklahomi Durant itd itd i tako momčadi funkcioniraju, mora se znati ko je gazda

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
FAIL, alaj si ti gluposti napisao u onoj drugoj rečenici. Toliko gluposti sažeto u jednoj rečenici nisam vidio. Što se tiče onog najgoreg postotka u karijeri od njih dvojice iz prve rečenice, to me i ne čudi, jer su sad došli James i Bosh koji su bili praktički jedine zvijezde u svojim momčadima i samim time sad kad 3 zvijezde igraju zajedno nemogu imati isti učinak kao prije kad su praktički sami igrali u svojim ekipama (da imaju bili bi galacticosi i nitko ih nebi mogao pobijediti) tako da su ti postoci logični. Sada u Miamiu nije jedan čovjek kako bi ono ameri rekli pod "spotlightom" već njih trojica i nemaju 1 vođu. Nemogu trojica igrača koji su naučili biti vođe u svojim ekipama to biti ovdje. Oni moraju shvatit da sada nema zajebavanja i da sad moraju ekipno igrati. James je prošle godine do finala konferencije sam doveo Cleveland. Svaka momčad po meni, mora imati jednog igrača u momčadi koji će biti vođa. To je u Lakersima Bryant, to je u New Orleansu Paul, to je u Orlandu Howard, to je u Bostonu  Paul Pierce, to je u Oklahomi Durant itd itd i tako momčadi funkcioniraju, mora se znati ko je gazda

Ma kakav fail,o čemu ti pričaš ?

Gledaš li ti utakmice uopće ?

James i Wade su dobri igrači ali kao šuteri nisu ništa više nego prosječni.

Ray Allen,Paul Pierce,Jamal Crawford,Nowitzki,Nash... su dobri šuteri.

James i Wade su prosjek što se tiče šuta,oni su izvanredni što se tiče ulaza.

Pogledaj koju utakmicu pa onda vidi koliko ti failaš a ne netko drugi

Što se tiče postotaka GOVORIŠ GLUPOSTI.

Kad je jedan igrač vođa ekipe onda je logično da ima MANJI postotak šuta jer uzima više šuteva,samim time uzima šuteve kad to i nije potrebno te time otežava situaciju.

Ovako imaju 3 dobra igrača te se teoretski ne bi trebali forsirati nego uzimati dobre šuteve i imati VEĆI postatak šuta.

Logično bi bilo da imaju MANJE POENA jer se velika većina poena dijeli između njih trojice a ne da svatko od njih uzima 30 šuteva po utakmici kao prije ali bilo bi logično da imaju BOLJI POSTATAK jer ne trebaju forsirati šuteve znajući da nisu jedini u ekipi koji mogu napraviti nešto.

Nešto ti ne štima sa logikom i itekako failaš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 23:43 (patch123).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo Kora,samo za tebe.

http://www.nba.com/playerfile/dwyane_wade/career_stats.html

Možeš vidjeti da Wade kroz karijeru ima prosjek od 29% šuta za 3 poena.

http://www.nba.com/playerfile/lebron_james/career_stats.html

LeBron James kroz karijeru ima prosjek od 33% šuta za 3 poena.

I ti njih nazivaš dobrim šuterima ?

James i nije tako loš iako nije ništa više nego prosječan dok se Wade može nazvati i ispodprosječnim šuterom za svoju pozicju.

Field Goal % ne gledaj,ionako veliku većinu svojih poena zabijaju polaganjima i zakucavanjima što nije odraz njihovog šuta.

Usporedba sa drugim šuterima:

Ray Allen 40%

Paul Pierce 37%

Steve Nash 43%

Peđa Stojaković 40%

Dirk Nowitzki 38%

Pa čak i jedan Josh Smith koji muku muči sa svojim šutom(u zadnje vrijeme se popravio) ima prosjek od 27% u karijeri

za 3 poena.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 23:54 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ajmo momci nema smisla se svadat, Miami je los trenutno a bogami nije ni Boston bija puno bolji kad su se Allen i Garnett prilkljucili Piercu. Treba vrimena da se njih trojica uigraju, nisu oni prosjecni igraci to su zvijezde, LeBrona se prati jos od srednje skole, Wade je osvojio prvenstvo. Jedan LeBron je bija zvijezda u Clevlandu, ko mu je u toj momcadi moga parirat ? Nitko, isto je sa Bosh-om. Uvjeren sam da ce ako ne ove onda sljedece sezone Miami dominirat istocnom konferencijom, Wade je igra sveukupno 7 min (?) u pripremama, treba njima jos vremena.

Ali sta se tice igre, danas sam dozivijo ogroman facepalm. Moj talentirani trener me odlucijo gurnut na poziciju PF-a, aj dobro ocekiva sam da cu i tu poziciju zaigrat kad-tad. Protivnik ima nekih 2.10m na mojih 1.80m, moja obrana=0. E pa isa sam malo eksperimentirat, vodili smo 4 kosa razlike (protiv Golden State-a) i svaku akciju sam stao u kut i pustija Gilbertu/Nelsonu da vode momcad, u nekih 5 min su nam dali 10 koseva, mi nismo imali ofanzivu. Ako pustim AI, koji bi na HoF trebao bit *ebeno dobar, onda pusimo, jer ja moram vodit igru. Izasa iz igre i pokrenuo je opet pa na Quit-> Sim till end of Game. Pogodite rasturili smo ih 30 razlike, ma bas me zanima kako.

Na blokove se nemogu  zalit Howard i Gortat tu rasturaju, ali me ove trice ubijaju pa to nema nigdje...Carter danas 0/7, Rashard Lewis 0/5, jedino sam ja ubacija 2 3-ice.

Neznam nastavi li se ovo ovako zaigrat cu tek opet kad izbace patch, za 4-5 miseci.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 0:04 (JackD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Ajmo momci nema smisla se svadat, Miami je los trenutno a bogami nije ni Boston bija puno bolji kad su se Allen i Garnett prilkljucili Piercu. Treba vrimena da se njih trojica uigraju, nisu oni prosjecni igraci to su zvijezde, LeBrona se prati jos od srednje skole, Wade je osvojio prvenstvo. Jedan LeBron je bija zvijezda u Clevlandu, ko mu je u toj momcadi moga parirat ? Nitko, isto je sa Bosh-om. Uvjeren sam da ce ako ne ove onda sljedece sezone Miami dominirat istocnom konferencijom, Wade je igra sveukupno 7 min (?) u pripremama, treba njima jos vremena.

Ali sta se tice igre, danas sam dozivijo ogroman facepalm. Moj talentirani trener me odlucijo gurnut na poziciju PF-a, aj dobro ocekiva sam da cu i tu poziciju zaigrat kad-tad. Protivnik ima nekih 2.10m na mojih 1.80m, moja obrana=0. E pa isa sam malo eksperimentirat, vodili smo 4 kosa razlike (protiv Golden State-a) i svaku akciju sam stao u kut i pustija Gilbertu/Nelsonu da vode momcad, u nekih 5 min su nam dali 10 koseva, mi nismo imali ofanzivu. Ako pustim AI, koji bi na HoF trebao bit *ebeno dobar, onda pusimo, jer ja moram vodit igru. Izasa iz igre i pokrenuo je opet pa na Quit-> Sim till end of Game. Pogodite rasturili smo ih 30 razlike, ma bas me zanima kako.

Na blokove se nemogu  zalit Howard i Gortat tu rasturaju, ali me ove trice ubijaju pa to nema nigdje...Carter danas 0/7, Rashard Lewis 0/5, jedino sam ja ubacija 2 3-ice.

Neznam nastavi li se ovo ovako zaigrat cu tek opet kad izbace patch, za 4-5 miseci.

prošle godine su patch izbacili u 2. ili 3.mjesecu,nisam siguran.

što se tiče boldanog: ja nikad nisam rekao da su oni prosječni igrači,ja sam samo rekao da su prosječni šuteri a igrača čini mnogo stvari,ne samo šut

Što se tiče toga da Boston nije bio puno bolji od Miamija kad su mu se priključili Garnett i Allen ne bih se složio.

Dok je Pierce bio sam Celticsi su imali 24-58.

Iduću sezonu(kad su došli Allen i Garnett)imali su omjer 66-16 što je 6.najbolji omjer pobjeda i poraza u povijesti NBA.Miami već sad ima 7 poraza,ako nastavi ovakvim tempom imao bi ih 36 ali to ipak nije za očekivati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 0:18 (patch123).
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

Ma kakav fail,o čemu ti pričaš ?

Gledaš li ti utakmice uopće ?

James i Wade su dobri igrači ali kao šuteri nisu ništa više nego prosječni.

Ray Allen,Paul Pierce,Jamal Crawford,Nowitzki,Nash... su dobri šuteri.

James i Wade su prosjek što se tiče šuta,oni su izvanredni što se tiče ulaza.

Pogledaj koju utakmicu pa onda vidi koliko ti failaš a ne netko drugi

Što se tiče postotaka GOVORIŠ GLUPOSTI.

Kad je jedan igrač vođa ekipe onda je logično da ima MANJI postotak šuta jer uzima više šuteva,samim time uzima šuteve kad to i nije potrebno te time otežava situaciju.

Ovako imaju 3 dobra igrača te se teoretski ne bi trebali forsirati nego uzimati dobre šuteve i imati VEĆI postatak šuta.

