Kako napravit zamjenu kada igram u ''MY PLAYER''?
Pa ne radiš ti zamjene,nego trener.
Zato i pitam jer to je glupo. Moj igrač jedva stoji na nogama, a budala trener neće da ga promijeni.
Zato i pitam jer to je glupo. Moj igrač jedva stoji na nogama, a budala trener neće da ga promijeni.
Trener zna bit stvarno prepreglup!
moeli mi ko reci.. kako mogu igrati NBA 2k10 na gamepad...tj dva gamepad....nemogu naci tu opciju u igici gdje se ulazi znali ko.....treutno igram sa burazom..on na gamepad-u a ja na tastaturi:(..........samo mi prepoznaje tastaturu i taj jedan gamepad...siguno postoji neka opcija gdje se ulazi(kao na PES egzebisen) oba gamepad su ispravna 100%
meni ih normalno prepozna i tipkovnicu i 2 game pada,probaj u onaj controler cnfiguration na onu stelicu stisnut di ti piše game pad ili keybord i tam bi ti trebo bit i drugi jojstic
kad pokrenes igru u sta prvo udjes
sta piše na engleskom..
uđeš u igru ,enter,onda ti on uđe u ono da biraš timove,esc,options,my controler,controler setup,i onda gore imaš strelice za izabrat koji jojstic ili tipkovnicu i tam onda namjestiš za oba jojstica posebno kontrole i haklaš do mile volje!nadam se da sam pomogao
pozdrav raja...kako napraviti online acount?
Zna li mozda neko ko je prijašnjih godina igro Nba kad mi mogao od prilike izac Euroleague patch???
onda se igra nebi zvala NBA LOL
mozeli iko staviti link za donwald
hvala
Evo nesto za ljubitelje kosarkaske fransize-Nba 2k 2010.
Šta smo mi već u 22010 godini? U jBt koliko sam ja spAvo...
može li mi netko reci kad cu uci u NBA ligu...sad sam u "D-ligi" igram za Austin Toros, imam još 25. "utakmica" za odigrat pa nakon toga što sljedi...!
EDIT:usao sam u NBA igram za New York Kicks :)
Ja sam isto tako doigrao nekih 30 utakmica za Energie i odna su me kao uzeli Lakersi na 10 utakmica i nakon tih 10 sam vraćen u razvojnu ligu i igram za LA Defenderse,do kraja te sezone sam igrao i sada sam već počeo novu sezonu a nikako da dobijem poziv za NBA.Ima li tko da igra My player i da igra u NBA momčadi,koliko mu je trebalo da dospije do NBA?
Ja sam isto tako doigrao nekih 30 utakmica za Energie i odna su me kao uzeli Lakersi na 10 utakmica i nakon tih 10 sam vraćen u razvojnu ligu i igram za LA Defenderse,do kraja te sezone sam igrao i sada sam već počeo novu sezonu a nikako da dobijem poziv za NBA.Ima li tko da igra My player i da igra u NBA momčadi,koliko mu je trebalo da dospije do NBA?
ja sam ušao u NBA! odigrao sam sa Torosom (razvojna liga) i tamo pobjedio 30-ak puta za redom i sad su me uzeli New York Kicks!
JA sam čak i osvojio tu ligu,ali ništa.Sada me ide super u novo sezoni,prvi sam po ppg
Ja sa odigrao 14 utakmica u D ligi i uzeli su me LA Clippersi.
Ja sam odigro samo Summer circuit i odmah sam otiso na trening camp L.A Lakersa.Primili su me.Sad igram u prvoj petorci i imam prosjek od 16 poena 5 asista i 3 skoka.Dobro mi ide.
Ak je neko danas igral exhibition, možda je primjetil kaj govori komentator prije početka tekme, mene je ugodno iznenadilo...
Probajte i slušajte
Ak je neko danas igral exhibition, možda je primjetil kaj govori komentator prije početka tekme, mene je ugodno iznenadilo...
Probajte i slušajte
haha
kaže Happy new year
Probajte i slušajte
haha
kaže Happy new year
Yep, zbilja pravo iznenađenje.
Evo stavil sam i video maloprije:
Evo kupio je neki dan na Steamu (uz još deset drugih lol) pa javim dojmove kad malo proigram...
Moraš još danas igrati, inače ti nebudu čestitali Novu
Ja sa odigrao 14 utakmica u D ligi i uzeli su me LA Clippersi.
Jel ima određen broj koji moram odigrati u d-ligi?
Prosjek mi je 19 poena,5 asista i 4 skoka.
I kak se rade driblinzi,samo sa opcijama spin i crossover ili ima još nešto?
Meni nije jasno ja igram već 102 utakmicu u D ligi
Imam prosjek od 33.4 koša,3.4 asista i 3.7 reb
Jedino me u prošloj sezoni bili uzeli Lakersi na 10 utakmica ali ih očito nisam zadovoljio jer sam nakon toga vraćen nazad u D
I kako zvati ofenzivne igre,s kojom tipkom?
Da to i mene zanima jer nemogu radi alley oop
Meni nije jasno ja igram već 102 utakmicu u D ligi
Imam prosjek od 33.4 koša,3.4 asista i 3.7 reb
Jedino me u prošloj sezoni bili uzeli Lakersi na 10 utakmica ali ih očito nisam zadovoljio jer sam nakon toga vraćen nazad u D
mozda je bug ili tako nesto
Nitko ne zna?
Već mi dosadilo igrati u D-league,ima kakav cheat da odem u nba?
Ja sam prošao summer circuit i otišao u LA Lakers camp, ali me tamo čuvao artest, jedan od najboljih obrambenjaka u ligi i sad sam u Energiu i ostalo mi je još nekih 7-8 utakmica pa ćemo vidjet što dalje, loše su odradili my player, igrači se ne kreću kako bi trebali, kontra je najgore odrađena...