NBA 2k10

poruka: 494
|
čitano: 147.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: NBA 2k10
big_guy kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Kako napravit zamjenu kada igram u ''MY PLAYER''?

Pa ne radiš ti zamjene,nego trener.

Zato i pitam jer to je glupo. Moj igrač jedva stoji na nogama, a budala trener neće da ga promijeni. Viče

Razer_Copperhead
16 godina
Razer_Copperhead kaže...
big_guy kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Kako napravit zamjenu kada igram u ''MY PLAYER''?

Pa ne radiš ti zamjene,nego trener.

Zato i pitam jer to je glupo. Moj igrač jedva stoji na nogama, a budala trener neće da ga promijeni. Viče

Trener zna bit stvarno prepreglup!

16 godina
neaktivan

moeli mi ko reci.. kako mogu igrati NBA 2k10 na gamepad...tj dva gamepad....nemogu naci tu opciju u igici gdje se ulazi znali ko.....treutno igram sa burazom..on na gamepad-u a ja na tastaturi:(..........samo mi prepoznaje tastaturu i taj jedan gamepad...siguno postoji neka opcija gdje se ulazi(kao na PES egzebisen) oba gamepad su ispravna 100%

16 godina
neaktivan

meni ih normalno prepozna i tipkovnicu i 2 game pada,probaj u onaj controler cnfiguration na onu stelicu stisnut di ti piše game pad ili keybord i tam bi ti trebo bit i drugi jojstic

"you hit me we hit you"-mafia
16 godina
neaktivan

kad pokrenes igru u sta prvo udjes

sta piše na engleskom..

16 godina
neaktivan

uđeš u igru ,enter,onda ti on uđe u ono da biraš timove,esc,options,my controler,controler setup,i onda gore imaš strelice za izabrat koji  jojstic ili tipkovnicu i tam onda namjestiš za oba jojstica posebno kontrole i haklaš do mile volje!nadam se da sam pomogao

15 godina
neaktivan
NBA 2k10

pozdrav raja...kako napraviti online acount?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

Zna li mozda neko ko je prijašnjih godina igro Nba kad mi mogao od prilike izac Euroleague patch???Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

onda se igra nebi zvala NBA LOL

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

mozeli iko staviti link za donwald

hvala

iskooo
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
murasaki kaže...

Evo nesto za ljubitelje kosarkaske fransize-Nba 2k 2010.

Evo sa stranog sajta par reci:
Developed by Visual Concepts, NBA 2K10 is not yet rated by the ESRB and will be available this fall for Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PLAYSTATION®3 computer entertainment system, PlayStation®2 computer entertainment system, PSP® (PlayStation®Portable) system, Wii™ system from Nintendo, and Windows PC.
2K Sports announced today that 11-time NBA All-Star Kobe Bryant of the Los Angeles Lakers, will be featured as the cover athlete and spokesman for the highly anticipated basketball video game, NBA 2K10.

To support this announcement, 2K Sports brought on legendary, award-winning film director and die-hard New York Knicks fan, Spike Lee, to produce an exclusive TV spot that aired.
Datum izlaska za konzole je 31.oktobar,za PC nesto kasnije.
Nema mnogo materijala,za sada ovoliko:

Šta smo mi već u 22010 godini? U jBt koliko sam ja spAvo...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
17 godina
neaktivan
hahhaha
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

može li mi netko reci kad cu uci u NBA ligu...sad sam u "D-ligi" igram za Austin Toros, imam još 25. "utakmica" za odigrat pa nakon toga što sljedi...!

EDIT:usao sam u NBA igram za New York Kicks :)

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 22:59 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam isto tako doigrao nekih 30 utakmica za Energie i odna su me kao uzeli Lakersi na 10 utakmica i nakon tih 10 sam vraćen u razvojnu ligu i igram za LA Defenderse,do kraja te sezone sam igrao i sada sam već počeo novu sezonu a nikako da dobijem poziv za NBA.Ima li tko da igra My player i da igra u NBA momčadi,koliko mu je trebalo da dospije do NBA?

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
16 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Ja sam isto tako doigrao nekih 30 utakmica za Energie i odna su me kao uzeli Lakersi na 10 utakmica i nakon tih 10 sam vraćen u razvojnu ligu i igram za LA Defenderse,do kraja te sezone sam igrao i sada sam već počeo novu sezonu a nikako da dobijem poziv za NBA.Ima li tko da igra My player i da igra u NBA momčadi,koliko mu je trebalo da dospije do NBA?

ja sam ušao u NBA!  odigrao sam sa Torosom (razvojna liga) i tamo pobjedio 30-ak puta za redom i sad su me uzeli New York Kicks!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
16 godina
neaktivan

JA sam čak i osvojio tu ligu,ali ništa.Sada me ide super u novo sezoni,prvi sam po ppgSmijeh

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
15 godina

Ja sa odigrao 14 utakmica u D ligi i uzeli su me LA Clippersi.

16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ja sam odigro samo Summer circuit i odmah sam otiso na trening camp L.A Lakersa.Primili su me.Sad igram u prvoj petorci i imam prosjek od 16 poena 5 asista i 3 skoka.Dobro mi ide.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NBA 2k10

Ak je neko danas igral exhibition, možda je primjetil kaj govori komentator prije početka tekme, mene je ugodno iznenadilo...

Probajte i slušajte Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ak je neko danas igral exhibition, možda je primjetil kaj govori komentator prije početka tekme, mene je ugodno iznenadilo...

Probajte i slušajte Cool

haha

kaže Happy new year

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
Marsel007 kaže...
Armor kaže...

Probajte i slušajte Cool

haha

kaže Happy new year

Yep, zbilja pravo iznenađenje.

Evo stavil sam i video maloprije:

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
M_dipl. kaže...

Evo kupio je neki dan na Steamu (uz još deset drugih lol) pa javim dojmove kad malo proigram...

Moraš još danas igrati, inače ti nebudu čestitali Novu Cool

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Ja sa odigrao 14 utakmica u D ligi i uzeli su me LA Clippersi.

Jel ima određen broj koji moram odigrati u d-ligi?

Prosjek mi je 19 poena,5 asista i 4 skoka.

I kak se rade driblinzi,samo sa opcijama spin i crossover ili ima još nešto?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 21:43 (big_guy).
16 godina
neaktivan

Meni nije jasno ja igram već 102 utakmicu u D ligiPlač

Imam prosjek od 33.4 koša,3.4 asista i 3.7 reb

Jedino me u prošloj sezoni bili uzeli Lakersi na 10 utakmica ali ih očito nisam zadovoljio jer sam nakon toga vraćen nazad u D

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
mitchell kaže...

I kako zvati ofenzivne igre,s kojom tipkom?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
big_guy kaže...
big_guy kaže...
mitchell kaže...

Da to i mene zanima jer nemogu radi alley oop

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
15 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Meni nije jasno ja igram već 102 utakmicu u D ligiPlač

Imam prosjek od 33.4 koša,3.4 asista i 3.7 reb

Jedino me u prošloj sezoni bili uzeli Lakersi na 10 utakmica ali ih očito nisam zadovoljio jer sam nakon toga vraćen nazad u D

mozda je bug ili tako nesto

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
big_guy kaže...
mitchell kaže...

Nitko ne zna?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Već mi dosadilo igrati u D-league,ima kakav cheat da odem u nba?Izlanuo se

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 18:44 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ja sam prošao summer circuit i otišao u LA Lakers camp, ali me tamo čuvao artest, jedan od najboljih obrambenjaka u ligi i sad sam u Energiu i ostalo mi je još nekih 7-8 utakmica pa ćemo vidjet što dalje, loše su odradili my player, igrači se ne kreću kako bi trebali, kontra je najgore odrađena...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice