mi može neko napisat minimalnu konfiguraciju ??
Minimum System Requirements:
CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)
RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista)
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 10.5 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible (see below)
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard or dual-analog gamepad
Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required:
ATI x1300 or greater;
NVIDIA 6600 or greater;
DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.
Recommended System Requirements:
CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent
RAM: 2 GB
Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia(R) Geforce(R) 7900 GT or better)
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Input: Dual-analog gamepad
DirectX 9.0c or DirectX 10
moze li se dodavati vlastita muzika u igru?npr. ja sad imam pjesmu i hocu da mi svira u igri, jel moguce nest tak?
Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required:
ATI x1300 or greater;
NVIDIA 6600 or greater;
Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia(R) Geforce(R) 7900 GT or better)
jel moze ovaj kompjuter za igranje nba2k11
windows xp-windows 7 viena
service pack 3
PROCESOR:AMD Athlon(tm) LE-1620
Memory(RAM):2,41 GHz,1,00 GB of RAM
system type:32-bit operating
NVIDIA GeForce 8500 GT
512MB
ATI x1300 or greater;
NVIDIA 6600 or greater;
jel moze ovaj kompjuter za igranje nba2k11
windows xp-windows 7 viena
service pack 3
PROCESOR:AMD Athlon(tm) LE-1620
Memory(RAM):2,41 GHz,1,00 GB of RAM
system type:32-bit operating
NVIDIA GeForce 8500 GT
512MB
može..
U My player mode nakon svake utakmice dajem intervjue.
Nakon intervjua mi se poveća i smanje local fan support,league wide popularitiy i team cemistry.
Mene zanima da li to stvarno ima nekog učinka ili su to tek tako napravili a nema nikakvog direktnog učinka u igri ?
Konkretnije,mogu li igdje vidjeti koliki mi je league-wide popularitiy ili team chemistry ?
napp sam my player.i sada igra prvu tekmu..kako da mi doda..imam logitech chillstream..koju tipku moras stiskat da mi doda..ja sticem A...par pputa doda mi.i meni automatki doda drugom igracu..-.-""" jel zzna tko kako se dodaje.??
napp sam my player.i sada igra prvu tekmu..kako da mi doda..imam logitech chillstream..koju tipku moras stiskat da mi doda..ja sticem A...par pputa doda mi.i meni automatki doda drugom igracu..-.-""" jel zzna tko kako se dodaje.??
pa sa X (tj. onom najdonjom tipkom) se dodaje i traži dodavanje,
Ali naravno da ti neće svaki put dodati kada ti to tražiš,u slučaju da to više puta uradiš u kratkom vremenu pojaviti će ti se excessive call for pass što će ti smanjiti rating
da nesto si pobrkao
Super igra sad sam mal proba i ono sve 5 ali meni komplikovan,kontrole pogotovo mozda zato sto nemam neki brand gamepad,vec neki bezveze...uglavnom dok to neshvatim nemogu uzivat u igri inace sam veliki ljubitelj NBA
moze li se dodavati vlastita muzika u igru?npr. ja sad imam pjesmu i hocu da mi svira u igri, jel moguce nest tak?
Kak se uključuje AA quality?
Uključim AA ali pod quality piše N/A....?
nba je jednostavno predobar.... ono s jordanom pravo osvjezenje
Evo instalira sam igru...
Nemam rijeci, najdrazi igrac mi je na coveru, mogu igrat s njime, challenge je perverzno napravljen. Taman sam odradija "The Arrival", nije pretjerano tesko ali jako zabavno. Nema nikakve zamjerke ovom NBA-u, koliko vidim svi bugovi/problemi iz 2k10 su nestali. Jedino me *ebu ove nove kontrole, dribbling je malo tezi sad, malo vrimena pa cu se valjda naviknut. Eto idem rjesit ove challenge da unlockam "Creating a legend" mode :)
Nemam rijeci, najdrazi igrac mi je na coveru, mogu igrat s njime, challenge je perverzno napravljen. Taman sam odradija "The Arrival", nije pretjerano tesko ali jako zabavno. Nema nikakve zamjerke ovom NBA-u, koliko vidim svi bugovi/problemi iz 2k10 su nestali. Jedino me *ebu ove nove kontrole, dribbling je malo tezi sad, malo vrimena pa cu se valjda naviknut. Eto idem rjesit ove challenge da unlockam "Creating a legend" mode :)
a što točno dobiješ kad unlockaš creating a legend mode ?
šta se radi u tom modu ?
Kak se uključuje AA quality?
Uključim AA ali pod quality piše N/A....?
Mene ovo isto zanima. Zna li netko?
a što točno dobiješ kad unlockaš creating a legend mode ?
šta se radi u tom modu ?
Isto sto i u My Player modu, samo sto si sad Michael Jordan i igras za danasnje momacadi. Old School!
evo ja sam maloprije završio onaj challenge u kojem trebaš držati dominiquea wilkinsa ispod 25 poena,zabiti više poena od njega te imati 5 asistencija
na koju tezinu igrate i s kojim sliderima? faking je tesko..jel caka u icon pasu?
na koju tezinu igrate i s kojim sliderima? faking je tesko..jel caka u icon pasu?
ne znam u čemu je caka ali slažem se da je igrica preteška
nba 2k10 sam igrao na hall of fame i pobjeđivao u 90% slučajeva
ovdje igram na all-star sa defaultnim sliderima i pobjeđujem recimo u 50% slučajeva,s tim da kad igram sa ravnopravnim ekipama(npr. Lakers-Boston) rijetko kada pobjedim
ali šta da kažem,bolje da je teško nego da je prelako
ma imam izgubljenih pun k onak htio bi sto prije pod obruc il sto prije u prostor igracu dodat,pa 2 -3 izgubljene zaredom pa me natrpaju pa se ja vracam tricom,naravno promasim hahah i onda se odljepe skroz hahaha..al ipak mi se cini da ima kečap u igri(za ai)
ma imam izgubljenih pun k onak htio bi sto prije pod obruc il sto prije u prostor igracu dodat,pa 2 -3 izgubljene zaredom pa me natrpaju pa se ja vracam tricom,naravno promasim hahah i onda se odljepe skroz hahaha..al ipak mi se cini da ima kečap u igri(za ai)
Bryant će ti ako je sam na trici i ima čist šut pogoditi 99% trica
Hall of Fame igram u my player modu i na quick game, neznam sta je namisteno kod challenga, ali su mi prva cetri challenga dosta jednostavna. Treba vidjet ova ostala pretpostavljam da ce bit teza. Ma NBA 2k11 je tezi od 2k10, meni osobno, jer su "makli" dribbling sad je igrac jako ovisan o clutchu i obe glivijce.
Hall of Fame igram u my player modu i na quick game, neznam sta je namisteno kod challenga, ali su mi prva cetri challenga dosta jednostavna. Treba vidjet ova ostala pretpostavljam da ce bit teza. Ma NBA 2k11 je tezi od 2k10, meni osobno, jer su "makli" dribbling sad je igrac jako ovisan o clutchu i obe glivijce.
slažem se,dosta je teži od nba 2k10
a ne znam koji je difficulty u challenge modeu,i meni se čini prejednostavno
kao što sam maloprije rekao,prešao sam challenge gdje trebam držati wilkinsa ispod 25 poena,zabiti više od njega te imati 5 asistencija
na početku sam odmah napravio 5 asistencija kako bi se rješio toga,napravio sam prednost od 10-15 poena i do kraja igrao polako,tj. sa jako sporim tempom kako bi wilkins zabio što manje poena
na kraju sam zadržao wilkinsa na 18 poena a utakmicu sam pobjedio iako sa jako malo poena (mislim 76-58)
uglavnom,nije problem zabiti preko 100 poena u challengu ali mi je bilo potrebno igrati tako
međutim,moram da se malo žalim na igru koja je odlična ali još ima nekih gluposti
ne znam jeste li primjetili,ali AI nekada zna uraditi totalno iste akcije u nekoliko napada zaredom iako im to ne ide za rukom
PRIMJER:Igram protiv Oklahome.Westbrook ima loptu,drži je 10-ak sekundi te je doda durantu na trici koji nakon toga šutira.
uredu je da to naprave dvaput,ali oni su to uradili barem 6-7 puta zaredom iako je durant svaki pokušaj promašio(šut je bio zatvoren,morao je pucati preko ruke,tj. jako težak šut)
ista stvar mi se dogodila kad sam igrao protiv toronta,samo što su u ulogama bili jack i bargnani
Neznam, nisam primjetijo neko ponavaljanje akcija, ma i da ponvaljaju nesmeta mi to. Uzasno mi je drago sta vise nema onog problema iz 2k10, znalo bi se desit da bi pc preuzeo igraca na sekundu i maka ga od mog matchup-a koji bi onda da kos/asistira. A challenge mi je jako zabavan, najbolja sportska igra ove godine definitivno.
Neznam, nisam primjetijo neko ponavaljanje akcija, ma i da ponvaljaju nesmeta mi to. Uzasno mi je drago sta vise nema onog problema iz 2k10, znalo bi se desit da bi pc preuzeo igraca na sekundu i maka ga od mog matchup-a koji bi onda da kos/asistira. A challenge mi je jako zabavan, najbolja sportska igra ove godine definitivno.
A nekad me zna živcirat ja okrenem da dodam igraču 1 metar pokraj sebe a on doda onom na drugu stranu udaljenom 5 metara........i puno turnovera ima, previše
daleko najbolja
posto na zadnja dva posta nitko nije odgovorio ponovno pitanje:
A nekad me zna živcirat ja okrenem da dodam igraču 1 metar pokraj sebe a on doda onom na drugu stranu udaljenom 5 metara........i puno turnovera ima, previše
Je sad kad spominjes to mi se u pocetku stvarno puno dogadalo na velike udaljensti pa cak i na 4-5 metara, sad je manje nakon par sati igranja se naviknes sta mozes a sta ne. Dribbling je postala umjetnost u ovoj igri, morat cu zapisat kako sta radit trenutno znam crossover, in-out, euro step...a ovo ostalo ako pogodim kombinaciju
posto na zadnja dva posta nitko nije odgovorio ponovno pitanje:
U prijasnjim nije bilo moguce, nisam nigdje procita jel se moze. Pogledaj malo po 2k forumu ako nades sta eventualno, ali mislim da se nemoze.
otiđi na practice--freestyle
tu ti pišu sve kombinacije