Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 340.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
Kora kaže...

Ja sam totalno bespomoćan protiv AI-a. ulazi mu pa rekao bih 95 % šuta. Što njemu ulazi apsolutno je nevjerojatno, a apsolutno iste situacije meni ne ulaze. A imam iste slidere kao i AI. Pokušavam driblati, neide, nema teorije, driblam sve moguće na sve je pripremljen svaki njihov igrač, NEMOGU predriblati, a moj igrač kojeg u datom trenutku kontroliram ide u smjeru naginjanja i suprotnom od onog kojem  ga ja guram. Apsolutno svako pokušavanje dodavanja ako je samo  1 igrač na putanji lopte izgubljena je lopta. Turnovera apsolutno smješno puno ima, centri neznaju da trebaju bit pod košem.

na kojoj težini igraš ?

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo HCL reca, dosta visoka ocjena, također zaslužena. Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Evo HCL reca, dosta visoka ocjena, također zaslužena. Namigiva

igrica je stvarno fantastična,još kad bi popravili neke mane te uveli još opcija u my player i association mode igra bi zaslužila 10/10

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

ne mogu da vjerujem

igrao sam protiv mnogo ekipa i ni protiv jedne nisam imao nekih velikih problema.

ali ne mogu da vjerujem da mi sunsi,pazite SUNSI stvaraju ovoliko problema.

igram sa miamijem u association modeu,nash im je ozlijeđen a ni turkoglu im ne igra

i takvi sunsi koji su po rosteru najslabija ekipa lige me razvaljuje i to još na mom terenu

WTF ?

likovi imaju FG 60%,ja se držim na solidnih 45% ali ne možeš ih pratit ako u 3 četvrtine pucaju 60%.

Igrao sam 2 utakmice protiv Bostona,jednu pobjedio 10 razlike,drugu izgubio 2 razlike,igrao sam protiv još nekih jakih ekipa ali sam ih držao ispod 50% šuta a sad me sunsi ovako razvaljuju i to sa praktički rezervnom postavom 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 19:12 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

ne mogu da vjerujem

igrao sam protiv mnogo ekipa i ni protiv jedne nisam imao nekih velikih problema.

ali ne mogu da vjerujem da mi sunsi,pazite SUNSI stvaraju ovoliko problema.

igram sa miamijem u association modeu,nash im je ozlijeđen a ni turkoglu im ne igra

i takvi sunsi koji su po rosteru najslabija ekipa lige me razvaljuje i to još na mom terenu

WTF ?

likovi imaju FG 60%,ja se držim na solidnih 45% ali ne možeš ih pratit ako u 3 četvrtine pucaju 60%.

Igrao sam 2 utakmice protiv Bostona,jednu pobjedio 10 razlike,drugu izgubio 2 razlike,igrao sam protiv još nekih jakih ekipa ali sam ih držao ispod 50% šuta a sad me sunsi ovako razvaljuju i to sa praktički rezervnom postavom 

Et vidiš ja sam se jučer žalio da sam 2 utakmice zaredom gubio u posljednjoj minuti a onda sam pobijedio Denver 10 razlike i Sunse maloprije 15 razlike a igrali su s prvom petorkom. Nasha sam zaustavio i to je to.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Et vidiš ja sam se jučer žalio da sam 2 utakmice zaredom gubio u posljednjoj minuti a onda sam pobijedio Denver 10 razlike i Sunse maloprije 15 razlike a igrali su s prvom petorkom. Nasha sam zaustavio i to je to.

Drugo je ako izgubiš utakmicu u posljednoj minuti.I ja sam protiv Bostona izgubio u zadnjoj minuti ali se ne žalim.Žalim se jer ne mogu ništa Sunsima koji igraju bez Nasha i Turkoglua,jednostavno su predobri.

Pa ako mogu zaustaviti Boston valjda mogu zaustaviti i ove papke

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 19:49 (patch123).
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

Drugo je ako izgubiš utakmicu u posljednoj minuti.I ja sam protiv Bostona izgubio u zadnjoj minuti ali se ne žalim.Žalim se jer ne mogu ništa Sunsima koji igraju bez Nasha i Turkoglua,jednostavno su predobri.

Eeeee. i ja sam od papaka. Minnesote i Houstona izgubio u zadnjoj minuti.........ja gledam na to kao nesreću. A onda sam dve zaredom glatko dobio. Forma, štaš

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Eeeee. i ja sam od papaka. Minnesote i Houstona izgubio u zadnjoj minuti.........ja gledam na to kao nesreću. A onda sam dve zaredom glatko dobio. Forma, štaš

Houston baš ne spada pod papke.Sinoć su ih Lakersi jedva dobili

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

Houston baš ne spada pod papke.Sinoć su ih Lakersi jedva dobili

Ma papci su, vidjećeš kako sezona bude odmicala neće ući ni u doigravanje, sad su svi svježi pa svi daju sve od sebe

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Bok...

Registrirao sam se na forum samo da mogu malo prodiskutirati o ovoj igri...

Igrao i 2k9 i 2k10, tako da nisam novi Nba2k svijetu...

Dakle igram My Player mod. Kreirao sam svog igraca kao SG/SF-a, na draftu me uzeo Magic....I sad nakon 19 utakmica moj lik je istisnuo Cartera iz pocetne petorke. Malo mi je glupo. Carter sa rejtingom 82 sjedi na klupi, a moj igrac sa 57 igra u prvoj petorci...

Jos bi i to razumio da igram nesto posebno, ali partije bi mi bile ocjenjene uglavnom sa B ili B+ , rijetko bi do A ocjene dolazio, ali moje minute su uglavnom rasle i eto ti mog lika u prvoj petorci...

Zatim, zivcira me dosta igra moje momcadi...bez akcija, bez pick and rolla...igraci bezglavo pokusavaju nesto uciniti kroz dribling ili se spusta lopta na centra ili PF pa ako oni nesto ucine sto cesto rezultira dupliranjem od suparnika i onda ide brza kontra i tako nas dobiju...I jos jedna stvar, protivnicke momcad bi znale ostvariti protiv nas i po 16-17 skokova u napadu, a pod kosem stoji Howard...Bezveze...

I previse turnovera, ne samo mojih, nego i od tima, najjace mi je kad mi ide dodati u prostor, a moj lik zapne za suparnickog igraca  i nestigne do lopte, a drugi je samo blijedo gledaju...

Da li su vasa iskusta slicna mome?

I jos nesto, prvi puta kad sam igrao karjeru igrao sam na poziciji playmakera i nisam mogao zvati akcije, cak ni osnovne poput pika i sl. ( ne mogu ni sad ). Da li je to moja greska ili stvarno nije moguce, bar u pocetku karjere?

Noob
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 17:50 (Unikat86).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
patch123 kaže...
Kora kaže...

Ti kažeš za Houston da su papci

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Kora kaže...
patch123 kaže...
Kora kaže...

priznaj i ti, nisu vise na razini na kojoj su bili prije

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
Kora kaže...
patch123 kaže...
Kora kaže...

Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ljudi molim pomoć! Možda je glupo pitanje, ali probat cu...

Znaci koristim 2 xbox 360 kontrolera da igram s frendom, ali problem je da nba ta dva kontrolera prepoznaje kao jednog. To ne znači da nije moguće igrati nego je problem to što bi za svaki kontroler složio različitu konfiguraciju tipaka, ali nba mijenja kontrole za oba. Probao sam složiti 2 user profila i za svakog složiti tipke i sejvati, ali opet su oba ista.

Ako netko možda ima rješenje bio bi zahvalan

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tonihrvat kaže...
Praetorian1 kaže...
Kora kaže...
patch123 kaže...
Kora kaže...

Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Ma i on je papak, malo bolje pratim NBA pa znam šta pričam, a to što on misli da ako su kod njega u igri prvi na tabeli da su onda i u stvarnosti tako to je negova iluzija. Kao stručnjak pa dijeli fejspalmove ko fol on zna nešto o Hjustonu

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Pratim ja NBA uz Preimer Ship dako da ti teorija ne drži vodu, pa šta ako sad slabije igraju, malo gledaj povijest kluba, npr Liverpool sad slabo igra pa šta, nisu papci.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pratim ja NBA uz Preimer Ship dako da ti teorija ne drži vodu, pa šta ako sad slabije igraju, malo gledaj povijest kluba, npr Liverpool sad slabo igra pa šta, nisu papci.

sad si izvalio glupost

nije bitno koliko je klub naslova osvojio,ako trenutno grozno igraju i ne mogu nikoga pobjediti onda jesu papci

evo npr. detroit.imaju 3 naslova nba prvaka a prošle sezone su bili papci

ili prije nekoliko sezona kad je boston imao jedan od najgorih(ako ne i najgori) učinak u ligi a jedan je od najtrofejnijij klubova u ligi

ovo je nba,snaga klubova se brzo promijeni,baš iz razloga što se sve ne može kupiti novcem kao npr. u nogometu

teško da će real madrid u skorijoj budućnosti biti slab

zašto ?

jer sve može kupiti dok u nba ligi postoje ograničenja

papci su ona ekipa koja trenutno igra loše i ne može nikoga pobjediti

primjer: netsi prošle sezone

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 9:51 (patch123).
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Praetorian1 kaže...

papci su ona ekipa koja trenutno igra loše i ne može nikoga pobjediti

primjer: netsi prošle sezone

Znači to je definicija za papke?

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

da

ako neka ekipa pobjedi manje od 15 puta u 82 utakmice onda jesu papci,dobri sigurno nisu

ljudi,shvatite već jednom

nba nije nogomet

ekipa koja je prije nekoliko sezona bila među najboljima ubrzo može biti među najgorima(to se vrlo lako može dogoditi clevelandu)

vrijedi i obrnuto

uzmimo za primjer boston

06/07 su imali 24–58(drugi najgori u NBA)

2008. su postali prvaci

ali žalosno je što pogledate 3 utakmice u cijeloj sezoni i onda se pravite pametni

nogomet nema nikakve veze sa košarkom,uzimaš sa primjer liverpool

liverpool više ne blista kao što je prije ali je opet među boljim klubovima u engleskoj ligi te sigurno za njih ne možemo reći da su papci 

ja isto kažem da rocketsi nisu papci,ali je smiješno što po tvom mišljenju ekipa može imati 0-82 te da za tebe ne budi papci jer su prije 20 godina osvojili 2-3 naslova prvaka

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 13:32 (patch123).
16 godina
neaktivan
Unikat86 kaže...

Evo ja ti igram My Player mode, isto sam u Orlandu, iako su me hornetsi draftali, igram PG/SG. Iako nisam bolji po ocjenama imam veci ucinak po utakmici od Jameera Nelsona, pa sam zato u starting lineup-u, a to da si istisnuo Cartera ovisi na kojoj tezini igras, evo ja se mucim sa Hall of Fame-om i moram priznat da nije nimalo lako imat odlicne rezultate svaku utakmicu.

A to da nemozes zvat akcije ti ovisi o treneru i tvojoj osnovnoj poziciji, sam si reka da si SF/SG, nema sanse da ikad budes zva akcije osim ako ti trener ne dopusti. Meni je isto tek nakon 8 utakmica dopustijo da zovem sam akcije, uz to da sam pravi PG. Sto se tice turnovera, je ima ih vise nego prije, ali realno gledano to je i tako, u 2k10 sam ima 2.3 turnovera po utakmici, sad sam na 3.3 sto je puno realnije, tesko da ces samo dva puta izgubit loptu.

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Praetorian1 kaže...

da

ako neka ekipa pobjedi manje od 15 puta u 82 utakmice onda jesu papci,dobri sigurno nisu

ljudi,shvatite već jednom

nba nije nogomet

ekipa koja je prije nekoliko sezona bila među najboljima ubrzo može biti među najgorima(to se vrlo lako može dogoditi clevelandu)

vrijedi i obrnuto

uzmimo za primjer boston

06/07 su imali 24–58(drugi najgori u NBA)

2008. su postali prvaci

ali žalosno je što pogledate 3 utakmice u cijeloj sezoni i onda se pravite pametni

nogomet nema nikakve veze sa košarkom,uzimaš sa primjer liverpool

liverpool više ne blista kao što je prije ali je opet među boljim klubovima u engleskoj ligi te sigurno za njih ne možemo reći da su papci 

ja isto kažem da rocketsi nisu papci,ali je smiješno što po tvom mišljenju ekipa može imati 0-82 te da za tebe ne budi papci jer su prije 20 godina osvojili 2-3 naslova prvaka

Po toj teoriji i M. Šumaher je papak jer više nije na postolju.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

ne znam šta da ti kažem,ne mogu vjerovat da postoji netko tko ne može shvatiti ovo što ja pričam

već ti 2-3 posta sve fino objašnjavam a ti se ponašaš kao da ti je iq negativan

schumacher nije papak jer nije jedan od najgorih vozača na svijetu

nije više na postolju ali je opet solidan

i opet da ponovim

NBA NIJE NOGOMET

NBA NIJE FORMULA 1

Tko zna kakav bi schumacher bio da je u nekom boljem bolidu ali svejedno nije papak

http://www.formula1.com/results/driver/

schumacher je 9.od 26 vozača što je solidan rezultat

molim te nemoj više postati,u svakom postu izvališ glupost veću nego u prethodnom

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 16:45 (patch123).
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Inače nisam baš previše igrao NBA pa me zanima sistem kupovanja igrača. Je li slično kao u nogometu ili drukčije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Praetorian1 kaže...

ne znam šta da ti kažem,ne mogu vjerovat da postoji netko tko ne može shvatiti ovo što ja pričam

već ti 2-3 posta sve fino objašnjavam a ti se ponašaš kao da ti je iq negativan

schumacher nije papak jer nije jedan od najgorih vozača na svijetu

nije više na postolju ali je opet solidan

i opet da ponovim

NBA NIJE NOGOMET

NBA NIJE FORMULA 1

Tko zna kakav bi schumacher bio da je u nekom boljem bolidu ali svejedno nije papak

http://www.formula1.com/results/driver/

schumacher je 9.od 26 vozača što je solidan rezultat

molim te nemoj više postati,u svakom postu izvališ glupost veću nego u prethodnom

Houston Rocketsi nisu papciBelji se

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Sve je u novcu i NBA,Formula,Nogomet....u NBA imas salary cap i ako ga prekoracis moras placati dodatni porez...blabla ali ga mozes prekoracit....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Sve je u novcu i NBA,Formula,Nogomet....u NBA imas salary cap i ako ga prekoracis moras placati dodatni porez...blabla ali ga mozes prekoracit....

Ima li netko volje za to malo detaljnije objasnit?

15 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Inače nisam baš previše igrao NBA pa me zanima sistem kupovanja igrača. Je li slično kao u nogometu ili drukčije?

nije baš slično,,čak nije ni približno slično 

http://en.wikipedia.org/wiki/NBA_Salary_Cap#Trading_and_the_Salary_Cap

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Igra li itko Pick One Challenge na http://www.nba.com/ ?

Svaki dan odaberete jednog igrača za kojeg smatrate da će imati najviši zbroj poena,skokova i asistencija

Rookies dobivaju duple poene a nekog igrača možete odabrati samo jednom tijekom sezone (bilo bi glupo da možete svaki dan izabrati lebrona ili kobea)

Evo vam link ako nekoga zanima 

http://fantasy.nba.com/pick_one

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 20:36 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JackD kaže...
Unikat86 kaže...

Meni My player mod izgleda totalno sjeban...

Evo ja igram na Superstar tezini, a slideri su mi na Simulation.

Stvar je u tome da me komp ubije. I to na nacin da se PF ili C izvuce na stranu, prima loptu i lagano postize kos. Tako mi je Antwan Jamison iz Clevlanda uvalio 28 koseva ili pak Amare Stoudemire 33 kosa...Jednostavno moji centri kasne  i ne stignu skociti u blo...

Skroz slaba obrana mojih suigraca. Tako da sad nakon 37 utakmica imam omjer sa Orlandom 14-23. Izgubili bi protiv skroz bezveznih momcadi. I to bas na ovakav nacin koji sam opisao. Inace ja sa svojim igracem skroz korektno odigram ( prosjek mi je 17 koseva i 4 asistencije ) ali suigraci su nikakvi. Previse promasaja. I to otvorini sutevi bez pritiska suparnicke obrane. Zna se desiti da Carter bude sam samcat na jedno 5 etara od kosa i fali bez problema tako par suteva. Ono sto bi u stvarnosti i zmirecki pogodio...

I jos nesto. Nitko, ali bas nitko ne moze tricu pogoditi. Jedu utakmicu sam zavrsio da je sut za tricu momcadi bio 0-15. Rashad Lewis sam je imao 0-7.

Da li su tvoja iskustva slicna?

Je li problem u mojoj verziji igre? Skinuo sam "Nba2k11 full rip -tptb" verziju...

Noob
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 2:44 (Unikat86).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

solidna blokada {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice