Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 340.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Kako se uključuje AA quality?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
Unikat86 kaže...
JackD kaže...
Unikat86 kaže...

Meni My player mod izgleda totalno sjeban...

Evo ja igram na Superstar tezini, a slideri su mi na Simulation.

Stvar je u tome da me komp ubije. I to na nacin da se PF ili C izvuce na stranu, prima loptu i lagano postize kos. Tako mi je Antwan Jamison iz Clevlanda uvalio 28 koseva ili pak Amare Stoudemire 33 kosa...Jednostavno moji centri kasne  i ne stignu skociti u blo...

Skroz slaba obrana mojih suigraca. Tako da sad nakon 37 utakmica imam omjer sa Orlandom 14-23. Izgubili bi protiv skroz bezveznih momcadi. I to bas na ovakav nacin koji sam opisao. Inace ja sa svojim igracem skroz korektno odigram ( prosjek mi je 17 koseva i 4 asistencije ) ali suigraci su nikakvi. Previse promasaja. I to otvorini sutevi bez pritiska suparnicke obrane. Zna se desiti da Carter bude sam samcat na jedno 5 etara od kosa i fali bez problema tako par suteva. Ono sto bi u stvarnosti i zmirecki pogodio...

I jos nesto. Nitko, ali bas nitko ne moze tricu pogoditi. Jedu utakmicu sam zavrsio da je sut za tricu momcadi bio 0-15. Rashad Lewis sam je imao 0-7.

Da li su tvoja iskustva slicna?

Je li problem u mojoj verziji igre? Skinuo sam "Nba2k11 full rip -tptb" verziju...

Postavke su mi iste kao kod tebe, ali sam zadovoljan sa njima. Trice su ocajne to je kod mene, vecinu ih ja ubacujem, Lewis i Carter znaju pogodit ponekad ali nemoj se nadat nekom velikom % 3ica. Sta se tice blocka tu Howard i Gortat rasturaju, Howard je league leader u blockovima i skokovima. Taj Amare'e Stoudemire je malo predobar meni je ubacijo 2/3 trice i ima je FG nekih 75%, momak pogada sve nebitno jeli ga neko cuva ili je sam. Jedino sta mi smeta je to da Carter zna se sam zabit u obranu i onda pokusava ubacit loptu u kos i trazi neki faul, naravno rijetko mu kad uspije. Nisam siguran kako to ide kod SF-a, ali ja imam potpunu kontrolu nad momcadi posto sam PG, pa zovem akcije tako da mi ide nelose trenutno sam 4.

Nema veze koja je verzija, ako je mos igrat onda je ista kao kod svih ostalih :).

14 godina
neaktivan

OK, fala...

Sta se tice verzije mislio sam da ako je izasao koji patch ili nesto slicno pa da je u tome stvar...

Nista, morati cu se prilagoditi igri...

Noob
14 godina

Evo ja sam uspio sve složiti i počeo sam igrati nba 2k11.Kakvo savršenstvo od igre dovoljno je da to kažem.Krenuo sam association sa Blazersima i My Player.Centar sam visok 7'1'' i tezak 330 lbs.Nesto kao Shaq.Za sada sam odigrao jednu utakmicu u draft combineu i imao sam 21 poen i 17 skokova.Super za prvu utakmicu.Stvarno sam impresioniran ovom igricu i bolja je u odnosu na nba 2k10.Uživajte a  ja se vraćam tj idem u nove pobjede...

15 godina
protjeran
Nba 2k11

igram sezonu s miamijem, trenutno sam na omjeru 17-9 i 11 uzastopnih pobjeda nakon teškog početka i prilično dugog navikavanja, igra je savršenstvo budući da mi je zadnja košarka bila nba live 2007 koju sam igrao :D

kaj preporučate još osim sezone da bi se moglo igrat ? prvi put sam u nba 2k serijalu pa nisma još upoznat sa svime :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

MY Player obavezno probaj sad je jos bolji nego prosle sezone

15 godina
neaktivan
Domido kaže...

igram sezonu s miamijem, trenutno sam na omjeru 17-9 i 11 uzastopnih pobjeda nakon teškog početka i prilično dugog navikavanja, igra je savršenstvo budući da mi je zadnja košarka bila nba live 2007 koju sam igrao :D

kaj preporučate još osim sezone da bi se moglo igrat ? prvi put sam u nba 2k serijalu pa nisma još upoznat sa svime :)

probaj michael jordan mod (creating a legend) i my player

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ja igram sezovnu sa thunderom i cpu mi trejdo westbrooka za salmonsa, ja poludio jel mogu to ikako vratit

luka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovrinho kaže...

Ja igram sezovnu sa thunderom i cpu mi trejdo westbrooka za salmonsa, ja poludio jel mogu to ikako vratit

{#}

ne vjerujem da možeš a nisi trebao staviti da ti cpu radi tradeove

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kako se uključuje AA quality?

Jel zna netko?

14 godina
neaktivan

Citam po raznim stranim forumima da se dosta ekipe zali na My player mod. Tocnije na igru suigraca u timu, koji uzimaju lose suteve, previse promasuju i igraju slabo obranu....Problem koji sam i ja primjetio...

Valjda ce ekipa iz Visual Conceptsa/2K Sportsa izbaciti neki patch uskoro...

Noob
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ljudi trebam pomoć.

Instalirao sam 2k11 bez problema, pokrenuo ju ali mi ne želi spremati ikakve promjene.

Tako mi na samom početku ne želi spremiti video postavke već piše "unable to save changes", a isto to mi se događa i kada trebam kreirati player profile. Jednostavno mi piše "unable to create player profile".

Bez toga ne mogu igrati jer bi treba svaki puta sve iznova namještati. Je li se to kome već događalo i što mogu napraviti?!

Naprijed hvala.

0 0 hvala 0
14 godina

I meni se to dogodilo i to ti je zato što nba 2k11  ne može očitati ne engleska slova kao č,ć,ž... a ti ih imas u svojem usernameu koji koristic kompjuter tako da moraš napraviti novi account u kojem nece bit tih slova.Nadam se da si razumio

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Meni neće spremit grafičke postavke i kad uđem u Jordan Challenge piše mi da napredak neće biti spremljen jer nisam prijavljen u user profile....Pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

imam problem,igram my player,u zadnjoj 4-tini sam izasao i snimio i sada uopce vise nemogu uci u tu utakmicu ali dosao sam do play offa to mi je jos vise zao! :)sorry ako nisam dobro objasnio. :( j...ga!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

lol, maloprije igram tekmu i pazi ovo, gubim 83:84 7 sekundi prije kraja i idem ja sa Bryantom, driblam, udvajaju me nemam kud nemogu proći, ma ništa. 2 sekunde prije kraja ja s Bryantom dodam u kut Fisheru na  tricu on lijepo šutne, lopta u zraku, svira sirena kraj utakmice i lopta liijepo u koš uleti i kraj. Pobijedio 86:84. EPIC utakmica {#}

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

lol, maloprije igram tekmu i pazi ovo, gubim 83:84 7 sekundi prije kraja i idem ja sa Bryantom, driblam, udvajaju me nemam kud nemogu proći, ma ništa. 2 sekunde prije kraja ja s Bryantom dodam u kut Fisheru na  tricu on lijepo šutne, lopta u zraku, svira sirena kraj utakmice i lopta liijepo u koš uleti i kraj. Pobijedio 86:84. EPIC utakmica {#}

bilo bi još bolje da si sa bryantom zabio šut za pobjedu

i ja sam jučer odigrao jednu sličnu

88-88,3 sekunde do kraja utakmice i imam loptu

dodam loptu wadeu,uđem i opucam malo ispred linije za tricu

lopta uđe ali koš mi nije priznat,zakasnio sam za djelić sekunde

na kraju sam ipak pobjedio u produžetcima

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 1:06 (patch123).
15 godina
protjeran
Nba 2k11

na kojoj težini igrate ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Domido kaže...

na kojoj težini igrate ?

počeo sam na pro pa sam postupno povećavao težinu

sada sam na najtežoj,tj. hall of fame

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 1:53 (patch123).
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

bilo bi još bolje da si sa bryantom zabio šut za pobjedu

i ja sam jučer odigrao jednu sličnu

88-88,3 sekunde do kraja utakmice i imam loptu

dodam loptu wadeu,uđem i opucam malo ispred linije za tricu

lopta uđe ali koš mi nije priznat,zakasnio sam za djelić sekunde

na kraju sam ipak pobjedio u produžetcima

Da, garant je svirala dok je Wade bio u skoku ali još držao loptu, i ako je drži a u skoku je tj još nije opalio, naravno ne računa se. Tak sam ja s frendom igrao jednu, rez 111:111, ja ubacim i povedem 113:111, on timeout, sa sredine dodaje na skok šut LeBronu i skoči međutim dok je bio  u skoku još je držao loptu i nije mu bio priznat koš i ja pobijedio, a još gore je bilo da je on cijelu tekmu vodio i po 20 razlike, mogu samo reći da je igru deinstalirao minutu poslije hahahha. Htjeo je odmah izaći iz igre, ali sam mu rekao da ću mu polomiti ruke ako bude hahah

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

I meni se to dogodilo i to ti je zato što nba 2k11  ne može očitati ne engleska slova kao č,ć,ž... a ti ih imas u svojem usernameu koji koristic kompjuter tako da moraš napraviti novi account u kojem nece bit tih slova.Nadam se da si razumio

Pokusa san preimenovati account na kompjuteru, ali i dalje nista...

Moram li napraviti u potpunosti novi account ili je problem mozda u necemu drugome??

14 godina

Moras novi i ja sam bio preimenovo pa nije radilo

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Control Panel: Date, Time, Language, and Regional Options:i onda idite na Regional and language options:languages-details i promjenite na hrvatski..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

evo instalirao sam igru, sta reci nego odlicna. . Sve odlicno :D

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nba 2k11

kako se igra nba da se ne prijavis ako nemas org

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Control Panel: Date, Time, Language, and Regional Options:i onda idite na Regional and language options:languages-details i promjenite na hrvatski..:D

Ne znam za tebe ali je meni bilo cim sam stavio windowse pa neće :S

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Izludit cu cekam napokon okrsaj protiv Miami Heata i Boston Celticsa, napokon doguram do njih, igram 3 minute protiv Heat-a, bum, ozljeda krivo padnem lijecit se moram 4 dana propustam i Celticse...za popi*dit.

Sad protiv 76ersa nam se ozljedi Vince Carter (igram za Orlando, My Player) izgubili smo ga 2-3 tjedna, mene se gura na SG/SF iako sam prirodno PG i pre mali da bi igra SF. Nekako izguram ovu protiv 76ersa, 37 poena, izalazim 7 min prije kraja 4te 1/4-tine, vrate me 6 sekundi prije kraja...gubimo 2 razlike (a vodili 12 kad sam izasao), ne da nemam clutch nego sam ocajan, ipak ja dobijem loptu...step-back...bum ude, idemo u overtime...(joystick jedva prezivija ovo:D)..i naravno novodoslica gilbert arenas za*ebe 2-3 akcije i izgubimo...za poludit.

Moram priznat kako se blizi kraj regularnoj sezoni ekipe su sve bolje i jace, ovi 76ersi su izgbuili 7 uzastopno i onda nas dobiju...pa za plakat. Svida mi se ovaj Hall of Fame, stvarno treba igrat svih 48 min, zvati akcije i pratit obranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nba 2k11

kako se namjeste akcije pick and rol i ta sranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

kako se namjeste akcije pick and rol i ta sranja

Stisneš tipku za desno na gamepadu (ne onu gljivu,nego one strelice).

Nakon toga izabereš vrstu akcije (da li će biti jednostavna ili nešto složenija za PG,SG,SF,PF ili C) te stisneš tipku na joysticku koja odgovara toj akciji (npr. X)

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Da li je izašao kakav patch za nba 2k11??? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice