Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 340.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Nba 2k11
lollik91 kaže...

jel mi moze netko rec kako preko gamepada u ovoj igrici tokom utakmice zakucavat.prvi put igram 2k kosarku tako da mi je sve cudno...prije sam visio na ea verziji..trazio sam neke tutoriale na jutubu ali nisam nasao nista konkretno za zakucavanje,a u igri ima neki dunk contest ali ni to mi nije bas jasno :S

Drži turbo istovremeno dok se krećeš prema košu i ne ispuštaj turbo, i onda kad dođeš do koša blizu onda kocka

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Jos je moguce online bez org, samo treba koristit nalog iz nba 2k10.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kora kaže...
lollik91 kaže...

jel mi moze netko rec kako preko gamepada u ovoj igrici tokom utakmice zakucavat.prvi put igram 2k kosarku tako da mi je sve cudno...prije sam visio na ea verziji..trazio sam neke tutoriale na jutubu ali nisam nasao nista konkretno za zakucavanje,a u igri ima neki dunk contest ali ni to mi nije bas jasno :S

Drži turbo istovremeno dok se krećeš prema košu i ne ispuštaj turbo, i onda kad dođeš do koša blizu onda kocka

pod turbo pretpostavljam da mislis na sprint? a pod kocka predpostavljam da mislis na sut?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
protjeran
lollik91 kaže...
Kora kaže...
lollik91 kaže...

pod turbo pretpostavljam da mislis na sprint? a pod kocka predpostavljam da mislis na sut?

Da. Da.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Nba 2k11

Zna li netko kako zvat blok u napadu? Također me zanima da li vam prilikom replaya nestane glava igračima kad ga netko zakuca?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
15 godina
Evil Philanthropist kaže...
Riker kaže...

Trebam li uopće pitati da li se može igrati normalno preko tipkovnice? Probao sam 2K10 i nisam mogao dugo izdržati...

Igrati na tipkovnici je nemoguce prste lomis, ne znam koji idiot je programirao kontrole no da bi izveo crossover ili neki potez potrebna je treca rukaViče, inace igra je perfektna najvjerojatnije najbolja sportska igra ove godine, no najveci minus su upravo kontrole jer su ove godine sve razdvojili pa na tipkovnici je igrati ravno samoubojstvu (najveci problem je upravo crossover ) primjerice, ulazak pod kos je skoro pa nemoguc no nazalost, ne zbog dobre obrane AI nego toga sto je nemoguce driblati loptuPlač, sto mi zagorcava zivot.

Uglavnom ako hoces igrati kupi gamepad i miran si no tu se postavlja pitanje zasto kupovati gamepad kada ovo nije konzola nego pc te bi bilo logicno da se moze igrati na tipkovnici kao svaka druga igra. Te nevezano uz kontrole vidim   da su popravili tj. nadogradili novim opcijama my player mod sto je veliki plus no nazalost smisao AI za ocjenjivanje je izuzetno glup (bad call for pass, block, steal itd...).

Odgovor je jednostavan.ISOMOTION.Novi sustav kontrole dribljanja.Sad baš moraš i neš znat, a ne samo stiskat jednu tipku i ič prema košu.Meni je ovo puno bolje, jer ovdje profitiraju igrači koji znaju igrat i spremni su naučit igru, a ne preseravat sa jednom tipkom.Kupi joy i nauči igrat, a nemoj kukat.

15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Zna li netko kako zvat blok u napadu? Također me zanima da li vam prilikom replaya nestane glava igračima kad ga netko zakuca?

Meni je isto jedamput u replayu igrač bio bez glave.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Meni je isto jedamput u replayu igrač bio bez glave.

I meni se to desilo....xD

16 godina
Nba 2k11

a mozel mi neko objasniti kako da trazim lay up da meni neko nabaci a ja zakucam??! hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DangerousB kaže...

a mozel mi neko objasniti kako da trazim lay up da meni neko nabaci a ja zakucam??! hvala

Misliš Alley-Oop?

Dinamo živi vječno
16 godina
Nba 2k11

da to mi treba ali meni neko da nabaci kad sam ja kod kosa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DangerousB kaže...

Lol, pa to trebaš kad npr s playmakerom držiš loptu i vidiš suigrač AI se kreće prema košu ubrzanim korakom i u pravo vrijeme ti stisneš zajedno clutch i pass

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 23:11 (Kora).
15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

To misliš dok igraš my player ili?

16 godina
Nba 2k11

mislim na my player kad igram kako da nekom dam naredbu da mi baci alley-oop

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

prezentacija igre je fenomenalna

koda gledam pravi NBA mec

a gameplay je jako dubok opcija za zabijanje kosa je enormno puno

atmosfera ma sve vrhunsko

i da po prvi puta se slazem s korom ta 2k radi nogomet bio bi bolji i od pesa i od fife

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

samo da pitam,jel se da igrat normalno na tastaturi da ne instaliram bezveze

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivanaivana kaže...

Nikad neigram sportske simulacije na tastaturi tak da nezz

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
ivanaivana kaže...

igranje na tastaturi je tesko i jednostavno neprirodno(govorim za svoje iskustvo)

takve igre se moraju igrati gamepadom

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
14 godina
protjeran
Nba 2k11

Jel izašao neki demo za tu igricu ili trail? Hoću je isprobat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Meni malo smeta kad pokazuju nekog igrača izbliza on se čudno kreće, malo usporava pa potrči itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 20:12 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

Jel izašao neki demo za tu igricu ili trail? Hoću je isprobat.

izasla je cijela igra

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Krenuo sam sezonu s Lakersima, predobro mi je ono kak stižu vijesti poslije utakmice, pa slike od igrača Bryant i Gasol drže pehar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Krenuo sam sezonu s Lakersima, predobro mi je ono kak stižu vijesti poslije utakmice, pa slike od igrača Bryant i Gasol drže pehar.

De još spojlaj ljudima više.............vjerovao ili ne, ima ljudi koji još nisu igrali

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 11:51 (tonihrvat).
15 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

hoće li biti nba 2k11 na torrentu

ne vjerujem

iako je velika većina igara na torrentu,vjerujem da će nba 2k11 biti iznimka

16 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

hoće li biti nba 2k11 na torrentu

Već jest. Belji se

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
Nba 2k11

koji gamepad preporucujete da kupim ?

takodjer da ima onaj 360* sustav da mogu i pes fino igrat :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
KingNothing kaže...

koji gamepad preporucujete da kupim ?

takodjer da ima onaj 360* sustav da mogu i pes fino igrat :D

Pa logično bi bilo da svaki gamepad koji posjeduje gljive ima okretaj od 360 stupnjeva.

BAZINGA
16 godina
Nba 2k11

to je i meni logicno, al svi govore da su gamepade tipa xboxa u prednosti zbog tog neceg.

samo sto mi j glupo dati 300 kn na gamepad

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

to je i meni logicno, al svi govore da su gamepade tipa xboxa u prednosti zbog tog neceg.

samo sto mi j glupo dati 300 kn na gamepad

kupui si xbox 360 za pc ili logitech chillstream.ja ga imam i super je igrat s njime

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice