Underground 1 i Carbon.
Most wanted i Underground II, iako ni Carbon nije za bacit, samo da je malo duži...
naj nfs je carbon
po meni, nijedan
sad zastvarno, most wanted mi se jako svidio samo što ima previše dosadnih gluposti
Po meni najbolji je NFS Most Wanted,a od starijih legendarni Hot pursuit i Porche unleashed.Ja mislim da bi EA (ako bude radio novi NFS)trebao napraviti nešto slično Most Wantedu ali da je moguće pokvariti auto i ići na popravke.To bi bilo malo realnije nego noviji NFS-ovi.Također bi volio vidjeti stare aute u NFS-u(osim starog Mustanga)
Most Wanted i Underground 2 ............Hot pursuit isto nije los jako dobra igra......
ma most wanted the best NFS ever. mislim da bolji NFS nikad neče ni napraviti. underground 2 sam igro al ništa posebno samo možeš malo vise glancat auto. neznam kako vi al meni je MW NAJBOLJI
ma most wanted the best NFS ever. mislim da bolji NFS nikad neče ni napraviti. underground 2 sam igro al ništa posebno samo možeš malo vise glancat auto. neznam kako vi al meni je MW NAJBOLJI
Meni se isto svidio MW, ali mi se ne sviđa sistem prolaženja igre, i zbog drugih stvari. Zato sam zavolio igru.
Najbolji NFS ?
Hmm...
Hmm...
Undercover, ne.
Hmm...
Hmm...
Underground,Underground 2,Most Wanted,Hot Pursuit i Hot Pursuit 2.
Ma najbolji The Need for Speed.
Most wanted i underground 2 a ostalo sve propast
Underground 2 i Carbon
Najbolji mi je NFS Porsche Unleashed. Savršeni auti, odlicne staze. Ima naganjavanja s policijom, nocnih i utrka po danu. Taman pravi balns izmedju arkade i realnosti za jedan NFS sto se tice upravljanja autom. Po meni najkvalitetniji NFS...A igrao sam ih sve redom kako su dolazili još od jedinice kao klinac.
sve noviji sve gori...i meni se svidao NFS Porsche Unleashed
igro sam nfs carbon, underground 2, mw, pro street i undercover.
51% mi se sviđa underground 2,
a 49% carbon.
Najbolji nfs most wanted, zato što se igra vrti oko policije te je zato najzabavniji.
Onda nfs u2
Onda Carbon
Sve ostalo je smeće, osim ovih starijih...
Carbon
Najbolji Need For Speed je po meni NFS Hot Pursuit 2, jer ima najbolju grafiku i igrivost od svih NFS-ova!
MW, U2, CARBON pa onda undercover
pro street tako takop
Najbolji Need For Speed je po meni NFS Hot Pursuit 2, jer ima najbolju grafiku i igrivost od svih NFS-ova!
Nema najbolju grafiku, ali moram priznat da je i meni najdraži! :)
1. NFS III: Hot pursuit 1
2. NFS: Underground 1
3. NFS: Most Wanted
NFS Porche Definitivno
Porsche je najbolji....
najbolja upravljivost, najbolja karijera, najbolje napredovanje uz kupovinu rabljenih automobila.
moglo se naštimati auto u miljon varijacija, a time ne mislim na nekakve šugave naljepnice, nego na tlak u gumama, kočenje itd.
ono što je kod automobila najvažnije --mogao se UNIŠTITI... pa si morao voziti oprezno, a ne ko manijak bez upotrebe kočnice nabijati se u protivnike.
Meni bi jedino bila igra bolja da smo išli kroz povijest Ferrarija, a ne Porschea... no dobro :-)))
Need for Speed Hot Pursuit 2
- most wanted-malo dosadna policija ali najbolje utrke
- underground 2-odlicna grafika
- carbon-pre lak
- pro street-pre kratak
- shift-jedva cekam
definitivno Most Wanted !!!!
Svaki Nfs ima nešto što odskače.
Najbolje bi bilo da se složi neki mix svega.
Meni je najbolji osjećaj vožnje bio u Underground 2,grafika i okruženje iz Most Wanteda naravno poboljšana, tuning auta(motora),oni dyno testovi iz Underground 2 i vanjsko uređivanje iz Pro Streeta!!! Mix auta iz starijih Need for Speedova (Ferrari,Porsche,Lambo,Mercedes i drugi) i ovi noviji japanci
- NFS Porsche
- NFS MW
- U1