Logično bi bilo da imaju MANJE POENA jer se velika većina poena dijeli između njih trojice a ne da svatko od njih uzima 30 šuteva po utakmici kao prije ali bilo bi logično da imaju BOLJI POSTATAK jer ne trebaju forsirati šuteve znajući da nisu jedini u ekipi koji mogu napraviti nešto.

Nešto ti ne štima sa logikom i itekako failaš.

Ponovni FAIL. Nagomilavaju ju ti se gluposti koje pišeš, molim te nemoj se sramotit dalje. Ti izgleda izvlačiš te izjave iz neke paralelne stvarnosti u kojoj si zarobljen i gdje su ova dva igrača prosjek

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 0:32 (Kora).
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Kod mene također trice samo meni ulaze, nakupim ih više nego svi moji suigrači zajedno.

Evo sad ću večeras gledati ih protiv Dallasa,  stavio sam dvicu na klađi na pobjedu Heata, a moraju proradit kad tad

edit- evo sad ozlijedim se kod ubacivanja u koš u prvoj četvrtini i do kraja utakmice nisam ulazio i oni idioti ponovno izgubili utakmicu a vodili dok sam ja bio igro

edit2- ma kakvi, sve pokušavam, nekako i probavam da dvojicu pokrijem ali svejedno moji idioti neznaju obranu igrat, to je katastrofalno, svaku utakmicu na all-star gubim, al baš svaku , doslovno. Nekad vodim i po 17 razlike, ali nema veze ovi me sitgnu i pobijede 20 razlike. Ma presmješno kakva bugčina to što suigrač AI nezna igrat obranu, kvragu pa uopće ne skaču da pokušaju blokirat šut?! WTF pa gdje to ima.....pa zatim da AI ima više off reb nego ja def reb, pa to nema smisla, polako gubim interes za My Player..........

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 2:02 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ti Kora tako failaš a nisi ni svjestan.

ili nas zahebaje(pravi se glup) ili stvarno ne razumije jednu običnu rečenicu.

ali takav je Kora,njemu je cilj svađati se,da sam mu postavio postotak šuta iz svake pozicije na terenu on bi opet govorio da lažem i donosio glupe zaključke

Kora,gledaš li slučajno Miami-Dallas ? Ne bi se reklo,evo ja gledam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 2:47 (patch123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
M_dipl. kaže...

Ti Kora tako failaš a nisi ni svjestan.

ili nas zahebaje(pravi se glup) ili stvarno ne razumije jednu običnu rečenicu.

ali takav je Kora,njemu je cilj svađati se,da sam mu postavio postotak šuta iz svake pozicije na terenu on bi opet govorio da lažem i donosio glupe zaključke

Kora,gledaš li slučajno Miami-Dallas ? Ne bi se reklo,evo ja gledam.

Naravno da gledam, i idu mi na živce kako lopte gube početnički, i neznaju igrat obranu, ma kao da sebe gledam dok igram My Player haha

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Naravno da gledam, i idu mi na živce kako lopte gube početnički, i neznaju igrat obranu, ma kao da sebe gledam dok igram My Player haha

Nadam se da će ih Dallas dobiti.

Utakmica je jako zanimljiva,valjda će takva ostati do kraja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 3:50 (patch123).
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

Nadam se da će ih Dallas dobiti.

Utakmica je jako zanimljiva,valjda će takva ostati do kraja.

Ja sam stavio  dvicu na klađi, treba mi da Miami dobije

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Ja sam stavio  dvicu na klađi, treba mi da Miami dobije

kad već gledaš utakmicu jesi li malo promatrao lebrona i wadea ?

uzimali su jako malo šuteva te su se orijentirali na ulaz i polaganje/iznuđivanje faula (posebno wade)

i to malo što su šutirali im nije ulazilo

Chandler igra izvanrednu utakmicu,isto i Marion dok se kod Miamija najviše iskazao Bosh.

2.poluvrijeme samo što nije počelo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 3:59 (patch123).
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Trenutno tražim Phoenix Anaheim NHL live stream ali nigdje nemogu naći, al ovo je sad debeli off topic

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Trenutno tražim Phoenix Anaheim NHL live stream ali nigdje nemogu naći, al ovo je sad debeli off topic

Okreni na Miami,ako ovako nastave pare ti klize iz ruku (fantastična serija 8-0 Dallasa na početku 3.četvrtine)

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ajmo ljudi glasajte.

Koju utakmicu večeras da gledam ?

Vrijeme u koje se utakmice igraju sam napisao po našem (hrvatskom) vremenu a ne po američkom.

0 Atlanta @ Toronto 7,00h
0 New York @ Detroit 7,30h
6 San Antonio @ New Orleans 9,00
0 Utah @ LA Clippers 9,30h
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ovo stvarno nema smisla vise, odustajem od My Player dok ne izbace patch.

Evo igram protiv Suns-a prva cetvrtina:

FG

• Ja:           3/5
  • V. Carter:       0/5
  • B. Bass:         1/4
  • S. Marion:      0/3
  • D. Howard:    1/3

gubimo 14 - 31, FG% momcadi su 25% - Orlando

48% - Suns-i

uz to da su ubacili 2/3 trice a mi niti jednu, ovo nema veze s razumom, nebi mi smetalo da je prvi put nego nam je ovo normalni ulazak u igru. I na koji nacin da dobijem ako mi sakati suigraci nemogu pogodit kos ni kad su ispod njega, standardno je da mi gubimo nekih 20 koseva razlike do poluvremena a igram sa *ebenim Orlandom koji konkurira za finale konferencije, realnost = 0.

Jos sam pogleda neki video na YouTube di lik igra protiv Orlanda, i Carter mu je da 2/3 3-ice, i ide prema kosu ko iz sale, a kod mene nije u stanju ni dodat normalno.

Zgadija mi se ovaj Orladno dabogda ne usli u playoff.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Nisam siguran ali negdje sam pročitao da će PC patch biti vrlo brzo izbačen.Priča se da je već gotov,samo se čeka neko odobrenje i izbaciti će ga.

Na konzolama je patch popravio dosta stvari

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 15:11 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Pa da neznam dali je itko primjetio ali suigracima ako nije cisti sut, lopta nece nikad uci, a ponekad cak ni tada, a da ne govorim o off reb kojih moji imaju max 2 u citavoj tekmi.
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Nisam siguran ali negdje sam pročitao da će PC patch biti vrlo brzo izbačen.Priča se da je već gotov,samo se čeka neko odobrenje i izbaciti će ga.

Na konzolama je patch popravio dosta stvari

Nop, patch im nije nista popravija, baci oko na 2k forum...miljun postova da vrate na staro jer su im uveli auto play koji nemozes isklucit, sutevi su grozni ljudi nemogu pogodit kos.

15 godina
Nba 2k11

imam jedno pitanje, danas ujutro sam normalno pokreno igru igro par utakmica i ugasio i sad je hoću pokrenut no ona neće malo se vrti onaj plavi kružić kraj kurosrai opet po starom složio sam i compatibility mod sa XP SP3 ali i dalje ništa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JackD kaže...
Nop, patch im nije nista popravija, baci oko na 2k forum...miljun postova da vrate na staro jer su im uveli auto play koji nemozes isklucit, sutevi su grozni ljudi nemogu pogodit kos.

gledao sam na 2k forumu i dosta ljudi kaže da im je patch popravio neke stvari u igri.

ne sastoji se čitava igra od my player moda.

da,to za akcije sam vidio,nekima se to sviđa dok se većini to ne sviđa

ja slabo igram my player mode pa me najviše zanima što će patch popraviti u običnom dijelu igre a tu su najave dosta dobre:

- Big men with low vertical ratings will now jump the appropriate height when rebounding and contesting shots.

- Tuned under-basket shots such that big players are no longer overpowered by smaller defenders, thus forcing a bad shot.

- Long range passes have been re-tuned to fix a gameplay exploit. Also, improved defender reactions on such passes so that they are properly contested.

- Improved AI logic for boxing out, ensuring that players go into boxout situations when appropriate.

- Tuned ‘Take Charge’ logic such that charges will now be properly called when the defender is set. This includes a fix for the pro-hop exploit where charges were not being called.

- The commentators will now tell Coach ‘stories’ during gameplay. These stories tie-in with the Player/Team stories for an increased presentation experience.

EVO I NOVIH VIJESTI O PATCHU

it takes atleast a week for it to come out after they give to the dd's and we had a holiday in between the time from so its not 2k fault u just hav to w8 but it should be here next week

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 18:34 (patch123).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo jedna zanimljivost:

ANKETA:TKO JE GLAVNI KRIVAC U MIAMIJU

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

Evo jedna zanimljivost:

ANKETA:TKO JE GLAVNI KRIVAC U MIAMIJU

Glasovao sam i ja za trenera da je glavni krivac,  kao i velika većina

Dinamo živi vječno
14 godina

Pitanje za one koji igraju association.Na kojim sliderima igrate.Malo sam tražio po operationsports.com i skinuo sam ih par ali nijedni nisu ono da sad kazem idem s tima igrat.Svi imaju neke nedostatke.

15 godina
protjeran
Nba 2k11

E a kak funkcionira all-star vikend u My Playeru? Približava mi se to pa me zanima dal te pozovu sigurno na tekmu sophomores-rookies ili ništa od toga? Vjerujem da na istok protiv zapada sigurno ne kao ni zakucavanja i trice.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice